Beszélgetés kötetlenül - Page 10 Popup11
Beszélgetés kötetlenül - Page 10 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Beszélgetés kötetlenül - Page 10 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 10 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 10 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 10 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 10 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Beszélgetés kötetlenül - Page 10 Szint10
Dobástábla
Beszélgetés kötetlenül - Page 10 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Beszélgetés kötetlenül

Go down 
+33
Quarion Galanodel
Herald
Khanalek
Wicca
Vergilius
Dante Krozgan
Idő
Rhea
Villiam
Zachariel
Astra
Anonimus
Lélek
Zaorish
Arkán
Ferbryt Rolas
Noctus
Ezekiel LeReux
Metana
Cpt. Pete Bones
Deromorth
Kámfor
Fyshee
Gegoroth
Tűz
Shiro Zaikawa
Malthael
Seturion
Grish
Brakdern
Ragnarel
Felis Hercegnő
Dastriel
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 250
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 282

Beszélgetés kötetlenül - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 9:26 pm

Sehogy nem tudom megoldani itt a Chatboxot nem tudom miért nem működik ötlet?
Vissza az elejére Go down
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

Tapasz. pont : 100
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 65

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeHétf. Okt. 28, 2013 11:12 pm

A tigris-ember egy katonai parancsnok, és személyes testőr. Nem a diplomácia miatt van ott Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 12:10 am

Szia Felis! mi újság veled? kíváncsi leszek mit alakítotok a Halloweeni játékban Smile
Ezekiel LeReux

Ezekiel LeReux

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 191
Hozzászólások száma : 110

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 12:56 am

Sziasztok! A Halloweenes csapattársainkról tud valaki valamit, csak mert remélem hogy nem csak én és Metana fogunk játszani. És Ragnarel, Dastriel mondta hogy ha szeretnél becsatlakozhatsz a csapatunkba. Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 1:00 am

Ó szuper lenne Smile Csak attól féltem hogy a korlátozott szabadidőm gátolna titeket, plusz a hosszú hétvégén nem tudok játszani de ha így megfelel akkor szívesen csatlakozom.
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 176

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 1:01 am

Maximum néha NPC-nek leszel játszva, de ekkora aktivitás mellett nem hiszem, hogy probléma lenne.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 1:03 am

Hát ha tényleg nem gond akkor köszönöm a lehetőséget, és remélem nem is jön közbe valami nagy munka Smile Csak akkor a kérdés az, hogy miképp csatlakozzak mert lemaradtam a szalagról meg ilyesmi.
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 1:04 am

Naja. Csodálkoztam is, hogy nem jelentkeztél, amikor szinte mindig online vagy. Smile
Ezekiel LeReux

Ezekiel LeReux

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 191
Hozzászólások száma : 110

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 1:06 am

Úgy kerül kijátszásra hogy te is ott voltál és mindenben részt vettél, csak nem mondtál semmit, tehát meg kaptad a szalagot és ebben a körben még írhatsz is egyet. A többit Dastriel intézi. Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 1:07 am

Az a baj, hogy nem mertem, mert, hogy sokszor nem tudok írni attól, hogy online vagyok, és nem akartam hogy miattam csússzon a történet de ha meg lehet oldani akkor jó Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 1:15 am

Ezekiel LeReux Rendben van és köszi Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 1:43 am

No írtam is, remélem akkor így működni fog Smile
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 70
Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 2:28 am

Ni, most nézem csak, h kiadták Westmarch múltját. Az abban foglaltakat lehet ofisölnek venni Malthael megjelenéséig? http://us.battle.net/d3/en/blog/11364551/reaper-of-souls-first-look-historical-westmarch-10-28-2013
Másrészt: nekem is kell személyes testőr. Kettő. Meg egy kocsmaügyi tanácsadó. És egy póni. Esetleg egy sárkány. Vagy néhány beszélő kecske
Harmadrészt: Ragnarel, árulók gyöngyszeme! Galád team1 lettél...
Negyedrészt: mostanra lett behirdetve a nagy-nagy bevásárlás asszony által, szóval majd ha hazaértem, akkor írok. Ha addigra lemenne a kör, akkor szépen mosolygok és megnyerem mindenki szívét. Vagy valami ilyesmi.
Végül pedig: ez a Nocta elég bögyös egy férfi, na...
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 2:34 am

Fyshee így alakult Smile Örülök, hogy játszhatom. Érdekes lehet az a könyv. Kár hogy az angolom gyenge Razz
Deromorth

Deromorth

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 3:44 am

Hehh, megint pechem van kockadobás téren. Egyébként mi helyzett?
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 3:49 am

Hát igen ez a dobás nagyon nem jött össze. Majd legközelebb Smile Dolgozom, nagyjából ez a helyzet. És arra?
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 7:59 pm

Ha ma úgy lesz időm lehet csinálok egy új karaktert.. de hogy mit? Very Happy Azt még nem nagyon tudom Razz
Deromorth

Deromorth

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 9:43 pm

Én is, most indulok, és majd este 10 fele végzek. Nem szeretem a délutános műszakot.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 10:05 pm

Én egész-napos vagyok Smile Reggeltől estig Very Happy
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 10:38 pm

Az azért jobb, mint ha másnapos lennél... Bár ez utóbbit gyorsan lehet kezelni. Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 10:44 pm

Legjobb gyógyszer az az naposság Very Happy
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 10:50 pm

Ősi népi bölcsesség: "ázott földre nem kell sok"
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeKedd Okt. 29, 2013 10:51 pm

Very Happy És milyen igaz!
Noctus

Noctus

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 10000
Tapasz. szint : 15
Hozzászólások száma : 1

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeSzer. Okt. 30, 2013 2:17 am

Üdvözletem mindenkinek... Mondjátok, hogy vagytok?
Fyshee

Fyshee

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitimeSzer. Okt. 30, 2013 2:29 am

Noctus, megvallom őszintén, ez a kép már sokkal kevésbé kelt rémálmokat bennem, mint az előző. Az azért durva volt...
Különben meg  nap süt, kék az ég, zöld a pázsit, és majd csak holnap kell éjszakáznom. Szóval kifejezetten epic win nap van.

Szerk.: Az előző Nocta volt. My bad...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 10 I_icon_minitime

Beszélgetés kötetlenül
Vissza az elejére 
10 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános témák (Out Of Character) :: Csevegő-
Ugrás: