Deromorth
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 11
| Tárgy: Deromorth Szer. Okt. 16, 2013 7:03 am | |
| Főkarakter: Gegoroth Név: Deromorth Nem: férfi Kor: ? Faj: Démon
Kinézet: Démoni formája egy átlagosnál jóval nagyobb szarupikkelyek borította fekete kutyát formál, vörös írisz nélküli szemekkel. Emberi formájában magas (185) szálkás izomzatú férfi, rövid fekete hajjal, fekete szemekkel. Rokonszenves jóképű férfinek néz ki. Pikkelypáncélt visel, egy rövid kard lóg a fegyverövén, a hátán pedig egy nagyobbfajta íj közvetlen a hátizsákja mellett, a fegyveröv másik oldalán pedig egy tömött tegez.
Előtörténet: A Mestert megint csapdába csalták, hány lélek követ készítettek? El kell pusztítani mindet, és a teremtőjüket is, vagy bárkit aki tudja hogy kell. De előbb ki kell deríteni hogy hol van a fekete lélekkő, ki vagy kik őrzik hol és hogyan lehet bejutni. Nekem való feladat, több száz tárgyat kutattam már fel a Mester utasításra. Eggyel sem vallottam kudarcot én vagyok a pokol hét bugyrának legjobb felderítője és keresője. Mindegy hogy kit vagy mit vagy hol, én megtalálom. Most is rám van szükség, a többiek vakok, és csak a csonton rágódnak. Lesz itt ne mulass ha a Mester visszatér. Már pedig ha rajtam múlik visszafog. Már indulok is.
Képességek:
Kétalakú (képesség): Deromoth a fentebb részletezett alakokat képes felvenni.
A kopó orra (varázslat, egyedi/démoni): Ha egy személy személyes tárgyát kezébe veszi képes lesz meghatározni az irányát és távolságát. Tárgyaknál a készítőt vagy a készítéshez használt tárgyat kell megérintenie. Egyszerre csak egy nyomot követhet.
Nyomtalanul (varázslat, egyedi/démoni): Alkalmazásakor Deromorth nem nagy nyomokat maga után, valamint kevesebb zajt csap maga körül.
Kőbőr (varázslat, föld): Alkalmazásakor kövek borítják be Deromoth testét. Őt magát nem zavarja a mozgásban.
Kőtüske (Varázslat, föld): Alkalmazásakor, Deromoth kinyújtott karjából (démoni formában a szájából) egy tőr nagyságú kőtüske lökődik ki megsebezve az ellenfelét.
Felszerelés: - Pikkelyvért - Rövid kard - Hosszú íj, tegezzel, nyílvesszőkkel (24 db) - Tőr - Két váltás ruha - Egy heti élelem - Térkép - Csuklyás köpönyeg | |
|
Dastriel Admin
Tapasz. pont : Over 9000 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 176
| |
Deromorth
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 11
| Tárgy: Re: Deromorth Csüt. Okt. 17, 2013 4:57 am | |
| Köszi, Nem vagyok túl profi képszerkesztésben. | |
|