Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| Pyre és Vill szobája | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Pyre
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 86
| Tárgy: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 5:48 am | |
| Nem a legnagyobb panoráma kilátásos lakosztály de nem is egy egérlyuk, a legátlagosabb szobácska egy két személyes aggyal asztallal székekkel és párkomóddal. | |
| | | Pyre
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 6:06 am | |
| Nagyon elkeserítették Villiemet Angivar szavai, teljesen letört, eltűnt az eddigi önbizalma. -Hogyan kérdezhetsz ekkora butaságot? -ülök közben bele az ölébe és arcát megint az enyém felé fordítom, kezeit derekam köré fonom- kettőnk közül én vagyok a szörnyeteg drágám, ezt te is tudod. -meg puszilom- te ember vagy Nephalem mindegy, bárki bármit is állít, ha démon lennél olyan alakod lenne mint nekem. Az meg hogy az őseid kik voltak nem rajtad múlik. Még ha az is vagy aminek nevezett Nephalem, akkor is követnek majd az emberek nem azt nézik ki vagy, hanem mit teszel értük és az érdekükben. Ameddig ez jó nekik veled tartanak, viszont akkor viselkedj is úgy,hogy kövessenek nem szabad megtörnöd, összerogynod bármit is mondanak rád jót vagy rosszat ugyan úgy kell viselned és tűrnöd mindent rezzenéstelen és hamis arccal. Nem hagyhatod, hogy mások előtt az érzelmeid átvegyék a hatalmat rajtad. Ami pedig engem érint szerelmem, ha nem szeretnélek önzetlenül nem lennék most itt veled, ha angyal lennél akkor is szeretnélek. -mondandómat egy forró csókkal nyomatékosítom benne | |
| | | Villiam
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 112
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 6:15 am | |
| Pyre szavai némileg gatyába szedik Vill-t és felélesztik benne a tüzet. - Igazad van! - kezdi kicsit nagyobb lelkesedéssel - Próbáltam leplezni a politikus előtt. De mégis csak a lényemről van szó. És ez még nem tudom mit jelent, én csak nem akarom hogy bajod essen. - fejti ki mondandóját majd szorosan magához öleli. - Tudod, hogy szeretlek én kis királynőm! - mondja bizakodva. A mindenit, valóban igaza van amit tesz Vill, csak az számít. - Hamarosan igazi Királynő leszel! Addig éljek is, örömet fogok neked okozni és mindig veled leszek! - mondja és csókokkal kényezteti finom, kecses, kis nyakát. | |
| | | Pyre
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 6:24 am | |
| -Elég legyen Villiem!- igyekszem megszüntetni a csók áradatot amivel elhalmoz- Én már most is királynőnek érzem magam melletted, de most komoly dolgokról kell beszélnünk. Angivar és az ő ügye most várhat, te vagy a fontosabb. Tudod, hogy nekem mindent elmondhatsz mégis még semmit sem tudok rólad, de én már az életem is a kezedbe adtam. Most te jössz mesélj nekem mi nyomaszt téged ennyire? Ami oly szörnyű lehet a múltadban és ennyire izgat az erőddel kapcsolatban. Mielőtt válaszolna kopognak és meghozzák a kért rendelést. Letettem az asztalra és egy fürdőt is rendelek. Vissza ülök most már Villiemmel szembe és öntök neki, bort. | |
| | | Villiam
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 6:39 am | |
| Kicsit nyers volt a lerázás amit Vill kapott. Talán a szemöldöke is felszaladt a homlokára de szó nem hagyta el a száját, hogy ezt kifogásolja. Kezébe veszi a bort és belekezd... - Mivel kezdjem? A családomat lemészárolták... miért? azért a kódexért amit Angivar elvitt. Én végignéztem és a két kezemmel ástam el őket, a régi házunknál. Egyszerű életünk volt kovács voltam illetve kicsit azért több annál. Aztán egy öreg megmutatott egy két varázslatot de nem élte meg, hogy mélyebben belemélyedjünk. Megvívtam számtalan csatát, küzdöttem a Diablo elleni harcban is. És nézd meg hol tartok? Jó jó igaz kikiáltottak a birodalom megmentőjének és lovaggá ütöttek. De mi lettem most? Egy trón nélküli király ki még egy szörnyeteg is. De a sorsunkat nem mi választjuk igaz e? Így hát felemelt fejjel fogom visszaszerezni ami az enyém. Így a tiéd is! - mondja. - Csak tudod milyen bosszantó a tudatlanság? Hogy úgy nősz fel, hogy egyedül vagy senkid sincs és magadról sem tudsz semmit... Amíg nem jöttél te, addig nekem senkim se volt. Voltak napok amikor fürödtem az emberek tiszteletében és szeretetében, voltak napok mikor dicső hadakat vezettem győzelemre, de az összes angyalra és démonra mondom egyedül voltam... - komorodik el, majd belekortyol a borba. | |
| | | Pyre
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 7:05 am | |
| Jó láthatólag nem tetszett neki, hogy nem ültem vissza az ölébe ezért hát vissza tértem oda, egyik kezemmel a hajéban turkáltam a másikkal pedig csipkedtem a csirkéből és hol az ő hol az én számba tettem a falatot. -Szerelmem nagyon szomorú életed, volt sajnálom. Részvétem a családodat illetően. A képességeidre viszont tekints úgy mintha adomány lenne a céljaid megvalósításához. Nekem is időbe telt, mire megtanultam használni az enyémeket és ez neked is időbe fog telni mire megtapasztalod őket. Sőt lehet majd újakat is fedezel fel benne. Most már viszont nem vagy egyedül itt vagyok neked örökre, melletted leszek és támaszkodhatsz rám. Ami viszont Angivart illeti lehet, hogy igazat mondott, de lehet, hogy nem. Biztosan nagy erőknek parancsol, de én nem bízom benne és lehet csak kihasználja a gyengédet, hogy összezavarjon. Szóval ne nevezd magad szörnyetegnek lehet csak ezt akarja veled elhitetni, mert tart tőled, és csak ellened akar fordítani bizonyos embereket. Én egy ilyen információt nem közöltem volna ilyen hangosan veled nyilvános helyen ahol ennyi ember van. | |
| | | Villiam
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 7:14 am | |
| Pyre közelsége igazán jól esik Vill-nek. Ilyenkor valóban legyőzhetetlennek érzi magát. - El sem tudom mondani mekkora öröm az hogy itt vagy nekem. - mondja és csókot nyom az arcára majd folytatja. - Meg lehet igazad van Angivart illetően, bár én úgy érzem őszinte ember. Pyrem egy királynak nem szabad félnie. És egy politikusban mindig potenciális támogatást látok. Bár aláírom, ezen a helyen jobb lesz elővigyázatosnak lenni. - gondolkodik el egy pillanatra. - Én nem hívom magam szörnyetegnek de akkor te se tartsd magad annak. Ám tegyük fel igaza van és démoni vér folyik az ereimbe. Ez esetben mit gondolsz a mi kis örökösünk mi lesz? | |
| | | Pyre
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 7:26 am | |
| -Igazad van szerelmem egy király nem félhet, viszont attól még lehet óvatos és megfontolt. A politikusok is csak emberek csak nagyobb hatalommal,amíg érdeke melletted áll, utána ellened beszél. A legnagyobb csalók a világon és ugyan miért lenne egy bérgyilkos valaki testőre, biztosan ki is használja a képességet, nem véletlen dolgozik neki. Életem nem tartom magam szörnyetegnek, de kettőnk közül még én hasonlítok a leginkább rájuk.- mosolygom rá- Bár mi is lesz ami kis porontyunk szeretni fogjuk és az, hogy mi is lesz ő már csak miattam is kérdéses teljesen mindegy milyen vér folyik az ereidben.- hosszú csók- ezek szerint szeretnél gyermeket tőlem?- ölelem át a nyakát és húzom a fejét az enyémhez, csak homlokunk és az orrún ér össze. | |
| | | Villiam
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 7:33 am | |
| - Megfontoltság, én világéletemben egyenes voltam. Nem az a naiv féle, de őszinte és tiszta. Nem értek az ármányokhoz és a csaláshoz. De igazad lehet. A hatalom velejárója, hogy ezeket a képességeket is megszerezzük. Azt hiszem lesz mit tanulnom. - mondja kedvesen és egyetértőn. - Hát kérdés ez? Szeretlek és nekem rajtad kívül másra már nincs is szükségem. Illetve egy valamire mégis csak - gondolkodik el egy mosoly kíséretében - egy igazi kis erős királyfira. - mondja és csókok közepette zárja karjaiba. | |
| | | Pyre
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 7:48 am | |
| Felnevettem a válaszán. -A család tervezésre ráérünk később, most döntsd el hogyan tovább, segítsünk Angivar ügyében vagy sem. Nekem komoly aggályaim vannak vele szemben és a történtek sem tetszenek amikkel találkoztunk ma. Ott van az íjász szeme, most pedig Angivarré, te is láttad, hogyan ragyogott, ő képes lehet vele manipulálni valakit, hiszen hatalmas erők birtokában van. Ott az az érdekes üzent a fecnin. Váltságdíj de vajon mivel zsarolhatják azt Trilsk képviselőt, hogy fizet egy ilyen bandának? Kérdések tömkelege Villiem, amikre válaszok kellenek ha az igazat akarjuk tudni, de te döntesz. | |
| | | Villiam
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 7:55 am | |
| - A politikában egyik oldal sem jó vagy rossz. Angivar is lehet jó is rossz is. Viszont nála van a kódexem és ígéretet tettem a segítségre. Milyen király szegi meg saját szavát? Segítünk Angivarnak. Közben felfedünk minden részletet és összetesszük a kirakóst. Hiszem, Hinnem kell, hogy ez az ember támogatni tud ügyemben. De ha ő nem is a háromezer aranya igen. Bár kis lépés de még is csak lépés. Nem leszek már fiatalabb de figyelek, hogy ne manipuláljon minket. És különben is vannak már társaink akik lépést várnak és mind itt voltak és mind miattam vannak itt. Így hát rántsuk le a leplet az összeesküvésről és ha kell akkor büntessük meg azokat akik mindezt megérdemlik. Talán okosabb ha óvatosak vagyunk, ki tudja kié ez a szálló... túlságosan míves és pénzes hely ez. | |
| | | Pyre
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 8:40 am | |
| -A pénz miatt ne aggódj ezt most én fizetem, épp elég aranyat elszedtem már a gyilkosoktól és banditáktól, hogy ezt most ők finanszírozzák nekünk.Rendben akkor holnap keressük fel ezt a bizonyos Trilsk képviselőt,hátha választ kapunk egy két kérdésünkre tőle. Addig viszont szórakozhatnánk is egy kicsit az éjjel csak a miénk lesz. Kopogtak és most meghozták a nagy dézsát és sok sok vödör forró vizét. Távozásuk után le is dobtam magamról a ruhámat. -Villiem segítenél kioldani a fűzőmet?-nem mint ha szükségem lett volna fűzőre de ezekhez a ruhákhoz elengedhetetlen a viselete a mély dekoltázs érdekében. | |
| | | Villiam
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Hétf. Jan. 27, 2014 8:29 pm | |
| - Édesem nekem is van anyagi tartalékom... csak azt a pénzt vissza lehet forgatni a célba bár sokat nem lépünk előre az is igaz. Meghozzák a vizet és Villiam minden gondja elpárolog mikor Pyre vetkőzni kezd. Másra sem tud gondolni csak testére és a hihetetlen szeretetre amit iránta érez. Elsőre fel sem fogja a kérdést aztán mégis odalép - persze - mondja és az idegtől és fáradságtól enyhén remegő kezeivel oldja ki a fűzőt, majd óvatosan leveszi róla és végig simítja hátát. | |
| | | Pyre
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Kedd Jan. 28, 2014 5:52 am | |
| Érintésétől a hideg futott végig a hátamon nyomában égető vággyal újabb és újabb tapintására, simítására. Lassan megfordultam és az ingét kezdtem levenni róla, és csókolgatni a fedetlen mellkasát és ugyan így a nadrágjával is amíg nem lett ő is teljesen meztelen és húzhattam bele a vízbe magammal. | |
| | | Villiam
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Kedd Jan. 28, 2014 7:01 am | |
| Villiam az együttlét minden percét élvezte. Igyekezett mindent megadni Pyrének amit csak teste nyújtani tudott, és a lehető legtöbb örömet okozni. Végre idegei lecsillapodtak és elfelejtett minden bút és bajt. A démoni ősöktől az elkövetkező hetek megpróbáltatásain át egészen a koronáig, mindent. Csak Pyre volt és ő és a hihetetlen nyugalom és szeretet. Ki tudja mikor lesz alkalmuk újra kettesben maradni. Ki tudja mikor tudnak csak egymással és a szerelmükkel foglalkozni. Sokáig ültek még a vízben, Vill gyengéden simogatta szerelmét, majd bármennyire sem volt ínyére mégis szóra nyitotta a száját. - Életem egyetlen értelme, meg kell ígérned nekem, hogy velem maradsz e veszélyes helyen és nem mész egyedül sehova. Kérlek ígérd ezt meg. Nem tudnám elviselni ha bajod esne. - mondja őszinte aggodalommal a hangjában. | |
| | | Pyre
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Kedd Jan. 28, 2014 8:53 am | |
| Szavaira közel húzódtam hozzá, az arcát simogattam és megcsókoltam. -Nem ígérhetek neked olyat amit nem biztos, hogy betudok tartani, de igyekszem a közeledben maradni és nem mozdulok mellőled csak ha szólok, hogy mennem kell. Most pedig jöjj az ágyba és pihenjünk, szükségünk lesz tiszta fejre a holnapi nap folyamán.
//kérnénk akkor Lélek vagy Dastriel egy szálat nekünk Trilsk képviselővel// | |
| | | Villiam
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája Kedd Jan. 28, 2014 9:22 pm | |
| Hát Nem mondhatja Villiam, hogy éppen megnyugodott Pyre szavain. Még sokáig éberen forgolódott, nem igazán tudott elaludni. Ha aludt akkor pedig szőrnyű álmok gyötörték... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Pyre és Vill szobája | |
| |
| | | | Pyre és Vill szobája | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |