Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| Tur Dulrától nem messze a föld alatt... | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Tur Dulrától nem messze a föld alatt... Szer. Feb. 05, 2014 12:17 am | |
| Scosglen. A vidék, aminek pusztán említése is kíváncsisággal és gyanakvással tölt el mindenkit. A hely ahol fura dolgok történhetnek és történnek is. Az egykor termékeny hely a pusztulás magvait viseli. Bár a remény számtalan csíraként újra sarkad. Tul Dulra egy város amit a büszke és bölcs Druidák birtokolnak. A földanya talán cserbenhagyta gyermekeit ám arcát nem fordítja el sosem. Az élet növekedésnek indult a katasztrófa hatása pedig előbb vagy utóbb alábbhagy. A természet pedig visszaveszi, ami neki jár…
Azt beszélik, hogy e vidéken egy titkos társaság rejtezik. Egy csoport vagy csoportok kik szó szerint a földbe ették be magukat. Bár kérdéses, hogy valóban titkos ezen az a szervezet, akikről vénasszonyok pletykálnak a piacon. Bár szó mi szó, a pletykákon kívül az egyszerű ember mást nem nagyon tud. Így ha egy arra járó a duplakeresztről vagy a Peregrin családról netalán egy úrnőről érdeklődne, hamar értetlen arcokkal találná szembe magát. Az igazság pedig, szokták mondani sokkal tekervényesebb és hajmeresztőbb, mint a pletyka maga…
Van egy hely nagyjából egy óra járásra Tul Dulra-tól. Egy hely, amit a senki földjeként szoktak emlegetni. Kövek, homok és gyér növényzet birodalma. A kutya se keresne itt semmit, maximum egy két tetemet vacsorára. Ám ha a figyelmes szem jobban keres, talán találhat itt érdekességeket. Ügyesen álcázott csapóajtó és alatta egy régi társaság létesítménye. Messze a kíváncsi szemektől. E helyen nyugodtan tervezhetnek, gyarapodhatnak és állomásozhatnak. Talán e hely is csak egy a sokból, amivel még rendelkeznek. Az egész bázis mélyen a föld alá épült. A szellőzést a mérnökök okosan ürgelyuknak álcázták rendszertelen szellőzőnyílássokkal. A földalatti élet kényelmetlen, nyirkos, és veszélyes. Ám az előnyei messze túlhaladják a kényelmetlenségből adódó problémákat. A létesítmény tágas és magas, így viszonylag kényelmesebben tudnak az osztagok állomásozni e helyen. Bár a luxus legtöbb vívmányától mentes a hely, még így is képes megadni mindazt, amire az embernek szüksége lehet. Többek között fedezéket az időjárástól, alvási lehetőséget és mindenek előtt a titkos és nyugodt tervezés biztonságát. A tisztálkodást azért igyekeznek a közeli városban intézni egy kissé kellemesebb környezetben. Étkezők, szobák és különböző csarnokok mellett azért tiszti szobák is helyet kapnak. E helyiségek a bent lakók rangjához próbálnak igazodni, némi luxussal és kényelemmel, mint például zászlók, gyertyatartók és kényelmesebb fekhelyek vagy épp külön mellékhelységek esetleg raktárak. A helyiség mindemellett vallató szobával és fogdával is meg van áldva. Kevesen vannak a kívülállók kik megcsodálhatták ezt a praktikus és precíz állomást. Ám olyanról nem hallottunk kik elhagyták volna azt, ezek közül…
A világítást gyertyákkal és kisebb tüzekkel oldják meg, az élelmet és egyéb szükséges termékeket pedig az erre kijelölt személyek szerzik be a környező városokból. A tárgyaló helyiséget talán érdemes külön megemlíteni. Egy hatalmas szépen művelt fa asztalon az egyik legpontosabb térkép foglal helyet melyre különböző jelölések és bábuk kerültek a pontos hadi tervezés végett…
| |
| | | Mannimarko
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 102
| Tárgy: Re: Tur Dulrától nem messze a föld alatt... Szer. Feb. 05, 2014 2:34 am | |
| Első nap:**** Peregrin Myesdent egy éppen folyamatban lévő megbízatásáról küldtél vissza. Az esett nem tűrt halasztást, említette neki az úrnő – Aksila – bajnoka. Ő szokta leggyakrabban továbbítani a Duplakereszt szövetség vezérének akaratát. A bajnokok, a pártfogoltak, és a kegyeltek kapnak tőle értesítést, van aki levél útján, van akihez személyesen megy a szóvivő. Myesden nem számított rá, de hozzá személyesen jött el, a szép ám de szívós alkatnak örvendő nő.Aksila - Most otthon hagyta cicáit. Nem sokszor látott nála határozottabb, és erősebb „asszonyt” eddigi életében, természetesen neki sem mutatta meg igazi személyiségét, noha már ő maga sem tudta igazán az milyen is volt egykor. „Ahány maszkot hordunk annyiszor szakítódik le egy darab a személyiségünkből”, mondta Myesden-nek egykori tanára.**** Hosszú utazás után végre elérkeztem az Északi sólyom csoporthoz, Aksila kíséretében. A csapóajtót majdnem kiszakította a helyéről olyan hévvel, és erővel nyitotta fől, körülötte nagy zaj és pórfelhő keletkezett. Aztán le is baktatott erőteljes kalapáló lépteivel. ~ Nem fájdul bele csontjai? ~ Gondoltam kicsit elszörnyülködve, természetesen követtem, de én jóval halkabb léptekkel. Leérve az ottani osztag meglepetten, s már harcra készen húzták elő kardjukat, vagy íjaikat. Nem tudhatták ki ront rájuk. Aksila pedig elégedett vigyorral nézte őket, aztán megszólalt:- Na söpredékek, készüljetek! - kiáltotta a többieknek, ekkor léptem Aksila mellé. Majd pedig folytatta: - Ő lesz itt a tábornokotok, Északi sólyom tábornoknak hívjátok. Részletekbe most nem fogok menni ki ő, és miért pont ő lesz a Xiansai Aranyváza terv irányítója. Legyen annyi elég, hogy kiérdemelte - kiabálta továbbra is harsány hangján.- Bármiféle gondotok, panaszotok, információtok, problémátokkal hozzá forduljatok, csakis hozzá, egy napot még itt leszek, de csakis eligazítás céljából. Egyikőtök se merjen zavarni, vagy belőle csinálom új szőrmebundámat! - fenyegetőzött, végig mutogatva a jelen lévőkön, kivéve rám. Mindenki vigyázva vágta magát, és egy szót harsogták: " Értettük ". Aztán leléptek, mindenki a dolgára. Aksila ujjaival beletúrt tűzvörös hajába, ami ettől a mozdulattól a garázda tincsek is hátrasimultak, és intett nekem, hogy kövessem, én pedig úgy tettem ahogy kívánta. Igazából mindig is kellemes társaság volt Aksilá-val beszélgetni, most se volt másképp. Kellemes pillanatokat megzavarta az-az információ amint mondani készült nekem:- Elég komoly az ügy, Myesden, ahogy a neve is mutatja, Xiansai Aranyváza terv. Temérdek kincs, és információk várnak minket, csak a megfelelő alkalmat kell megragadni, és most van itt az-az alkalom. - Az első csomag sikeresen bejutott, a császár úgy reagált ahogy várta apád, és a királynőm. Az apád pedig bízik benned, noha szerintem még fiatal vagy. Sokat kell még tapasztalnod, de majd most kiderül mennyire érted a dolgodat "Mannimarko" - ejtette ki a szót gúnyosan -, a vándor lelkű gyilkos - vágta oda nekem gonosz mosollyal. ~ Talán Aksila, se olyan mint amilyennek képzeltem ~ Gondoltam, utána kérdőn néztem rá, választ nem kaptam, inkább folytatta, miközben tovább sétáltunk:- Te fogod irányítani az egész művelet mozzanatát, innen, minden adatott kétszer vagy háromszor kapsz egy nap. Galamb vagy sólyom szárnyán, az erre kirendelt szakértő majd intézkedik, és behozza vagy felolvassa neked az iratot. Fontos, hogy még aznap, maximum pár órával később küld ki információt, választ, utasítást, mindent ami szükséges, akár több helyre is. - Alaposság nagyon fontos, már-már szőrszálhasogatóan.- Értettem, értettem - vágtam rá türelmetlenül. -, úgy érzem mégis titkolsz előlem valamit. - Erre csak újabb mosollyal válaszolt.- A további feladataidról a tábornoki fülkében ejtek szót. - mondta félre érthető hangsúllyal. A szavam is elállt, ő mag nevetve hátba vert, azt hittem beszakad a tüdőm.- Vicceltem, na majd beszélünk - világosított fel, aztán ott hagyott a "taktikai" asztalnál. Egy térkép, figurák, és kések sora volt jelen. Leültem a székre, egy gyertya lángja világította meg arcomat, miközben gondolkozóba estem.Egy darabig néztem a gyertyalángot, s a térképet magát is. - Xiansai terv mi? – motyogtam magamban.
Egy órán át, ott nézegettem a dolgokat, elmélkedtem, fogtam a fejem, hogy mibe keveredtem, aztán felálltam, és megkerestem a tábornoki „szobámat”, vagy cellámat ha az úgy jobban tetszik. Rövid keresgélés után meg is leltem, és kinyitottam a jelzésekkel ellátott ajtót. Tíz méter szer tizenkét méteres hely volt, itt elég sok kényelmi cikket lehetett megtalálni. Italok, ételek, s raktára, két szellőző lyuk, egy külön asztal, egy kényelmes ágy, fegyver tartók, egy könyvespolc, és pár gyertya tartó. S persze a legfontosabb: Peregrin, és Dupla keresztes címeres "zászlók" - amik elmennének szőnyegnek is. - vannak a falakon. Aztán észrevettem Aksilát:- Te meg mit keresel itt? – kérdeztem tőle meglepetten, és már kezdtem aggódni, valahogy sejtettem a választ. Ő meg nyugodt arccal, keresztbe tett lábbal ült az ágyamon, és megszólalt:- Csukd be az ajtót, beszélnünk kell. – Úgy tettem, ahogy kérte, aztán csak vártam…- Na csüccs ide mellém – utasított, elszánt tekintettel. Nem mondhattam neki nemet, leültem mellé. Utána olyan érzésem támadt, mintha levendula illata lenne a hajának, amit a fentről jövő hidegnek mondható szellő lengedezte. - Olyan dolgok is történnek, amik a közkatonákra nem tartozik. Lesz, és van B terv, akkor sajnálatosan ki kell mozdulnod innen, noha bármikor megteheted, de az veszélyezteti a küldetést. Szóval ha netalántán valami belül sülne el, akkor a megadott helyre be kell menned az itteni csapattal, vagy a másik kettővel is egyszerre. Készülj fel! Bárki állja utatokat, le kell vágnod őket. – sulykolta belém az elkövetkezendő feladataimat, tudta, hogy azt nagyon utálom. Undor meg is jelent az arcomon, ami tovább ment grimasszá. - Tehát nagy a dolog – jelentettem ki. - Igen, és még nem tudod mennyire, majd ha eljön az ideje, addig edződj meg, Myesden – vigyorodott el megint, de most valami más is volt a benne, nem csak gúny, s jókedv. - Az úrnő látni akarja, mennyire is vagy bajnok. Ne okozz csalódást, és nekem se – jelentette ki mosolyogva, aztán felkelt az ágyamról, és kilépet a tábornoki „szobából”.- Eljött ez a nap is… - motyogtam, miközben tenyereimet az arcomra tettem. ~ Unottság talán, nem, szomorúság, igen, a világ megtudja hamarosan mire képesek „ezek” ketten... ~ | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Tur Dulrától nem messze a föld alatt... Kedd Feb. 11, 2014 9:42 pm | |
| // A föld mélyén // Egy férfi érkezett körülbelül húsz és fél perce. Arcát kelmékkel takarta, így Marko nem igazán tudott megállapítani semmit a fickóról. Egy pergament helyezett az asztalra amit kis zsineggel szorosan kötöttek össze... - Idézet :
- Sharval Vadon - Entsteig
A szóbeszéd, hírré majd ténnyé erősödött. Sokakat vonz a szigetvilág és a körötte történő események. Ez lényegesen bonyolítja a dolgokat. Pár mondvacsinált kalandor kifejezetten veszélyesnek sorolandó... legjobb forrásaink szerint egyenlőre nem sokat tudnak...
W. B. | |
| | | Mannimarko
| Tárgy: Re: Tur Dulrától nem messze a föld alatt... Szer. Feb. 12, 2014 12:06 am | |
| Egy arca nagyját eltakaró férfi, érkezett be hozzám. Átnyújtott egy iratot, kilazítottam a kötést rajta, azután nyomban elolvastam. - Idézet :
- Sharval Vadon - Entsteig
A szóbeszéd, hírré majd ténnyé erősödött. Sokakat vonz a szigetvilág és a körötte történő események. Ez lényegesen bonyolítja a dolgokat. Pár mondvacsinált kalandor kifejezetten veszélyesnek sorolandó... legjobb forrásaink szerint egyenlőre nem sokat tudnak...
W. B.
Ez állt benne, tudomást sem vettem a férfiról aki hozta nekem a papiruszt, gondolataimba mélyedtem: ~ Lássuk csak, nem tétováznak a népségek, máris összegyűltek páran, egyben bizonyítja mennyire gyorsan terjednek a hírek, pár nap. Mégis úgy néz ki nem igazán részletes hírek, ha nem tudnak sokat, persze mihez képest sokat. Nem részletezték, ami azt jelenti friss a dolog. Hmm, nyomban értesítenem kell az ottaniakat. ~ Gondoltam, majd papírt és egy író tollat ragadtam, megmártogattam a tinta tartóba, enyhén kiemelve a szélén kocogtattam kicsit magát az író toll szárát, ami lecsöpögést eredményezett vissza a tinta tartóba. Azután el is kezdtem írni: - Idézet :
Fokozott figyelemmel kísérje a lehetséges gondforrásokat. Ha netalántán komoly gonddá nőnék ki magukat akkor gátolja előrelépésüket. Továbbra is jelentést várok, és ne feledje az elsődleges szabályt: Semmi nyomot ne hagyjon.
É. S. A levél megírása végeztével, eltettem az író tollat, és a tinta tartót. Azután összetekertem a levelet, és megkötöztem középen, az erre kikészített fajtával. Felkeltem székemből, megkerestem a sólyom és galamb idomárt. Egy harmincas éveiben járó férfi volt, ruházata kissé kopottasabb mint az itteni csapat többi tagjáé. Hosszú haját lófarokba fogta, a kőrszakálla pedig arról árulkodott, hogy már nem az első nap van ezen a helyen. Tekintete lecsüggedést, és fáradtságot mutatott az ezt meglátó szakértőnek. Átadtam neki a levelet, és közöltem vele hova kell küldeni az iratot. Ez az egész már egy legyakorolt művet volt, tudtam még nemrégiben. Biztosítaniuk kellet a levelezést, városok közt. Ha ez nem menne, az egésznek neki sem fogtak volna. ~ Sajnos elkezdődni látszik a dolog. ~ Gondoltam szomorkodva, aztán a térkép szobába sétáltam, megvizsgálni a térképet, milyen messze van tőlünk Entstei. Megtaláláskakor egy szokványos kinézetű kést szúrtam bele, és egy fekete bábút tettem mellé. Azután pedig csak néztem, és töprengtem a gyertyafény árnyjátékában... | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Tur Dulrától nem messze a föld alatt... Kedd Feb. 18, 2014 11:24 pm | |
| Egy újabb madár érkezik. Az üzenet ismét M. asztalán hever. Jól látszik kapkodva íródott... - Idézet :
- Lut golein - egy elhagyatott óázisnál.
A vörös nemzettség, kik hajdan a vörös testvériségként alakultak meg most mozgolódni látszanak. Évekig tartó rejtőzködésük, melyet eddig tökéletesen megvalósítottak, ma véget ért. Nem tudjuk, hogy szándékosan vagy véletlen de sokáig azt hittük kihaltak. Nos még mi is tévedhetünk. Egy biztos ők is a szigetre igyekeznek. Amit pedig róluk tudnunk... az egyrészt rendkívül csekély másfelől pedig voltaképp veszélyes alakok. A vörös nemzettség évekig irányította a Lut goleini politikát, méghozzá fekete mágiával, ármánnyal, kémekkel és hazugságokkal... Nem tudjuk igazán mire is képesek de akik így el tudnak tűnni és a háttérből irányítani, azok nyilván veszélyt jelentenek. Nem tudjuk hányan vannak és hol lehetnek még. De egy biztos; ők valamit tudnak rólunk.... Megfigyelésem 3. éjjelén egy családi címert mutogattak, és nem épp baráti reakciók közepette... Sir. A.
| |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Tur Dulrától nem messze a föld alatt... Kedd Feb. 18, 2014 11:37 pm | |
| Nem sokkal ezután egy másik üzenet is érkezik... - Idézet :
-
Sharval - az erdő szívében
Nem a mi reszortunk, eldönteni fontos e a dolog, de jelentés mindenképp megér. Egy kisebb hitványakból álló démon falka vert tanyát az erdő egy eldugottabb részén... nem értjük a nyelvüket de egy térképet sikerült ellopnunk a táborukból. És láss csodát... a sziget van rajta bejelölve...
Az érdekes az, hogy ugyanezen éjjelen F. szerint két angyal is az erdőben kutakodott. Voltaképp most már azt sem tudjuk meddig tudunk sikeresen rejtőzködni. Ezek a lények sok mindenre képesek lehetnek.
42-es zöld osztag. | |
| | | Mannimarko
| Tárgy: Re: Tur Dulrától nem messze a föld alatt... Szer. Feb. 19, 2014 12:29 am | |
| Újabb levél érkezett, meg is lepődtem mire fől ez a forgalom. Aztán gyorsan kinyitottam, unottan olvastam az első pár sort, majd pedig a közepe fele egyre feszültebb lettem. Az olvasottak teljesen felzaklattak, asztalra csaptam, ami nagy zajt csapott, utána az asztalról a bábuk s kések a földre estek. Dühömnek hangot is adtam: - Naná, hogy tévedhettek, emberből vagytok a mindenségit is - förmedtem a kapott levélre. - Jobban át kellet volna tervezniük az egész akciót, ilyesmi esetekre... - Szakította félbe fen hangú gondolkozásomat, érkezett egy másik levél is. Végképp eléggé mérges lettem, gyorsan kibontottam, és azt is elolvastam. Láss csodát Sharval vadonból érkezett, egyben ennek sem örvendtem: - Szóval farsangi összejövetelt szervezett Xiansai nép, nagyon jó - mérgelődtem az olvasottakon, aztán a földről felvettem a bábukat és a késeket, utána az asztal egyik üres részébe raktam, azok közül elvettem egy kést, és erősen a Lut golein nevezetű városra szúrtam, megfelelő bábú hiányában oda nem tettem semmit se. Kényelmes ülőpózt választottam a kevésbé kényelmes széken, azután gondolkozóba estem, most igen nagy szükségét éreztem. ~ Lut golein, és a másik probléma a démon és angyal ügy, démonok feltehetőleg a Xiansai rejtett tudásai érdekli, főleg azok amik róluk szólhatnak, vagy csak rombolni akarnak, kitudja. Mindenesetre jelenlegi helyzet nem pártolná ha megfigyeltetném őket, főleg az angyalok miatt. Akik bizonyára miattuk, és a bajkeverők megkeresése miatt vannak Sharvalban, és még kitudja hol lesznek. Ők is szereznek pár információt, aztán nyomoznak, emberi vagy sokat kockáztatva angyali alakban. Tekintve, hogy egyenlőre csak kevésnek mondható csoport van mindkettőből, jó lenne felszámolni őket... Nem, nem jó, ha megtetetném akkor több démon jön elő, és több angyal, noha őket eszem ágába sincs bántani, de ők ezt meg nem tudják. A gond az, hogy a fejesek nem gondoltak mindenre, régi ellenségekre, meg démonokra, és angyalokra. Egyáltalán hogyan jutottak címerhez, alap dolog, hogy azt sose tartsák maguknál bevetésnél, hacsak nem fosztottak ki egy házat azok a vörösök. Legnagyobb gondom most ők, őket kell felszámolni elég sürgősen. Sharval figyelését meg le kellene csökkenteni, kevesebb kémet nehezebben találnak meg, de ezzel meg veszélyeztetek, mindegy, kockáztatnom kell. Inkább kevesebb infó jöjjön egy városból mintsem egy komoly lebukás történjen. Kész is lennék, munkára fől. ~ Elmélkedtem az olvasottakon, felkeltem a térkép asztaltól, és elindultam a szobámba, ott négy levelet kezdtem el írni: - Idézet :
- Maradjanak továbbra is megfigyelők, ha tehetik csökkentség a démonok, és angyalokat figyelő egységeket. Legfontosabb most a lehetséges gondforrás kalandozók. Továbbra is várok mindhárom félről információkat.
É. S. Bekötöztem, arrébb raktam, aztán nekiálltam a másik írásának, ennél eléggé zaklatott voltam már a megírássakkor is. Nagyon jól tudtam, ha a rajtaütés nem sikerülne, akkor nem hogy ők győznek, hanem kezükbe kerül a Peregrinek sorsa, a Duplakereszteseké nem, legalábbis remélem. Kockáztatások, sokszor nagy szükséglet. - Idézet :
- Megkapják az engedélyt rá, hogy mozgósítsák a városokba - kivéve Sharval vadonban találhatóból - az egységek nagy részét, amíg megérkeznek az önöknek megfelelő helyre, azonnal számolják fel a vörös nemzettséget, biztos siker érdekében küldök két csapatot a jelenlegi helyzetükre, ez érdekében hagyjanak hátra - ha szükséges - egy informátort aki tájékoztatja őket a további útvonalukról.
Még valami, amíg várnak a csapatokra, továbbra is figyeljék Lut Goleint, és ha tehetik egy csoportjuk vizsgáljanak át minden zeget-zugot, ha lehetséges. É. S. Gyorsan bekötöztem, a papír egyik részére ráfirkantottam halványan egy x jelet, ne felejtsem el, hogy ez megy a Lut Golein egyik oázisa felé. Elővettem még egy papiruszt, és nekiláttam a harmadiknak. - Idézet :
- Úrnőm.
Komoly problémák ütköztek a Xiansai aranyváza tervbe. A vörös nemzettség, elég valószínűen szabotálni, és lebuktatni akarja a Peregrineket, és lehet hogy a Duplakeresztes szövetséget. Jelenlegi egységek veszélyesen megcsappanhatnak a lehetséges küzdelmektől, ugyanis muszáj elcsöndesíteni a vörösök okozta gondforrást. Ezért utánpótlást szeretnék kérni felségedtől, és néhány bajnokodat is, akik vezetnék a többieket. A Lut Golein -számodra ismert - rejtett oázisába kellene küldened őket. Sajnálatos módon ha veszít a jelenlegi létszám ami készül leszámolni a vörösökkel, akkor az egész Xiansai terv megsemmisül. Csakis ennek fényében bátorkodok segítséget kérni öntől. Üdvözlettel: M.M. UI: Ha nem okoz gondot, lekötelezne ha befolyását használva megtudná, hogy kik támogatják a vörös nemzettséget, és erről tájékoztatna engem. Erre az iratra viszont viaszt raktam, arra pedig a Duplakeresztes pecsétet nyomtam. - Idézet :
- Apám.
Szükség lenne még pár "szakemberre", felbukkantak a vörös nemzettség, és a címerünket mutogatják. Ha hagyjuk őket akkor szabotálnak minket, és a végén a világ mindig polgára ismerni fog bennünket. Az örök elhallgattatásban érdekében, fordulok hozzád. Biztosra kell mennünk, ha a jelenlegi csapat felvonul ellenük valószínűleg végeznek a csapattal, és a Xiansai tervnek vége, sőt meg is gyengülünk. Számítok segítségedre. Üdvözlettel: M.M. Ezt a levelet is leviaszoltam, a pecsét helyet most csak egy x-et karcoltam bele. Elraktam az írásra szolgáló eszközöket, utána megfogtam a a frissen írott leveleket, és elindultam a helyi szakértőhöz aki eltudja küldetni, szerencsére pont négy madara volt raktáron, elmondtam kétszer is mit hova szeretnék küldeni. Aztán az itt állomásozó csapathoz mentem, és ezt mondtam: - A legjobb harcosok most pakoljanak össze több napi élelmet, vizet, és menjenek a Lut Golein rejtett oázis területre, segíteniük kell a vörös nemzettség végleges elhallgattatásában. A továbbiakat majd ott megtudják. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tur Dulrától nem messze a föld alatt... | |
| |
| | | | Tur Dulrától nem messze a föld alatt... | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |