Beszélgetés kötetlenül - Page 4 Popup11
Beszélgetés kötetlenül - Page 4 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Beszélgetés kötetlenül - Page 4 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 4 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 4 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 4 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 4 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Beszélgetés kötetlenül - Page 4 Szint10
Dobástábla
Beszélgetés kötetlenül - Page 4 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Beszélgetés kötetlenül

Go down 
+33
Quarion Galanodel
Herald
Khanalek
Wicca
Vergilius
Dante Krozgan
Idő
Rhea
Villiam
Zachariel
Astra
Anonimus
Lélek
Zaorish
Arkán
Ferbryt Rolas
Noctus
Ezekiel LeReux
Metana
Cpt. Pete Bones
Deromorth
Kámfor
Fyshee
Gegoroth
Tűz
Shiro Zaikawa
Malthael
Seturion
Grish
Brakdern
Ragnarel
Felis Hercegnő
Dastriel
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29  Next
SzerzőÜzenet
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

Tapasz. pont : 100
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 65

Beszélgetés kötetlenül - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 10:10 am

Arisztotelész (ógörögül: Ἀριστοτέλης, latinosan: Aristoteles); I. e. 384 – i. e. 322. március 7.) görög tudós és filozófus, a modern európai tudomány atyja és előfutára, a görög gondolkodás ismert alakja a görögországi Sztageira, (ma: Sztagira, Halkidiki) városában született, innen nyerte egyik állandó melléknevét: a S(z)tagirita (= „A sztagirai”). Már az ókorban híressé vált nemcsak filozófiai művei miatt, de a kiemelkedő tehetségű makedón hadvezér és despota, Nagy Sándor nevelőjeként is.
Nemcsak sok, modernnek tekintett tudományban jeleskedett, s tett hozzá mindegyikhez valami értékeset, valami olyat, ami az illető ismeretterület felfogását, tárgyalását sokszor majdnem egy évezreden át meghatározta; nemcsak a filozófiában, a logikában, a nyelvészetben, a biológiában, a pedagógiában, a politikatudományban sikerült maradandót alkotnia, sőt ezek közül és ezeken felül többet is tulajdonképp megteremtenie, de az irodalomelméletben s mi több, az irodalomban is; különben az antik próza egyik legnagyobb mestere, Cicero aligha áradozott volna az arisztotelészi előadásmód „arany folyamáról” (flumen orationis aureum), amely a világos, de élvezetesen olvasható tudományos értekezés műfaját is megteremtette. Azonban nemcsak irodalmilag igényes és nagyközönség számára írt exoterikus művei és irodalmi tárgyú munkái (a Poiétika kivételével) semmisültek meg, vesztek el, hanem sok más műve is – de a megmaradtakból, mint pl. a Fizika, Metafizika, Etika, Politika, Poétika és mások – még így is több életműnyi anyag kitelik.
Alakja köré tanítványaiból új (és mintegy 600 éven át működő) filozófiai mozgalom, a peripatetikus iskola szerveződött. Mesterével, Platónnal együtt az európai filozófia legmeghatározóbb alakja. A középkor végére a Biblia mellett Arisztotelész és munkássága vált a „magasabb” kultúra meghatározó tekintélyévé szerte Európában, úgyhogy ha csak ezt a szót (másik állandó melléknevét) mondták: a Filozófus, az kizárólag Arisztotelészt jelenthette – (bár ez már-már egy „hamis”, átinterpretált Arisztotelész volt). De nemcsak az európai kultúra tartja magát az örökösének: Keletet is ő hódította meg a nyugat tudományának, a keresztényeknél, araboknál, zsidóknál - teljesen egyedülálló módon - egyaránt a legnagyobb tiszteletben állott.
A Holdon krátert is elneveztek róla (Arisztotelész-kráter); nevét egy kisbolygó is viseli (6123 Aristoteles). Életét főképp Diogenész Laertiosz: A filozófiában jeleskedők élete és nézetei c. munkájából ismerhetjük.
Vissza az elejére Go down
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 10:12 am

Ez egy érdekes elmélet a Sorsdobásokról... Más ötlet? Razz
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 20
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 10:25 am

A történelem leírás(codex) végén van 1 mondat:
"Az ősi vérvonalak lehet, hogy új jelentőséget kapnak.."
Nekem a legjobb tippem az az, hogy a vérvonalat jelöli a sorsdobás Smile
Alátámasztja ezt az is szerintem, hogy csak az embereknek(és az emberből lett szörnyeknek) van ilyen sorsdobása.

Jim
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Hozzászólások száma : 176

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 7:50 pm

Izgi a téma, Felis, benned meg nem csalódtam. Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 250
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 282

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 8:46 pm

Brakdern írta:
Ilyenkor aludni? lol! Jóéjt Very Happy
Nem aludni mentem, csak haza indultam és este fele nem mindig tudok gép közelben lenni Smile
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 8:53 pm

Malthael írta:
Amúgy vannak már elméletek arra, hogy mi az a Sorsdobás? Very Happy
Feltételezem, hogy a háttérben létezik egy terv, hogy merre is kell haladnia a teremtésnek. Persze ezt a tervet hatalommal lehet módosítani, és befolyásolni, bár csak kevesek tudhatnak róla, hogy egyáltalán létezik. A sorsdobás szerintem azt határozza meg, hogy ebben a magasztosabb célban és folyamatban az adott ember milyen "faladatot" vagy "végzetet" kapott. A bonyodalmat pedig az okozná ha valaki letér erről az amúgy is labilis útról.

Most hirtelen ez a tippem Smile
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 10:42 pm

Ragnarellel nem értek egyet. 2 dolog miatt az 1ik a földhözragadtabb: akkor sztem a nepharimeknek is kéne dobálniuk
A másik már kicsit elméletibb: Így valamelyest le lennének korlátozva a játékosok, ha lenne valami egyértelmű feladatuk/végzetük. Szerintem a származással is bele lehet vinni azt, hogy amúgy mit is sugall a "vérvonalad" az alapján mit kéne tenned, de sokakl szabadabb.

Viszont még 1 tipp eszembe jutott:
Maguknak a mesélőknek sincs még meg a konkrét elképzelése mi is lesz ez.
Ebben az esetben azért is merült fel a kérdés, h. ötleteket gyűjtsenek Very Happy

Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 10:48 pm

Valóban ez is elképzelhető Very Happy

Nos igazad lehet a korlátozással kapcsolatban. De persze nem tudhatjuk, simán elképzelhető, hogy van egy terv (hisz az mindig van) csak ugye azt mi kedvesen áthágjuk és így ebből adódhat bonyodalom. Mindazon által lehet neked egy sorsod amiről letérsz és így ködbe vész az a jövő kép amit az ősök neked szántak...

Aztán az is lehet, hogy tökéletes baromság amire én gondolok Very Happy
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 10:49 pm

Viszont felmerült a kérdés, h. csendestárs vagy-e a kocsmákban amiket alkotsz Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 10:53 pm

Egy kocsmát alkottam tudtommal. Very Happy és nem tudok róla, hogy nekem abból bevételem származna. Wink De nem rossz ötlet. Igazából ezeket azért csinálom, hogy élettel és színnel töltsem meg a városokat, hogy ezzel hozzájárulhassak a játékélmény fokozásának és táptalajt adjak, a játéknak Very Happy
Remélem tettszik.

De mint olvashatod nem csak kocsma, diliház is született Very Happy
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:08 pm

Színnel, Ragnarel? Kékkel? O.o Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:12 pm

Malthael írta:
Lehet én vagyok a hülye de ezt most nem értem Sad
Shiro Zaikawa

Shiro Zaikawa

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 103
Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:30 pm

Ragnarel írta:
Malthael írta:
Lehet én vagyok a hülye de ezt most nem értem Sad
Megtölteni színnel, hülyébbik értelmezése => Megtölteni valamilyen tényleges színnel pl. kékkel. Ez legalább olyan rossz volt, mintha én mondtam volna >.<
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:33 pm

Élettel és színnel, no meg alkohollal, örömlányokkal és félig nyers disznóhússal. Very Happy
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:36 pm

Oh értem. Very Happy
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:37 pm

És kiscicákkal! FUCKING KISCICÁK?
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:39 pm

Malthael előbb vagy utóbb agyrákot fogsz okozni valakinek ezekkel a szóviccekkel.
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:40 pm

Very Happy
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:42 pm

Malthael írta:
És kiscicákkal! FUCKING KISCICÁK?
Kiscicákkal a szecsuáni csirkét szokták megtölteni.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:46 pm

Nem szóvicc. Ez komoly dolog! Az agyrák pedig érdekes elgondolás. Lehet így fogom meghódítani a világot!
Ragnarel

Ragnarel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeKedd Okt. 15, 2013 11:48 pm

Szólj mikor kezded! Erre én is kíváncsi vagyok, mert ugye nem minden nap lát az ember angyalt aki viccel hódít Very Happy
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Okt. 16, 2013 1:18 am

Seturion írta:
Malthael előbb vagy utóbb agyrákot fogsz okozni valakinek ezekkel a szóviccekkel.
Majd hozzászoktok. Very Happy Ennél már csak az lesz jobb, amikor én is rákezdek. Very Happy
Seturion

Seturion

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Okt. 16, 2013 1:34 am

Majd hozzászoktok. :DEnnél már csak az lesz jobb, amikor én is rákezdek. Very Happy[/quote]
Van szerencsém személyesen is ismerni Zakkantat, de ehhez nem lehet hozzászokni Smile
Felis Hercegnő

Felis Hercegnő

Szörny

nő

Tapasz. pont : 100
Hozzászólások száma : 65

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Okt. 16, 2013 2:43 am

Látom nagyban megy a találgatás. Very Happy

Én nem akarok előre gondolkodni ezen, hagyom inkább, hogy meglepetés legyen, mert ha előre kitalálom, olyan érzésem lesz, hogy nem is új. Szóval inkább nem agyalok a színes kis kristályokon az emberek profiljában Very Happy
Shiro Zaikawa

Shiro Zaikawa

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 103
Hozzászólások száma : 28

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Okt. 16, 2013 2:49 am

Én picit sajnálom, hogy nekem Nephilimként nincs, mert biztos érdekes lesz amikor kiderül, hogy mire jó Very Happy
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 4 I_icon_minitime

Beszélgetés kötetlenül
Vissza az elejére 
4 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános témák (Out Of Character) :: Csevegő-
Ugrás: