Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) | |
|
+9Cpt. Pete Bones Grish Kyra Pyre Metana Khanalek Villiam Dante Krozgan Lélek 13 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Quarion Galanodel
Tapasz. pont : 195 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 40
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 26, 2014 10:37 pm | |
| - Köszönöm a dicséretet. Sok munkám volt benne, az tény. És ne gondolja, hogy mindig így ment... Nekem is meg kellett dolgoznom a hírnevemért - rántja meg a vállát, majd elhallgat, és tovább figyel, hiszen beszélgetőtársa kerül sorra Angivarnál. Ahhoz képest, amilyennek kinéz, meglehetősen értelmesnek tűnik a fehér hajú férfi. | |
| | | Angivar
Tapasz. szint : 5 Hozzászólások száma : 13
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 26, 2014 10:47 pm | |
| - Ebben igaza van, jóuram - mondja zavartan Villiamnak. - Rosszul fejeztem ki magam. Úgy értettem, hogy önnél a démoni oldal dominál. Ugyanis általában dominál valamelyik. Egyesek vissza tudják követni azoknak a bizonyos ősöknek a miféleségét, tehát, hogy milyen képességekkel bírtak, és abból megállapítható, hogy kinek az ereje hasonló a leszármazottéhoz. Aztán Khanalekhez fordul. Kérdésére elgondolkodó arcot vág. - Őszinte leszek, nem így van. Nem kívánom senkinek sem a halálát, és nem is szeretnék belekeveredni valami összeesküvés-elméletbe. Ez inkább olyan kémmunka. Megfigyelés, információgyűjtés. Ha valaki valami törvénybe ütközőt tesz, ahhoz mérten fog eljárni ellene az illetékes szerv. Ezt jó, ha tudják. Egyébként azt kérdeznek ki, és azzal beszélnek, akivel csak akarnak. Amiben tudok, én is segítek, közben én is körbejárok pár ismerőst valami pletyka vagy füles érdekében. | |
| | | Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 26, 2014 11:28 pm | |
| Már éppen indulni készültem amikor felfigyelek Angivar és Villiam beszélgetésére. Teljesen elképeszt a dolog. ~ Démoni vér? - mondom magamban. Lehetetlen! Szinte lebénulok és megbűvölten hallgatom a további okfejtést. ~ Át kell értékelnem pár dolgot és ezt mindenképp meg kell beszélnem Villiammel is. ~ döntöm el végül. Igaz menni akartam de még maradok tovább, mert ezek után már bármi kiderülhet. Sőt teszek is valamit, hogy kiderüljön, villan be agyamba a megoldás. Elmondom a varázslatot amit ebben az esetben szoktam. Démonok érzékelése. | |
| | | Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 26, 2014 11:28 pm | |
| The member ' Metana' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Effekt' : | |
| | | Lélek Kalandmester
Tapasz. szint : 0 Hozzászólások száma : 169
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 26, 2014 11:34 pm | |
| Metana koncentrálni kezd, és impulzusként küld szét egy láthatatlan varázserőt, mint egy radart. Nos, a hatás nem marad el, Metana feje szinte megfájdul attól a tömény démoni jelenléttől, amit érez. Ez már annyira erős, hogy nem is tudja beazonosítani, kiből jön, de főleg Angivar beszélgetőtársai felől. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 12:25 am | |
| Ekkora hatásra nem számítottam. ~ Mintha az egész terem démonokkal lenne tele. Ez lehetetlen! Jobban megnézem magamnak azt a helyet ahonnan a legerősebben jött az érzés. Villiam, Pyre, Angivar, a testőr és a fehér hajú fickó. ~ A Fény segítsen, most mit tegyek? Ki kell derítenem kik azok mielőtt valami szörnyűség történik. Lerogyok egy közeli székre és a társaságot figyelem szúrós szemmel, hátha ezzel ki tudom deríteni kik lehetnek a démonok. | |
| | | Angivar
Tapasz. szint : 5 Hozzászólások száma : 13
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 12:55 am | |
| Angivar hirtelen érez valamit, és végignéz a messzebb lévőkön. Amikor Metana tekintetét elkapja, már tudja, valószínűleg ő csinált valamit. Angivar szeme újra sárgás fénnyel felragyog, aztán elmosolyodik. Egy fiatal férfi érkezik a hallba, a porta felől, és tekintélyt parancsoló hangon megszólal. - Uram! Elnézést a zavarásért, de hamarosan indulnunk kellene. A király önért hivatott, és még Coravo szenátorral is beszélni akar, ha jól tudom. Viszont ő pedig hamarosan elhagyja a várost, ha igyekszünk, még szót tudunk váltani vele. - Rendben, indulhatunk - majd a társasághoz fordul. - Elnézésüket kérem, de teendőim akadtak. Én most itt hagyom önöket, javaslom, kezdjenek el kutakodni. És még egyszer köszönöm, hogy segítik e nemes célt. Viszlát! A köszönés után felkapja a Villiamtől kapott kódexet, és asszisztense felé indul. Azonban Metana mellett még megáll, és halkan odaszól. Egyedül Bones kapitány hallhatja a csevejüket. - Ha valami fejlemény van azon a téren, amit most megvizsgált, kérem, tájékoztasson. Nem akarom azt az oldalt segíteni. Még nagyon magam mellett sem tartani. Majd segédjével elhagyja az Excelsior épületét, és dolgára siet. | |
| | | Villiam
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 112
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 2:55 am | |
| ~ Tehát van angyali is ~ nyugtatja magát... A sors fura játékot űz Villel. Hirtelen minden távoli és lényegtelenné válik. Minden, leszámítva Pyrét aki egyetlen mankója jelen esetben. Még tartja magát, még erős. Egészen addig ameddig a politikus el nem hagyja a terepet. Nem szabad gyengének mutatkoznia. Majd mikor távozik magára erőltet egy mosolyfélét és biccent udvariasan, utána néz ahogy távozik. Majd finoman elengedi Pyre karját és lehuppan az egyik székre, arcát kezeibe temetve. Nem sír, nem hagyja el szó a száját csak eltemeti tekintetét mint aki szégyenli viselt dolgait. Körülötte a levegő forróvá és kínossá hevül. ~ Egy szörnyeteg vagyok, nem érdemlek semmit se koronát, se uradalmat, se királyságot.... se Pyrét, még őt sem aki javulni szeretne és gyógyulni. Mégis hogy tehetné meg ezt egy szörnyeteg mellett? ~ Fut át agyán és sírni lenne kedve de nem teszi. egyszerűen csal levert és nem tudja most mihez is kezdhetne... Hogy várja el társai segítségét, hogy várhatja el, hogy kövessék így e testben... egy hangzatos név és történelmi jog. De Vill most az egyszer, nem látja előre az utat, nem hogy az utat még a következő lépését se... Csak ül ott némán, és reméli Pyre még így is szereti és a sors őt nem veszi el tőle, ha már ilyen morbid viccet űzött vele. | |
| | | Pyre
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 86
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 5:25 am | |
| Leültem Villiem mellé és kihámoztam tenyerébe burkolódó arcát. Magam felé fordítottam tekintetét és lágyan megcsókoltam. A füléhez hajoltam és szerelmes hangon belesúgtam: -Bármit is mondott, nem számít én tudom, hogy nem igaz. Most pedig gyere velem,túl sok itt a figyelő szempár, nem hiányzik, hogy elkapjanak egy egy hibás cselekedetet,vagy lássanak rajtad bármi reakciót amit nem tudsz eltüntetni az arcodról. Megfogom a kezét és elindulok vele együtt a recepcióhoz, de Metana és Rhea mellett meg állok egy mondatra. -Holnap majd beszélünk, este találkozunk ott ahol megszálltatok. Villiem most nincs abban az állapotban, hogy bármire is értelmesen reagáljon. ~Remélem addig ők is megtudnak valamit.~ A recepcióhoz érve kérek egy szobát és sült csirkét vacsorára két kancsó jó borral amit szintén a szobában fogunk elfogyasztani. | |
| | | Villiam
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 112
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 5:36 am | |
| - Mindig tudtam, hogy valami nem stimmel - mondja miután csókjából feleszmél. Invitálására Vill elindul, de nem tudatos a mozgása. Egyik láb a másik után. Ködösen felfogja, hogy ott vannak a társai de csak lesüti a szemét. Tudja, hogy mondani kellene valamit, de egyszerűen képtelen rá. Aztán egy szép szobában tér magához, ahol már csak az ő vörös szerelme van és semmi zavaró tényező. Ekkor kiadja magából. Csak pár mondat, semmi több. - Hogyan követhetnének egy szörnyeteget szerelmem? A sors fura játékot űz... és te, hogy tudsz így szeretni? - mondja keservesen | |
| | | Khanalek
Tapasz. pont : 60 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 61
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 6:58 am | |
| -Hát ez valahogy várható volt. De sebaj. Amiről nem tud az ugye nem fáj. Mosolyodtam el sejtelmesen majd hosszasan biccentettem. Vagyis inkább egy féloldalas fejhajtás és enyhe előre dőlés volt. Azzal tovább billentettem a fejem, leírtam vele egy ívet, oldalra fordultam és felegyenesedtem. Kihúztam magam és elindultam a kijárat irányába. Metana mellett elhaladva komoran, hunyorogva néztem rá. Végül egy félmosollyal még megleptem ha rám pillant és odébb állok. Kiléptem az épületből és nagyot nyújtóztam. Mintha a Démoni alakomban jönnék ki egy épületből amit nem akartam lerombolni. Körbenéztem. ~Kell nekem egy Katakomba vagy csatorna... Egy ideig bámultam a földet. ~Valami biztos van a város alatt. Néhány magamfajta csak megbújt itt. Elindultam a templom felé, ha útközben nem találok lejárót akkor betérek a templomba hogy ott jussak le a város alá. | |
| | | Quarion Galanodel
Tapasz. pont : 195 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 40
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 8:49 am | |
| Miután Angivar lelép, ő veszi át a kezdeményezést. Úgy volt megbeszélve, hogy innentől övé a szerep, és segítsen. Így ezt teszi. Megbízója busás összeget fizet neki is, ha ezt az ügyet lezárják, de nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy erkölcstelen dolog a politikát tettlegességig emelni. Politikában persze, nincsen olyan, hogy jó vagy rossz, csak szürke van, de ne kardok döntsék el a nép akaratát. Az itt maradottakhoz szól. - Tehát. Bemutatkoznék személyesen is. A nevem Quarion. Engem azért béreltek fel, hogy segítsem az ügy folyamatosságát és felgöngyölítsem az egészet a segítségükkel. Hogy ne is húzzam tovább, hiszen az idő ellenünk dolgozik, felteszek egy kérdést: kezdjük most, vagy holnap. Én a ma mellett voksolnék, de amennyiben a mai harc kimerítette önöket, áttehetjük holnapra. Angivar szenátor mindenkinek biztosít szobát, amennyiben a maradás mellett döntenek. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 12:03 pm | |
| Fél füllel hallgatom, ahogy a testőr beszédet mond. Még mindig a korábbi események hatása alatt állok. Láttam Villen - amikor elment mellettem - ő sem érzi valami jól magát. Sokkolta a hír, ezek szerint nem is sejtette ki is valójában. Jól mondta Pyre, holnap nagyon fontos dologról kell beszélnünk. Ráadásul itt van Angivar akinek a politika csak valami mellékes elfoglaltság lehet és aki szinte bármi másnak is elmehetne. Harcos, varászló és a Fény tudja milyen rejtett képességei vannak. De a démonokat ő sem szereti, így most közös az ügyünk. Nyomozás a nyomozáson belül, csak éppen teljesen magamra vagyok utalva. Szemem megakad a koponyamaszkos testőrön. Elmosolyodom. Talán mégsem vagyok teljesen egyedül. Mindig van kiút és én meg fogom találni, még akkor is ha térdig kell járnom a démonok hulláiban. Ettől valahogy jobb kedvem támadt és úgy döntöttem felkeresem a helyi Fény templomát. Talán ott megvilágosodom. | |
| | | Cpt. Pete Bones
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 92
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) Kedd Jan. 28, 2014 10:23 am | |
| Feláll az asztaltól, és mosolyogva megszólal. - Akkor ketten maradtunk. Felőlem még ma is hozzáláthatunk. Ezután egyből el is indultak. Hogy hogyan kezdik, majd az orgyilkos elmondja, ő azért mégiscsak ismerős ebben a városban, ha már Angivar bérelte fel. És így legalább megismerkedhet Quarionnal is, ez tökéletes alkalom erre. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) | |
| |
| | | | Excelsior szálló (VK I. epizód - Füst és köd) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |