Beszélgetés kötetlenül - Page 26 Popup11
Beszélgetés kötetlenül - Page 26 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Beszélgetés kötetlenül - Page 26 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 26 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 26 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_vote_lcapBeszélgetés kötetlenül - Page 26 I_voting_barBeszélgetés kötetlenül - Page 26 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Beszélgetés kötetlenül - Page 26 Szint10
Dobástábla
Beszélgetés kötetlenül - Page 26 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Beszélgetés kötetlenül

Go down 
+33
Quarion Galanodel
Herald
Khanalek
Wicca
Vergilius
Dante Krozgan
Idő
Rhea
Villiam
Zachariel
Astra
Anonimus
Lélek
Zaorish
Arkán
Ferbryt Rolas
Noctus
Ezekiel LeReux
Metana
Cpt. Pete Bones
Deromorth
Kámfor
Fyshee
Gegoroth
Tűz
Shiro Zaikawa
Malthael
Seturion
Grish
Brakdern
Ragnarel
Felis Hercegnő
Dastriel
37 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Next
SzerzőÜzenet
Astra

Astra

Ember

nő

Tapasz. pont : 41
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 102

Beszélgetés kötetlenül - Page 26 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeVas. Jan. 12, 2014 1:24 am

Kalapács Smile sajna nem vagyok szakértő Sad de emlékszel h nekem se ment és frissítettem azt a nem tudom mi a neve Very Happy talán flash player vagy hasonlót és utána jó lett nekem.
Vissza az elejére Go down
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

Tapasz. pont : 120
Hozzászólások száma : 162

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeVas. Jan. 12, 2014 1:25 am

Na egy próbát megér Smile
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeVas. Jan. 12, 2014 1:43 am

hát már minden létező cuccot felnyomtam de így se Sad
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 12:42 am

Már December 23 óta nem megy a Lut Golein kaland. Legalább mehetne párhuzamosan a másik szállal, mert nincs kedvem hónapokat várni egy meggondolatlan karakter miatt. Very Happy
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 12:47 am

Kedves Dante Very Happy

Gondolom Idő elidőzik máshol és nem ér rá plusz a másik kettő nagy kaland leköti a játékosokat Smile
Amennyiben szeretnél úgy csatlakozhatsz a vihar előttihez hisz úgy emlékszem szerettél volna!

Üdv
Arkán szörnybőrben Very Happy
Wicca

Wicca

Ember

nő

Tapasz. pont : 111
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 119

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 12:52 am

Már megbocsás Dante de kurvára nem miattam All utólag is elnézést.
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 1:24 am

Sajnos nem tudok csatlakozni a vihar előttihez mivel mindkét helyem teli van. Akkor tudnék csatlakozni, ha lehetne 3. játékom is, és ugyebár ahhoz valami engedély kéne gondolom.
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 1:41 am

Én azt mondom gyere bátran mert a szabad játékok azok azt jelentik hogy mesélő nélküliek és szerintem a mesélős játékokra vonatkozik a 2-es szabály de én azt mondom gyere és majd tartom a hátam a főnöknél ha gáz lenne Very Happy

de nem kötelező Smile

Üdv
Ark.
Idő
Kalandmester
Idő

Tapasz. pont : Fektetett nyócas
Tapasz. szint : 96
Hozzászólások száma : 31

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 5:22 am

Kedves Dante! A helyzet az hogy a kaland miattam áll, amiért utólag is elnézést kérek. Ez az egyik, a másik, hogy felesleges Astrát hibáztatni, mert semmi köze nincs a karaktere tetteinek ahhoz, hogy megállt a mese. Annak az oka hogy a mese áll, az hogy sajnos a nevemmel ellentétben nem én uralom az időt, ebből következően túlságosan gyakran a híján vagyok, és a forum sajnos nem mindig fér bele, örülök amikor nem vagyok olyan szinten lefáradva hogy a másik két karakterrel tudok írni. Amennyiben ezt nehezedre esik elfogadni sajnálom, de nem tudok mit tenni, amint lesz elég szabad időm folytatom a kalandot.

Üdv: Idő
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 5:40 am

Két mesélős játékom van már, de ha beférek szívesen mennék. Ha mehetek akkor jól jönne egy kis eligazítás mit és hova kéne írni. Very Happy
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeHétf. Jan. 13, 2014 5:42 am

Dobj üzit Dastrielnek! Ő dönt Smile
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeKedd Jan. 14, 2014 1:07 am

Egy szimpla ismerkedésre keresek partnert. A karakterem egy egoista bunkó; aki egy szimpla, jópofizós ismerkedést szeretne az ne írjon. Aki viszont nem bánja, ha megsértem szívesen jöhet. Very Happy
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : Over 9000
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 176

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 18, 2014 3:11 am

Nos, bekapott egy vírust a gépem, nem tudom mennyire leszek, már dolgozom az ügyön.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Hozzászólások száma : 112

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeSzomb. Jan. 18, 2014 3:15 am

Hajrá! Smile
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeVas. Jan. 19, 2014 10:57 am

Aki nem vette volna még észre, az Excelsior szálló témája elkészült, lehet írni oda, persze csak aki még folytatni akarja.
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeVas. Jan. 19, 2014 11:33 am

óóó azt hittem nem lehet még oda írni... -.-
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeVas. Jan. 19, 2014 11:40 am

Senki nem mondott olyat, hogy nem lehet, csak azt mondtam, hogy kicsit késve nyitom meg.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Hozzászólások száma : 112

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeVas. Jan. 19, 2014 7:42 pm

Okés nyilván valamit félreolvastam.... bocsesz előfordul na de mindjárt írok Very Happy
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeKedd Jan. 21, 2014 1:03 am

Úgy látom Mannimarko engem meg akar ölni. Very Happy De örülök már így ránézésre, hogy sok kedvencem képe/motívuma helyet kapott az előtöriben, így kedvem is van elolvasni, ami este meg is teszek. Smile
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Hozzászólások száma : 88

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeSzer. Jan. 22, 2014 1:15 am

Hajrá főnök ;)Szerény személyem még csak fejben alkotta meg Sinistra történetét, de amint lesz energiám pótlom Smile Addig is robogok haza a busszal! Jeeee! Very Happy
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeSzer. Jan. 22, 2014 1:16 am

Jó utat! És már nagyon kíváncsi vagyok arra a karira Smile
Dastriel
Admin
Dastriel

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeSzer. Jan. 22, 2014 1:38 am

Én is nemsokára megyek haza. Smile
Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeSzer. Jan. 22, 2014 1:44 am

Úgy neked is jó utat Wink
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeSzer. Jan. 22, 2014 8:43 pm

Hali

Bocsánat az elmúlt 2 napért... tegnap munka is rnegeteg volt meg fáradt is voltam... Du ki is dőltem... Igyekszem ma pótolni a dolgokat.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitimeSzer. Jan. 22, 2014 10:23 pm

Hali semmi gond!
Akkor mindenképp megvárlak Smile
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Beszélgetés kötetlenül   Beszélgetés kötetlenül - Page 26 I_icon_minitime

Beszélgetés kötetlenül
Vissza az elejére 
26 / 29 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános témák (Out Of Character) :: Csevegő-
Ugrás: