Tapasz. pont : 250 Tapasz. szint : 2Hozzászólások száma : 282
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Hétf. Nov. 11, 2013 5:12 am
Dastriel: A kalandnál lehet cselekvést írni vagy a próbadobás után lehet cselekedni mert nekem ez most kérdéses volt ezért nem is írtam nagyon semmit csak a kért próbát dobtam meg
Dastriel Admin
Tapasz. pont : Over 9000 Tapasz. szint : 99Hozzászólások száma : 176
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Hétf. Nov. 11, 2013 5:17 am
Amennyiben írok mesélővel történést, arra reagálhatsz, a próba az elsősorban bekövetkezendő cselekvésre bonatkozik, amennyiben nem írom le például, hogy a te egyik cselekedetre való tervedre vonatkozik. Ez mondjuk nem tudom mennyire érthető így, de hozok példát:
Ha megkérlek egy próbára, hogy dobd, de nem mondom, mire, akkor az valamilyen bekövetkezendő eseményre vonatkozik, mint például általában asztaliban észlelés, stb., de például ha te azt mondod, hogy mondjuk fel akarsz mászni egy meredek falra, akkor kérek tőled egy próbát arra, és ez esetben előbb kérek egy próbát, csak aztán írom le, mi történik veled, sikerül-e.
Tehát itt a haloweeni mesében cselekedhettél volna a próba előtt. Ha gondolod, szerkesztheted a hozzászólásodat, hiszen ettől függetlenül a tőlem kért próbadobás megmarad úgy és annyinak, amilyen most.
Ragnarel
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Hétf. Nov. 11, 2013 5:20 am
Értem és köszönöm, így akkor javítanám és üldözőbe venném az észlelt fickót
Fyshee
Tapasz. pont : 70 Tapasz. szint : 1Hozzászólások száma : 54
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Hétf. Nov. 11, 2013 8:55 am
Dzsááá... Higgyetek nekem, gyerökeim: ne igyatok mézeskalácsos Dreher-t. Mert az nem jó.
Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3Hozzászólások száma : 219
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Hétf. Nov. 11, 2013 9:05 am
Parancs értettem. A sört amúgy is csak kólával szeretem, szóval nálam nem lenne nyerő.
Fyshee
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Hétf. Nov. 11, 2013 9:23 am
Pedig a dízelből csak a Vin a nyerő. Az is csak ha fúria. Bár h miképp sikerült ilyen csodásan lefordítani, azt nem tudom...
Dastriel Admin
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Hétf. Nov. 11, 2013 9:24 am
Én tegnap meleg teát ittam és csokit ettem mellé, isteni volt.
Fyshee
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Hétf. Nov. 11, 2013 9:35 am
Namost a Vin bácsi mellé, vagy a mézeskalács Dreherhez? Mondjuk ezek közül talán natúrban lenne a legélvezhetőbb a tea (plusz rum) és a csoki kombója
Dastriel Admin
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Hétf. Nov. 11, 2013 9:38 am
A vasedény mellé, arra gondoltam. Amúgy ha alkalmad nyílik rá, egyél mustáros epret. Igazi ínyenc cucc.
Metana
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Hétf. Nov. 11, 2013 11:58 am
Ja kb. mint a bundáskenyér baracklekvárral.
Fyshee
Nézegetem itt a reagokat és arra jutottam, h amíg mi balszerencséből felgyújtjuk a báró placcát Quarionnal, addig Ferbryt szétzúzza a sikereivel a szellemhadat. Pöpec
Ragnarel
Áttettem a képeket spoilerbe, hogy ne húzza szét az oldalt, de amúgy baromira tetszenek. Nemsokára átolvasom.
Zaorish
Tapasz. pont : 6 Tapasz. szint : 1Hozzászólások száma : 14
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Kedd Nov. 12, 2013 12:02 am
Köszönöm! Illetve gondolom az alkotók köszönik az elismerést, de majd továbbítom nekik, én meg köszönöm a spoilert. Mondjuk eszembe juthatott volna... Az átolvasással ráérsz, éjszakába megyek -.-
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666Hozzászólások száma : 508
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Kedd Nov. 12, 2013 12:04 am
No hamarosan kiírom a részleteket és ha minden jól megy holnap akár kezdhetünk is Az éjszakázáshoz meg kitartást!
Metana
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Kedd Nov. 12, 2013 12:39 am
Ha van rá lehetőség csatlakoznék én is, csak nem tudom mennyire zavar be a másik kalandba. Azt hiszem 2 mehet egyszerre, csak nem tudom ez a kettő is belefér-e abba a kategóriába.
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666Hozzászólások száma : 508
Tárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül Kedd Nov. 12, 2013 12:41 am
Ha úgy gondolod, hogy csatlakoznál dobj egy levelet Szerintem nincs akadálya de azért beszéld meg Lélekkel.