Fogadó a révhez.  - Page 4 Popup11
Fogadó a révhez.  - Page 4 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Fogadó a révhez.  - Page 4 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Fogadó a révhez.  - Page 4 I_vote_lcapFogadó a révhez.  - Page 4 I_voting_barFogadó a révhez.  - Page 4 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Fogadó a révhez.  - Page 4 I_vote_lcapFogadó a révhez.  - Page 4 I_voting_barFogadó a révhez.  - Page 4 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Fogadó a révhez.  - Page 4 Szint10
Dobástábla
Fogadó a révhez.  - Page 4 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Fogadó a révhez.

Go down 
+2
Dante Krozgan
Arkán
6 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Astra

Astra

Ember

nő

Tapasz. pont : 41
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 102

Fogadó a révhez.  - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 8:06 am

-Köszönöm és a számlám is kiegyenlíteném, ne reggel kelljen.
Míg ittam a boromat egy csuklyás alak haladt el az ablaknál.
~Hmmm ez meg mit mászkál oda kint ilyen későn, lehet őt is gyilkos hajlamok vezérlik mint engem, ne féljetek megyek már drágáim nem feledkeztem meg rólatok.
Vissza érve a szobámba még magam hozz vettem a tőröm és az íjam. Kinyitottam az ablakot és a tetőkön át elindultam nyugat felé a kapuhoz.
Vissza az elejére Go down
Idő
Kalandmester
Idő

Tapasz. pont : Fektetett nyócas
Tapasz. szint : 96
Hozzászólások száma : 31

Fogadó a révhez.  - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a révhez.    Fogadó a révhez.  - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 8:37 am

Ahogy Astra lehúzta az utolsó korty bort, és kifizette a fogadóst, az még csak köszönetre sem méltatta az amazont, csak bólintott egyet jelezve hogy értette amit mondtak neki. Láthatóan nem zárta a szívébe Astrát a mai nap után. Amikor Astra kimászott az ablakon az utcán megint láthatta a köpenyes alakot, akit a kocsma ablakában is.

Astra 4 HP --> 5 HP

Danténak az éjszaka hátra lévő részében, nem érkezett váratlan vendége, ő maga pedig az ajtó mögött ahol készenlétben állt, pár órával később elaludt.

/Astrának a mese Lut Golein utcáin folytatódik./
Vissza az elejére Go down

Fogadó a révhez.
Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Fogadó a révhez (Vihar előtti csend)
» Egérlyuk fogadó
» Alkony fogadó
» Egérlyuk fogadó

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Khanduras :: Lut Golein-
Ugrás: