| Fogadó a révhez. | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Idő Kalandmester
Tapasz. pont : Fektetett nyócas Tapasz. szint : 96 Hozzászólások száma : 31
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 4:40 am | |
| Astra négy nyílvesszőjéből csupán egy találta el a kiszemelt áldozatát, viszont azt pontosan a fején, aki így egy hatalmas vér foltot hagy az utca kövén. Minden bizonnyal az oldalán lévő vágás miatt, de nem tudott tökéletesen koncentrálni. De mielőtt újra lőni próbálna vagy akár üldözni a maradék kettőt, két őr jelenik meg Astra mögött, és az egyik a lándzsájával pontosan az Astra oldalán lévő vágásra üt, mire az amazon elterül a földön, de még eszméleténél van. Majd így szólal meg az őr: -Azok a rohadék zsoldosok mindig vérfürdőt rendeznek, de általában nem azért menekülnek mert legyőzték őket. Viszont ön ugyan úgy gyilkos mint ők. Hol vannak a társai akik a kocsmában az ön oldalán harcoltak? | |
|
| |
Ragnarel
Tapasz. pont : 250 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 282
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 4:49 am | |
| -Oh hogy aza... hm ma sem lesz nyugtom... - suttogom magamnak amikor meglátom a kinti eseményeket beszűrődni. Bármennyire is szeretném vége az udvariaskodásnak. Kirontok az ajtón és remélem menthetem még a menthetőt.
- Nézzék mélyentisztelt város őrők. A helyzet, hogy ezek a hitványak fenyegetésére válaszul kénytelenek voltunk megvédeni magunk és az italozókat is. Semmi szükséges nincs arra, hogy minket hurcoljanak meg. Az igazi ellenség ott fut - bökök a zsoldosokra - és ha nem ma akkor holnap de puccsal megdöntik a rendszert és ártatlanokkal mossák fel eme poros köveket. ~ Ma nem megyünk börtönbe az is biztos vagy így vagy úgy, de a halandó dönt ~ gondolom
A hozzászólást Ragnarel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 5:08 am-kor. | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 4:49 am | |
| The member ' Ragnarel' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 4:50 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 4:50 am | |
| The member ' Ragnarel' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Effekt' : | |
|
| |
Dante Krozgan
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 105
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 5:05 am | |
| Követtem az urat és csöndben maradtam, de azért készültem a legrosszabbra. | |
|
| |
Idő Kalandmester
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 5:19 am | |
| /Kedves olvasók! Az utóbbi próba és mágia effekt sorozat egy új varázslat első használatakor keletkezett félre értés következménye,ami szabálytalan, és amit közös megegyezés alapján figyelmen kívül hagyunk, további kellemes játékot/ olvasást./
Amikor Ragnarel kilép a fogadóból és mentegetőzni a kezd, a két őr egymásra nézve bólint, majd az egyik Ragnarel felé lép: -Na ide figyeljen uram! Kivételesen elengedjük magukat, de jól jegyezze meg ennek csak is két oka van: az első, hogy nem ártatlanokat öltek. A második pedig hogy jelen pillanatban a börtönök tele vannak. És a következő ilyen esetnél, nem börtönbe hanem egyenesen kivégezni visszük magukat megértette?! Majd vissza lépett a társa mellé, és tovább mentek. Viszont Astra az ütés miatt továbbra is az ájulás határán volt.
Astra 5 HP --> 4 HP | |
|
| |
Astra
Tapasz. pont : 41 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 102
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 5:20 am | |
| -Gyilkos mi! -emelem föl a fejemet és köpök egy kis vért a a homokba-Én gyilkos, csak azért mert nő vagyok és fegyvert hordok! Megvédem magam és már egyből gyilkos vagyok? Hát így néz ki egy gyilkos? -nézek kérdően az őrökre. | |
|
| |
Dante Krozgan
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 5:24 am | |
| Néztem a nőt és lenézően csóváltam a fejem. ~ Ez a nő esküszöm, hogy egyszer megöleti magát. ~ Kezdtem sajnálni, hiszen biztos nem tehet arról, hogy ennyire hiperagresszív, ha meg mégis, vessen magára.
A hozzászólást Dante Krozgan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 5:38 am-kor. | |
|
| |
Idő Kalandmester
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 5:26 am | |
| Az őrök ugyan hallják amit az amazon kiált utánuk, de nem törődnek vele és mintha mi sem történt volna menetelnek tovább. Az egyik azért hátra néz mi is lett vele, de csak egy fejcsóválás a reakciója. | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 5:33 am | |
| -Hogy mertek semmibe venni kutyák! -Tápászkodom föl és nyúlok az íjam után.-Gyertek vissza! Vagy végetek! //Ha nem jönnek vissza 2-2- nyílvesszőt lövök rájuk// | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 5:39 am | |
| Mikor meglátom hogy a fegyvereiért nyúl, egy kissé mérges leszek. - Elég ebből az örültségből. Miért akarod az egész várost magunkra haragítani? - Mondom és közben elé ugrok, hogy ha annyira lőni akar lőjjön le engem. - Ez egy más kultura - folytatom - nem kötelességed beilleszkedni de volt egy nővéred régen aki megtette és ezzel győzte le a démonok akkori fejedelmét. Képzeld ezeken az utcákon is járt és a nép istenítette tetteiért. Ne hozd őt szégyenbe azzal, hogy ártatlanokat ölsz! | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 5:46 am | |
| -De ezek... - köpök még egy kis vért a földre- minek is magyarázkodnék önnek. ~Megismerlek titeket jobb ha ébren alszotok! Nem felejtek!~ Maga sokat tud rólunk amazonokról, nem de? Akkor tudhatná, hogy nem viseljük az ilyen dolgokat könnyen. Most pedig ha megbocsát, megfürödnék végre. Elindulok vissza a fogadóba. ~Csak szálljon le az est végre, na akkor megtudják milyen egy gyilkos. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 5:51 am | |
| - Tudok bizony, de bölcsek is vagytok és ha nem az ideg vezérel akkor csodákra vagytok képesek, ne ölesd meg magad kedvesem! - mondom miközben egyre távolodik. | |
|
| |
Dante Krozgan
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 5:56 am | |
| Odasétálok az úrhoz, majd a fülébe súgom: - Muszáj magunkkal vinni? Ahogy látom csak a problémát jelentené, minden egyes bogárnak nekitámadna és a porig átkozná. Hátrébb lépek, megvárom, amíg a nő bevonul fürödni és normális hangerőn folytatom. - Csak annyit mondok, hogy amíg leáll minden egyes jöttmenttel harcolni, addig vagy elúszik a kincs, vagy valaki más találja meg. Néztem a férfire, választ várva. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 6:14 am | |
| - Talán igazad van, de egy idegen nemzet leánya, és én hiszem benne. Csak meg kell ismernie az itteni szokásokat és nem lesz gond.
- Ám azért őgy gondolom menjünk mi is utána, nem akarom szem elől veszteni. - mondom és ezzel bevonulok az amazon után. | |
|
| |
Idő Kalandmester
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 6:36 am | |
| A három utazó bevonult a fogadóba, és ki-ki elfoglalta a saját szobáját. Az este csendes, csak a sivatagi szél, ami néha megmozgat az utcán egy két követ. A városhoz képest, ma még azok a férfiak sem vedelnek a lenti kocsmában akik minden este meglátogatják, minden bizonnyal a ma történt harc miatt. A folyosókon csak egy-egy gyertya világít, lent a kocsmában a pult mögött pedig csendesen bóbiskol a fogadós. /Mindenkitől kérnék egy próba dobást./
A hozzászólást Idő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 6:45 am-kor. | |
|
| |
Ragnarel
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 6:39 am | |
| Vajon meddig lehet nyugadalmas egy ilyen éjjszaka... gondolkodom el miközben a jegyzeteimet irogatom, rendezgetem. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 6:39 am | |
| The member ' Ragnarel' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Dante Krozgan
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 7:16 am | |
| ~ Végre egy kis pihenés. ~ Dőlök le az ágyamban. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 7:17 am | |
| The member ' Dante Krozgan' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 7:19 am | |
| ~Végre, homoktól mentesen, csak ez a seb ne sajogna annyira, de kibírom. Az éj ma különösen sötét nekem kedvez, fúra felhők takarják a holdat és a csillagokat csak az utcákon lévő, fáklyák világítanak. Hol is keressem őket? ~közben kikászálódom a dézsa vízből és elkezdem felvenni páncélom ~ a barakkok a kapuk közelében vannak csak azt kell megtudnom melyik kapuhoz van legközelebb ez a fogadó. Elindultam le az ívó részbe és oda mentem a fogadóshoz. -Kérnék egy kupa bort! Mondja csak merre van ide a legközelebbi kapu? Reggel mihamarabb szeretnék innen eltűnni a történtek után. Gondolom megérti.
| |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 7:19 am | |
| The member ' Astra' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Idő Kalandmester
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 7:40 am | |
| Ragnarel számára az este, ugyan olyan csöndes marad a továbbiakban is mint amilyen eddig volt. Nyugodtan pihenget és jegyzetel a szobájában.
Dante viszont arra lesz figyelmes, hogy valaki mászkál az ajtaja előtti folyosón. Nehezen ugyan de kimászik az ágyából és óvatosan ki pillant a folyosóra. Két alakot lát beszélgetni, viszont sajnos balszerencséjére csak a beszélgetés utolsó néhány mondatát sikerült meghallania, mivel a sérülések miatt csak elég lassan ért oda az ajtóhoz: -Biztos vagy benne, hogy ezek is oda akarnak eljutni? -Teljesen, az egyik emberem hallotta amikor a kocsmában erről beszéltek. -Akkor talán jobb lesz elintézni őket, még mielőtt túl közel kerülnének a sírhoz. Szép munka volt, itt a fizetséged. Majd egy zacskó aranyat nyújt át az egyik a másiknak. A folyosón derengő félhomály miatt, Dante sokat ugyan nem látott, de a hangjukat könnyedén fel tudja majd ismerni a jövőben.
A fogadós Astra kérdéseire a lehető legrövidebben válaszol: -A nyugati kaput találja, a legközelebb. Majd Astra elé teszi a bort amit kért. A következő pillanatban Astra valami zörejt hall a fogadó ablaka felől, és egy köpenyes alakot vél felfedezni az ablakban, aki miután rádöbben hogy észrevették azonnal futásnak ered. | |
|
| |
Dante Krozgan
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. Hétf. Dec. 23, 2013 7:48 am | |
| ~ Hát, ez nem jelent valami jót. ~ Gondoltam, miközben lassan vonszoltam vissza magam az ágyhoz. Ott virított az ágy mellett a falnak döntve a kardom. Még mielőtt a kardomhoz nyúltam volna, letérdeltem az ágyhoz majd lassan és legfőképpen halkan leszedtem a lepedőt, majd a már csak kicsit vérző vállamra tekertem. Ezután felálltam és két karkörzést végeztem, hogy kényelmes-e benne mozgatni a karom. Szó, mint szó nem volt a legrosszabb és az enyhe szorításnak köszönhetően csak az elején csípett egy kicsit, majd már alig fájt. ~ Így harcolni is tudni fogok, ha kell. ~ Fogtam a pallosom két kezem közé. Ezután az ajtó mögé mentem és a kard élét a földnek szegeztem. Így, ha valaki kinyitja az ajtót nem lát majd senkit se bent és ha úgy dönt, hogy bejön és körbenéz, akkor szíves fogadtatásban lesz része. Már csak reménykedhettem, hogy nem túl erős, aki értem jön, vagy legalább egyedül van. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez. | |
| |
|
| |
| Fogadó a révhez. | |
|