Piactér Popup11
Piactér Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Piactér 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Piactér I_vote_lcapPiactér I_voting_barPiactér I_vote_rcap 
Malthael (485)
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Piactér Szint10
Dobástábla
Piactér Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Piactér

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 112

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Piactér   Piactér I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 11:14 am

egy nagy piac ahol szinte mindent meg lehet kapni, a kapuktól egészen be a főtérig tart.
Vissza az elejére Go down
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 12:07 am

Rhea:

-Értem.
Mondom kötelességtudóan, mint aki tudomásul veszi a dolgot. Még nem volt alkalmam ilyen nagy bevásárlást tartani, mindenre apránként gyűjtöttem össze a pénzt.
-Az igazat megvallva nem tudok lovagolni.
Pénzem sincs rá, s ennyi dolgot nem fogadhatok el tőle. Alig ismerem, vagy ha igen vissza kell fizetnem.
-Azonban, nem mostanában tudom visszaszolgáltatni a rám pazarolt pénzt és energiát.
Próbálom felhozni ezt a számomra morális témát, ami reméltem nem okoz majd ellentéteket közöttünk. Beérkezve a piacra a már a jól ismert nyüzsgés vár, az emberek különböző standokhoz és árusokhoz tömörödnek. Lökdösődnek, alkudoznak és tolakodnak egymást túlkiabálva. Próbálom tartani vezetőmmel a lépést, de egykettőre nekiütközök valakinek a tömegből//Zacharielel, ha bekapcsolódik// minek következtében hamar a földön kötök ki. Hajam teljesen az arcomba omlik, így mikor feltérdelek és felpillantok épp csak kilátszik a sötét zuhatag mögül bosszús kék szemeim villámlása.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 12:10 am

- Semmi gond! az anyagi és világi javak egy kicsit se zavarjanak, én állom a felmerülő költségeket. - mondom ám nem sokkal ezután valami figyelmetlen disznó fellöki őt. Vagy legalábbis én ezt így látom.
- Héj Te! Nem látsz a szemedtől!? - kiáltom felháborodva és kardom meglazítom hüvelyébe. - Csak úgy fellöki itt az embert?! Az a minimum, hogy bocsánatot kér különben... - itt elharapom a mondatot és felsegítem a földről Rheat
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

Hozzászólások száma : 39

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 12:26 am

~Egy nyüzsgő piac, az a nyomorult akit már több napja üldözök, jó helyet választott a bujkálásra. Kevés az esély rá, hogy itt valaha is meg fogom találni.~
Zachariel olyannyira belemerült a gondolataiba, hogy észre sem vette azt a sötét hajú fiatal lányt akit véletlenül fellökött, akinek a kísérője persze időt sem hagyva Zacharielnek hogy bocsánatot kérjen fenyegetőzni kezd.
-Különben? Különben mi lesz? Harcot rendezne a piac közepén? Mert ha az a szándéka, hogy minden elvétett kardcsapása nyomán egy ártatlant találjon el csak rajta.
Eközben odasétál az egyik virág árushoz és a vörös rózsát amit vesz átnyújtja Rheának.
-Elnézést, hogy fellöktem kisasszony, közel sem állt szándékomban. Remélem megbocsájt nekem.
Majd egy kissé meghajolt, hogy nyomatékosítsa mondandóját.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Hozzászólások száma : 88

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 12:41 am

Az alak aki fellökött, szándékosan avagy véletlenül, igazán különös kisugárzással rendelkezik. Porolni kezdem a ruhámat, bár az így se volt tiszta a napokig tartó utazás után. Villiam egyből a védelmemre kel, s fenyegeti a férfit, ki rettentő hidegvérrel és önbizalommal kezeli a helyzetet. A lovag felsegít a földről.
-Köszönöm és hagyd, tényleg sokan vannak.
Teszem még hozzá halkan, noha meghallhatja az idegen is. Ahogy a férfi felé fordulok, hogy valami csipkelődő mondattal és szúrós pillantással mondjak neki búcsút nem őt látom meg elsőnek. Vörös, tövisek nélküli rózsát tart a kezében és felém nyújtja. Kíváncsian pillantok az arcára, s mikor közli velem, hogy az enyém, meglepettségemben enyhén szétnyílnak ajkaim, arcomat halovány pír önti el. Még senkitől se kaptam virágot, pláne nem ilyen "apróságért" mert fellökött a piacon. Először nem is tudok mit válaszolni, aztán tétován a virágért nyúlok.
-Köszönöm szépen a virágot, természetesen nem haragszok.
Zavaromban inkább a vörös szirmokat nézem, azon tanakodva mit is kezdjek vele. Majd ügyelek vásárlás közben arra, hogy ne zúzzam össze.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 8:36 am

Az indulat ami elkapott nem is nagyon értem, talán a gondoskodás vagy a védelmezés okozhatta. Miután pedig Rhea is megkért hagyjam tán bölcsebb lenyugodni.
- Igaz talán kissé túlreagáltam, rendben van. - mondom kissé zavartan, mint aki nem igazán érti ezt most miért kellett.
- Ártatlanokat pedig nem akarok véletlen se bántani.
- Viszont ha már így összehozott minket a sors, engedje, hogy újra kezdjem; - mondom - A nevem Sir. Villiam Rutherford, egykor a birodalom megmentője, szolgálatára. -mondom s hajlok meg kissé.
- Egy nagyobbacska bevásárlást terveztünk, ha gondolja tartson velünk, hisz talán jobban ismeri az árusokat.
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 8:44 am

Kissé lemaradtam a többiektől amikor a városba indultak, de mostanra sikerült őket utolérnem. Sajnos azon a helyen amerről a szóbeszéd szólt nem találtam semmit, de nem csüggedek, bízom benne, hogy majd újra nyomra akadok. A piactéren találom meg újra Rheát és Villiamet akik éppen egy idegennel beszélnek. Lehet nem is annyira idegen, hiszen virágot is adott a fiatal lánynak.
- Végre utolértelek benneteket - kezdem. Sikerült már elintézni valamit? Segítek én is a keresésben, ha megmondjátok mire van szükség.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 9:59 am

- Eddig sajnos nem sokat - fordulok felé lehangoltan.
- Hát talán Tristram fele vehetnénk az irányt vagy Kingsportba... még nem tudom melyik lenne az okosabb de mindenre szükségünk van ami segíti ezt az utat, lovakat szerzünk és felszerelést, persze mehetnénk kapukon át is de így könnyen kihagyhatjuk a lényeges dolgokat.
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 12:07 pm

-Zachariel vagyok. Örvendek a találkozásnak.-itt kissé meghajol, majd Rhea felé fordul- És önben kit tisztelhetek kisasszony?
-Ami pedig a csatlakozást illeti, igen szívesen csatlakoznék önökhöz, és ha kell én már egy-két napja erre felé járkálok, szóval tudok segíteni megtalálni a piacon amire szükségük van.-mondta segítőkészen.
~A démont úgy is elvesztettem, szóval jobb dolgom úgy sem akad.~

A hozzászólást Zachariel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Dec. 15, 2013 12:26 pm-kor.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 12:23 pm

Míg Villiam a még idegen alakkal társalog én még mindig a rózsát figyelgetem. Hallom a szavakat, de nincs semmi hozzáfűznivalóm ezért sem szólok. Sokszor úgy érzem bölcsebb a hallgatás, mint az oktalan csacsogás, no meg hiába ad virágot valaki mikor rosszak is lehetnek a szándékai. Villiam az erős kötelesség tudata miatt akart rátámadni a különös alakra. Merengésemből Metana hangja ráz fel, ki idáig követett minket, hogy ránk leljen.
-Üdv Metana.
Köszönök a páncélos hölgynek kivel még csak tegnap ismerkedtem meg, meglehetősen érdekes körülmények között.
-Viszont nekem meg kell tanulnom lovagolni is.
Vetem közbe Villiam okfejtésébe a dolgot, nehogy elfelejtse, hogy a csapatban van aki képzetlen még. Szerencsére az úszással nem lesz gond, ha a helyzet úgy hozza, de a lovaktól még tartok is egy kicsit. Nincs velük egyetlen rossz élményem se, azonban elég ránézni az olykor kétméteres robusztus példányokra, hogy elbizonytalanodjak. Az ismeretlen közben bemutatkozik, s mivel én még továbbra se árultam el a nevemet azt tudakolja. Ebben mindössze csak azt tartom érdekesnek, hogy Metanaét nem érdeklődte meg. Sötétkék szemeimmel fürkészni kezdem a vonásait, hátha megtudok belőle valamit.
-Rhea vagyok.
Felelem kurtán, s bár az imént még pirulásra késztetett, most bizalmatlanul méregetem. Kicsit közelebb lépek Villiamhez, noha annyira én sem vagyok elveszett.
Metana

Metana

Ember

nő

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 7:43 pm

- Látom nem vesztegetitek az időt és máris új csapattársra tettetek szert. Hol találtátok az új jövevényt? - kérdem.
- Gyorsan megtanulsz majd, ha nem félsz az állattól. - mondom Rheának. Nekem sincs lovam, de láttam már közelről, szerencsére. Szép rózsa. - jegyzem meg végül. Nem is gondoltam, hogy kell a felszerelésbe. - somolygok.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 8:24 pm

- Ám legyen Zachariel, úgy örömmel vesszük a csapatban! Első körben lovakra, némi tartós élelemre, ruhákra és esetleg fegyverekre lesz szükségünk. A hölgyek nyilván szívesen vennének egy jó forró fürdőt is. Térképek és tájolók is kellenek. Kényelmetlen egy ekkora utazás, ám a lehető legtöbb kényelmet mégis szeretném becsempészni. - Ekkor érzem Rhea közelségét, talán félelmét, ezért biztatóan, hogy nem lesz gond, kissé megérintem karját.
- A lovaglás pofon egyszerű, bár elsőre művészetnek tűnhet kedvesem, de cseppet se félj én lóháton láttam meg a napvilágot - mondom mosolyogva, hogy oldjam a feszültséget - így át könnyedén megtanítalak.
- Hát igen, az úriember Zachariel aki kis társaságunkba ütközött és hát arról tanúsított, hogy szívesen csatlakozik kis társaságunkhoz és segíti ügyünket. - Fordulok Metana majd ismét az idegen felé.
- Talán egy jobb helyen a részleteket is szívesen elmondanám, de annyit mondhatok éjjel ráébredtem, hogy a sötétség már a küszöbön van és nem engedhetem, hogy megtegye a következő lépést... Tán nem véletlen, hogy találkoztunk - mondom biztatólag
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 11:17 pm

Metana csipkelődésével nem törődök, de egy szúrós pillantást kiérdemel. Noha ő is, akárcsak Villiam nyugtatni próbálnak a lovakkal kapcsolatban. *Meglehet a lovag félreértette a közeledést, azonban szóvá nem teszem. Érintésétől kicsit megborzongok, így ha módom adódik rá párszor végigsimitom majd a karom ott ahhol hozzám ért. * -Javaslom induljunk, hisz sok dolgunk van.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 11:49 pm

- Ami igaz azt meg kell hagyni számos a teendőkre jut kevés idő, ráadásul Pyre kinn maradt bár nem értem miért, így hát talán kezdhetnénk a lovakkal.
~Régen jártam itt de akkor még híres volt a lovarda kitűnő egyedeiről. Rhea-nak kezdésre egy herélt lenne tökéletes nyugalmával és szelídségével, Metanának szerintem nem kell választanom, Pyrenek egy különleges lovat keresnék, valamit ami kiemeli szemeit és vörös hajzuhatagát, egy kecses ám izmos és erős jószágot. Az idegen meg szintén tud dönteni szerintem legalábbis.~ fut át gyorsan agyamon.
A lovardához érve hamar sikerül választani és némi alkudozás után én jártam jól, tekintve, hogy Rhea az ismerkedés stádiumában van, helyette én vezetem a lovat enyém mellett.
Ezek után a piacon beszerzünk minden fontosat, élelmet ruhákat, felszerelést és minden egyebet ami fontos lehet, a lovak oldal táskáiban számos dolog elfér így nem kell megszakadnunk sem.

// ha mindenki egyetért és a városban nem óhajt semmit tenni mehetünk vissza a vadonba, de ha valami van még akkor nyugodtan piacolhatunk Smile //
Metana

Metana

Ember

nő

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeHétf. Dec. 16, 2013 12:17 am

Úgy néz ki Rhea nem igazán van ráhangolódva a tréfámra, de nem izgatom magam miatta. Ügyes gyerek ez a Vill, a lovakhoz is ért, a nőkhöz is. Ha harcolni is ennyire tud akkor nem lesz gond a küldetésével. Gyorsan beszerzek még pár apróságot ami szükséges, de nem időzöm sokat mert látom rajta szeretne már minél hamarabb visszatérni Pyrehez. Mondjuk érthető, ha férfi lennék én sem szívesen hagynám magára egyedül a vadonban. Újdonsült lovam nyergébe pattanok és ha indulni kell én kész vagyok. Valahogy könnyű a szívem, nem nyomasztanak a szokásos gondok, de ez nyilván azt jelenti, hogy nemsokára az életünkért kell majd harcolnunk. A Fény velem van és ha mégis meg kell halnom remélem nem lesz hiába.
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeHétf. Dec. 16, 2013 4:11 am

Amikor a második nő is megjelenik, Zachariel kissé ugyan meglepetten de azért neki is bemutatkozik:
-Sajnálom, hogy nem vettem észre önt, a nevem Zachariel örvendek a találkozásnak.
Majd a rózsás megjegyzés után kicsit közelebb hajol Rheához:
-Ne törődj vele, szerintem illik hozzád ez a rózsa. Ha tetszik talán tűzd a hajadba, ott nem lesz baja.
Amikor a lovardában voltak Zachariel egy hófehér kancát választott magának. Ugyan a lovarda tulaja nehezen akart túladni az állaton, de egy pár ráadás arany könnyen meggyőzte. Majd elindult kifelé a városból a többiekkel:
-Sir Villiam, ha jól értettem azt mondtad hogy van még egy úti társatok, kint az erdőben. Ő miért maradt távol a várostól?
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeHétf. Dec. 16, 2013 4:41 am

- Magam sem értem... de azt hiszem szoros érzelmi kötelék van közöttünk pedig tegnap éjjel volt csak, hogy megismertem. Egy igazi vörös démon, ha érted mire gondolok - mondom mintegy barátkozva.
- Mindazon által elnézéskéréssel tartozom. Nem vagyok ilyen indulatos de olyan nekem az a lány mintha a húgom lenne, fura ez de olyan mintha régi testvérem került volna elő valamiért hasonlítunk de nem tudom máshogy elmondani. Remélem nincs harag! - nyújtom békejobbom.
- Valamint igazán örvendek és köszönöm, hogy csatlakoztál hozzánk. Sok harcot megvívtam de ez valahogy más lesz...
- De hát jobb lesz mihelyst indulni, hisz igaz nem kell félteni Pyre-t azért mégis csak aggódom érte.

// Ha úgy gondoljátok akkor visszatérhetünk a másik témába. Út közben tanítgatom Rheat a lovaglásra magam mellett vezetve. //
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeHétf. Dec. 16, 2013 5:11 am

-Persze hogy értem, remélem az esküvőre meghívtok. Ami pedig az elnézés kérést illeti, elfogadom a bocsánat kérést, és valamilyen szinten, megtudom érteni azt amit mondasz.
Majd Zachariel is a kezét nyújtja Villiamnak, hogy megmutassa részéről nincs harag. Majd Rheához fordul:
-Csak ügyesen Rhea, úgy látom kezdesz ráérezni a dologra.
~Azt mondja egy igazi vörös démon, furcsa. Az embereket akik meghaltak utoljára egy vörös hajú nő társaságában látták. Ugyan kicsi rá az esély, de ha ez a Pyre lenne az akit keresek, az ég irgalmazzon neki.~
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeHétf. Dec. 16, 2013 8:30 am

Láthatóan Villiam ért a lovakhoz, ezért rá hagyatkozom teljesen. Részemről azt se tudom melyik
lenne számomra az ideális választás. Szerencsére Metana nem firtatja a dolgot, úton a lovarda felé
ám az idegen közelebb hajol hozzám. Kicsit összerezzenek a váratlan közelségtől, majd szavai hallatán picit elgondolkodom. Egyrészt nem igazán tudom, mit is akart azzal mondani, hogy illik hozzám, másrészt igazat kellett adnom neki. Noha elég hiú dolognak vélem ennek ellenére
a hajamba tűzöm a virágot. Persze aztán szaporán szedem a lábaimat a többiek után, míg mindenki a maga lováért alkudozik, az egyik lovászfiút megkérem mutassa meg a herélteket. Három pompás példány is van, de leginkább az éjszínű ragadta meg a figyelmemet. Mikor Villiamnek van ideje, közlöm vele, hogy azt a jószágot szeretném s nem engedek belőle. Persze eleinte még ódzkodok tőle, de mikor fel kell ülnöm a nyeregbe már nincs visszaút. Kicsit talán még ügyetlenül szállok fel, de Villiam segít az irányításban. Bár szívesen közbeszólnék a beszélgetésbe miszerint, Prye nem annyira testvéries viszonyt ápol Villiammel, de ez nem az én dolgom. Zachariel ismét megszólít, s inkább arra figyelek.
-Jómagam bizonytalannak érzem a dolgot.
Felelem továbbra is hol az utat, hol a lovat figyelve.
Metana

Metana

Ember

nő

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeHétf. Dec. 16, 2013 9:03 am

Szépen lassan baktatunk kifelé a városból. Most kivételesen nem zavar ez a lassú tempó, hiszen nincs hová sietni ráadásul Rhea sem ül eléggé biztosan a nyeregben ahhoz, hogy gyorsabb sebességre ösztönözzük a lovakat. Odaléptetek hozzá és bátorítólag mondom:
- Szorítsd keményen a comboddal, hagy érezze ki a főnök és még a tartásod is jobb lesz. Jövök melletted és ha véletlen leesnél elkaplak. Aztán ígéretemhez híven figyelek, nehogy baj érje.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitimeHétf. Dec. 16, 2013 8:35 pm

- Látod Rhea, megy ez mint a karikacsapás! - mondom derűsen. - A lovad szeret téged, vigyázz rá és hű társad lesz az úton.
- Talán egy kicsit gyorsabb tempót is megpróbálhatsz, ne félj Metana és én is itt vagyunk szorosan melletted.

Az út alatt az alapokat tökéletesen elsajátította Rhea így hát a végét már egy lazább vágtában tehettük meg majd hamarosan felsejlik a tábor, Bár a nap már lenyugvóban még így is sikerült sötétedés előtt ide érni...
Igazán csak most merültem ki, és reménytelen fáradság lesz úrrá rajtam, ám nem engedem, hogy elnyomjon, most nem...
Pyre Lovát, magam mellett vezetem, egy igazán ritka de szépséges ló az egyik legjobb vérvonalból...
~ Remélem tetszeni fog neki ez az ajándék ~ Reménykedik a lovag

// Folyt köv, a másik témában... //
Ajánlott tartalom

Piactér Empty
TémanyitásTárgy: Re: Piactér   Piactér I_icon_minitime

Piactér
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Westmarch :: Westmarch-
Ugrás: