Caldeum palota Popup11
Caldeum palota Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Caldeum palota 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Caldeum palota I_vote_lcapCaldeum palota I_voting_barCaldeum palota I_vote_rcap 
Malthael (485)
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Caldeum palota Szint10
Dobástábla
Caldeum palota Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Caldeum palota

Go down 
SzerzőÜzenet
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 102

Caldeum palota Empty
TémanyitásTárgy: Caldeum palota   Caldeum palota I_icon_minitimeSzer. Ápr. 08, 2015 7:18 am

Caldeum palota 155049e9-21df-4e65-95c5-b061870bd596_zpsemha30yx

Ide nem juthat be akárki. Manapság már csak a nemesek, a tehetősek, és az ő kapcsolataik juthatnak be erre a fényűző, pompás, és egy bizonyos fokuk harmonikus körzetbe.
Elkülönülést jól mutatja a bejáratnál, és a kijáratnál őrködő katonák.
Ők is ellenőrzik a papírra vetett bizonyítékokat, ami biztosítja a bejutást.
Vissza az elejére Go down
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 102

Caldeum palota Empty
TémanyitásTárgy: Re: Caldeum palota   Caldeum palota I_icon_minitimeSzer. Ápr. 08, 2015 8:55 am

- Nagyur, nagyuram! - kiáltott sietve egy köpcös, és súlyfeleslegtől szenvedő turbános férfi. Miközben lihegve, botladozva odaszaladt az egyik díszes ház ajtajában álló, szemöldökét kérdőn felhúzza férfihoz.
- Felségem... - habogta e szavakat miközben lihegve kezeit térdeire tette, és úgy kapkodott levegőért.
- Mondjad Sual... Mi ilyen sürgős? Épp készül az aromás fürdőm... - közölte lassan, és fellengzősen, lenézően.
- Megérkezett... Ide, Caldeumban, azonnal látni kíván, sőt beront ide. Készülj fel a látogatására nagyuram... Azt hiszem valami baj történt.
- Na de kiről van is szó? Sual... - kérdezte mogorván.
- A fekete sas... - motyogta válaszul. A magas sovány férfi arca hirtelen nagyon ráncos lett, és mogorva, majd ezt mondta.
- Vizjerei tudás oltalmazzon minket... Hord az ünnepi kabátom Sual! - kiáltotta parancsolóan szolgájára, a hangja visszaverődött a messzi s közeli falakról, a köpcös férfi összerezzent, és máris elkezdett futni a kívánt tárgy felé.

*Pár perecel később.

- Minek jelenik meg most? Ha ő felbukkan mindig... ki nem állhatom - mérgelődött a nagyúr, miközben sétáltak a hosszú vörös, leterített szőnyegen.
- Megértem nagyuram, de ez most szükséges protokoll.
- Értem én, emlékeztess rá, hogy ha ennek vége akkor bontsuk fel a szerződést, nem vagyok hajlandó egy Peregrint akkor fogadni amikor ő akarja, hallatlan. Ráadásul nem többek most már mint orgyilkosok, hmf, hová süllyedtek, szégyen és gyalázat - köpte e szavakat dühtől vöröslő arcon, közben a: "és ráadásul kihűl a fürdő vizem" gondolattal.
- Igen, igaza van, amint elment, elintézem a formalitásokat, és máris felbontásra kerül a szerződés, és többé nem fogja látni... őt.
- Háh, még ha ilyen könnyű lenne, talál majd mást aki pártfogolja - mondta kelletlenül.
- Meglehet, de már nem fogja háborgatni nagyságát - vágta rá habogva, izgatottan.
- Azt majd meglátjuk, Sual, majd meglátjuk... - jelentette ki elrévedten.

*Pár perecel később a nagyhalban:

Vágtatott ahogy csak tudott, majd a palota területén szaladt fáradságot nem ismerve. Majd elérkezett Ar Di Mud-hoz, az egyik nagyúrhoz. Magasztok, szikár alkata, úgy ágaskodott a márvány porondon mint valami díszek bot.
Mannimarko illedelmességet mutatva, három méterre tőle megállt, és letérdelt.

- Köszönöm, hogy nagyságod hajlandó fogadni engem e nehéz időkben. Rá jár a rúd a Peregrinek ter...
- Hallgass! Mihaszna, alávaló! Hogy mered ide dugni a képedet azután ami tettél? - förmedt rá ordibálva.
- Cserben hagytál minket! Micsoda veszteséget éltünk át, sőt titeket orgyilkosoknak címeznek, megalázó a magam fajta uraknak, szövetkezni olyanokkal mint amilyenek ti lettetek, árnyéka vagytok egykori valótoknak!
- Na de nagysága!
- Nincs de! Ráadásul most még egy Xiansai is terjeszti a bolondságait, a Peregrin jelével a felszerelésén. Napról napra nagyobb káosz tör ki.
- Pontosan a Xiansai férfi miatt kereslek fől, az informátorom...
- Az informátorod nem ér semmit, hagyj engem békén, és ne keress többet, a szerződésünk ezennel véget ért...
- Ez nem fordulhat elő nagysága! - közölte hidegen.
- Na, és miért nem? - tette fel a kérdést gúnyosan.
- Apám levelet küldőt önnek, egy másik ügyben - válaszolta, és engedély kérés nélkül oda adta neki a pecsétes tekercset. A férfi feltépte a pecsétet, elolvasta, amitől még bosszúsabb lett. Levágta a földre a papírt, és szitkozódni kezdett.
- Átokfattya, ezt nem felejtem el, nem kaptok ti semmit se. Ne is lássalak többé, takarodj! - kiabálta felé, csak úgy zengett tőle az egész palota.
- Ahogy kívánja... nagyúr - válaszolta meghajolva, és arcát többé nem mutatva elhagyta a helységet.

Amint Mannimarko elhagyta az épületet, Sual előlépett, és nagyurához sietett, aki észlelve közeledtét szóra nyitotta a száját:

- Intézd el, hogy minél hamarabb legyen semmis a szerződésem a Peregrinekkel! - parancsolta halk hangon.
- Értettem, nagyuram - válaszolta, majd meghajólva távozott. Elrévedve a nyurga férfi még mindig Mannimarko korábbi tartózkodási helyét nézte a teremben.
- Még a vizem is kihűlt...

/ Részben más szemszögből került lemesélésre ez a rész, ezért a színezés is más volt. /
Vissza az elejére Go down

Caldeum palota
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Kehjistan :: Caldeum-
Ugrás: