Beszélgetés kötetlenül - Page 9 Popup11
Beszélgetés kötetlenül - Page 9 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Beszélgetés kötetlenül - Page 9 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 9 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 9 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 9 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 9 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Beszélgetés kötetlenül - Page 9 Szint10
Dobástábla
Beszélgetés kötetlenül - Page 9 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Beszélgetés kötetlenül

Go down 
+33
Quarion Galanodel
Herald
Khanalek
Wicca
Vergilius
Dante Krozgan
Idő
Rhea
Villiam
Zachariel
Astra
Anonimus
Lélek
Zaorish
Arkán
Ferbryt Rolas
Noctus
Ezekiel LeReux
Metana
Cpt. Pete Bones
Deromorth
Kámfor
Fyshee
Gegoroth
Tűz
Shiro Zaikawa
Malthael
Seturion
Grish
Brakdern
Ragnarel
Felis Hercegnő
Dastriel
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

Beszélgetés kötetlenül - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 2:10 am

Uh, Ragnarel. Te aztán komolyan nekikezdtél a helyszínek gyártásának. Egyébként nagyon jók és hangulatosak lettek. Gratu.
Vissza az elejére Go down
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 250
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 282

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeSzomb. Okt. 26, 2013 2:15 am

Hát köszönöm Smile jól esik az elismerés, remélem lesz alkalmunk használni is őket Very Happy
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 70
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 10:37 pm

Valaki tud arról valamit, h mikor lesz a kezdés? Mármint a
kalandé.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 10:38 pm

A Halloween-i Kalandra gondolsz?
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 10:42 pm

Mára ígérték, azon belül gondolom ráérés kérdése. De hogy lesz kiértesítve aki bekerült, ill. ha több csapat lesz akkor hogy fut párhuzamosan a dolog?
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 10:43 pm

Sajnos erről én sem tudok semmit. Korlátozott szabadidőm végett én nem is jelentkeztem, hogy ne gátoljam mások játékát, de nektek jó szórakozást! Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 10:45 pm

De gondolom, aki jelentkezett az játszhat is mivel nem volt létszámbeli megkötés.
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 10:47 pm

Akkor hárman se vagyunk előrébb. Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 10:48 pm

Hát nem :)Fyshee, Metana, véletlenül nem tudtok valamit Khanduras vallásáról, kicsit bővebben?
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 10:55 pm

Nos, amennyit én találtam róla, az nem sok. Ráadásul ánöfisöl.
De elismerik és hisznek a Mennyek/Poklok hatalmában. Valami általam nem értett okból a megváltást az angyaloktól remélik, és valamelyik wikin azt olvastam, h hitük szerint a kiválasztott kevesek, akik jófiúk/lányok voltak haláluk után angyalként vagy majd-angyalként térhetnek vissza.
Ami viszont SZVSZ hülyeség mert az angyalok vannak. Mármint relatíve nem találtam róla infót, h miként pottyantak ide, de szerintem nem "léptek egy szintet" aztán varrtak egy szárnyat maguknak.
De a lényeg: ünnepeik az angyalokhoz kötődnek, őket "imádják" gyakorlatilag. A játékban (nem ebben, hanem a D3-ban) nekem mondjuk az jött le, saccra olyanok mint a szentek. Vagy mint a DnD-s istenek. Megvan a maguk feladatköre, meg dolga, aztán csinálják ami hozzájuk tartozik.
Különben meg a kérdés irreleváns, nemsokára úgyis egész Khanduras a Halat fogja imádni ^^
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 10:57 pm

Értem és köszönöm! Very Happy Csak majd szeretnék Tristramhoz egy vallási helyszínt alkotni és ehhez keresem az infókat. Smile
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 10:59 pm

Tűzgödör. Hullákkal teli. Inkább olyan kultistás a dolog, de hát ha van fenti tábor, csak kell lennie lentinek is. Elvégre volt rontott Zakarum is. Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 11:00 pm

Ez igaz! Smile És hangulatilag is passzolna.
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 11:01 pm

Én csak műkedvelő vagyok, aztán kamillázok csak meg pislogok mint hal a szatyorban. Razz
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 11:02 pm

Very Happy Már csak egy két játékos kellene Tristramba és valóban élhetne a város.
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 11:05 pm

No, mivel kellemesen be vagyok karmolva, épp felvilágosító hangulatban vagyok. Very Happy
Metana, gyere fel a csetre, aztán majd felhomályosítunk Ragnarellel.
A félreinformálás esélye fent áll, de majd Dastriel vagy Melthael kijavít. The blame is on me. Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeVas. Okt. 27, 2013 11:05 pm

Very Happy
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 12:04 am

Melóban vagyok, lehet nem állnám meg nevetés nélkül, az meg felvetne pár kérdést.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 12:05 am

Igen ismerős a helyzet Smile Én is melóból szoktam alkotni Very Happy
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 6:31 pm

Az a tigris-ember kép valóban azt sugallja, h a diplomácia az első. Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 7:55 pm

Szép jó reggelt mindenkinek! Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 9:14 pm

Fyshee, mi újság? Sör van? és mellé halrudacska? Very Happy
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 9:19 pm

Van minden, mint a mesében Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 9:20 pm

Akkor nincs ok a panaszra Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 9:24 pm

Nálam meg Meló-Kv-Energiaital Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 9 I_icon_minitime

Beszélgetés kötetlenül
Vissza az elejére 
9 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános témák (Out Of Character) :: Csevegő-
Ugrás: