Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) Popup11
Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_lcapQuarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_voting_barQuarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_rcap 
Malthael (485)
Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_lcapQuarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_voting_barQuarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) Szint10
Dobástábla
Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)

Go down 
+2
Rhea
Quarion Galanodel
6 posters
SzerzőÜzenet
Quarion Galanodel

Quarion Galanodel

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 195
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 40

Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) Empty
TémanyitásTárgy: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzer. Jan. 29, 2014 10:58 am

Coravo rezidenciája a Debut sétányon található. A szenátor az ellenzék, a demokráciai mozgalmat képviselő Felvilágosultak Pártjának vezetőegyénisége.
Ehhez mérten szép nagy lakhelye van. Egy hatalmas kúria, emelettel, rendezett kerttel.

- Hogy miért jöttünk ide? Mert jelenleg ez az egyetlen ötletem. Mivel semmi nyomot nem találtunk eddig, ami konkrét lenne, pletykákra hagyatkozunk. A merénylő egy csoportot nevezett meg, valami alvilági szektát, és akkor már azt vizsgáljuk meg először, aki keveredett már kétes hátterű ügyekbe. Ilyen Coravo. De vigyázni kell vele, nagy erőknek parancsol. Biztosan sáros és korrupt, de sosem sikerült semmit sem rábizonyítani. Így hát betörünk... Remélem jó vagy az éjszakában. Bár őrködhetsz is, ha gondolod, sok itt a járőr, és én egyedül szoktam dolgozni.
Mondja mindezt az újonnan megismert kalózkapitánynak, akivel egész jól összeismerkedett az este folyamán. Hiába a hírhedt reputáció, az Quarionnak is megvan, és nem mindig a valóságot mutatja. Van egy olyan érzése, hogy a kapitánynál is ez van. Negatív hírnév, igaz belső.
Vissza az elejére Go down
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 88

Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Jan. 31, 2014 11:27 am

Az beszélgetés alatt leginkább megfigyeltem az eseményeket és bármennyire is nyugtatgatott a szenátor nem bízok az emberében. Mikor elmegy és a maszkos férfira hagyja a dolgokat nyugtalanít. Ráadásul egy idősebb férfi is szegődik hozzá, akinek az arcát látva inkább rács mögé tenném. Épp csak annyi időt engedek meg magamnak, hogy Metanaval közöljem van egy kis dolgom és ha ebben a szállóban maradnak Villiammal és Pyrrel akkor hozassa át a lovamat és a holmimat a másikból. Még csak át sem öltözöm, abban a díszes úri öltözetben indulok a két férfi után, szerencsére a lábamon nem az a fajta kopogós cipő van, hanem szandál. Ha pedig bármi gond lenne ott a combomnál a penge vagy használom az erőmet. Több utcán keresztül követi a férfiakat kisebb nagyobb távolságól és reméli nem veszik észre. Mindkettő tapasztalt vén róka lehet ezért igyekszek elővigyázatos lenni. Egészen egy sétányig mennek, ami elég nyílt, így kénytelen vagyok néhány bokor mögött meghúzódni a két férfitól olyan távolságba, hogy épp csak hallom a hangjukat. Mivel nem bízom bennük ezért se akartam nyíltan velük menni, de az érdekel miben is mesterkednek. Lehet még valami hasznosat is megtudhatok. Ahogy a bokor mögül leskelődöm, kissé megrezzennek az ágai, abban a pillanatban igyekszem mozdulatlanul az árnyékba húzódni. Meglehet észrevesznek, de akár az is megeshet, hogy a szélnek tudják be a zajt, a legáldásosabb az lenne, ha észre se vennék.
Lélek
Kalandmester
Lélek

Tapasz. szint : 0
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Feb. 01, 2014 2:14 am

Mindhármatoktól kérek egy próbát.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Feb. 01, 2014 11:19 am

Megpróbálok elrejtőzni.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Feb. 01, 2014 11:19 am

The member 'Rhea' has done the following action : Szerencsedobás

'Próba' :
Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) 2h83d4m
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Quarion Galanodel

Quarion Galanodel

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 4:04 am

x
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 4:04 am

The member 'Quarion Galanodel' has done the following action : Szerencsedobás

'Próba' :
Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) Of7qdk Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) 2e1hv1d
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 4:07 am

- Ki nem hagynám a bulit. Amúgy sem láttam még híres orgyilkost munka közben - mosolyog, majd arra kapja a fejét, amerre Quarion pillant hirtelen.
Ahogy vizsgálja a közeli bokrot, ki is veszi nagy nehezen az alakot, és a farkasokat védő nőszemélyt véli felfedezni. Int is felé, hogy jöjjön oda hozzájuk.
- A farkasos csaj, hasznunkra lehet. Szóval akkor, mi a terv pontosan?
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzer. Feb. 05, 2014 4:50 am

Erre vezetett utam és idővel sikerült is ide érnem. Ahogy a távolból hallhattam, de a szavakat semmiféleképpen sem tudtam kivenni, két alak beszélgetett éppen. Odamentem hozzájuk, majd megszólaltam.
- Üdvözletem! Önök is Coravot, Trilsket vagy Kogattot keresik?
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzer. Feb. 05, 2014 7:02 am

Kelletlenül előjövök a rejtekemből, s azzal se nagyon törődök, hogy a hajamban néhány levéldarabka fogalt helyet. Lassú léptekkel közelítem meg a két fickót és csak kimért pillantásokkal figyelem őket, arra az esetre ha bármi gyanúsat csinálnának. Csak a kalóz utolsó mondata üti meg a fülemet.
-Gondolom, annak a lánynak van neve is.
Jegyzem meg csípősen miközben egy újabb alak érkezik. Ismerős a figura és be kell látnom, hogy nem csak a térről hanem abból az olcsó lebujból is, ami persze nem ezen a környéken van.
-Üdvözletem az uraknak, miben is sántikálnak?
Kérdem nem kis gyanakvással a hangomban.
Quarion Galanodel

Quarion Galanodel

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Feb. 07, 2014 3:05 am

Bólint Bonesnak, amint ő is felismeri a nőt. Amikor az odaér hozzájuk, megszólal.
- Minden bizonnyal van neve, nem is vitás, csak tudja még nem hallottam. És a nők reszortja, hogy kezdeményezzék a bemutatkozást. Legalábbis ez az illem.
Majd az érmés férfi is megérkezik. Ő pont az, akit nem akart itt látni, de hozott anyagból dolgozunk.
- Éppen Coravot szeretnénk meglátogatni, de kissé halkabban beszéljünk, ha kérhetem. Tehát, ha jól láttam a keleti szárnyon vannak az emeleten nyitott ablakok, nyilvánvaló, hogy ott kellene próbálkozni. Biztosan van személyzete, bár úgy vélem, ilyenkor már mindenki alszik, legfeljebb a konyhán vannak még, de az már csak az ilyen rezidenciák felépítéséből ítélve elkülönítve van, és a földszinten vagy az alagsorban.
A terv az, hogy bizonyítékot keresünk, bármire igazából, elsősorban persze az ügyünket érintő dolgokra van szükségünk. Fegyvert csak legvégső esetben szabad használni. A probléma az őrség. Minden bizonnyal van a házban is. Őket le kell ütni és megkötözni, vagy elsurranni mellettük, észrevétlen maradni, ha megoldható.
A másik az az, hogy a házig is el kell jutni, bár ahogy látom itt az utcán azért sokkal egyszerűbb, és kevés járőr van. Ez nem lesz probléma.
Amit viszont még most kérdeznék meg, vagyis inkább hangsúlyoznék ki, hogy ehhez azért kell egy valamilyen szintű képzettség. A betörés és a láthatatlannak maradás nem könnyű. Csak az jöjjön, aki ért hozzá, mert akit elkapnak, nagy valószínűséggel nem tudunk kihozni. Még Angivar sem, mert akkor gyanúba keveredne. Aki nem jön, az itt marad, és füttyent, ha valami gond van idekint.

Most fürkésző pillantással néz körbe, csak az a baj, hogy arcából mit sem látni.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Feb. 08, 2014 7:18 am

Végig hallgattam az alak mondanivalóját és közben feltűnt nekem a lány is a kocsmából. Igazából nem hittem volna, hogy valaha is újra találkozni fogok vele, így ez meglepetésként ér. Még nem tudom, hogy kellemes vagy kellemetlenként, de meglepetésként az biztos. Sőt, ahogyan jobban visszagondolok ott volt a fogadóban is, csak éppen túlságosan el voltam foglalva gondolataimmal. Vagy az is lehet, hogy nem volt ott, most teljesen mindegy.
Megálltam a maszkos előtt és kihúztam magam, majd kezemet nyújtottam.
- Bocsásson meg, hogy eddig nem mutatkoztam be, Dante vagyok. - megvártam, hogy kezet fogjon, ha pedig nem tette egy rövid idő után leengedtem a kezem és folytattam. - A terv érthető volt, a kinti őrökkel el tudnék bánni és akkor mivel nem éppen vagyok a lopakodás mestere kint is maradnék őrizni a helyet. - pöcköltem fel egy pénzérmét, majd hagytam leesni a földre. - A tervem ez lenne, amíg a segítőkész őrök megpróbálják felszedni az elejtett pénzérméimet, addig leütöm őket, majd jól megkötözöm, amennyiben van önök közül valakinél kötél, amit kölcsön tudnának adni.
Ezután a másik alak felé fordultam, ki eddig csöndes volt és nyújtottam a kezem.
- Dante.
Ezután megvártam, hogy kezet fogjon, ha meg nem tette, akkor csak szimplán leengedtem a kezem. Ezek után a nő felé fordultam és folytattam.
- Önt pedig már bizonyára ismerem.
Quarion Galanodel

Quarion Galanodel

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Feb. 10, 2014 1:28 am

- Quarion, nagyon örvendek - viszonozza a kézfogást, majd feldolgozza a férfi tervét.
- Nos, a leütés része nagy látszatot kelt, de van egy ötletem. Az a pénzes trükk, amit bevetett Angivarnál... El sem hiszem, hogy ezt mondom, de hasznunkra válhat. A ház előtt álló őröket le lehetne foglalni ezzel, amíg mi besurranunk a ház mellé, takarásba. Amikor kifele jövünk, jelzünk, és akkor megint valami ürüggyel oda tudna menni hozzájuk, szintén ugyanezért.
Addig mi Bonesszal és a hölggyel, ha jön, bemegyünk. Bár ha ön is kint marad
- néz Rheára, - akkor a kifele jövetelnél ön mehet oda hozzájuk, és így kevésbé gyanús. Ez már az ön döntése.
Majd ezzel készen is áll az indulásra, már csak a beleegyezésre és a döntésre vár.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Feb. 10, 2014 1:31 am

Ő is viszonozza a kézfogást, miért ne tenné. Valami illem ezek szerint mégiscsak szorult az ipsébe.
- Pete Bones kapitány, enyém a megtiszteltetés.
Miután végighalgatta Quariont, csak bólint, és fejére tolja fehér csuklyáját, ezzel jelezve, hogy ő is készen áll. Még utoljára feltérképezi szemével az utcát, csak a biztonság kedvéért.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 2:53 am

Örültem, hogy kezet fogtak velem, úgy látszott, hogy ezekbe az emberekbe szorult valamicske tisztelet, nem úgy, mint abba az álszent politikusba. A maszkosnak szegeztem válaszom:
- Akkor a kinti őrökkel intézkedem!
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeCsüt. Feb. 13, 2014 7:54 am

Egyből felismertem a férfit, a kocsmából, de abban a hitben vagyok, hogy ő engem nem ismer meg. Először is mert most nemesi öltözetben vagyok, hiszen nem volt időm átöltözni, másrészről pedig nem sokat láthatott belőlem első találkozásunkkor mikor csuklyát viseltem. A Quarion nevezetű testőrre pillantok és leginkább neki címezem a mondandómat.
-Nos, abban az esetben, ha valaki nem tudná engem Rheanak hívnak. Nem vagyok túlzottan ügyes a lopakodásban, mint azt az előbb tapasztalhatták, ezért szerintem én is inkább kint maradnék. Talán még nem is akkora baj, hogy nem váltottam ruhát.
Húzom el kicsit a számat, hiszen tudom, hogy majd meg kell játszanom magamat a férfiak előtt és kénytelen leszek felvenni egy kurtizán álarcát. Feltűzött hajamat megtapogatom a kezemmel és kidobálom belőle azokat a levéldarabokat amiket még a bokorban szereztem. Mikor már a két férfi elment Dantera pillantok, hogy mikor indul el, én pedig úgy próbálok helyezkedni, hogy mindhárom férfit jól láthassam, de ne fedjem fel magam ideje korán az őrség előtt. Most valahogy jobban érdekel a két tolvaj sorsa mint a kocsmás fickóé, hiszen őt legfeljebb elhajtják egy melegebb éghajlatra. Azonban ha a kapitány és a testőr lebukik már sokkal problémásabb a helyzet. Viszont ha Dante visszajön lehet a combomra erősített pengét átadom neki, mert nem lenne szerencsés ha bármilyen módon az őrök észrevennék nálam.
Quarion Galanodel

Quarion Galanodel

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeCsüt. Feb. 13, 2014 11:57 pm

- Rendben - bólint Rhea választására. - Akkor mi szépen, mint akik csak sétálgatnak meg házakat néznek, átsétálunk a kis utcába szembe, a ház mellé, és ott várunk. Amint az őröket elterelték, mi indulunk is.
Majd még utoljára körbenéz, aztán egy pillantás Bonesra, és mennek is. Eddig sima ügy... A neheze viszont csak ezután jön.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)   Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitime

Quarion és Bones kapitány - Coravo szenátor rezidenciája (VK I. epizód - Füst és köd)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Dreadlands :: Dreadlands :: Valhedge-
Ugrás: