Beszélgetés kötetlenül - Page 17 Popup11
Beszélgetés kötetlenül - Page 17 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Beszélgetés kötetlenül - Page 17 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 17 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 17 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 17 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 17 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Beszélgetés kötetlenül - Page 17 Szint10
Dobástábla
Beszélgetés kötetlenül - Page 17 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Beszélgetés kötetlenül

Go down 
+33
Quarion Galanodel
Herald
Khanalek
Wicca
Vergilius
Dante Krozgan
Idő
Rhea
Villiam
Zachariel
Astra
Anonimus
Lélek
Zaorish
Arkán
Ferbryt Rolas
Noctus
Ezekiel LeReux
Metana
Cpt. Pete Bones
Deromorth
Kámfor
Fyshee
Gegoroth
Tűz
Shiro Zaikawa
Malthael
Seturion
Grish
Brakdern
Ragnarel
Felis Hercegnő
Dastriel
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

Beszélgetés kötetlenül - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 5:34 am

Most komolyan Ferbryt te ezt hogy csinálod? Very Happy
Vissza az elejére Go down
Ferbryt Rolas

Ferbryt Rolas

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 206
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 5:35 am

Mondom... ez nálam specialitás. Siker, siker, siker... balsiker, balsiker, balsiker. Ilyen egyszerű. Ettől csodálatos a szerepjáték. Very Happy Very Happy
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 5:36 am

Szuper képességed van Very Happy

befolyásolni tudod a véletlen generátort Very Happy vagy magát a nem létező véletlent... kamatoztatni kellene..
Ferbryt Rolas

Ferbryt Rolas

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 5:38 am

Nem én befolyásolom... vagyis nem direkt. Hidd el, ha irányítani tudnám, már hallottál volna rólam. Very Happy

Dastriel: Én őshonos egri vagyok.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 5:39 am

Sose tudhatod Very Happy Próbáld ki! Lehet benned van a csiii Very Happy
Ferbryt Rolas

Ferbryt Rolas

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 5:42 am

A csiii? Talán. Mondjuk mindig is jó droppom volt a játékok zömében.

A játékra átugorva... érzem én, hogy mire megy ki a játék. Most félre is teszem a mesegyilkos énemet, és szépen elkezdek majd kooperálni a többiekkel. Együtt csak többre megyünk.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 5:44 am

Very Happy csapatmunka de nem kényszer... Smile
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 5:45 am

De ezzel a sok balsikerrel nem tudok mit kezdeni Smile Remélem élesbe melléd áll a szerencse
Ferbryt Rolas

Ferbryt Rolas

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 5:48 am

Nem is kell neked mit kezdeni vele. Ez a szerepjáték. Én nem vagyok senkire sem dühös. Most éppen ez van... máskor meg majd jön a halom siker. NA annak sem fog hinni senki.

Nem is kényszer miatt (én is meséltem/mesélek asztalit, nem könnyű a mesélői élet). Cool 
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 5:50 am

Nem könnyű az igaz, de szerethető... én például szeretek mesélni csak az utóbbi időben megkopott a tudásom..
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:13 am

Valaki hozzá mert nyúlni a gyönyörű hajómhoz? Halállal fog lakolni az NPC is meg a mesélő is. Very Happy:D:D:D
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:14 am

Nem javíthatatlan kár... Very Happy Gondolkoztam, hogy szabad e de no.. Smile
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:15 am

Nem baj, tervezek szerezni rá valami átkot, amitől lerohad mindenkinek a keze, aki hozzáér, és nem a legénységhez tartozik. Very Happy
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:17 am

okos húzás! Smile Bár kétélű fegyver
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:25 am

Én hevesi vagyok, ami egész közel van Egerhez.
Ferbryt Rolas

Ferbryt Rolas

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:29 am

Yap, megerősítem. Tényleg közel van. Very Happy

Arkán: Köszönöm a kis meglepetést. Very Happy Már éppen azon gondolkodtam hogyan tudnék rontani a helyzeten. Viszont állok elébe, a felmerülő problémát illik megoldani. Máskor nagyobb csomagban is jöhet a meglepi! affraid 
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:31 am

Very Happy Mire gondolsz??? O.O Very Happy
Ferbryt Rolas

Ferbryt Rolas

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:32 am

Ó semmire Very Happy Én imádom az ilyen felfordulást.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:32 am

Kellenek a csavarok Very Happy
Ferbryt Rolas

Ferbryt Rolas

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:34 am

Ezt is csak megerősíteni tudom... (a tp osztásnál is lehetnek meglepik!!! Cool  csak ott nehogy dobni kelljen Twisted Evil )
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 6:35 am

Very Happy Hát a meglepetést elrontotta, hogy közre tettem a tp rendszert. De remélem sikerült egy működőképes verziót összehozni ami reális is és igazságos is és még életszerű is Smile
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 176

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 7:12 am

Ez aztán az igazi ciki dolog. Amikor már annyira unatkozol, és olyan szar a géped, hogy böngészős játékokat játszol órákig, és csak a képernyőt bámulva várod, hogy teremjen a búzád. Very Happy
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 7:13 am

Ismerős, a pangós napokon... Van az a szint amikor már folyik kifele az agyad... Very Happy
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 176

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 7:15 am

Igen, ez a helyes kifejezés. Very Happy
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 7:19 am

Very Happy De ilyenkor vannak az embernek a legelmebetegebb ötletei, meg gondolatai, a csillagászatról, életről meg mindenről meg 42-röl stb. Másnapra meg semmi értelme se lesz, bár kitudja!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 17 I_icon_minitime

Beszélgetés kötetlenül
Vissza az elejére 
17 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános témák (Out Of Character) :: Csevegő-
Ugrás: