Kyra
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 48
| Tárgy: Kyra /Moonflower/ Szer. Dec. 25, 2013 1:19 am | |
| Főkarakter: AstraNév: Kyra Farkasneve: MoonflowerÉletkor: 16 évFaj: EmberSzakértelmek, kaszt: Alakváltó (farkassá tud változni), idéző (farkast/okat)Kinézet: Rövid fekete hajam, fekete szemeim, viszonylag alacsony testem és erősen nap barnított bőröm van. Egyszerű szoknyát és blúzt viselek. Farkas kinézet: Fekete bundám és vérvörös szemeim vannak.
- Farkas külső:
Jellem: Nem vagyok nagyon okos és jártas a dolgokban, állati ösztöneim és megérzéseim vezérelnek életem során. Nagyon hűséges és ragaszkodó vagyok a családomhoz. Mostanában viszont kissé össze zavarodtak a fejemben a dolgok a köztem és a falkám közti kor különbség miatt. Előtörténet: Sharval sűrű erdeiben talált rám újszülött koromban farkas családom egy virágokkal borított mezőn a nyári nap forduló teliholdas éjjelén. Ezért is nevezett el jó anyám Holdvirágnak. Neki köszönhetem életem, ő volt az aki megszánt engem, biztosan az anyai ösztöneinek köszönhetően hiszen testvéreim is azon a napon jöttek világra. Nem tudom miképpen vagy minek köszönhetően, de lehet a farkas tej miatt, egyik reggelen nem emberként nyitottam ki szemeimet hanem farkasként. Végre én is tudtam futkározni kergetőzni, verekedni testvéreimmel.Igaz ők már régen felnőtt farkasok voltak én pedig még mindig csak kölyök méretű az én fejlődéseimbe az emberi kor számított. Négy éves lehettem amikor egy tanya határában egy szarvasból falatoztunk amikor arra járt a tanya tulajdonosa és felesége a vetést ellenőrizték. El is ijesztették a falkánkat, nem akartunk emberre támadni, mert akkor üldöztek volna minket jobb a békesség. Én viszont nem futottam velük ott maradtam a szarvas árnyékában meglapulva de már kislányként. Megszántak és befogadtak, így tanultam meg az emberi nyelvet és kaptam ízelítőt az emberi létből. Amikor viszont egyedül hagytak, rohantam be az erdőbe a családomhoz, és futottam vadásztam velük. Újra velük akartam lenni, de jó atyám azt mondta ennek így kell lennie, meg látogathatom őket amikor csak akarom, de élnem az emberek között kel. Mára már elhunytak szüleim és testvéreim is eljárt rajtuk az idő, unoka öcsém irányítja már a falkát, és bár még mindig közéjük tartozom, már nem az igazi, ezért is indultam neki a nagyvilágnak. Szeretnék találni egy hozzám hasonló társat és saját falkát alapítani, akivel együtt öregedhetem meg és nem utolsó sorban kideríteni mi is vagyok én valójában. Elköszöntem hát jótevő idősödő szüleimtől, a falkámtól, és mentem amerre az orrom csalt. Képesség(ek):Alakváltás: Farkassá változás. Farkas üvöltés: Megidéz egy (szintenként növekszik) farkast a vonyításával, aki vele együtt harcol vagy cselekszik ahogyan kéri őt. A farkasnak 1db cselekedet körönként.Felszerelés: Egyszerű ruházat, köpeny, tarisznya és egy tőr.
A hozzászólást Kyra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 25, 2013 11:45 pm-kor. | |
|
Dastriel Admin
Tapasz. pont : Over 9000 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 176
| Tárgy: Re: Kyra /Moonflower/ Szer. Dec. 25, 2013 10:24 pm | |
| Tetszik, csak annyi, hogy az alakváltás alapból egy képesség, így a másik kettőből egyet ki kellene húzni, mert ugyebár az embereknek 2 lehet.
Ja, igen, meg a kép méretezése nem jó, linkeld be nekem privátban az eredeti képet, és megcsinálnom. | |
|
Kyra
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 48
| |
Dastriel Admin
Tapasz. pont : Over 9000 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 176
| Tárgy: Re: Kyra /Moonflower/ Hétf. Dec. 30, 2013 5:24 am | |
| Alakváltás: Farkassá változás. Egy teljes kört vesz igénybe.
Farkas üvöltés: Megidéz egy (szintenként növekszik) farkast a vonyításával, aki vele együtt harcol, vagy cselekszik ahogyan kéri őt. A farkasnak 1 db cselekedete van körönként. Egyszerre maximum 2 farkast lehet így megidézni.
A karaktert elfogadom, jó játékot!
Íme a sorsod:
A hozzászólást Dastriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 26, 2014 11:10 pm-kor. | |
|
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Kyra /Moonflower/ Hétf. Dec. 30, 2013 5:24 am | |
| The member ' Dastriel' has done the following action : Szerencsedobás'Sorsdobás' : | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Kyra /Moonflower/ | |
| |
|