Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) Popup11
Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_lcapKhanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) I_voting_barKhanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_rcap 
Malthael (485)
Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_lcapKhanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) I_voting_barKhanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) Szint10
Dobástábla
Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd)

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Lélek
Kalandmester
Lélek

Tapasz. szint : 0
Hozzászólások száma : 169

Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) Empty
TémanyitásTárgy: Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd)   Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeCsüt. Feb. 13, 2014 11:39 pm

Jelenleg a fogadóban vagy (asszem), és várod a köpenyes férfi üzenetét. De egyelőre semmi. Már kicsit unod a várakozást, és úgy tűnik, bőven van időd egy sétára, vagy akármire.
Vissza az elejére Go down
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 61

Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd)   Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd) I_icon_minitimeVas. Feb. 16, 2014 11:43 pm

Felmértem a szobámat. Számomra ez igen csak luxus körülmény volt. Sehol egy rendes földkupac csak ez a puha négylábú ágy vagy hogy hívják... Tettem egy próbát és elfeküdtem rajta. Eleinte furcsa volt de, egész jóérzéssel töltött el ezen heverészni... Végül eluntam a semmittevést és feltápászkodtam. A pultosnak szóltam, hogy eltávra mentem ha üzenet jön akkor csak nekem adja oda senki másnak.
Kiértem a fogadóból és megkerestem az én ablakomat. Menekülési útvonalat terveztem. De a legegyszerűbbnek még mindig a sima leugrás és futás tűnt. Jó alaposan körbenéztem a kocsma környékén és lejáratot kerestem a csatornába. Ott legalább van egy szövetségesem. Pár házat megmásztam, hogy madár... saját távlatból is átnézhessem a terepet.
Vissza az elejére Go down

Khanalek - Valhedge (VK I. epizód - Füst és köd)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Dreadlands :: Dreadlands :: Valhedge-
Ugrás: