| Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dastriel Admin
Tapasz. pont : Over 9000 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 176
| Tárgy: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 6:34 am | |
| Kis utcák, sötétek és baljósak. | |
|
| |
Lélek Kalandmester
Tapasz. szint : 0 Hozzászólások száma : 169
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 6:37 am | |
| Miután Pyre lova hátán az íjász után eredt, pár utca vágtatás után, a sikátorok szűk, de átlátható rendszerében meg is találta a mesterlövészt. Amint beér a lóval az utcácskában, a kellemesen sétáló íjász lassan megfordul, és kifeszíti íját. - Most azonnal húzz el, kisanyám, vagy nyílvesszőt állítok az aranyos pofidba. | |
|
| |
Pyre
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 86
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 6:47 am | |
| Nem is kellet sokáig vágtatnom, hamar útól értem a sikátorok között. -Kis anyám! hát illik így beszélni egy hölggyel? ~Esem ágában sincsen itt hagyni téged akár hogyan is ijesztgetsz. Játszani akarok veled bár még messze vagy, hogy megigézzelek. -Higgye el uram azt szeretném a legkevésbé ha kilyuggatná a helyes pofikámat. -közben leszállok a lóról és lassan elindulok felé- Én csak a csetepaté miatt menekülök és hogyan árthatnék magának még fegyverem sincsen. Pedig pont abban bíztam, hogy egy ilyen erős harcos megfog védeni engem azoktól a haramiáktól. Egyre csak közeledem hozzá készülve arra, hogy esetleg mégis csak rám lő. | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 6:56 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 6:56 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Távharc - Támadás' : | |
|
| |
Pyre
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 7:02 am | |
| ~Hát még is csak megtetted hiába a szép szavak! Semmit nem jelent neked egy ártatlan nő kérése. Elég gonosz vagy megfogsz felelni a nagyúrnak! Megpróbálok kitérni a nyílvessző elől, majd válaszul egy tűzlabdát dobok rá. És amíg ő azzal foglalatoskodik oda futok hozzá, hogy most már majd megtudjam igézni. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 7:02 am | |
| The member ' Pyre' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Távharc - Kitérés' : -------------------------------- #2 'Mágia - Támadás' : | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 7:07 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 7:07 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Távharc - Kitérés' : | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Olyan az egész jelenet, mint egy szar csatajelenet egy paródiafilmben. A nyíl messze mellélő a nőnek, a tűzlabda meg megint csak az egyik házfalon robban szét. Az íjász ugyanazzal a monotonitással újra lő. | |
|
| |
Malthael Admin
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Távharc - Támadás' : | |
|
| |
Pyre
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 7:17 am | |
| Mit sem törődtem az újabb felém szálló vesszővel csak a kezemmel csaptam felé, "Démon hús gyorsan gyógyul" elv alapján. ~Kár is ellenkezned, csak neked lesz fájdalmasabb! Megragadtam a nyakát és megigéztem! Majd csókommal jutalmaztam! /Ha nem sikerül az első igézés akkor még 1xer az és dobok rá újat / | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 7:17 am | |
| The member ' Pyre' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Távharc - Kitérés' : -------------------------------- #2 'Mágia - Effekt' : -------------------------------- #3 'Mágia - Támadás' : | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 7:46 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 7:46 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Védelem' : | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 8:01 am | |
| A férfi nyílvesszőjét ignorálva Pyre erős fájdalmat érez a bal vállában: a vessző átlőtt a kulcscsontja alatt, és ott is maradt. Egy szépen megmunkált nyíl áll ki belőle elöl-hátul.
Közben ahogy a nő halad közelebb, megigéző tekintetét eltorzítja a fájdalom, így a bűbáj nem sikerül. Második próbálkozásra már sikerülnie kéne, és ezt ő is érzi, de a férfi mégsem dermed le, inkább ad egy jobb-egyenest. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Hétf. Jan. 06, 2014 8:01 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Pyre
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 10, 2014 4:13 am | |
| ~Nem értem miért nem tudom megigézni, talán Villiem elszívta volna az összes erőmet? A fene már megint támad. Igyekszem elkapni a kezét és még egyszer útóljára megigézni, esetleg meg is csókolni. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 10, 2014 4:13 am | |
| The member ' Pyre' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Mágia - Effekt' : -------------------------------- #3 'Mágia - Effekt' : | |
|
| |
Dastriel Admin
Tapasz. pont : Over 9000 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 176
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 10, 2014 4:16 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 10, 2014 4:16 am | |
| The member ' Dastriel' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Védelem' : | |
|
| |
Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 10, 2014 4:20 am | |
| Az íjász ütése célt talál, bár nem volt valami erős.
Pyre: 9/10 Háttérsérülés
A két újabb megigézés megint csak nem sikerül, és amikor Pyre megragadja a kezét, és közelebb húzza, láthatja is: a férfi szemei üresek, és a szemhéjai sem olyanok, mint aki éppen az életéért küzd. Mintha álmos lenne, és teljesen hidegen hagyná a jelenlegi helyzet. Viszont ez a közelség neki is előnyt jelent, hasba térdeli a nőt.
A hozzászólást Lélek összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 10, 2014 4:21 am-kor. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 10, 2014 4:20 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Pyre
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 10, 2014 4:32 am | |
| ~Ilyet még nem láttam, milyen furcsa szemek, érdekes, majd elgondolkodom rajta. - Most már nagyon unlak! Mit sem törődve a rúgásával tele dühvel három tűzgolyót is lövök a fejébe. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) Pént. Jan. 10, 2014 4:32 am | |
| The member ' Pyre' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Mágia - Támadás' : -------------------------------- #2 'Mágia - Támadás' : -------------------------------- #3 'Mágia - Támadás' : | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) | |
| |
|
| |
| Pyre - Sikátor a főtér mellett (VK I. epizód - Füst és Köd) | |
|