| Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dastriel Admin
Tapasz. pont : Over 9000 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 176
| Tárgy: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Jan. 26, 2014 10:32 pm | |
| Itt semmi sem változott igazából. Egyedül annyi, hogy a holttesteket elvitték, a vért pedig megpróbálták eltüntetni, bár itt-ott még meglátszik a jeges hóban, ahol a harc történt. A pódiumot már szedik szét, úgy látszik, már majdnem mindent össze is szedtek. Ennek ellenére a város népe teljesen átlagos életét éli, néhányan beszélgetnek a téren, néhányan a teret környékező utcák kirakatait nézik, és gyerekek szaladgálnak a szobor körül. | |
|
| |
Dante Krozgan
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 105
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 3:30 am | |
| ~ Hmm... ~ Gondolkoztam. Semmi különös sem történik, tehát ismételten a pódiumra állok, ezúttal viszont a nép felé nézve. Próbáltam újramondani a politikus szavait, lehet megint történni fog valami. - Elterjedt a korrupció, a Felvilágosult Demokraták csak hazudnak. Hát, memóriám nem volt túl tiszta a beszédről, nagyjából ennyi maradt meg. | |
|
| |
Lélek Kalandmester
Tapasz. szint : 0 Hozzászólások száma : 169
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 4:34 am | |
| A pódiumot szétszedő munkások furcsán néznek rád, csakúgy, mint a közelben álló népek, akik hallották a kijelentésedet. Pár másodperc csodálkozás után visszatérnek ahhoz, amit csinálnak, csak az egyik munkás szól oda neked. - Elnézést, uram, szednénk szét az emelvényt... | |
|
| |
Dante Krozgan
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 8:54 am | |
| ~ A tervem nem vált be. ~ Kacagtam fel halkan. ~ Úgy látszik, hogy a politika tényleg csak a körítésről szól. ~ Lebandukoltam a emelvényről, amit éppen szedtek szét, majd a munkás mellé sétálok, aki hozzám szólt. - Maga tud valamit a Felvilágosult Demokratákól? Esetleg ismer valakit, aki tud róluk? | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Hétf. Jan. 27, 2014 9:08 am | |
| - Ismerem őket, igen - néz fel egy pillanatra, majd miközben beszél, egy csavarral babrál. - De nem igazán vagyok otthon a politikában. Az, amit értek belőle, szerintem bőven elég. Értem miről beszél az egyik, miről a másik, de ha egyszer a mostani rendszer jó, akkor minek változtatni rajta. Demokrácia ide vagy oda, a király elég jól végzi a dolgát. Nem mindig a változás tesz jót. Ha néhány nevet akar - szippant egy jó nagy "osztrigát" az orrával, majd kiköpi, - ott van Coravo, Trilsk meg Kogatt. Ők a fejesek. Több nevet nem nagyon hallottam, ami megmaradt volna a fejemben. Felkap néhány deszkát, és a közeli szekérhez baktat. - Most pedig, ha megbocsát... | |
|
| |
Dante Krozgan
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Szer. Jan. 29, 2014 7:40 pm | |
| ~ Aham... ~ Jegyeztem meg halkan magamban, majd körbe sétálgattam és egyenként mindenkitől megkérdeztem a következőt: - Maga nem tudja merre találhatom Coravot, Trilsket vagy Kogattot? Reméltem azért legalább egy embernél sikerrel járok. Még a kölyköket is megkérdeztem. | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Pént. Jan. 31, 2014 7:49 am | |
| Amit a válaszra méltatok mondanak, az összeegyeztethető. A levonható egyezés a következő nagyjából: az ilyen nagy halak a Debut sétányon találhatók. | |
|
| |
Dante Krozgan
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Pént. Jan. 31, 2014 11:16 am | |
| Mindig csak ugyanazt a választ kaptam, így elég egyértelmű volt, hogy merre vezetett az utam. Az a bizonyos hely pedig a Debut sétány volt... | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Szomb. Feb. 01, 2014 2:06 am | |
| // Csatlakozz Quarionékhoz, velük éppen ekkor találkozhatsz a Debut sétányon. // | |
|
| |
Dante Krozgan
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Vas. Feb. 02, 2014 2:34 pm | |
| // Hol találhatom ahova írni kéne? Quarion más helyen van. // | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Kedd Feb. 04, 2014 3:45 am | |
| // Quarionék éppen a Debut sétányon beszélgetek Bones-szal, és Coravohoz tartanak. Mivel ahogy látom te is, találkozol velük mindenképpen. // | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) | |
| |
|
| |
| Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) | |
|