Ragnarel   Popup11
Ragnarel   Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Ragnarel   2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Ragnarel   I_vote_lcapRagnarel   I_voting_barRagnarel   I_vote_rcap 
Malthael (485)
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Ragnarel   Szint10
Dobástábla
Ragnarel   Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Ragnarel

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 250
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 282

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeHétf. Okt. 14, 2013 5:36 am

Név:  Ragnarel
Nem: Férfi
Életkor: -
Faj: Angyal

Ragnarel   Ragnar10

Szakértelem, Kaszt:

Harcos és valamennyit konyít a kovácsmesterséghez

Kinézet:
Angyali alakján a romlottság nyomot hagyott, szárnyai vörös árnyalatúak, páncélja fekete. Egyetlen nyoma, hogy ő a fény felkent harcosa az angyali pecsétek vértezetén melyek kéken izzanak.
Magassága 2,20 méter. Vállas robosztus megjelenésű. Fegyverzetét egy ezüstmarkolatú fényostor és egy másfél kezes pallos alkotja.
Emberi alakja szerényebb megjelenést kölcsönöz 180cm magas közepesen izmos fehér bőrű férfi. Ám renegátsága rányomta bélyegét emberi külsejére is. Ezért szeme és hosszú haja fekete akár az éjszaka. Viseletes bőrruhát visel ebben a formában. Korát 30 körülire lehet saccolni emberi alakjában

Jellem:

Csalódottság járja át tetteit, mivel úgy gondolja testvérei letértek a fény igaz ösvényéről. Nehezen barátkozik, de nem kifejezettképpen zárkózott. Időszakos céljai irányítják. Megmérgezte elméjét a vérontás ezért nem riad vissza az erőszaktól, de nem brutális.

Előtörténet:

Sajnos egészen pontosan nem tudom leírni teremtetésem idejét, valamikor a korok hajnalán láttam meg először a dicső mennyek hatalmas, fényárban úszó csarnokait. Emlékszem, ahogy átjárt akkor az a tiszta, szent fény úgy gondoltam ez a hely örök és elpusztíthatatlan. Mérhetetlen volt az én örömöm és büszkeségem. Harcosnak születtem, a fény bajnokának. Parancsokat teljesítettem és tettem ezt mindig megingathatatlan lojalitással, kétségek nélkül. Úgy gondoltam, tetteimmel a fényt szolgálom és juttatom győzelemre. Ma már tudom tévedtem. Egyik véres csatát a másik után vívtam nem kímélve senkit, aki az utamba került. Minél többet vágtam le az ellenből annál többet és többet akartam. Mindezt tettem a fény nevében, feletteseim vagy az Angiris tanács parancsára. Öltem, mint valami mészáros. Nem számított kit, mikor, hol, csak az számított, hogy a feladat el legyen végezve. Lassanként elmémet, gondolataimat vörös köd lepte el.  Elszántságomnak köszönhetően egyre nagyobb megbecsülésben lett részem. Így hamarosan a kényesebb dolgok is a fülembe jutottak. Hallottam az intrikákat, a szerveződéseket, az ellenségeskedést. A kevés szabadidőmben a könyvtárban ténykedtem vagy fegyverzetem javítgattam. De a vörös köd, ahogy csak emlegettem nem távozott. Forrt a vérem. Talán az őrület kezdődő jelei, talán a túl sok vér és mészárlás megváltoztatott, átformált valami mássá. Láttam miként harcolnak a testvéreim, láttam miként futamítjuk meg a lángoló pokol légióit. És láttam testvéreim miként vitatkoznak, és fordulnak egymás ellen. Ha köztünk nincs egység, miképp gondolhatjuk, hogy mi vagyunk a világ és az emberiség őrizői. Ha megosztottak vagyunk, nem vehetjük fel harcot ellenségeinkkel. Egyik kérdés szülte a másikat és egyre inkább kételkedtem tetteink igazában. Aztán bekövetkezett az amire gondolni sem mertem, lerohanták otthonunkat a pokol bestiái élükön a legfőbb gonosszal. Láttam miként mocskolódnak be a világ legszentebb termei. Testvéreim hullottak, mint a legyek, bármerre is tekintettem a pusztulás és mocsok látványa fogadott és a fény távozóban volt a mennyek csarnokaiból. Úgy éreztem nincs maradásom, úgy éreztem mindez a mi hibánk. Fegyvert ragadtam, de képtelen voltam harcolni. Úgy hiszem megérdemeljük a pusztítást, az önelégültség túlságosan is elhatalmasodott népemen, és azt gondolom ez a büntetés a hamisságért ami megmételyezte az angyalok légióit. Harc helyett elmenekültem Khanduras legendás városaiba. Így váltam kitaszítottá, renegáttá, így vesztettem el testvéreim. Bár még most is sok kérdés foglalkoztat, egyben biztos vagyok. Tetteimet immár én irányítom és hiszem, hogy a fényt szolgálhatom e képen is.

Képességek:

Mennyei fény: Mágia-effekt dobású képesség.

Vörös köd: +1 cselekedet harcban körönként/hozzászólásonként.

Metamorfózis: Ragnarel képes emberi alakot ölteni, ezzel elrejtve valódi mivoltját. Az átalakulás alig egy percet vesz igénybe és vakító, kék fénnyel jár.

Fényhurok (1. szintű varázslat): 1 perc*szint ideig mozgásképtelenné tesz egy ellenfelet. Amennyiben a célpontot a varázslat hatása alatt sebzés éri, a varázslat megtörik, az illető ismét szabadon mozoghat. Később fejlesztheted, hogy sebezzen is. Démonok és élőholtak lefogási ideje kétszeres.

Manipuláció (1. szintű varázslat): A célpontnak Akaratmentőt/próbát kell dobnia, ami a Mágia - Effekt dobásodat veszi célszámnak. Amennyiben jobbat dob, mint te, a varázslatod nem sikerül, max. 2 egység különbségnél sikeres meggyőzés, 2-nél több egységkülönbségnél 1 cselekedetét te határozod meg. (Ezt lehetőleg a hozzászólásba már a varázsláskor írd le, úgy egyszerűbb lesz a mesélőnek is.

A hozzászólást Ragnarel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 14, 2013 6:54 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 176

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeHétf. Okt. 14, 2013 6:01 am

Elfogadva, jó játékot!

Mennyei fény: Mágia-effekt dobású képesség.
Vörös köd: +1 cselekedet harcban körönként/hozzászólásonként.

A hozzászólást Dastriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 14, 2013 8:26 pm-kor.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeHétf. Okt. 14, 2013 6:09 am

Köszönöm!

Még kicsit új nekem az ilyen fajta forum-os játék, áttanulmányozom és remélem minden jó lesz Smile
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeHétf. Okt. 14, 2013 6:17 am

Ez nem probléma, majd belejössz. Wink Segítünk mindenben, kérdezz nyugodtan.
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeHétf. Okt. 14, 2013 6:54 am

Viszont közben beszélgettünk különböző játéktechnikai dolgokról, és szemet szúrt az emberi alakod jelenléte, pedig nem vetted fel képességként. Elnézést, ez még nem volt átbeszélve, de most már igen.

Szóval szeretnélek megkérni, hogy egyik képességedet húzd ki, és vedd fel azt, hogy képes vagy emberi alakot ölteni.

A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeHétf. Okt. 14, 2013 6:55 pm

Rendben, javítottam a hibát Smile
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeHétf. Okt. 14, 2013 8:26 pm

Tökély, köszönöm!
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 8:30 pm

Szintlépés:

Két varázslatot választanék:

1 - Fényhurok --> Egy fényből álló kötél mely vagy lefogja, vagy megfújtja a célszemélyt (démonokra élőholtakra szentségtelen lényekre + sebzésmódosító a szentség végett )

2 - Manipuláció --> A fény hatalmánál fogva, képes befolyásolni az akaratot, teljes siker esetén cselekvéseket ültet el az elmében, ami ellen nem igazán tudnak védekezni, így bírva jobb belátásra a célszemélyt (kicsit Jedis trükk Very Happy ) Kisebb siker esetén csak meggyőzésre elég, hogy a saját malmára hajtsa a vizet, de ez ellen még lehet esély a védekezésre

Erre gondoltam szólj ha oké!
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeCsüt. Dec. 05, 2013 12:40 am

Fényhurok (1. szintű varázslat): 1 perc*szint ideig mozgásképtelenné tesz egy ellenfelet. Amennyiben a célpontot a varázslat hatása alatt sebzés éri, a varázslat megtörik, az illető ismét szabadon mozoghat. Később fejlesztheted, hogy sebezzen is. Démonok és élőholtak lefogási ideje kétszeres.

Manipuláció (1. szintű varázslat): A célpontnak Akaratmentőt/próbát kell dobnia, ami a Mágia - Effekt dobásodat veszi célszámnak. Amennyiben jobbat dob, mint te, a varázslatod nem sikerül, max. 2 egység különbségnél sikeres meggyőzés, 2-nél több egységkülönbségnél 1 cselekedetét te határozod meg. (Ezt lehetőleg a hozzászólásba már a varázsláskor írd le, úgy egyszerűbb lesz a mesélőnek is.

Amennyiben áll az alku, módosítom a szintedet.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeCsüt. Dec. 05, 2013 12:50 am

Rendben Mester!

Köszönöm szépen! Smile Bár bíztam benne hogy legalább egy kicsit tovább tart a hurok Smile
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeCsüt. Dec. 05, 2013 12:51 am

A türelem tovább tartó hurkot terem. Very Happy
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitimeCsüt. Dec. 05, 2013 12:54 am

Very Happy
Ajánlott tartalom

Ragnarel   Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ragnarel    Ragnarel   I_icon_minitime

Ragnarel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános témák (Out Of Character) :: Előtörténetek és adatlapok-
Ugrás: