Alkony fogadó Popup11
Alkony fogadó Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Alkony fogadó 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Alkony fogadó I_vote_lcapAlkony fogadó I_voting_barAlkony fogadó I_vote_rcap 
Malthael (485)
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Alkony fogadó Szint10
Dobástábla
Alkony fogadó Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Alkony fogadó

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 250
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 282

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 5:51 am

Valahol a város szélén egy szűk sikátorból nyílik ez a jobb napokat is megélt taverna. Az az igazi késdobáló, lepukkant hely ahol ha fizetnének sem szívesen szál meg az ember. Persze eme hely is kecsegtet előnyökkel. Eldugottságának köszönhetően nem tartozik a forgalmas helyek közé. Éppen ezért ideális választás azon vándoroknak akik nem szeretnének feltűnést kelteni utazásaik során. Ám ez a tulajdonsága a helynek eléggé vegyes népséget vonz. A vendégsereg túlnyomó többségét bűnözők és egyéb kétes alakok teszik ki. Amolyan "alvilági adok - kapok" színtérré nőtte ki magát az évek során.
Sokan suttognak arról, hogy maga a tulajdonos is egy bűnszervezet vezére... de persze a pletyka az már csak ilyen.

Alkony fogadó Dark_20tavern_20street
Berendezését tekintve semmi extra. Kopott fa bútorok szolgáltatják a kényelmet, a pultot magát pedig egy pár rossz hordó és hulladék lécek alkotják. A mennyezetet korhadozó gerendák tartják, míg ablakként szűk lőrésszerű lyukak szolgálnak. A fal vakolata omladozik és itt - ott a penész rendezkedett be. A szobák ágyait Doh szagú szalmazsákok és rossz lepedők biztosítják, a jobb szobáknak még ablak is jutott.

Ennek ellenére ha az ember betér mindig talál legalább egy tucatnyi "érdekes" figurát és kitudja mennyi titok cserél itt gazdát egy éjszaka alatt.

A pultos egy ócska szürke zekét visel barna bőrnadrággal melyből hatalmas fara állandóan kibuggyan. Pocakos 40-es megtermett, zord fazon, akinek mindig van egy utolsó hozzáfűzni valója. Arca borostás és a fáradtság mutatkozik szemei körül. Jól látszik rajta, ő az a fickó aki többet tud mint amit az ember elsőre feltételezne a fajtájáról.

A hozzászólást Ragnarel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 21, 2013 5:51 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 3:48 am

~porfészek~ ez az első gondolat ami Ragnarel fejében jár amint betér az Alkonyba.
~ Átkozott pórfészek, azonban a célnak éppenséggel tökéletes. 3. napja hogy úton vagyok, és nem tudom hol a cél, hova tartok. ~
Alaposan szemügyre veszi a helyet és próbál egy eldugott sarkot találni magának, ahonnan az egész helyet beláthatja.
~Tristram... a város ahol bármi megtörténhet ~
Az emberi alakot egészen jól megszokta, de az éhség... még új neki. Fáradtan foglal helyett egy rozoga ülőalkalmatosságon, majd némi ételt és italt kér magának. Táskájából elővesz egy bőrborítású füzetet és lejegyzi az eddigi út történéseit. E közben fél szemmel a külvilágot kémleli.
~Csak tudnám most mi jön, ha találnék egy kapaszkodót, egy támpontot... akkor sikerülhet...~ gondolta. újabb sorok, újabb kérdések.
~meg kell tudnom az igazat, az igazat mindenről és akkor talán új értelmet nyer a létezésem. Igen, ki kell gyógyítanom testvéreimet a romlottságból, de előbb rá kell jönnöm az okokra, és ez nem megy egyedül~
Újabb sorok kerülnek a papírra, és Ragnarel a gondolatain mereng
Kámfor

Kámfor

Ember

nő

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 15

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 3:54 am

Épp a pultnál álldogál, mikor új vendég érkezik. Teszi a dolgát, na meg azt, amiért a pénzét kapja, és feszülő bőrnadrágban, magas szárú csizmában, fűzőben és fehér, buggyos ujjú blúzba elindul az idegen asztala felé, kezében egy tálcával. Mikor odaér, rámosolyog, és kellemes hangon kérdezi a nyilvánvalóan ide illőt.
- Üdvözlet. Mit hozhatok?
És csak finom mosoly ül az arcán, miközben várja a férfi válaszát. Ruháján kívül egyébként még egy ostor van az övére rögzítve, összetekert állapotban, plusz aki nagyon szemügyre veszi, észreveheti a csizmájában lévő tőrt is.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 4:40 am

Annyira belemélyedt irományába, hogy szinte észre sem vette a meglehetősen szemrevaló pincér leányt.
~különös, ostor egy egyszerű leánynál~ gondolta
- Szép estét, csak egy forralt bor lesz, és egy kis vajas pirítós, köszönöm...
Ezzel visszatér jegyzeteihez.
Kámfor

Kámfor

Ember

nő

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 5:01 am

Ha hangosan mondta volna ki ezt a gondolatot, valaki a közelben biztosan felnevet, és közli Ragnarelel, hogy az "egyszerű leány" a hely egyik kibobóembere is, nem csak egy egyszerű pincérnő. De így az iszogató férfiak és nők megtartják ezt az információt maguknak. A nő bólint egyet.
- Azonnal hozom.
Ezután megindul a pult felé, és eltűnik az egyik hátsó ajtón keresztül egy kis időre. Úgy 6-8 perc elteltével visszatér, ismét tálcával, de most rajta van egy kissé koszos tányér is, plusz egy pohár gőzölgő ital. Lerakja az asztalra, és egy pillanatra megáll, rátámaszkodik egy kicsit az asztalnál álló másik széknek, és kissé kitolja csípőjét.
- Nem egészen úgy néz ki, mint a többi söpredék ezen a lepukkant helyen. Már ha nem sértem meg, mi a fenét keres itt? Túl sok pénz és érték van magánál, amire nincs szüksége többé?
Egészen kihívó a testtartása és a hangja is. Talán megtetszett neki a férfi, aki nem olyan koszos és szőrös, mint a többi, aki betér ide.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 5:14 am

~Ugyan Rangnarel ez csak egy lány, szokd meg az embereket, hisz egy jó darabig közöttük fogsz élni...~ Győzködi magát.
Lassan felemeli fejét és a lány szemébe néz. A legkedvesebb modorát keresi, és válaszol.
- nézze kedves...? Bocsánat nem tudom a nevét. Átutazóban vagyok és ez a hely, nos épp az utamat keresztezte, aztán gondoltam miért is ne. Szükségem van egy kis pihenésre és... (itt megakad egy picit) és egy helyre ahol nem keltek feltűnést...
~miért beszélsz ennyit te ostoba...~ gondolta.
-Mennyei illata van az ételnek...
~talán burkoltan fenyeget az értékeimet illetően? nem tudhatom~
-Mondja csak, van egy eldugott kis szobájuk, ahol.. nos foglalatoskodhatom a jegyzeteimmel?
Kámfor

Kámfor

Ember

nő

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 6:05 am

Elmosolyodik, mikor a neve kerül a képbe, és kedves-kihívó mosollyal mondja meg az igencsak furcsa nevet, amit jelenleg visel.
- A nevem Kámfor.
Ezután hallgatja még a férfit, majd hátra néz a pultnál álló kövér férfira, majd vissza Ragnarelre, és sóhajt, majd megcsóválja a fejét. Hangja feladóan, lemondóan cseng, de van benne valami izgalom, mögöttes mosoly.
- Jöjjön. Mutatok egy szobát, ahol nem fogják zavarni.
Int a fejével, hogy csatlakozzok, majd elindul a pult felé. Leteszi oda a tálcát, és fennhangon szól a kövér emberhez.
- Végeztem Gid.
Majd egyszerűen oda sem figyel a fazonra, miközben elkezd vele ordítozni, hogy nem végezhet még, mert rengeteg dolga van még, és el kéne mosogatni, de a nő vissza sem néz, csak az utazót figyeli.
- Erre.
Mutat a pult mögött lévő ajtóra, ahonnan az előbb az ételt hozta ki. Aztán a férfi vagy követi, vagy nem.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 6:15 am

Egy gyors kortyot engedélyezek magamnak a forralt borból ~hátha felmelegít~, mielőtt a lány után eredek. ~Az íze eléggé elszomorító, de miért is vártam mást~ egy alig észrevehető fintorral az arcán a lány után ered.
-Azt mondja Kámfor? Meg kell hagyni különös név... ~legalább annyira mint a viselője, és ez a mosoly...~
-Nézze tudom nem az én dolgom, de jól helyben hagyta a hogy is hívják Gid? szóval Gidet. Köszönöm a.. segítségét..
Ezzel egy aranyérmét nyújt a lány felé.
Kámfor

Kámfor

Ember

nő

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 7:19 am

Ahogy a férfi követi végül a nőt, az bevezeti egy eléggé kopott kis szobába, ahol van egy asztal, egy szék, egy viszonylag nagyobb ágy, és egy szekrény, de nincsen ablak. Érdekes módon itt nincsen olyan mocsok, mint mindenhol máshol, de sehol egy tárgy, ami elárulná, hogy ez valójában Kámfor saját szobája. Belép a szobába, és bezárja mögöttük az ajtót. A férfi szavaira elmosolyodik. Most először tűnik gyengédnek és valóban kedvesnek.
- Semmiség.
Az aranyra viszont összeráncolja a homlokát. Nem tudja hirtelen eldönteni, hogy miért is kapja, de elveszi, majd kiderül, hogy Ragnarel most egyéb szolgáltatásokért akarna fizetni előre, vagy csak túl jószívű. Minden esetre zavara eltűnik, és körbe mutat.
- Nos, ezt a szobát tudom felajánlani. Biztosan béké, és nem dobnak be senkit az ablakon éjfél után. Persze ha meg akar lopni, eléggé rossz hely ez, ugyanis semmim nincs, ami egy cseppet is értékes lenne.
Igazából hazudik, de ez most nem látszik rajta, meg nem hiszem, hogy annyira figyelve lenne. Pár másodpercig zavartan áll a saját szobájában, majd összefonja maga előtt a karjait.
- Öhm... Akkor én most megyek. A konyhában leszek, ha kellenék.
Aztán megfordul, de habozik távozás közben. Ebben a pillanatban van lehetőség megállítani, ám ha nem teszi, kimegy a szobából.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 10:57 am

-Köszönöm a szobát kisasszony. Igazán, köszönöm.
~ Igen, ez tökéletes lesz, de miért gondolja, hogy ki akarom rabolni... és hogyan is rabolhatnám ki egy sima szobában amit feltehetőleg énelőttem más vett birtokba, nem látok semmit ami arra utalna, hogy ez más lenne mint egy kiadó szoba. De mégis, olyan furcsán viselkedik. Meg kell tudnom miért~
Ragnarel leroskad a székre, gyertya után kotorászik és leteszi az asztalra a füzetét, ekkor látni vél némi zavart Kámforon, de az is meglehet, hogy csak képzelődik, mikor hallja és látja, hogy menne, maga sem érti, de szavak törnek elő belőle.
-Várjon!! Ha nem siet maradhatna még egy kicsit, és mesélhetne erről a... erről a helyről és Gidről, no meg magáról is, ha van kedve és nem veszi túlzott személyeskedésnek, esetleg egy ital mellett, tudja hálás vagyok a szobáért és nem bánnám ha mesélne a városról is.
Ezzel fürkésző tekintetét Kámforra szegezi, próbál érzelmeket keresni, és várja reakcióját.
Kámfor

Kámfor

Ember

nő

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 24, 2013 7:41 am

Éppen menne kifelé, mikor maghallja a férfi hangját a háta mögül, és félmosollyal fordul meg. Bólint egy kicsit, és habozás nélkül lépked vissza a saját ágyához, ahova le is ül, és könyökét a térdére támasztja, míg egyik tenyerével megtámasztja a fejét. Félelmetesen világoskék tekintetét Ragnarelre szegezi, és ajkán finom mosoly bujkál.
- Nem tudom, mit is kellene mesélnem. Elöljáróban annyit, hogy ez itt az én szobám. Ezért nem fogja itt senki zargatni. Nem sokan kedvelnek errefelé engem, így nem nagyon háborgatnak. A városnak én csak a koszos részét ismerem. Persze van fényes és csodálatos is, csak ott keveset járok.
Hazudja szemrebbenés nélkül, hisz volt már dolga nemesekkel is, de nem egy nagy füllentés. Kis sóhaj után háta mögött támaszkodik meg kezeivel, és megvonja a vállát.
- Magamról meg mit kellene mondanom? Azért hívnak Kámfornak, mert pillanatok alatt eltűnök, két éve dolgozom itt, és másfél éve nem csak pincér, de kidobó is vagyok. Humoros, de jobban félnek tőlem, mint a BigJoetól.
Apró kuncogást hallat, majd feláll, és az ajtó felé indul, miközben újra megszólal, de hangja kicsit nyitottabb, a kilincsre teszi a kezét. Míg kimegy, a férfi majd gondolkodhat a további kérdésein, meg Kámfor is kíváncsi, hogy hozzá nyúl-e majd a cuccaihoz, ha már tudja, hogy a szoba nem egészen egy kiadó helység.

- Ha pedig gondolja, behozhatok egy italt. A ház vendége. Azaz az enyém. Mit hozhatok?
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitimeCsüt. Okt. 24, 2013 9:24 pm

Alaposan szemügyre veszi a lányt ahogy visszalépked hozzá, és követi szemével egészen addig amíg le nem ül.
~gyönyörű szeme van, olyan mintha nem is egy halandóé lenne~
Ahogy hallgatja a lány mondandóját világossá válik előtte, hogy ha valaki akkor talán ő tudna némi segítséget nyújtani tervében, de egyenlőre ezt még nem fedheti fel... Egyenlőre még jobban meg kell ismernie.
~Vajon mit szólna hozzá? Nos előbb még meg kell tudnom pár dolgot, elsőnek azt, hogy mennyire bízhatok benne.~
Latolgatja a dolgot Ragnarel... közben érdeklődve hallgatja Kámfort.
~szóval a város sötét részét, szerintem meg az egész várost... és még többet is... Több van a lányban mint amit mutat, de idővel kiderül.~
Amikor a lány felemelkedik és elindul, egy picit elszomorodik mert élvezte a társaságot és remélte marad még, no meg így nem halad semmit az egész megismerés dolog... össze ráncolja homlokát és bizakodva néz a lány után és ekkor szólal meg megkönnyebbülésére.

-Nézze Kámfor, nagyon kedves velem pedig egy idegen vagyok önnek. Kérem hozzon egy üveggel valami erősebb italból amit ön is szívesen fogyaszt, valamint egy kis mézsör jól esne. Köszönöm, remélem folytathatjuk a társalgást, ha csak nincs jobb dolga...

Amikor Kámfor távozik, megrohanják a gondolatok, és kérdések. Miért enged be a szobájába, mit akar, ki ő valójában...
Kinyitja maga előtt jegyzetfüzetét, enyhén remegő kezével a tintába mártja tollát és fel ír egy szót valamelyik üres oldal tetejére... KÁMFOR... ~muszáj lejegyeznem és ezt a helyet is.~ Az írás számára olyan mint egy térkép vagy egy sugallat, ez által kirajzolódnak a dolgok és sok mindent megérthet idővel. Kezével megérinti a gondosan elrejtett medaliont a nyakában és szorongatva, gondolataiba merülve várja vissza az egyetlen lényt akivel ebben a városban eddig szóba állt, Kámfort aki még tartogathat meglepetéseket.
Ajánlott tartalom

Alkony fogadó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alkony fogadó   Alkony fogadó I_icon_minitime

Alkony fogadó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Khanduras :: Új Tristram-
Ugrás: