Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| Utcák, Sikátorok | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Grish
Tapasz. pont : 100 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 101
| Tárgy: Utcák, Sikátorok Hétf. Okt. 14, 2013 6:28 am | |
| Kurast utcák és szűk sikátorok labirintusa. A városban gyakoriak még a hidak is, hiszen az egész város olyan területre épült, amit folyók szabdalnak több darabra. Ha az ember nem vigyáz, akkor könnyen belepottyanhat az egyikbe. | |
| | | Tűz Kalandmester
Tapasz. szint : 0 Hozzászólások száma : 20
| Tárgy: Re: Utcák, Sikátorok Hétf. Okt. 14, 2013 6:49 am | |
| Az öregasszony kikíséri Grish-t a sikátorba, majd felhúzza magát egy hordó szélére, és felül. - Öreg csontjaim már nem bírják az álldogálást... De tudok egyet s mást, olyan dolgokat, amiket egy különös férfitól hallottam. A férfi bőre barna volt, akár az égett olaj, és aranypáncélt viselt. A neve Tyrael, az emberré vált angyal... Rongyai alól egy pipát húz elő, megtömi, és rágyújt. Különös pillantást vet a bukott lovagra. - Elmondta Tyrael, hogy olyan helyre zárták el a követ, ahová csak akkor lehet bejutni, ha egy démon és egy angyal vérének keverékével egy bizonyos helyen ajtót festenek egy kőfalra. Én tudom, hol a hely. Neked a másik kettőt kell megszerezned! A vén banya végigméri a bukott lovagot, majd kiköp oldalra a földre. - Úgy gondolod elég erős vagy, hogy egy angyalt és egy démont is megcsapolj, Bukott? | |
| | | Grish
| Tárgy: Re: Utcák, Sikátorok Hétf. Okt. 14, 2013 7:19 am | |
| A vállamon cipelt tetemet ledobom a szemétbe. A kis rágcsálóknak is kell valami étek úgy is. Hát akkor meg már miért ne eme szerencsétlen szolgáljon étekül nekik. Ezt követően már minden figyelmem az öregasszonyé. - No akkor miben is tudsz nekem segíteni? – kérdem meg. Egyből érkezik is a válasz. Eléggé meghökkentő információ vannak. Legalábbis az én szemszögömből azok. Egyre inkább gyanakvással figyelem az öreglányt. Az öreg túl sokat tud rólam. Én pedig még sosem láttam ez előtt. ~ De akkor miért nem tudja, hogy mi vagyok? ~ Fut át agyamon eme röpke gondolat. - Ki vagy te? – teszem fel a kérdést egyből, amikor úgy veszem észre, hogy végzett. – Miért pont neked beszélt erről a bukott angyal és miért bízott meg benned? Majd várom a választ. Ámbár nem nagyon hiszem, hogy meg is kapom. De ezt követően újabb kérdés vetül fel az agyamban, hiszen így talán gyorsan az ügy végére juthatunk. - Mennyi vérről lenne szó? – kérdem meg. – No meg mi a célod a kővel, öreganyám? Közben körbenézek, hogy hallgatózik-e valaki. Még egyszer jól megnézem az idős nőt. Ki tudja. Talán már láttam valahol, csak nem emlékszem rá. Hiszen sok helyen jártam.
A hozzászólást Grish összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 16, 2013 7:08 am-kor. | |
| | | Tűz Kalandmester
| Tárgy: Re: Utcák, Sikátorok Kedd Okt. 15, 2013 4:57 am | |
| - Ugyanmár, bolond kölyök... Nekem nem mondott az a szárnyatlan fattyú semmit! Ám mondott egyet-s mást annak a hollóhajú varázslósuhancnak. Színes ruhákat viselt, és bot volt nála, a tetején egy olyan sárga kőve', mint a macska pisája! Az öregasszony felröhög, ám nevetése heves köhögéssé változik hamarosan, és ahogy szájához kap, kezén apró vérfoltok látszanak. - Az árgyélusát... Nincs már sok időm... Akkor még Új Tristramban vó'tam, majd két hónapja. Aztán láttam, hogy északnak indú a máguspatkány, Dreadlands felé. Azóta keresek olyat, aki elég erős és elég bátor, s a szívében a Vörösszemű Úr fekete lángjai lobognak, és képes lenne megszerezni a hozzávalókat. Te, Grish... Te képes lehötsz rája, ha akarod! | |
| | | Grish
| Tárgy: Re: Utcák, Sikátorok Kedd Okt. 15, 2013 5:16 am | |
| - Jó helyen, a jó időben ezek szerint. – felelem az öregasszonynak egy mosollyal. Majd figyelmesen hallgatom a nő leírását a varázslóról, akit leírt nekem az öreg. Igyekszem jó alaposan az eszembe vésni. Hát úgy fest, lesz egy-két kérdésem a varázslósuhancról. Talán még válaszol is, ha jól teszem fel eme kérdéseket. Ha nem, akkor pedig kicsikarom belőle azt, amire kíváncsi vagyok. - Ezt sajnálattal hallom. – szólalok meg, hiszen jelenleg kevés a szövetséges és ők is bujkálnak valami eldugott pöcegödörben. A szavak hallatán elvigyorodik és gonosz, fekete tűz lobban a szemeiben. Bosszúra szomjazik, hisz urát rabláncra verték. Pedig aki ilyen hatalommal bír, nem érdemli meg. - Képes akarok rá lenni, öreganyám. – mondom neki – Nephalem vagyok öreganyám. Bennem is angyalok és démonok vére keveredik. Talán így is segítségedre lehetek. Nem tudja ezt miért mondta, de kikívánkozott belőle eme igazság. A szemeiben egyre jobban ég a Félelem hercegének fekete lángja, ahogy egyre inkább feléled benne az akarat, hogy visszahozza retteget urát. Ráadásul végre már nyom is akad. Csak megérte eljönni ebbe a mocsárba.
| |
| | | Tűz Kalandmester
| Tárgy: Re: Utcák, Sikátorok Szer. Okt. 16, 2013 2:58 am | |
| - De a te véred nem elég erős, hogy kinyissuk a kaput, Nephalem! Egy tisztavérű angyal és egy tisztavérű démon kell a trükkhöz, méghozzá mindkettejük véréből egy-egy liter. Az öregasszony újabb adag vért köhög fel, majd megrázza magát, és leszáll a hordó széléről. Rongyai alól egy követ húz elő, melyen egy szárnyas, szarvas faragvány van. - Ha megszerezted mindkét vért... De csak akkor! Törd össze ezt a követ, és hozzám kerülsz! Ezzel az öregasszony hátat fordít és elindul a sikátorban. | |
| | | Grish
| Tárgy: Re: Utcák, Sikátorok Szer. Okt. 16, 2013 3:29 am | |
| - Hát akkor nem igazán van vesztegetni való időm. Nem igaz? – mondom egy vigyor kíséretében. Ám az, hogy vért köhög fel jelzi, hogy sietnem kell. Nem igazán van vesztegetni való időm, hiszen, ha az öreglány meghal, akkor eme út bezárul előttem. Hiszen én nem ismerem, hogy hol is van a kapu. Ezt követően átveszem a faragványt és eldugom az egyik szütyőmben, ami az oldalamról lóg le. - Értettem. – mondom még neki – Akkor hamarosan találkozunk még öreganyám. Szólok még a nagyanyó után, hiszen ezekkel jó, ha tisztában van az ember fia, ha ilyen fontos feladata van. Ha válaszolt, akkor én pedig elindulok vissza az utca irányába. ~ De hol szerzek én angyal és démon vért. Nyílván meg kell majd harcolnom érte. Hát ez mókás lesz. ~ Majd egy kicsit még visszatérek az előbbi a fogadóba. Hiszen az utamat meg kell tervezni és nyomra is kell bukkanom, ahol angyalt és démont találok. Ez pedig nem lesz egyszerű. Legalábbis angyalt nem, hisz a legtöbb angyal nem avatkozik az emberek dolgába és fenn kuksol a mennyekben. Ezért kevés ilyen teremtmény járja eme világ talaját. De csak találok ilyet. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Utcák, Sikátorok | |
| |
| | | | Utcák, Sikátorok | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |