Fogadó a révhez.  - Page 2 Popup11
Fogadó a révhez.  - Page 2 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Fogadó a révhez.  - Page 2 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Fogadó a révhez.  - Page 2 I_vote_lcapFogadó a révhez.  - Page 2 I_voting_barFogadó a révhez.  - Page 2 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Fogadó a révhez.  - Page 2 I_vote_lcapFogadó a révhez.  - Page 2 I_voting_barFogadó a révhez.  - Page 2 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Fogadó a révhez.  - Page 2 Szint10
Dobástábla
Fogadó a révhez.  - Page 2 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Fogadó a révhez.

Go down 
+2
Dante Krozgan
Arkán
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Idő
Kalandmester
Idő

Tapasz. pont : Fektetett nyócas
Tapasz. szint : 96
Hozzászólások száma : 31

Fogadó a révhez.  - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:17 am

Mielőtt a furcsa hármas elindulhatna, hogy minél előbb meg kezdjék az útjukat az ajtón négy csuklyás alak lép be. Tisztán látható ki a vezetőjük ugyanis az ő csuklyája, a többiek feketéjével ellentétben, vér vörös. A vezér kissé előre lép majd Ragnarelre mutatva így szól:
-Te ott! Úgy hallottuk kalandra keresel embereket, na meg persze a jutalom sem az utolsó szempontunk. Mi a Sivatagi árny nevű zsoldos alakulat tagjai vagyunk, elhiheted jobban járnál velünk egy ilyen munkában mint néhány jött-ment kis senkivel. Persze a tied a döntés, vagy minket viszel magaddal, vagy itt helyben megölünk téged és a másik kettőt is, és elvesszük amit jutalomnak szántál. Persze abban az esetben ha minket választasz, mindenki boldog és élheti tovább az életét, mi pedig a küldetés végéig feltétlen hűséget fogadunk neked, mindaddig amíg kifizetsz minket.
Majd kardjára helyezi jobb kezét, készen arra ha Ragnarel esetleg neki nem tetsző döntést hozna.
Vissza az elejére Go down
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 250
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 282

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:24 am

- Nos bármennyire is kecsegtető az ajánlatod, én már döntöttem. De hogy jössz te ahozz hogy megfenyegess? - mondom majd kezeimmel az ég felé intek mejnek hatására fénylő hurkok jellenek meg hogy fogva tartsák öket. Másik kezemmel az ostoromhoz nyulok, hogy fénylő kötélzetével suhintsam meg a mocskos nyakát, ha ez sikerül egy egyszerű rántással töröm ki a nyakát. Majd karddal fejezem be a maradékot.

// Mágia effekt + 3 harc. //
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:24 am

The member 'Ragnarel' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Mágia - Effekt' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 2ngydtg

--------------------------------

#2 'Közelharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 333y6b9 Fogadó a révhez.  - Page 2 333y6b9 Fogadó a révhez.  - Page 2 2qur6o4
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Idő
Kalandmester
Idő

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:34 am

.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:34 am

The member 'Idő' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Védelem' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 E8lwg1
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:36 am

Valami bandita vagy mi a hét szentség jött és bele akart köpni a levesünkbe. Körbe néztem és már vártam, hogy a kedves úr lecseréljen minket egy tapasztaltabb csapatra, mondjuk nem is bánnám, ha nem kéne összedolgoznom a hisztikirálynővel. Fenyegetőztek, az alak pedig nem hagyta és nekik támadt. Félmosoly húzódott szét az arcomon, jobb kezem megmarkolta a kardot. ~ Na végre, már régóta vártunk erre. ~ Néztem a pallosomra, majd a vörös köpenyes alak felé indultam. Az első vágásom föntről lefelé volt, megpróbáltam eltalálni a fejét abból a lendületből, amivel kihúztam a kardot. Ezután a pallost a másik kezemmel is megmarkoltam, majd balról jobbra vágtam egyet és végül visszahúztam és egyenesen a mellkasát céloztam meg. Ideje nyársra húzni a disznót, ki mások sarába kotnyeleskedik.

// Támadás + Támadás + Átszúrás //
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:36 am

The member 'Dante Krozgan' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 333y6b9 Fogadó a révhez.  - Page 2 333y6b9 Fogadó a révhez.  - Page 2 51d6cg
Astra

Astra

Ember

nő

Tapasz. pont : 41
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:46 am

Pont egy szobát kértem volna a fogadóstól a fürdésem céljából, amikor megjelent négy alak és felborították tervemet.
~Remek ebből sem lesz már fürdés, miért velem történik ez mindig.
Elő kaptam íjamat és megfeszítve vártam a megbízóm lépését, vagy jelét a cselekvésre. Támad, ezért célba vettem az egyiket és négy nyíl vesszőt lőttem ki rá.

A hozzászólást Astra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 5:12 am-kor.
Idő
Kalandmester
Idő

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:56 am

.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:56 am

#1 'Távharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 4ryj3c

#2 'Távharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 S31ras

#3 'Távharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 31311f5

#4 'Távharc - Támadás' :
Idő
Kalandmester
Idő

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:16 am

Ragnarel varázslata amivel a zsoldosokat akarta lebénítani nem igazán sikerült, a banditák mindebből annyit éreztek, hogy valamiféle kis hajszál vékony hurok jelent meg körülöttük, amit egy kisebb mozdulattal mind elszakítottak. Az ostor már nagyobb sikerrel járt és ugyan nem tökéletesen, de a vezér nyakára tekeredett, akinek a nyaka ugyan nem tört ki, viszont irdatlan fájdalmat okozott neki. De még kétségbeesésében kardjáért nyúlt és a Ragnareltől érkező halálos csapást nagy nehezen ugyan, de sikerült kivédenie.
Szegény ördög még fel sem tudott lélegezni, amikor Dante pengéje több helyen áthatolt testén, és vérével festette be a fogadó falát. Mindezek mellett Astra négy nyílvesszőt lőtt ki a maradék három egyikére, amik a szerencsétlent két lábán, a vállán
és a torkán találja el. A nyomorult pedig a nyakában lévő nyílvesszőt szorongatva saját vérébe fullad bele.

Vezér --> halott
Első zsoldos --> halott

Mindezek után a másik kettő a fogadó egyik sarkában lévő asztalhoz kiáltanak:
-Seggfej banda, ti meg ezt szó nélkül hagyjátok?! Dugjátok ide a pofátokat és segítsetek nekünk, ha már idehívtatok minket!
Majd az asztal mellől fel áll még három, akik talán jobbnak látták a történtek után inkább csendben maradni, de ha már úgy is lebuktak, igyekeznek végezni a három idegennel.
A két zsoldos aki az ajtóban áll azonnal Danténak ront, míg a másik három közül kettő Ragnarelt veszi célba és kardjával nekiront, az utolsó pedig az asztalról felkapva egy kést Astra felé dob.

/Az első két támadás megy Dante ellen, a következő kettő Ragnarel ellen, az utolsó pedig Astra felé. Dantétól és Ragnareltől kérnék két közelharci védekezést, Astrától pedig egy távolsági védekezést./
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:16 am

#1 'Közelharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 2qur6o4

Fogadó a révhez.  - Page 2 51d6cg

#3 'Közelharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 2qur6o4

#4 'Közelharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 Zyftf

#5 'Távharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 31311f5
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:18 am

~ A fene essen a halandókba...~ Hárítok de kihasználva a ködöt vissza is támadok
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:18 am

The member 'Ragnarel' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Közelharc - Védelem' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 E8lwg1 Fogadó a révhez.  - Page 2 23usbpk

Fogadó a révhez.  - Page 2 Zyftf Fogadó a révhez.  - Page 2 Zyftf
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:23 am

Hevesen szuszogtam, kissé meglepett, ahogy a vezető vérével tapétáztam ki a falat. Még sosem csináltam ilyet, még sosem öltem embert és egy valóságos sokként ért, hogy ilyen brutálisan kivégeztem valakit. Az adrenalin is dobogott azonban bennem és nem tudtam megállni, mikor két alak támadt nekem. Próbáltam kivédeni csapásaikat, majd amelyik utoljára támadt nekem, az kapott egy pallost a bal vállába, amennyiben támadásom sikeresnek bizonyult. A heves adrenalin rohamban aligha láttam sokat az egészből.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:23 am

The member 'Dante Krozgan' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Közelharc - Védelem' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 23usbpk Fogadó a révhez.  - Page 2 24n1zc2

Fogadó a révhez.  - Page 2 Zmcggl
Astra

Astra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:28 am

~A fenét csinálsz te? kést hajigálsz rám? Ezt megbánod.
Köpenyemmel igyekszem hárítani a kést, majd a támadómat visszakínálom három nyílvesszővel.

A hozzászólást Astra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 5:13 am-kor.
Idő
Kalandmester
Idő

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:29 am

.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:29 am

#1 'Távharc - Kitérés' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 1zdr7tf

#2 'Távharc - Támadás' :

#3 'Távharc - Támadás' :

#4 'Távharc - Támadás' :
Idő
Kalandmester
Idő

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 4:05 am

A Dantét támadó két zsoldos csapását Dante több, kevesebb sikerrel kivédte, de talán az a sok hús talán más volt az oka hogy csak az egyik ellenfél támadását tudta kivédeni, amíg a másik telibe találta Dante bal vállát és elég csúnyán belevágott a kardjával. Valószínűleg a fajdalom és az adrenalin hatására de Dante azonnal a vállát támadó zsoldos felé szúr a pallosával, és egy fajta bosszú gyanánt levágja annak bal karját. Aki ezután elterül a földön és lassan elvérzik.
Ragnarel az első támadást sikerrel hárítja és kardjával hátra löki a rá támadó zsoldost, a másikkal inkább szerencséje van mivel az valószínűleg a túlzott lendülettől de a csapás közben megbotlik és átesik az egyik asztalon. Ragnarel dühtől fűtve rátámad a vele szemben álló zsoldosra, aki könnyedén elhajol a csapás elől ami végül az egyik oldalra húzódó férfi vállát hasítja fel, szerencsére nem túl mélyen.
A kést amit a bandita Astra felé dobott, ő köpenyével igyekezett hárítani, ami utólag nem tűnt a legjobb ötletnek mivel a kés könnyedén áthatolt a köpenyen és egy hosszú, de nem túl mély vágást ejtett az amazon oldalán. Aki erre válaszul három nyílvesszőt repít a támadó felé, amiből kettővel mellkasát, egyel pedig a zsoldos vállát találja el, aki erre rádől az előtte lévő asztalra ami csak beljebb nyomja testében a nyilakat, és pár rándulás után holtan fekszik tovább.

Dante 6 HP --> 4 HP
Astra 6 HP --> 5 HP
Második és harmadik zsoldos --> halott

A maradék három zsoldos egyikének viszont elege lett az egészből, és jobbnak látta olajra lépni, ezért fellökve minden útjában álló embert elmenekül a fogadóból:
-Nekem ebből elég, nem fogok arra a sorsa jutni mint az a négy barom!
Persze ezek után a másik kettőnek is inába száll a bátorsága, és egymást lökdösve menekülnek el ők is a fogadóból.
Viszont a hely undorítóan fest, mindenhol emberi vér és belsőségek festik a falat és a padlót, az asztalok felborítva, tálak és kupák darabokra törve hevernek minden felé, mindennek tetejében egy ártatlan a vérző vállát kissé sírva fogja, a fogadós, pedig úgy bámul maga elé mint aki nem tudja most hogyan tovább, és mit fog kezdeni.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 4:11 am

~ Ó Anu szemére, miért ilyen galád az emberiség... ~Gondolom majd mélyen a köpenyem alá nyúlok és egy nagyobb erszény aranyat rakok a pultra.
- Elnézést kérnék az imménti balesetért, ez fedezi a felújítást és a keletkezett károkat és még egy jó pár cipőre is marad. - mondom kurtán - Ti pedig gyertek velem, kapjuk el a menekülőket is mert amint erősítést gyűjtöttek megpróbálnak megint megölni minket. - javaslom társaimnak.

Kifele menet megállok a sebesült mellett akit véletlenűl felsértettem.
-sajnálom fiatalember nem votl szándékomban bántani önt. - megvizsgálom a sebet szerencsére nem túl mély, odasétálok a pulthoz és elveszek valami tömény alkoholt. Visszasétálok és jó alaposan kimosom a sebet és elkötözöm egy darab rongyal. - na komám mostmár megmaradsz! - mondom kissé bíztatólag és a kezébe nyomok egy kis marék aranyat. - Sajnálom! - Majd felálok és a tööbiek felé fordulok - Mostmár tényleg induljunk!
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 4:19 am

Vége volt. Ilyenben még sosem volt részem és igazából nem is tudtam nagyon értékelni az élményt. Egy ideig elrettentő volt, majd alig fogtam fel valamit a történtekből, csak védtem, vágtam, ahova csak láttam. Kifújtam magam. Érdekes tapasztalat volt, igazából valamilyen szinten tetszett is. Vér fedte pallosomat az asztalon fekvő hullába töröltem. Három nyílvessző állt ki belőle, neki már úgyis mindegy, hogy koszos lesz-e a ruhája. Az éleit azért mégsem törölhettem másba, már csak az kellett, hogy darabolni kezdjem szegényeket.
Mikor már megfelelően tisztának gondoltam kardom a hátamra dobtam és nehezen mosolyt csaltam az arcomra és a megbízó felé néztem. Próbáltam nem mutatni, hogy váratlanul ért és ez a második alkalom, hogy mások ellen harcoltam. Viszont ez az első alkalom, mikor az én akaratom döntött úgy.
- Felőlem indulhatunk.
Kezdtem szaporán szedni a lábaimat, de nem kezdtem el futni, gondoltam az íjászlány majd úgyis lekapja a menekülőket. Próbáltam fedni, hogy megéreztem a vágást a vállamon, de igazából kegyetlenül fájt.
Astra

Astra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 4:22 am

- Gyáva férgek gyertek vissza én még nem végeztem veletek!
Üvöltöm utánunk, majd futásnak eredek. Az ajtón kilépve a legtávolabb járót veszem célba és eleresztek rá kettő a többiekre pedig egy egy vesszőt.

A hozzászólást Astra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 5:14 am-kor.
Idő
Kalandmester
Idő

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 4:24 am

.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 4:24 am

#1 'Távharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 2r4r8s5

#2 'Távharc - Támadás' :
Fogadó a révhez.  - Page 2 Msoqh1

#3 'Távharc - Támadás' :

#4 'Távharc - Támadás' :
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 2 I_icon_minitime

Fogadó a révhez.
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Fogadó a révhez (Vihar előtti csend)
» Egérlyuk fogadó
» Alkony fogadó
» Egérlyuk fogadó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Khanduras :: Lut Golein-
Ugrás: