Beszélgetés kötetlenül - Page 3 Popup11
Beszélgetés kötetlenül - Page 3 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Beszélgetés kötetlenül - Page 3 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 3 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 3 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 3 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 3 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Beszélgetés kötetlenül - Page 3 Szint10
Dobástábla
Beszélgetés kötetlenül - Page 3 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Beszélgetés kötetlenül

Go down 
+33
Quarion Galanodel
Herald
Khanalek
Wicca
Vergilius
Dante Krozgan
Idő
Rhea
Villiam
Zachariel
Astra
Anonimus
Lélek
Zaorish
Arkán
Ferbryt Rolas
Noctus
Ezekiel LeReux
Metana
Cpt. Pete Bones
Deromorth
Kámfor
Fyshee
Gegoroth
Tűz
Shiro Zaikawa
Malthael
Seturion
Grish
Brakdern
Ragnarel
Felis Hercegnő
Dastriel
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 100
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 101

Beszélgetés kötetlenül - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 4:15 am

Az én karakteremnek meg ismét rá kell szabadítani a Félelem hercegét a világra Very Happy
Ez is fontos feladat ám Razz
Vissza az elejére Go down
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 250
Hozzászólások száma : 282

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 4:17 am

Very Happy Hát igen, káosz és pusztítás kell az! Unalmas lenne az élet nélküle, te igazából csak jót teszel hisz a hősök egy új generációjának nyújtasz feladatot és kihívást Very Happy No meg az sem utolsó, hogy élvezetes olvasni ahogy játszotok !
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 65

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 4:18 am

Igen, csak úgy jött a dolog, az elején még csak egy macskával, a végére meg egy egész kis társadalom lett belőle a fejemben, és megkérdeztem a Narancs Teamet, és azt mondták, semmi akadálya, úgyhogy megcsináltam az egészet.
Szeretek ilyen dolgokon agyalgatni, szóval örülök, hogy megvalósíthattam Very Happy

Bizonyám! Szükség van az egyensúlyra, különben nem lehetne rágni a körmünk, hogy mi lesz a mese vége. Ha csak a "jók" vannak ott, biztos ők győznek. Kell az ellenpólus is.
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 4:20 am

Kell bizony Smile Nekem ez nem tetszett a Gyűrűk ura szerepjátékban. Ott csak jó karaktert lehet csinálni.
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 4:24 am

Na de fiúk-lányok, én most eltűnök úgy egy órára, elmegyek vásárolni egyet, de utána visszatérek hozzátok Very Happy

Addig is pápá.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 4:24 am

Na teljesen jó. De én a helyedben félteném az álmodat mert ha démon lennék szúrná a szemem az élet Oázisa és biztos kedvem lenne megrontani gyorsan Very Happy szóval vigyázz Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 4:25 am

Oké! Jó vásárlást!
Brakdern

Brakdern

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 25
Hozzászólások száma : 21

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 4:46 am

Jó vásárlást! Amúgy én azokat a történeteket szeretem igazán amiben még a kitaláló se mondja meg hogy ki a jó és ki a rossz (Lásd trónok harca). Így a rajongói tábor szétzilálódik, az emberek marakodnak gondolkodnak, sokkal több a hős, nem utálja senki pl az orkokat ha az orkoknak is van egy viszonylag jó céljuk. Az oázis? Hehehe lehet betér vandálkodni Brakdern
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 5:06 am

Valóban az olyan történetek jobban lebilincselik az embereket. Smile De ezt a történetet mi alakítjuk ízlésünk szerint Very Happy Szóval csak jó lehet!!
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 20
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 6:59 am

Becsatlakozom én is a beszélgetésbe, ha nem szívódott fel mindenki nyomtalanul Smile
Az előző eszmefuttatáshoz, a jó és a rossz karakterek túl egysíkúak. A legjobbak azok a karakterek akik kiszámíthatatlanok és fogalmad sincs mit fog csinálni Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 7:03 am

Hát igen. Valójában minden ilyen karakternek a tapasztalatával együtt a jellemének is fejlődnie kéne. Így lehet Pál fordulatokat venni párszor. Én is ebben a szellemben gondolkodom és ettől lesz életszerű. szerintem.
Brakdern

Brakdern

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 7:05 am

Pontosan Very Happy És ez így izgalmas
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 7:06 am

Jepp. Általában az én karaktereim is indulnak 1 viszonylag 1xű koncepcióból aztán bonyolodnak, ahogy történnek velük a dolgok.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 7:08 am

Na srácok mára szerintem ennyi volt nekem, lehet még felnézek de nem biztos. Szép estét nektek!
Brakdern

Brakdern

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 7:22 am

Ilyenkor aludni? lol! Jóéjt Very Happy
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 8:06 am

Na visszatértem! Very Happy

Igen, nekem is sok karakterem semlegesként indul, és valami lesz, vagy olyan titkos célok hajtják, amik nem derülnek ki nagyon sokáig. De olyan karakterem is volt már, aki jóból gyilkoló és örjöngő nekromanta lett végül a történtek miatt.

És ha vandálkodni jönnél, számolj 500 macska-ember éles karmaival és fogaival. Na jó, csak 100, mert csak annyi a harcos Razz
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 8:07 am

Másnak is feltűnt, h. Ragnarel jóvoltából egész kis kocsmahálózat épül? Smile
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 8:08 am

Igen, pont most olvastam Very Happy
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 8:10 am

Melyiket? énmár legalább 2-be de talán inkább 3ba belefutottam.
Lehet csndestárs bennük? végülis az angyaloknak is kell pénz Very Happy
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 8:15 am

A legújabbat, a régieket már olvastam. És kérdezd meg tőle, száműzött angyal, élni meg kell valamiből, hiába szárnyas dög Very Happy
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 8:22 am

Ki kell találnom, h. miről akarok e-mailt.....
Igazából csak azokról akarnék e-mailt kapni amire nem írnak vissza 1ből Very Happy(mondjuk 1 órán belül)
Brakdern

Brakdern

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 9:34 am

Istenek, de sok embör van online
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 9:57 am

Próbadobás, mert még sosem csináltam *-*
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 9:57 am

The member 'Felis Hercegnő' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Mágia - Effekt' :
Beszélgetés kötetlenül - Page 3 25jiiwp

--------------------------------

#2 'Próba' :
Beszélgetés kötetlenül - Page 3 2h83d4m

--------------------------------

#3 'Közelharc - Támadás' :
Beszélgetés kötetlenül - Page 3 333y6b9
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 10:08 am

Amúgy vannak már elméletek arra, hogy mi az a Sorsdobás? Very Happy
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 3 I_icon_minitime

Beszélgetés kötetlenül
Vissza az elejére 
3 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános témák (Out Of Character) :: Csevegő-
Ugrás: