Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| Richard fogadója (vihar előtti csend) | |
|
+4Anonimus Metana Cpt. Pete Bones Arkán 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Richard fogadója (vihar előtti csend) Hétf. Dec. 09, 2013 10:27 am | |
| Egy egyszerű kis fogadó, részletezése játék közben. | |
| | | Cpt. Pete Bones
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 92
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Hétf. Dec. 09, 2013 10:51 am | |
| Mindenképpen örül neki, hogy ennyi idő után végre puha ágyban fog aludni. Ahogy beér a fogadóba, szétnéz, és egyből a fogadóshoz megy. - Jó napot! Richard küldött minket, miszerint itt megpihenhetünk az éjszakára. Miután megkapja a kulcsát a saját, egyszemélyes szobájához, amit direkt megemlít a választáskor, felmegy, aztán pár perc múlva vissza is jön, immáron a táskája nélkül. Most a csapost keresi fel. - Négy pint sört és egy hatalmas adag vacsorát kérek, valami kiváló hússal és finomságokkal. Annyi a borravaló, amennyire finomnak fogom találni - emeli fel a szemöldökét, hogy tényleg komolyan gondolja, és jó lesz, ha összekapja magát a csapos meg a szakács is. - Ja, meg három társamnak a fogyasztását is én állom - mutat a többiek felé. Majd helyet foglal egy négyes asztalnál, ahova a most kapott sörökhöz invitálja útitársait is. Amennyire ideges és nyúzott lett a hosszú, szárazföldi úttól, annyira bőkezű most. Részben anyagilag megteheti, részben pedig ilyenkor mindig halmozza az élvezeteket, hiszen megérdemli, és rá is fér. | |
| | | Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Hétf. Dec. 09, 2013 11:10 am | |
| - Igazán köszönöm a meghívást Kapitány úr! Ez nagyon bőkezű gesztus részedről. Élnék is vele, mert most már hogy ilyen civilizált körülmények között vagyunk tényleg jól fog esni egy kiadós étkezés. Azzal lezöttyenek egy székre a négy közül és amennyire tudok kényelmesen elhelyezkedem. - A szobámba majd később is ráérek felmenni. - jegyzem meg szinte csak magamnak. Megvárom míg mindannyiunk ételét italát kihozzák és akkor felszólalok. - Azt hiszem nem lehet véletlen, hogy ilyen szerencsésen és épp bőrrel megúsztuk az egész utazást. A Fény kísérte léptünket és adjunk neki hálát, hogy nem hagyott magunkra bennünket és végig velünk volt. Reménykedem, hogy továbbra is segít és megvédhetjük a várost a démonok hordái ellen. Na de most együnk mert a harchoz kell az erő. - és jó étvággyal nekikezdek bekebelezni a feltálalt finomságokat. Evés után kérek én is egy szobát és valami tisztálkodási lehetőség után nézek mert egy kiadós fürdésért már szinte ölni tudnék. | |
| | | Anonimus
Tapasz. pont : 74 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 76
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Hétf. Dec. 09, 2013 12:16 pm | |
| Vége megérkeztünk a célunkhoz épségben habár kimerült voltam ám nagyon is megérte. Sajnos az öröm pillanatok alatt ürömbe váltott át. Megtudtuk, hogy a halottasház lángokban van. Az egyetlen ötletem az volt hirtelen, hogy valaki meg akarta akadályozni, hogy a holtak feltámadjanak. Bár ez csak egy ötlet volt. Mielőtt elment gondoskodott a pihenésünkről majd megköszönte a segítségemet majd egy biccentéssel elbúcsúzott. Nemigazán tudtam mit jelent ez inkább éreztem. Hatalmas érzelmek voltak ebben az egy mozdulatban és a hálája oly erős, volt hogy kis időre még a fáradságomról is megfeledkeztem. Szívesen mentem volna segíteni a tűznél ám kimerülten nem vették volna hasznomat. Mégis a lelkiismeretem azt kiabálta menjek segíteni ha nem is tehetek sokat. első alakommal fordult elő, hogy ellent mondtam az ösztöneimnek. A bebugyolált rudat nem bírtam a hátamon cipelni ezért megfogtam a végét és úgy húztam magam után miközben halkan magamat szidtam. - Tehetetlen, hasztalan.- egyenes a taverna felé indutam amerre a parancsok mutatott. Mindenki kényelembe helyezkedett én viszont nem bírtam magammal. A kapitány megrendelte az ételt ám nem volt kedvem enni nemcsak azért mert nem volt rá szükségem. - Előbb fagy be a pokol!- suttogtam majd a nehéz bebugyolált lándzsát neki támasztottam a falnak majd elindultam kifelé a tavernából. Nem tudtam mit tehetek ám jobbnak tűnt mint pihengetni míg mások bátran harcolnak a lángokkal. -Nem vagyok éhes. szívok egy kis friss levegőt.- ~Ha harcolni nem is tudok de a vizes vödröt még csak elbírom.~ gondoltam miközben szaporán vettem a lépteket a tűz vélhető iránya felé. Nem tudtam a többiek tudják-e hova tartok ám nem érdekelt. Jobban szerettem volna ha ők pihennek hisz egy angyal munkája sosem ér véget. /Jócskán kifáradt úgyhogy harcolni nem tud ám a rövid pihenőnek köszönthetően visszanyerte ereje egy részét./ | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Hétf. Dec. 09, 2013 9:14 pm | |
| Amint beléptek a fogadóba a kellemes kis tűz a csontokig hatol és egy pillanatra elfelejtitek a bút és borút amit az út okozott. Amikor a kis jó kedélyű, melegszívű fogadós asszony meghallja, hogy ki küldött, bennettek azonnal leakaszt négy kulcsot, amit a kezetekbe nyom, mindegyik kulcson egy szám található, ami passzol az ugyanolyan számot viselő ajtóval. Valamint ad egy nagyobbat is ami a szerény kis fürdő helyiségbe vezet, ahol a föld mélyéről szedik a forróvizet és azt beszélik gyógyír a sajgó lábra és nehéz szívre. Anonimust leszámítva mindenki szívesen vette a kapitány invitálását és átadta magát az élvezetnek, az ételnek és melegnek. Az öreg útitársatok és jóízűen falatozik és mosolyog, bár a szemében motoszkál némi lemondó keserűség. A társaság hát hármasban falatozik, italozik és társalog.
Anonimus:
Ahogy kilépsz a Taverna ajtaján, megcsap a csípős reggeli levegő, ami így emberi bőrben igencsak kellemetlen ám frissítőileg hat. Ugyan nem vagy tisztában a halandó szokásokkal de azt látod, hogy az egész tér feszült és nyugtalannak tűnik. Bár ugyanúgy folynak a dolgok, a könyvtárnál a tudósok sietősen ki be járkálnak, a kovácsműhelyben az üllő folyamatosan sajog a kalapács csapásai alatt a piacon folyik a vásári élet. Az őrök itt - ott a reggel első tolvajait üldözik, míg máshol Strázsálnak akár a márványszobrok figyelve a rendre és biztonságra. Bármennyire is ég benned a tenni akarás tüze, be kell ismerned fogalmad sincs merre van a halottasház, hisz nem ismered a várost, így hát ugyan ott vagy ahonnan elindultál a kis Taverna ajtajában.
//Ano te jelenleg a főtéren tartózkodsz így kérlek oda írj! hacsak úgy nem döntesz hogy mégis be mész a többiekhez mert akkor nyugodtan folytathatod itt a Fogadóban // | |
| | | Anonimus
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Hétf. Dec. 09, 2013 11:12 pm | |
| Amint kiléptem furcsán kezdtem magamat olyan kellemetlenül. Még a leheletemet is láttam a levegőben bár ennek nem tudtam az okát. Zavaróan sok ember mászkált körülöttem sokkal többen mint ahol magamhoz tértem. Az emberek végezték megszokott feladataikat ám látszott rajtuk eléggé nyugtalanok. Néhány katonaszerű ember kergetett egy másikat aki elég fürgének bizonyult. Nem értettem ha valahol tűz van miért nem mennek segíteni. Ekkor jöttem rá pár dologra. Valószínűleg nem érdekelte őket mi történik máshol vagy nem tudtak róla. A másik az, hogy én magam sem voltam tisztában a tűz helyével. Harmadszor pedig bár bátorságra vall segíteni menni ám ostobaságra is. Meglehet pont azoknak kellene meg megmenteniük engem akiknek a segítségére siettem. Nagy sajnálatomra nem tehettem mást mint visszafordulni és elfogadni a tehetetlenségemet. Mikor visszamentem annyira zavart voltam, hogy elfelejtettem magamhoz venni a lándzsámat. Egy pillantást vetettem a többiekre majd elindultam lepihenni kicsit meglehetősen szomorkás hangulatban. leültem az ágyra a szobámban majd lehunytam a szememet és próbáltam nem gondolni semmire. | |
| | | Cpt. Pete Bones
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Kedd Dec. 10, 2013 1:41 am | |
| Amint megérkezik az étel, nekiáll falatozni. Már az első falat csirkehús után a mennyekben érzi magát, és ezt egy elégedett arccal és egy szintén elégedett sóhajjal nyomatékosítja. Kicsit sértve érzi magát, amikor Ano nem fogadja el az általa rendelt ételt, de nem veszi végzetesen zokon. Több marad neki! Viszont az meglepi, amikor útitársa kinyargal a fogadóból, majd visszajön, és elmegy a szobarészlegre, szó nélkül. Végignézi, ahogy eltűnik a lépcsőknél, majd vállat rántva visszafordul. - Furcsa egy ember ez. De ő tudja... - És már eszik is tovább, persze nem úgy, mint az állatok, szépen eszik, ami egy kalóztól talán meglepő. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Kedd Dec. 10, 2013 3:13 am | |
| Miután kellemesen teleettem magam felkelek az asztaltól és újfent köszönetet mondok a kapitánynak a vendéglátásért. Felmegyek a szobámba, kihámozom magam a vértből és megkeresem a tisztálkodó helyiséget. Belemártózom a forró vízbe és átadom magam a víz simogatásának. Egy kevés pancsolás után szárazra dörgölöm magam és felmegyek a szobámba. Kényelmes ruhát húzok és miután gondosan bezártam az ajtót leheveredek, hogy kipihenjem az elmúlt napok fáradalmait. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Kedd Dec. 10, 2013 3:40 am | |
| Mind kipihenitek az út fáradalmait, igénybe veszitek a fürdőt, esztek és isztok. Majd késő délután felé, újra összegyűltök, egy kis vacsorára a kandallónál. A fogadós tényleg mindennel ellát titeket, friss cipót sütött, és zamatosabbnál zamatosabb ételekkel kedveskedik nektek. A tűz fényében Rach, újra történetekkel kedveskedik nektek. Majd miután mind elfogyasztottátok az ételt, Ano felé fordul. - Most, hogy pihentünk talán átbeszélhetnénk az utazást. - Például fiam, hogy tudtál ilyen csodálatos módon bánni a sebesültekkel? - Mit gondoltok erről az egészről és vajon mit jelenthet ez az egész aktivitás ami a városban zajlik? - De, hogy én is mondjak valamit. Azért kellett idejönnünk mert minden kutatásom azt bizonyítja, hogy egy töredéke a tekercsnek a városban lapul... és talán ez az egyik ok amiért, ily különös dolgok járnak errefelé... Talán akad olyan aki választ adhat pár kérdésünkre. - mondja, majd kérdőn fürkészi a társaságot mosollyal az arcán. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Kedd Dec. 10, 2013 5:05 am | |
| Ezekiel:Késő délután van mire felébredsz. Kipihenten de egy kissé éhesen. Ahogy haladsz lefele az étkezőbe ismerős beszédhang üti meg a füledet. Amikor leérsz, hogy némi ételt vegyél magadhoz, megpillantod ahogy a kandallónál egy kis vidám társaság falatozik miközben egy öregember mesél nekik. Ám nem is ez az érdekesség, hanem az, hogy a társaság egy tagját ismerősnek ítéled igaz csak a hátát látod ám mégis a páncél, a haj, és maga a megjelenés, nagyon ismerős neked. | |
| | | Ezekiel LeReux
Tapasz. pont : 191 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 110
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Kedd Dec. 10, 2013 5:34 am | |
| Ahogy Ezekiel, még ugyan kissé kábán és éhesen lépdelt lefelé szokásához híven elmerült gondolataiban: ~Na, ez a kis pihenés megtette a hatását, harapok valamit, közben pedig kitalálom hogyan is kéne folytatnom, a dolgok helyreho... - itt gondolat menetét, egy kisebb meglepődés szakítja félbe- Mi a... ,ez nem lehet ő. Még is mekkora lenne rá az esély. De, ez szinte biztosan ő lesz. Jobb kor nem is jöhetett volna, elkélne a segítsége, na meg Bridgemill óta nem is láttam, kíváncsi vagyok mit keres errefelé.~ Látva hogy Metana, nem egyedül van jobbnak látja nem maszk nélkül oda menni, ezért egy-két gyors mozdulattal megigazítja azt. Majd odalép Metana mögé, és megkopogtatva a vállát ennyit szólt,egy maszkja által ugyan eltakart, de szavaiban tisztán érezhető mosollyal: -Ugye, emlékszel rám? | |
| | | Anonimus
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Kedd Dec. 10, 2013 7:29 am | |
| Nem aludtam egy percet sem vagyis ahogyan a halandók szoktak. Csak egyszerűen kiürítettem az elmémet és hagytam az időt had rohanjon. Pár órával később kipihenten nyitottam ki a szemhéjamat. Kissé elgémberedett végtagjaimat megtornáztattam majd elindultam megnézni mit csinálnak a többiek. Azonban mielőtt kinyitottam volna az ajtómat valami kellemetlen szag csapta meg az orromat. Rá kellett jönnöm, hogy a sok izzadság csepp megtette a hatását és bűzlöttem akár egy istálló. Ez volt az első alkalom, hogy ilyen történt velem ám nem hagyhattam ennyiben a dolgot. egyre viszont rájöttem magabiztosnak kell lenem és úgy feltenni a kérdést mintha nem lennék teljesen analfabéta. Szobából kilépve megállítottam egy szobalányt és a segítségét kértem. -elnézést de büdös vagyok. Mit lehetne tenni?- Szerencsémre ezt a kérdést úgy értette van a fürdési lehetőség ezért mosolyogva válaszolt. -Természetesen erre parancsoljon.- megmutatta nekem hol kell mosakodni majd elintézte a forró vizet. Levetkőztem majd jó megáztattam magam a forró vízben. Pár perc múlva kiszálltam visszavettem a ruhámat és lementem megnézni a többieket. Ők javában falatoztak én viszont visszautasítottam. -Most nem vagyok éhes.- Az öreg mikor összegyűltünk a tűznél megkérdezte, hogyan voltam képes arra a csodálatos gyógyításra. -Nem volt csodálatos mert akkor másokat is megmenthettem volna. Másfelől így születtem.- Mikor elkezdett valami tekercsről beszélni belépett egy alak aki mintha ismerné az egyik tagot. Ekkor jut eszembe, hogy a bebugyolált lándzsám ott hagytam. Odasétáltam hozzá majd egy halk nyögéssel felemeltem és a hátamhoz erősítettem. | |
| | | Astra
Tapasz. pont : 41 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 102
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Kedd Dec. 10, 2013 11:24 am | |
| Nem tudom meddig futhattam, de egy örökké valóságnak tűnt. a városkapuján is simán bejutottam senki még csak meg sem kérdezte hová is megyek talpig fegyverben. És a lakosok ugyan megbámultak, de ők sem foglalkoztak velem különös képen. Nem tudom mi látni való lehetett rajtam, de egy két ember nagyon elcsodálkozott. A város fő terére érhettem, mert hatalmas piacvolt és adta vette a portékát mindenki vagy éppen engem bámult. Tudom, hogy ijesztően festhetek, csupa kosz és piszok vagyok és egy kicsit véres is a démon nyakreszelésétől, de azért ekkora látványosság. Talán itt ha elordítom magam és a lándzsámra tűzve körbemutatom a fejet, figyelni fognak rám. De mi van ha kitör a pánik? Nem ismerem ezeket az emberek, nem tudom, hogy reagálnának, nálunk mindenki azonnal fegyvert ragadna. Keresnem kéne valami vezetőt, aki ismeri a helyi embereket és intézkedne. Biztosan egy férfi lesz az, miért nem lehetnek nők. Elmélkedtem magamban, amikor megláttam egy fényes páncélú embert bemenni az egyik fogadóba, a katonák meghajoltak előtte, biztosan valami vezető lesz. Utána siettem be az ajtón és rá kiáltottam. A teremben minden szempár rám szegeződött. -Maga ott, abban a nagy fényes páncélban maga valami vezető féle? Érdeklődő arccal fordult felém, lerítt róla nem tetszett neki a modortalanságom. Ez engem teljesen hidegen hagyott, és mi előtt szólhatott volna, egy szót is elé dobtam a démon fejét. Érdeklődő pillantásokat vetett rá ő is és mindenki más is. -Jobb ha tudja jó pár száz tart ide ezekből, és élőként mászkáló rothadó tetemekből. Elvettem egy almát a legközelebbi asztalról és nagyot haraptam bele, majd teleszájjal folytattam. -Fél nap és itt lesznek, és nem éppen barátságosak, én bezáratnám a kapukat de nagyon gyorsan. Mindenki engem nézett szótlanul, most pedig egy frissen sütött csirke combját tekertem ki ugyan arról az asztalról. -Mit néznek? éhes vagyok. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Kedd Dec. 10, 2013 12:41 pm | |
| - Hmm. Ezekiel. Téged meg mi szél fújt erre? Nem gondoltam volna, hogy itt találkozunk. Ebből is látszik, hogy a Fény útjai kifürkészhetetlenek. - Aztán a többiekhez fordulok: - Ő itt Ezekiel. Régebbről ismerem. - mutatom be a csoportnak. Éppen mondanék még pár szót, amikor belép a helyi lovag és mögötte egy harcos lány. Nem is nagyon érdekelt volna a feltűnést okozó viselkedése, de aztán odadobta azt a fejet. Egy démoné volt és rögtön láttam, hogy még egészen friss lehetett a tetem amiről levágta. Miután elmondta a híreket nem is kellett több ösztönzés nekem. - Támadnak a démonok! Védjük meg a várost!. - kiáltom, aztán odalépek az idegenhez. - Merről közelítenek ezek a rémségek? Mennyien vannak? Amíg a válaszra várok érzem, hogy elönt a düh és még valami. Vágyakozás. Már alig várom, hogy ismét pusztíthassam ezeket a szentségtelen teremtményeket. | |
| | | Cpt. Pete Bones
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Kedd Dec. 10, 2013 10:04 pm | |
| - Azért meglehetősen erős ráhúzni a tekercses dolgot erre a démonos dologra, démonok mindig is voltak, nem feltétlenül kell összevariálni őket mindenféle összeesküvéssé. De ha tényleg igaz ez, akkor miért mi vagyunk az egyetlenek, akik tudnak róla? A válasz érkezése előtt jön egy maszkos férfi, aztán nem sokkal rá egy nő dob be a fogadóba egy levágott fejet. Pete csak egy nagyot sóhajt. Ő bőven el lett volna az egész napos fekvéssel, esetleg még egy kis nyomozással, aztán indult is volna Kingsportba. Most viszont, úgy tűnik, nem lesz nyugodt napja. Egyelőre inkább csak várja az eseményeket, és kicsit érdektelen érdeklődéssel figyel. | |
| | | Anonimus
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Kedd Dec. 10, 2013 11:16 pm | |
| Folyamatosan jelentek meg az újabbnál újabb alakok. megtudtuk, hogy egy csapat démon tart a város felé. egyikük még bizonyítékot is mutatott be. Figyeltem a többiek reakcióját és azon tanakodtam mit tegyek. Arra jutottam valami ürüggyel elmegyek és átváltozom mert így nagyobb esély lehet a győzelemre. | |
| | | Ezekiel LeReux
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Szer. Dec. 11, 2013 5:17 am | |
| Amikor Metana bemutathatta volna Ezekielt újdonsült barátainak, egy fiatal lány rontott be afogadóba teljes fegyverzetben, és egy démon fejet dobott a földre. Majd közölte hogy egy seregnyi ilyen közeledik a város felé. ~Egy seregnyi démon?! Ez szinte biztosan a Megfoghatatlan műve lesz. De most legalább nem vagyok egyedül a harchoz. Ugyan a társai képességeit nem ismerem, de Metana hatalmas segítség lesz a harcban.~ Ezekiel úgy vélte talán jobb lesz nem itt mindenki füle hallatára közölnie Metanával hogy valószínűleg a közeledő démon sereget ő hozta a város nyakára. Csak oda lépett a démon levágott fejéhez és jobb kezével, skalpjánál fogva felemelte a fejet. -Szóval ezekből egy sereg és folyamatosan újabbak jelennek meg, mi? Ha folyamatosan jönnek az újak, akkor talán idézi őket valaki.~Aki valószínűleg a Megfoghatatlan lesz. ~ Lehet hogy inkább ezt a valakit, vagy valamit kéne megkeresni. Ezt pedig- itt kissé megemeli a fejet- jobb lesz eltüntetni innen mielőtt kitör a pánik. Ezekiel alig hogy a mondat végére ért, tenyere a fej fölött feketén kezdett ragyogni, a következő pillanatban pedig a fej semmivé lett. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Szer. Dec. 11, 2013 5:29 am | |
| VÉGET ÉRT A MÁSODIK FEJEZET Hirtelen nagyon sok minden történt. Az öreg most az egyszer nem igazán mosolyog. Már maga az amazon jelenléte is fura hisz elég rég nem jártak e tájakon, de a démoni hadsereg igencsak felborzolja a kedélyeket. Szerencsétekre a fogadóban csak a ti társaságotok tartózkodik így a nem kívánt pánik elmarad. Richard a büszke parancsnok gondterhelt ábrázatot vág. Azzal hogy Astra egy kissé neveletlen senki nem törődik túlzottan. A kapitány ezek után Astra felé fordul; - Sereg… értem és mennyi időnk van? - Mennyien lehetnek? Az öreg megemeli hangját; - A tekercsért jönnek! Nem szabad, hogy az övék legyen! Nem szabad, mert akkor… itt elharapja a mondatot. Meg kell őket akadályozni.
A hozzászólást Arkán összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 12, 2013 8:18 am-kor. | |
| | | Astra
Tapasz. pont : 41 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 102
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Szer. Dec. 11, 2013 5:57 am | |
| Nem sokan voltak a fogadóban, volt akit lázba hoztak a hallottak és voltak akik nyugodtan figyeltek tovább. A legizgatottabb egy fiatal nő volt, aki azonnal lerohant kérdéseivel, akar csak a páncélos fickó. Most jobban megnézve olyan mint akit az ágyába visz az ember lánya egy kis szórakozásért. Egy másik maszkos figura meg eltüntette a a démon fejet, ami az én zsákmányom volt, egy kis öreg meg valami tekercsről hadovált. Túl sok volt ez nekem, fel emeltem a kezem, hogy akkor talán mondanék valamit de előbb felemeltem egy kupát és nagyokat kortyoltam belőle. -Nővérem, én több százat láttam belőlük, de ettől még lehetnek többen, azt viszont nem tudom, hogy idéződnek e vagy sem, csak minden felől jönnek és a kürt jeleik alapján bekerítik a várost. Nos, hogy mennyi időnk van még, talán fel nap vagy kevesebb. De tekercsről sem tudok semmit. -Most mar ehetek? -Ja igen, ami pedig téged illet maszkos, az az én prédám volt, ne merészeld még egyszer. Leültem hátat fordítva mindenkinek és neki estem a maradék csirkének.
A hozzászólást Astra összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 11, 2013 7:18 am-kor. | |
| | | Anonimus
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Szer. Dec. 11, 2013 7:00 am | |
| Pár dolgot sikerült megtudnunk mint például, hogy az újonnan érkezett nő nagyon éhes. Több száz démon érkezése volt várható és a valószínűsíthető ok a tekercs volt. Mindenki készen állt az összecsapásra ám tudtam szükségünk lehet némi erősítésre. Levettem a vállamról a kis táskámat amibe benne, volt az ételtakarékom majdnem fele és letettem az asztalra. -Ez legyen a tiétek.- Oda ahova mentem semmi szükségem nem volt ételre. Ezzel lassan és határozottan elindultam az ajtó felé. Mikor odaértem félig megfordultam majd mindenkitől elbúcsúztam. -Visszajövök.- ezzel elhagytam az épületet. Ha valaki utánam jön akkor kissé bővebben mesélek neki hova megyek. -Szükségünk van segítségre.- Keresek egy helyet ahol jó rálátásom lehet a környékre és bármikor be tudok avatkozni. | |
| | | Cpt. Pete Bones
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Szer. Dec. 11, 2013 7:51 am | |
| Fél nap... Annyi idő alatt le is tudok lépni. Kinek hiányzik egy sereg szörny?! Nekem aztán nem! A tekercs meg nem érdekel ennyire. Még nem lép le, de erősen gondolkozik rajta. Most mindenesetre csak szótlanul, érdektelenül bámulja a tüzet, és kortyolgatja a sörét, mellé a rumot, és közben azon gondolkodik, honnan olyan ismerős neki ez az enyhén nyers, köpenyes nő. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Szer. Dec. 11, 2013 9:19 pm | |
| - Mekkora hadserege van a városnak? - kérdem Richardtól. A gyerekeket és a nőket biztonságba kell helyezni, és talán az lenne a legjobb ha nem várnánk meg amíg ideér a támadó horda, hanem elébük mennénk, hogy a városban minél kevesebb kár essék. Ráadásul nem lenne alkalmuk bekeríteni bennünket. - A lány meg tudja mondani merről jönnek és ha elég gyorsak vagyunk meglephetjük őket. - mondom ki félhangosan a gondolatom. Aztán nézem hogy milyen lendületesen eszik és egyáltalán nem tűnik valami rémültnek. - Ezekiel nem gondoltam, hogy valaha is találkozunk még, de hogy pont ilyen körülmények között kelljen mégis összefutnunk az igen különös. - fordulok a régi ismerőshöz, mert a beszélgetésünk megszakadt a kis közjáték miatt. - Nem mondtad még, hogy mi miatt vagy itt, mert azt nem gondolom, hogy csak úgy céltalanul vándorolgatsz. | |
| | | Ezekiel LeReux
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Szer. Dec. 11, 2013 11:31 pm | |
| Miután Ezekiel eltüntette a démon fejét, a fiatal lány aki azt hozta, valamiért felháborodott. Nem értve mégis mit akart volna tenni, egy démon levágott fejével, Ezekiel először az amazonhoz fordul: -Elnézést ha azzal amit tettem megsértettelek, de valahogy nem merült fel bennem hogy valaki igényt tartana egy démon levágott fejére. Mind amellett semmi rossz szándék nem volt abban amit tettem. Amikor Metana arról kérdezte Ezekielt hogy mit keres erre felé, Ezekiel odalépett elé, és az övére kötött fekete vászon erszényből elővette a tekercs darabját. -Azt hiszem a főbb oka hogy itt vagyok, ez a tekercs darab. És erről szeretnék kicsit többet megtudni. Persze nem csak erről van szó, de azt jobb szeretném négy szem közt megvitatni veled, ha alkalmas lesz rá az idő. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Szer. Dec. 11, 2013 11:49 pm | |
| Amint kilépne Ano 5 fegyveres állja el az utat és senkit nem engednek kilépni az ajtókon. - Richard parancsnok. A halottas ház felől holtak ébredtek és elözönlik a várost. Az emberek menekülnek, Katonáink feltartják őket, de a gonoszság ami hajtja őket túl mutat erőnkön. Felderítőink jelentik, hogy a várost körbe zárták és ostromgyűrűbe fogták ami óráról órára közelebb él a falainkhoz.
- A horadrimok rituáléba fogtak és mágiával harcolnak de sokan rogynak össze őrülettel fűtött kínokkal.
- A város ura megnyitotta a székhelyét és a várát a menekülteknek valamint a kaszárnyába is elkezdtük összegyűjteni a lakosságot, ez a két hely a legbiztonságosabb a népnek. Egy jelenés lobogott fel a város fölé és azt mondta, ha egy órán belül átadjuk neki a tekercs töredékeket elengednek mindenkit de a várost megtartják maguknak. - Richard mit tegyünk!? - Mi ez a tekercs? // Richard NPC játékos én fogom irányítani ahogy az Öreget is, így hát a ti körötök jön aztán én is reagálok. // Bones kapitány:Bár a menekülésed immár kivitelezhetetlen és az a bizonyos betyárbecsület is megmarad így. Hirtelen a sok vész közepette megvilágosodást nyersz; Astra az amazon ott volt rég a paktumon, amikor a szigetet elszedtétek népétől. Bár ekkor még a fegyver mellett Nővérei kezét is fogta, hisz nem lehetett túl idős. Tán ezért ment oly nehezen a felismerés. Így e véletlen egybeesés csak még jobban bizonyítja, hogy itt valami nagyobb erő munkálkodik. Ano:Újabb látomás féle, Mely csak egy hatalmas entitást mutat amint egy tekercs fölé görnyed és mágikus irományt készít... JEREMAYA Ezekiel:Szól hozzád az entitás ki idáig vezetett; -védd meg a tekercset. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) Csüt. Dec. 12, 2013 1:16 am | |
| Meglepődök amikor Ezekiel említi a tekercset. - A Fényre, ez meg hogy került hozzád? Az öreg - mutatok a tudósra - igencsak kíváncsi lenne rá. Mi is pont ezért vagyunk itt. Lehet csatlakoznod kellene hozzánk. Ráadásul a halottasházból özönlő élőhalottak is biztos okoznak majd egy kis elfoglaltságot. Beszélj az öreggel és majd meglátjuk mi legyen a következő lépés, de gyorsan mert indulnunk kellene a csatába. Azzal átellenőrzöm a felszerelésem, páncélom, kardom, pajzsom. Mindent rendben találok és érzem a Fény átjárja lelkemet és felkészültnek érzem magam bármire. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Richard fogadója (vihar előtti csend) | |
| |
| | | | Richard fogadója (vihar előtti csend) | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |