Beszélgetés kötetlenül - Page 6 Popup11
Beszélgetés kötetlenül - Page 6 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Beszélgetés kötetlenül - Page 6 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 6 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 6 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 6 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 6 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Beszélgetés kötetlenül - Page 6 Szint10
Dobástábla
Beszélgetés kötetlenül - Page 6 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Beszélgetés kötetlenül

Go down 
+33
Quarion Galanodel
Herald
Khanalek
Wicca
Vergilius
Dante Krozgan
Idő
Rhea
Villiam
Zachariel
Astra
Anonimus
Lélek
Zaorish
Arkán
Ferbryt Rolas
Noctus
Ezekiel LeReux
Metana
Cpt. Pete Bones
Deromorth
Kámfor
Fyshee
Gegoroth
Tűz
Shiro Zaikawa
Malthael
Seturion
Grish
Brakdern
Ragnarel
Felis Hercegnő
Dastriel
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 20
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 37

Beszélgetés kötetlenül - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 16, 2013 6:35 pm

Nahh majd egyetemre menet elolvasom Smile
Btw. jutott eszembe közben nagyon beteg ötlet, úgyh. ha úgy alakul lesz új karakter is.... Pedig nem volt tervbe véve de vannak olyan ötletek amiket nem szabad kárba veszni hagyni Very Happy
Vissza az elejére Go down
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 250
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 282

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 16, 2013 8:44 pm

Felis: Tetszetős az új karid!
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 70
Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 16, 2013 9:11 pm

Nézegetem itt a sárgakockás csapatot, és egész pöpec kavalkád van kialakulóban. Very Happy
BTW, Ragnarel, nem akarod Kingsportot is kicsit felvüveltetni, mint Tristramot? Cool 
Kámfor

Kámfor

Ember

nő

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 15

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeSzer. Okt. 16, 2013 10:55 pm

Köszi Ragnarel! Very Happy Kipattant a fejemből az ötlete, és nagyon tetszett, meg kellett csinálnom!

Várom ám a további karikat, engem is érdekelnek.

Sárgakockások egyesüljetek Razz
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 2:28 am

Fyshee írta:
Nézegetem itt a sárgakockás csapatot, és egész pöpec kavalkád van kialakulóban. Very Happy
BTW, Ragnarel, nem akarod Kingsportot is kicsit felvüveltetni, mint Tristramot? Cool 
Mire gondolsz? Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 2:28 am

Kámfor írta:
Köszi Ragnarel! :DKipattant a fejemből az ötlete, és nagyon tetszett, meg kellett csinálnom!

Várom ám a további karikat, engem is érdekelnek.

Sárgakockások egyesüljetek Razz
Akár még össze is futhatunk Tristramban Very Happy
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 70
Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 2:53 am

Ragnarel írta:
Fyshee írta:
Mire gondolsz? Very Happy
Sörre. Smile
Na jó, meg arra, h felhúzhatnál ott is pár topikot. Bár az is lehet, h megerőltetem magam, és csinálok párat. Majd. Egyszer.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 5:35 am

No igen a sör... Very Happy

Ha lesz egy kis időm lehet hogy felhúzok egy egy helyszínt arra is. Addig legalább kigondolom mi is legyen arra Very Happy
Kámfor

Kámfor

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 6:06 am

Amúgy. Ugye nem haragszol, hogy beírtam? Nem tudom, mit akartál ott, de egy Admin rá a tanúm, hogy már tegnap megmondtam, hogy Kámfor ott tanyázik éppen, úgyhogy kaptam az alkalmon. Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 6:21 am

Én meg csak úgy elkezdtem (tanácsra) Very Happy De örülök neki Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 6:24 am

Azt a helyet részben azért is kreáltam, hogy ideális kiinduló pontul szolgáljon Smile
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 176

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 6:25 am

Ja, azt hadd tegyem hozzá Kingsporthoz, hogy a kikötőnél van egy negyed, ami meglehetősen sötét, és szeretném, hogy azt a részt meghagynátok nekem. A város többi része teljesen szabadon alkotható, de azt a negyedet majd szeretném magamévá tenni. Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 6:26 am

Rendben, úgy legyen! Smile
Deromorth

Deromorth

Démon

Férfi

Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 6:38 am

Én meg becsatlakoztam a  Macskákhoz, remélem nem veszed zokon Felis ^^
Érdekes hogy még se a Pokolhoz sem a Mennyekhez nem nyúlt még senki.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 6:42 am

Ami késik nem múlik Smile
Amúgy titkon reméltem is, hogy valaki majd csatlakozik hozzám. Smile
Kámfor

Kámfor

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 7:23 am

Deromorth semmi baj! Sőt, igazából nagyon várom, hogy mi fog kisülni ebből. Very Happy

Én meg titkon csatlakoztam Razz
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 176

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 7:46 am

Amúgy Deromorth, tetszik a képed így?
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

Tapasz. pont : 100
Hozzászólások száma : 65

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 8:22 am

Szerintem baromi jól néz ki így! Very Happy
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 8:57 am

Yarr! Szerintem ez a szín jó lesz majd.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 8:58 am

Ó, fakk, te is ezt használod, akkor keresek másikat. Very Happy
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

Tapasz. pont : 100
Hozzászólások száma : 65

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 9:03 am

Nem mintha fájna, hogy ugyanolyan színnel írunk kedves Kapitány XD
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 10:42 am

Na készen vagyok, lehet olvasni. És maradok a színnél, mert a babakék nem állna jól. Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 7:26 pm

Jelentem jó lett, kapitány uram! Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 9:17 pm

Srácok, tudom eléggé amatőr.. de valaki lenne kedves és röviden zanzásítva elmondaná, hogy működik ez a próba dobás és hogy kell dobni. Tudom le van írva, de gyakorlatban vagyok kíváncsi. Be kell írnom valamit vagy, hogy? Sajnos nem igazán értem.. Sad
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitimeCsüt. Okt. 17, 2013 9:32 pm

Próbadobás gyakorlatilag olyanokra vonatkozik, mint például sikerül-e valamit megtenned, amiért például egy asztali szerepjátékban szakértelemre dobnál. Ide számít akár egy Akaratmentő, vagy Mászáspróba.

Például a piacteres mesémben Lélekkel dobtam egy próbát a két megmaradt ellenségnek Akaratra, hogy elmenekülnek-e vagy maradnak harcolni.

Amennyiben Kalandmester nélkül játszotok, úgy ti dönthetitek el, hogy dobtok-e, logikusan számítható esetekben. Például Seturion és Shandra is csinált ilyet, amikor játszottak, mielőtt még a KM csatlakozott volna a történésekhez, és Seturionnak is kellett dobnia egy Észleléspróbát arra, hogy észreveszi-e az őt megtámadó tolvajt.
Az ilyen dobásokra kapott bónusz jöhet a mesélő által megítélt helyzetekből, de ha képesség utal rá, onnan is megkapja a dobó játékos. A próba típusa, vagy hogy úgy mondjam, megítélése a mesélő feladata, de amennyiben mesélő nélküli játékban használjátok, kérjük, hogy aszerint változtassátok a karakterek játékát, hogy sikerült a dobás. Bár alapvetően az ilyen játékokat KM vezeti, és a harcjelenetek vagy kalandnak betudható történeti szál (pl. betörési kísérlet, küldetés) is csak mesélő jelenlétében folyhat.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 6 I_icon_minitime

Beszélgetés kötetlenül
Vissza az elejére 
6 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános témák (Out Of Character) :: Csevegő-
Ugrás: