| Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lélek Kalandmester
Tapasz. szint : 0 Hozzászólások száma : 169
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Kedd Jan. 14, 2014 12:20 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Kedd Jan. 14, 2014 12:20 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Védelem' : | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Kedd Jan. 14, 2014 12:23 am | |
| A tűzgolyók ilyen közel nem igazán tudnak becsapódni, inkább csak perzselni.
Íjász: 4/6 HP
Ez feltűnik az íjásznak is, így úgy gondolja, inkább közel tartja magához a lányt, és megsorozza még pár ütéssel, amit íjának fa részével erősít meg. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Kedd Jan. 14, 2014 12:23 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Pyre
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 86
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Kedd Jan. 14, 2014 9:04 pm | |
| Nem igazán értem célt, a tűzgolyóimmal, és ez még inkább aggodalomra adott okot nekem. ~Mi van velem? Mintha az összes erőm és képességem elhagyna.~ Az íjász újra támad, igyekszem hárítani ütéseit. Mivel már nem bízom az erőmben tőrömet előrántva támadok rá vissza. Ha az ütéseitől el nem terülök. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Kedd Jan. 14, 2014 9:04 pm | |
| The member ' Pyre' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Pyre
| |
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 17, 2014 7:37 am | |
| // Nem feledkeztem meg rólad, mint látod, nem mentem tovább velük, csak nem voltam itthon. // | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 17, 2014 7:37 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 17, 2014 7:41 am | |
| Egy kis fegyver viszont meglehetősen hasznos ilyenkor, ekkora távolságban egy tőr képes olyan sebeket ejteni, amik merőben megváltoztathatják a harc kimenetét.
Bár az íjász meglehetősen ügyes, a tőr a hasfalába fúródik, amitől el is terül. Kapkodva veszi a levegőt, és fel is nyög a fájdalomtól, de nem ájul el. Inkább megpróbál egyet rúgni Pyre felé, de ez meglehetősen gyenge próbálkozás (-2 a dobásra).
Íjász: 1/6 HP | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 17, 2014 7:41 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Pyre
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 17, 2014 7:54 am | |
| Végre nagy nehezen fölé kerekedtem a mi kis külön küzdelmünkben és elterült a földön de nem adta fel. Felém rúgott.
-Nagyon sok bosszúságot okoztál nekem, de befejezem amit elkezdtem. Ígérem halálod fájdalmas lesz és lassú. Amiért ennyire megdolgoztattál. Letérdelek mellé és kétszer is hasba szúrom. Amíg lassan elvérzik és kileheli a lelkét jobban szemügyre veszem a szemét, hátha észre veszek benne még valami. Persze ha sikerrel jártam a szúrásokkal. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 17, 2014 7:54 am | |
| The member ' Pyre' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 17, 2014 9:20 am | |
| Az íjász bár állon találja a nőt, ez sem állíthatja meg. A férfi a két szúrás után nem képes már másra, csak egy utolsó sóhajra.
Ahogy Pyre a szemeibe mélyed, érdekes változást tapasztal: mintha a férfi még halála előtt realizálná a helyzetet, és kétségbeesetten elkerekedett szemekkel távozna el ebből a világból.
Pyre megnyerte a csatát, de vérző szája árulkodik arról, hogy nem volt egyszerű mérkőzés. Ahogy végignéz a hullán, a kabátzsebében, nem sokkal a szúrt sebek felett egy papírcetli sarkát pillantja meg. | |
|
| |
Pyre
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 17, 2014 9:58 am | |
| Eléggé össze vert és a vállamon átfúródó nyíl sem lehet szép látvány. ezért letöröm a végét és kihúzom magamból. A már amúgy véres blúzom úját letépem és azzal kötözöm át a sebet. Érdeklődve húzom ki a kabátja zsebéből a papír darabot. Vetek rá egy futó pillantást majd ha érdekesnek tűnik zsebre gyűröm ha nem akkor eldobom. Viszont át kutatom a hulláját, hátha találok még valami érdekeset nála. Ez a szem dolog nagyon nem hagy nyugodni és lehet találok hozzá még valami nyomot. //ha a cetli is az még lehet más is// | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 17, 2014 10:21 am | |
| A cetlin kívül semmi nincs nála, ami különösebb jelentőséggel bírna. Viszont a vállfájdalom kezd égetővé válni. Lehet, hogy a legbölcsebb az lenne, ha meglátogatna egy felcsert. // Szerintem keresd meg Villiaméket, hogy visszakanyarodj a cselekmény fő szálához. Mire odaérsz, bemesélheted, hogy bekötöztek stb. // | |
|
| |
Pyre
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Szomb. Jan. 18, 2014 3:09 am | |
| A papírcetlivel a zsebembe vissza vánszorgom Démonhoz aki hűen várt rám ott ahol leszálltam róla. Felmászom a hátára nagy nehézségek árán. -Vigyél engem Villiemhez. -suttogom a fülébe. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) | |
| |
|
| |
| Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) | |
|