Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) Popup11
Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_lcapMannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_voting_barMannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_rcap 
Malthael (485)
Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_lcapMannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_voting_barMannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) Szint10
Dobástábla
Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 176

Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) Empty
TémanyitásTárgy: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Feb. 10, 2014 2:03 am

A Kék Kristályból kiérve beveted magad a környező kis utcák egyikébe, arrébb rugdosol pár utadba kerülő koldust, majd egy magányos helyen megállsz kifújni magad.
Vissza az elejére Go down
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 102

Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Feb. 10, 2014 2:45 am

/ Köszönöm, majd kérlek írd le mire elég pénz ami nála van. /

~ Belegondolva, hogy egy ital kozta mind ezt, és hogy segíteni akartam nekik. Ebből okulva inkább maradok megfigyelő szerepben. ~ Gondoltam miközben kifújtam magam, aztán egy kicsit megpihentem, falnak dőltem, és átgondoltam a helyzetemet.
~ Betértem Valhedge-be, ittam egy pocsék italt, nincs valami sok pénzem. Feltehetőleg lett egy üldözőm, mert biztos túléli a két rajtaütőt is. Kellene valami álruha, koldusruha is jó lenne, vagy valami ahhoz hasonló, ami takarja a fejemet, és a páncélom kilátszó részeit. Valamennyi pénzt rá kell szánnom, de egyenlőre ki kell pihennem magam, miután lekezeltem a sebemet, ráadásul ennem is kellene valamit. ~ Gondoltam át a lehetséges folytatást, majd pedig amint körülnéztem, és láttam senki se láthat engem, megszámolom az erszényemben tárolt pénzösszegemet.
Lélek
Kalandmester
Lélek

Tapasz. szint : 0
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Feb. 10, 2014 3:22 am

Egy rosszabb minőségű köpenyre, meg 2 napi, szintén nem túl klasszis ételre van pénzed.

Amennyiben köpenyt nem veszel, még haza is tudnál térni élelem szempontjából a fizetségedért. Karaktered ennek fejében mérlegeljen.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Feb. 10, 2014 6:38 am

Kalkuláció szerint egy rosszabb minőségű köpenyre, és két napra elegendő - talán közép kategóriás -, ételekre van pénzem. Egyenlőre jó, sőt, jobb mint amire emlékeztem.
Így tehát kicsit felocsúdva, elindultam venni magamnak egy használt köpenyt. Amint kipróbáltam jó e, megveszem, s keresek egy fogadót, ahol aludhatnék is - távol a korábbitól -.
Pihennem kell egy kicsit, és nem ártana a sebet is lefertőtleníteni, alkohol s forró kés formájában, természetesen csak akkor ha mély a seb, ha nem akkor csak leöntöm valami erősnek mondható alkohollal, és bekötözöm a karom azon részét.
Egyenlőre bizonytalan a nap hátralévő részére szánt menetrendem, minden a testi fáradtságomtól fog függeni, ezért ha nincs erőm körbenézni a városban akkor alszok egyet - miután csapdát állítottam az esetleges behatolónak.
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Feb. 10, 2014 8:21 am

Másnapra kihevered a sérüléseket, bár sajog, az elsősegélynek hála nem akadályoz meg semmiben.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeHétf. Feb. 10, 2014 9:09 am

Szerencsére minden simán ment, a tegnap történtek után már túl simán. Vagy csak a paranoia jelei mutatkoztak meg rajtam, nem tudom. Tehát a sebemet még érzem, de legalább nem hátráltat, a kitett csapdát is szétszedtem, utána eltettem az alkatrészeket. Ez rögtönzött csapda egyike, kötél és robbanó bombák.
Amit kell az kifizettem, utána útra keltem, magamra húzva új "álcámat". Elsőre a házakat, és a különféle épületeket vizslattam meg, hirdetéseket ha voltak - kocsmákba (értelemszerűen a Kék Kristályba nem néz be többet), házak falain, esetleg külön hirdető táblán. Fontosnak találtam megtudakolni mi is van a környéken, ám egyenlőre nem kérdezősködhettem senkinél, lehet még ma sort kerítek arra is. Lényeg, hogy ne húsz vagy harminc embert kérdezzek meg, és ezzel mutassam meg arcomat, hogy aztán esetleges üldözőm, vagy más megtudja, valaki túl sokat akar tudni. Így is lehet, hogy az új álcám elég feltűnő, mindenesetre takarom arcomat és testemet a kopott, használt köpennyel.

/Összegezve, hirdetéseket keres, és a városban is körülnéz, de egyenlőre senkivel nem áll le beszélni. /
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeCsüt. Feb. 13, 2014 4:19 am

A hirdetések főleg a főtéren és a piacon találhatók, de itt-ott szintén látni házfalakon egyet-egyet. Legfőképpen adok-veszek kiírások, néhol alkalmi munkára való felhívás is látható, rendezvények és italakciókról is lehet olvasni, de akad jópár politikai plakát is, amin az egyik pártot vagy hirdetik, vagy gyalázzák. Csak a szokásos. Van, amelyik régi, van, amelyik új.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeCsüt. Feb. 13, 2014 7:00 am

Hirdetésekből nem sokat tudtam meg, legalábbis azt nem miért történt az ami, tegnap a kocsmában.
~ Köpenyes fickó, őrzött zárt helyiségek, biztos nem királyi őrök voltak, azok hamar végeztek volna velem. Valami nagyon nincs rendjén, várjunk csak, vissza kell emlékeznem mit is mondott az oszló félben lévő lény, és a sokat használt ruhát viselő nő... Megbízót említett az egyik, meg valami fizetséget, vagy jutalmat. Érdekes, aztán megérkezett a köpenyes és csapata, onnantól kezdve szabadult el a káosz, támadott mindenki mindenkit. Nem néztek ki jófiúnak, tehát ezek lennének a rosszak, és valamiért meg kellett őket támadni, s megfékezni. Különös, de hol kezdjek el kérdezősködni, vissza a korábbi kocsmába nem mehetek. Noha pár órába tellett / logika alapján, mást nem vethettem be, nem írtad mennyi ideig tartott, átnézni a "városban" található hirdetéseket, és egyebeket. Ha mégsem jó kérésedre szerkesztem, csak tudjam mit. /  körülnézni, még talán sikerem lesz ma. Vagy feláldozok egy kis pénzt, hogy egy másik kocsmárostól tudjak meg fontosabb eseményeket, vagy környékezzem meg a politikusokat? Miért is ne, megtehetném, ámbár nincs nálam az ezüst címer, így ha egy nemesi ágnak említeném a Peregrin nevet akkor felkoncoltatna, ahogy az a megállapodások szerint van, bárki illetéktelen tud rólunk azt felnégyelik. Ezért ezt inkább hanyagolom... Hacsak, hacsak a Duplakeresztes mivoltommal be tudnék kerülni hozzájuk, vagy egy részéhez, igen, végre valami értelmes ötlet! A páncélomon rajta van a jelük, meg miegymás, de előbb ennem kell valamit. ~ Gondoltam lelkesen, bementem egy étkezdébe, gyorsan ettem valami ehetőt, a kifizetése után nyomban útra is keltem. Először megtudakoltam pár embertől merre találom a királyt képviselő, politikus réteget...

/ Összegezve: Azt tervezi felkeres pár "politikust". Tudja, politika terén a Duplakeresztesek vezetője igen nagy befolyással bír, természetesen rád bízom itt mennyire lehetséges a befolyása, meg a többit persze Very Happy. /
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeCsüt. Feb. 13, 2014 11:44 pm

Nem nehéz megérdeklődni, merre lakik a poltikai élet krémje: a Debut sétányon. Mindenki, aki számít, ott él, kivéve néhány különc. Az a város elitnegyede.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimePént. Feb. 14, 2014 6:06 am

Szerencsére nem kellet sokakat megkérdeznem, hamar megtudtam, hogy a Debut sétányra kell mennem. Egy kis idő után meg is találtam, itt feltűnően szép villák és kúriák foglaltak helyet, nem volt nehéz megállítanom kiké lehet. Először csak megnéztem az összes házat ami Debut sétányon található, közben pedig az őrség engem. Aztán újfent meg kellett állnom:
~ Itt vagyok, eddig oké, most hogyan tovább. Kötve hiszem, hogy az össze politikus vagy azokkal kapcsolatban álló nemesség ismerné a Peregrineket, és a Duplakeresztesek szövetségét. Hmm, most már mindegy, kockáztatok, a lenti pórban nem tudom, mit kell keresni, nem tudom miért keresték a többiek, a tegnapi „banditákat”. Meg kell tudnom, egy út van, a királyi réteg, oda meg fogalmam sincs, hogyan futok be. De ha legalább tudnám, melyik réteg érintkezik a királlyal komolyabban, akkor jó nyomom lennék… Újfent jó lenne pontosan visszaemlékeznem mit is mondott a nő, és az oszló lény. Megbízó, pénzjutalom, ezek lennének, semmi kapcsolat, politikai munka vagy más jellegű, nem tudom. Mégis ki kellene találni valamit…~ Gondoltam, aztán útra keltem, a legcicomásabb házhoz indultam, ahol gondolom a legtöbb őr lesz, számítok rá, hogy megállítanak és kérdőre vonnak, mit keresek ott…

/Röviden: próbálja megtalálni a királyhoz közeli kapcsolatban örvendő politikust ( a legpompásabb házat veszi célba), számít rá hogy megállítja pár őr ha a ház környékére ér. Következő hsz ben szeretnék szót ejteni arról mit is mondana, és gondolom majd kell próbát dobnom, sikeres e vagy sem./
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Feb. 15, 2014 9:19 am

A legtöbb őr egy olyan háznál van, ami kicsit sem tűnik ki a többi közül. Igazából szinte mindegyik ház más, de a gazdagság mindegyiken meglátszik.
Egyenruhás fegyveresek nyüzsögnek a ház körül, és néhány, sima páncélzatban lévő őr áll a bejáratot jelentő kapunál. Gyanús szemekkel néznek minden elhaladót, és látni rajtuk, hogy feszültek. De ki tudja, miért.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Feb. 15, 2014 11:40 pm

Próbáltam megtalálni a legszebb házat mind közül, de nem sikerült. Mindegyik a maga módján igen elegáns és kitűnő volt. Ám valami mást találtam, egy kevésbé - szépségében - feltűnő ház előtt őröket vettem észre.
~ Bizonyos nyugtalanság figyelhető meg rajtuk, vagy féltenek valamit, vagy ezek is valami rossz embert védenek, mint korábban a kocsmában. Mindegy, hamar megfogom tudni... ~ Gondoltam miközben az őröket néztem. Aztán elindultam, nyugodt lassú léptekkel, fejemről levettem a köpeny azon tartozékát ami az arcom egy részét takarta el. Utána a igazítottam a köpenyen, hogy láthatóvá váljon a páncélom mell részén a dupla kereszt jelzés. Addig közeledek feléjük amíg meg nem állítanak, utána ezt mondom nekik:
- Örvendek uraim, a ház urához jöttem, szeretnék részt venni a korábban említett munkában. Ha ez nem lenne elég, egy mélyen tisztelt királynő akaratát képviselem személyesen - mondta nekik nyugodtan, mégis határozottan, egyenes, büszke testtartással.

/Röviden: Odamegy az őrt álló örökhöz, és bebocsájtást kér a házba. (Amiért korábban nem írtad, hogy próbát kell majd dobnom, így most nem tettem meg. Majd utólag pótolom ha kell.)/
Lélek
Kalandmester
Lélek

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Feb. 15, 2014 11:46 pm

Az őrök feszülten Mannimarko elé állnak, elhessegetve minden lehetőséget a bejutásra. A bemutatkozása után az egyikük ráförmed.
- Ja, én meg az entsteigi bíboros. Na kotródjál el innen, suhanc, ha nem akarsz bajt.
És még 2 társa melléáll, fenyegető szavainak nyomatékot adva.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeSzomb. Feb. 15, 2014 11:53 pm

Számításba vett lehetőség megmutatkozott, megpróbáltam, de várható volt a kudarc.
~ Csak őriznek, nincsenek informálva semmi mással kapcsolatban, legalább ezt megtudtam.~ Gondoltam, utána pedig reagáltam a hallottakra:
- Ugyan fiúk - válaszoltam boldogan, aztán folytattam - felőlem akár ott is lehettek amikor beszélek az úrral, csak annyi az egész, hogy szeretném felajánlani szolgálataimat. Ha engeditek, meghallgatja érveimet, utána dönt arról kellek e neki vagy máshol kopogtassak. Ilyen egyszerű, lenne. - magyaráztam az őröknek a tényállásomat. Aztán türelmesen vártam egyik, vagy másik válaszára.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)   Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitime

Mannnimarco - Kék Kristály melletti sikátorok (VK I. epizód - Füst és köd)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Dreadlands :: Dreadlands :: Valhedge-
Ugrás: