Lut Golein utcái Popup11
Lut Golein utcái Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Lut Golein utcái 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Lut Golein utcái I_vote_lcapLut Golein utcái I_voting_barLut Golein utcái I_vote_rcap 
Malthael (485)
Lut Golein utcái I_vote_lcapLut Golein utcái I_voting_barLut Golein utcái I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Lut Golein utcái Szint10
Dobástábla
Lut Golein utcái Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Lut Golein utcái

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeCsüt. Nov. 21, 2013 1:32 am

Homok, homok, no és még egy kis homok. Nagyjából ez a közös jellemző e sivatagi paradicsom utcáira. Tűző nap, kevés árnyék és tikkasztó hőség. Az utak többsége egyszerű döngölt homok, ám a szél gyakran fedi be friss és forró sivatagi homokkal. A főutak valamint a kereskedelemtől meggazdagodott negyedek útja macskakővel lerakott egyenletes és széles építmény. Ezeken kívül elvétve akad még kaviccsal felszórt terület ami némileg könnyebbséget jelent az utazónak. Ám aki nem ismerős a városban az könnyen eltévedhet, hisz egy kisebb labirintushoz hasonlítható a megannyi út, utca és sikátor egyvelege. A vándor jobb ha vigyáz és nem marad sokáig egyedül ugyanis, rengeteg a bandita az eldugottabb részeken akik szívesen könnyítenek az erszényeken és a gyilkolástól sem igen riadnak vissza. A város vezetősége úgy próbál segíteni a tájékozódásban, hogy számos térképet és irányt jelző táblát szerelt fel a város megannyi pontján így aki járatos a betűk értelmezésében, némileg könnyebben közlekedhet. A merészebbek elkerülhetik a felszínt és a vele járó forróságot. Ugyanis hosszú évekkel ezelőtt a bölcsek létrehoztak egy földalatti katakombarendszert ami ugyan szűk és büdös no meg nem teljesen veszélytelen, de hát valamit valamiért.
Lut Golein utcái 748_max
Vissza az elejére Go down
Astra

Astra

Ember

nő

Tapasz. pont : 41
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 102

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 8:46 am

~ Már megint ez a csuklyás fickó, mit ólálkodik ez itt? Kezd izgatni a dolog de nem térhetek el a tervemtől a két kutyának lakolnia kel. Elnyesem a torkukat és kihúzom a nyelvüket utána nevezhetnek jogosan gyilkosnak.
Folytatom tovább utamat a tetőkön át a nyugati kapu irányába.
~A barakk biztosan egy több szintes épület nem lesz egyszerű, megtalálni ott őket, de biztosan ott lesznek ha nappal voltak szolgálatban és valószínűleg nem másik kaputól küldenek ki ide járőröket.
Idő
Kalandmester
Idő

Tapasz. pont : Fektetett nyócas
Tapasz. szint : 96
Hozzászólások száma : 31

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 9:01 am

Ahogy Astra a város felett tetőről tetőre ugrál eléri a barakk előtti házsort. Innentől már nem tud a tetőkön tovább menni mivel a barakk épületéhez közvetlenül, egyik másik épület sem csatlakozik. A barakknak pedig mindössze egy bejárata van, amellett egy kis asztal körül ül három őr, akik a napközbeni fülledt meleg után, élvezik a sivatagi hidegebb éjszakát és bort iszogatnak.
Astra

Astra

Ember

nő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 9:09 am

~A fenébe! Hogyan jussak be most oda, nagyon jól őrzik. Nincs más esélyem még ha ezzel azt is kockáztatom, hogy nem térhetek haza. De őket nem akarom bántani nem ártottak nekem, csak az a két féreg.
Levetkőzöm teljesen meztelenre csak köpenyem marad rajtam, és páncélomat és fegyvereim elrejtem a tetőn, itt éjjel senki sem találja meg. Lemászom a ház sikátorra eső oldalán és onnan megyek, a három őrhöz.
-Jó estét!-köszönök nekik- A Parancsnok úr rendelt meg és kikötötte, hogy ne kísérjenek hozzá, mert nem szeretné ha úgy látnák ahogyan engem vár!
~Ha be is jutok, hogy találom meg ezt a két disznót? Ha kell szobáról szobára járok.
Idő
Kalandmester
Idő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 9:22 am

Amikor Astra odalép az őrökhöz, kettő inkább a borával van elfoglalva mint sem vele. Viszont a harmadik úgy tűnik még egész józan állapotban van és így szól Astrához:
-Ez teljesen világos drágám, viszont abban a helyzetben ami odabent van kétlem hogy eljutna a parancsnok szobájáig. Arról nem is beszélve hogy, nem tudja merre van. Szóval mit szólna hozzá, ha én elkísérném a parancsnok szobájához és az előtte lévő sarkon megállnék, onnan nem látok be a szobába.
Astra

Astra

Ember

nő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 9:30 am

Csak bólintok. ~Akkor vagy téged is vagy a parancsnokot is meg kell, hogy öljelek.
-Uram, szólhatnék? -ritka alkalmak egyike, hogy lealacsonyodom, de a cél szentesíti az eszközt- Szerintem nem lenne jó ötlet ha a két részeg társára hagyná a bejáratot, nem lehetne, hogy az egyikük kísér el addig a sarokig, vagy elmondja merre menjek és ha a parancsnok kérdezi, hogy betartották e amit kért, igennel felelek. Nem szeretném önt sem bajba keverni, mert nagyon kedves és igazán jó képű. Kár lenne a helyes arcáért ha történne valami amíg nincs itt.
Idő
Kalandmester
Idő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 9:42 am

-Van abban valami amit mond, hölgyem. De nem csak az eltévedés hanem a társaim tisztességében való bizalom hiánya is mondatja ezt velem. Szerintem csináljuk azt, hogy én ide hívom magáért az egyik tisztességesebb társamat és vele elkísértetem a parancsnok úr irodája előtti folyosóig, ehhez mit szól?
Astra

Astra

Ember

nő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 9:47 am

-Önné a felelősség ön dönt, de szerintem bárki is inzultálna ha megmondom hová tartok el engednének, és míg szól valakinek megint csak elmegy innen, akkor már mindegy ha ön kísér.-mosolygok rá kedvesen és nyújtom felé a karom- Egyébként sem szereti a parancsnok úr ha váratják. Induljunk.
Idő
Kalandmester
Idő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 10:06 am

Amikor az őr Astra felé nyújtaná a kezét, az amazon csak annyit lát hogy a másik két őr egyike holtan barul le a székről, és amikor az amazon beszélgető partnere megfordul, egy csuklyás alak tőrt állít a homlokába. A következő pillanatban az alak már Astra mellett áll és egy jól irányzott ütéssel az amazon tarkóját célozza, hogy az elájuljon.
/Egy közelharci védekezést kérnék. Sikeres ütés esetén is csak ájulás történik HP veszteség nem./

A hozzászólást Idő összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 10:23 am-kor.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 10:06 am

The member 'Idő' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Lut Golein utcái Zmcggl
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Astra

Astra

Ember

nő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 10:16 am

.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 10:16 am

The member 'Astra' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Védelem' :
Lut Golein utcái 23usbpk
Idő
Kalandmester
Idő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 10:42 am

Ahogy a csuklyás alak leütötte Astrát, a még éppen részegen feltápászkodó őr igyekszik előrántani a kardját a tokjából de mire sikerül neki, a csuklyás már az amazonnal a vállán fut be a város sikátorai közé. Még futás közben hallja ahogy az őr azt kiabálja:
-Riadó, megöltek két őrt, azonnal el kell kapni a gyilkost!
Mindezt egy kicsit részeg hangsúllyal a hangjában.

Astra egy poros elhagyatott helységben ébred, a kinézetéből ítélve valamelyik városi ház pincéjében lehetnek. A falakon három-három fáklya található, amik egész jól láthatóvá teszik a helyet. A falakon csótányok és különböző rovarok másznak fel, s alá, a talajt pedig homok fedi. Astra egy a lábaival a falnak tolt asztalhoz kötözve ébred, előtte pedig a csuklyás alak ül egy széken, élvezve a helyzetét. Majd amikor Astra magához tért, az idegen levette a fejéről a csuklyát, és így kezdett a mondandójába:
-Ne haragudjon drágám, hogy ilyen módon kellett önt ide hoznom, de kétlem hogy önszántából velem jött volna. De azért remélem nem fájt annyira az az ütés amit a csinos kis fejére kapott.
Astra

Astra

Ember

nő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 10:48 am

Nagyon hasogatott a fejem amikor magamhoz tértem, nem tudom hol lehettem de nem voltak ablakok, csak doh szag és férgek, rovarok mindenfelé. Nem tudtam mozdulni, alaposan megvoltam kötözve egy asztalhoz. Pillanatnyilag semmi esélyét sem láttam annak, hogy akár csak meg is lazítsam a csomót a kezeimnél. Ahogy körbe pillantottam megláttam ugyan azt a csuklyást akit már kétszer láttam, de az arca nem volt ismerős.
~Lehet hogy ismernem kéne? Miért szólít ez drágámnak és vajon, mit akar velem?
-Drágám! -köptem egyet felé. Tudod kit szólíts drágádnak te pondró! Csak engedj el és megmutatom milyen drágád lennék!
Idő
Kalandmester
Idő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 11:06 am

Ejnye, hát illik így viselkedni egy ilyen csinos fiatal hölgynek? Viszont sajnálom de elengedni téged, nem áll szándékomban. Különösen mivel a hangsúlyból ítélve, nem ölelgetni akarnál engem. De gondolom nem érted miért is vagy itt. Nos, elmondom. Emlékszel a mai kis harcodra a kocsmában? Gondolom igen, azon belül arra a zsoldosra akibe három nyilat állítottál, amik még át is fúródtak rajta amikor rádőlt az asztalra? Nos annak a zsoldosnak vagyok a bátyja, tény hogy nem szerettem őt, és meg vetettem azt az életet amit élt, de attól még a testvérem volt.-Itt kissé ingerült lesz a hangja- És képzelheted mennyire jó kedvem volt, amikor megtudtam milyen sorsot hozott rá egy rohadt kurva egy íjjal!-majd ismét lenyugszik és hátra dől a székében- De nem, nem az életed akarom elvenni, annyit azért nem jelentett nekem, hogy egy ilyen aranyos lány életét elvegyem érte. Viszont megtorlatlanul megint csak nem hagyhatom. Mit tanácsolsz most mit tegyek?
Astra

Astra

Ember

nő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 11:12 am

-Csak engedj el és a bátyád sorsára juttatlak! Ne merészelj még egyszer kurvának nevezni mert a koponyádat fogom éjjeli tálnak használni! Jobban jársz ha megölsz mert amint kiszabadulok innen első dolgom te leszel!
Vadul rángatni kezdem a lábaim és a kezeim mit sem törődve a belevágó kötelekkel csak a szabadulás jár a fejemben.
-Ááááááááá engedj el!!! Vagy lassan és fájdalmasan fogsz meghalni!
Idő
Kalandmester
Idő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 3:18 am

Egy próba dobást kérnék szépen.
Astra

Astra

Ember

nő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 3:19 am

próba
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 3:19 am

'Próba' :
Lut Golein utcái Of7qdk
Idő
Kalandmester
Idő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 4:30 am

Astra izmai megfeszülnek, és iszonyatos erővel kezdi el rángatni az asztalt. Próbálkozását pedig siker koronázza még ha nem is teljes, és talán a szerencse is közrejátszott benne hogy az asztal már elég régi és kissé szú ette lehetett, így amikor Astra felborítja ketté törik. Ezzel az amazon képes lehet mozgatni a kezeit, viszont lábai még mindig az asztalhoz vannak kötve.
Eközben a csuklyás sem tétlenkedik, mikor meglátja hogy az asztal nem sokáig fogja bírni, egy kissé hosszabb kés pengéjét belenyomja az egyik fáklya lángjába, majd amikor meglátja hogy az amazon kiszabadul gyors léptekkel felé indul, és a forró pengével igyekszik örök nyomként Astra testébe égetni a testvére okozta sebet.
-De nyughatatlan valaki, de sebaj, amint ezzel végzek lelépek ebből a porfészekből!

/ Egy közelharci védekezést kérnék. A csuklyás sikere esetén, a különbségtől függetlenül a maximális sebzés csak 2!/
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 4:30 am

The member 'Idő' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Lut Golein utcái 2qur6o4
Astra

Astra

Ember

nő

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 4:55 am

Szabadulásom sikerét halovány mosoly kísérte arcomon.
~Most megbánod, hogy nem engedtél!
Éles fájdalom hasít, a frissen szerzett sebesülésem helyénél a testembe. Izmaim görcsbe rándulnak, de nem adom meg neki azt az örömöt, hogy lássa rajtam a fájdalmat.
-Innen te élve ugyan nem mész sehová!
Nekiugrom és igyekszem megszerezni a kését.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 4:55 am

'Közelharc - Védelem' :
Lut Golein utcái 240y68g
Ajánlott tartalom

Lut Golein utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Lut Golein utcái   Lut Golein utcái I_icon_minitime

Lut Golein utcái
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Khanduras :: Lut Golein-
Ugrás: