Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Popup11
Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_lcapDante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_voting_barDante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_rcap 
Malthael (485)
Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_lcapDante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_voting_barDante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Szint10
Dobástábla
Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 176

Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) Empty
TémanyitásTárgy: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeVas. Jan. 26, 2014 10:32 pm

Itt semmi sem változott igazából. Egyedül annyi, hogy a holttesteket elvitték, a vért pedig megpróbálták eltüntetni, bár itt-ott még meglátszik a jeges hóban, ahol a harc történt. A pódiumot már szedik szét, úgy látszik, már majdnem mindent össze is szedtek. Ennek ellenére a város népe teljesen átlagos életét éli, néhányan beszélgetnek a téren, néhányan a teret környékező utcák kirakatait nézik, és gyerekek szaladgálnak a szobor körül.
Vissza az elejére Go down
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 3:30 am

~ Hmm... ~ Gondolkoztam. Semmi különös sem történik, tehát ismételten a pódiumra állok, ezúttal viszont a nép felé nézve. Próbáltam újramondani a politikus szavait, lehet megint történni fog valami.
- Elterjedt a korrupció, a Felvilágosult Demokraták csak hazudnak.
Hát, memóriám nem volt túl tiszta a beszédről, nagyjából ennyi maradt meg.
Lélek
Kalandmester
Lélek

Tapasz. szint : 0
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 4:34 am

A pódiumot szétszedő munkások furcsán néznek rád, csakúgy, mint a közelben álló népek, akik hallották a kijelentésedet. Pár másodperc csodálkozás után visszatérnek ahhoz, amit csinálnak, csak az egyik munkás szól oda neked.
- Elnézést, uram, szednénk szét az emelvényt...
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 8:54 am

~ A tervem nem vált be. ~ Kacagtam fel halkan. ~ Úgy látszik, hogy a politika tényleg csak a körítésről szól. ~ Lebandukoltam a emelvényről, amit éppen szedtek szét, majd a munkás mellé sétálok, aki hozzám szólt.
- Maga tud valamit a Felvilágosult Demokratákól? Esetleg ismer valakit, aki tud róluk?
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 9:08 am

- Ismerem őket, igen - néz fel egy pillanatra, majd miközben beszél, egy csavarral babrál. - De nem igazán vagyok otthon a politikában. Az, amit értek belőle, szerintem bőven elég. Értem miről beszél az egyik, miről a másik, de ha egyszer a mostani rendszer jó, akkor minek változtatni rajta. Demokrácia ide vagy oda, a király elég jól végzi a dolgát. Nem mindig a változás tesz jót. Ha néhány nevet akar - szippant egy jó nagy "osztrigát" az orrával, majd kiköpi, - ott van Coravo, Trilsk meg Kogatt. Ők a fejesek. Több nevet nem nagyon hallottam, ami megmaradt volna a fejemben.
Felkap néhány deszkát, és a közeli szekérhez baktat.
- Most pedig, ha megbocsát...
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 7:40 pm

~ Aham... ~ Jegyeztem meg halkan magamban, majd körbe sétálgattam és egyenként mindenkitől megkérdeztem a következőt:
- Maga nem tudja merre találhatom Coravot, Trilsket vagy Kogattot?
Reméltem azért legalább egy embernél sikerrel járok. Még a kölyköket is megkérdeztem.
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 31, 2014 7:49 am

Amit a válaszra méltatok mondanak, az összeegyeztethető. A levonható egyezés a következő nagyjából: az ilyen nagy halak a Debut sétányon találhatók.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 31, 2014 11:16 am

Mindig csak ugyanazt a választ kaptam, így elég egyértelmű volt, hogy merre vezetett az utam. Az a bizonyos hely pedig a Debut sétány volt...
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Feb. 01, 2014 2:06 am

// Csatlakozz Quarionékhoz, velük éppen ekkor találkozhatsz a Debut sétányon. //
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 2:34 pm

// Hol találhatom ahova írni kéne? Quarion más helyen van. //
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 3:45 am

// Quarionék éppen a Debut sétányon beszélgetek Bones-szal, és Coravohoz tartanak. Mivel ahogy látom te is, találkozol velük mindenképpen. //
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)   Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitime

Dante Krozgan - Főtér (VK I. epizód - Füst és köd)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános témák (Out Of Character) :: Mítoszok Könyvtára :: Valhedge Katasztrófája: I. epizód - Füst és Köd-
Ugrás: