Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Pént. Nov. 15, 2013 12:45 am | |
| Egy erős kőépület, ami a kikötőtől nem messze található. Egykor szép mintázat borította külsejét, mely néhol még felsejlik ódon falain, ám a folyamatos viharok és homok az évek folyamán lekoptatta szinte az egészet. Tágas, hűvös és kényelmes hely ez, ahová szívesen tér be az ember a perzselő nap elöl, hogy szomját oltsa. Egzotikus füst lengi be a helyet és mivel közel van a tengeri közlekedés ezért szinte a világ minden tájáról találni itt vendégeket. A vándor elég sok mindenről informálódhat itt, mert a kereskedők és vándorok kedvelt pihenő helye. A kényelmet függőágyak, ülőpárnák, párnázott lócák adják. A csinos felszolgáló lányok folyamatosan az asztalok között sündörögnek, hogy teljesítsék a vendégek legtöbb óhaját, mák származéktól a zsályákon át, teákat és különböző szeszes italokat is kínálnak. A legbátrabbak rendelhetnek maguknak a skorpió raguból, mely a helyiek hite szerint erővel, ravaszsággal és szívóssággal ruházza fel az embert. Persze nem tartozik a legveszélytelenebb ételek közé, mivel ha egy kicsivel is többet eszik belőle az ember a megengedettnél, könnyen belehalhat. Persze a pletyka szerint a lányok a felszolgáláson kívül, azért is kóvályognak a vendégek körül, hogy minden érdekes információmorzsát összegyűjtsenek és a hely tulajdonosának egy bizonyos Alyr Arhamed-nek továbbítsanak. | |
| | | Ferbryt Rolas
Tapasz. pont : 206 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 42
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Pént. Nov. 15, 2013 10:58 am | |
| Nem ez a legszebb ivó, amibe Ferbryt a hosszú utazása alatt betévedt, de a lehető leghűvösebb a jelenlegi helyzetben. Ez pedig felbecsülhetetlen most. Amint beér, gyorsan körbenéz. Mindig illik felmérni a helyzetet. Milyen alakok iszogatnak? Mennyire zsúfolt? Hol és mennyi kijárat van? Ki a legnagyobb darab, és ki a legveszélyesebb a kocsmában? Az ilyeneket előszeretettel felteszi magának a fiatal nephalem, amint idegen helyre téved. Ha kitörne egy bunyó, jó ezeket előre tudni. Ja... és nem mellesleg az italkínálatot is megvizsgálja.
A hosszú évek alatt, ezek a dolgok rutinná váltak számára. Így nem sok időt töltött a vizsgálódással. Inkább kényelembe helyezte magát egy biztonságos helyen. (biztonságos = nem háttal a ki- és bejáratoknak, ahol elég hely van kivont karddal körbefordulni, és lehetőleg nem sarokban) Ha ilyet nem talál, akkor a félmegoldás is jó. Itt legalább "hideg" van.
Belehuppan az ülőhelyébe, fészkelődik egy kicsit, majd ledobja a palástját (csuklyáját). Külön figyelmet fordít arra, hogy a cuccai, senkinek ne legyenek kartávolságban. Még a járókelőknek sem. ~ Érdekes ez a füst. Elképzelhető, hogy itt valami különleges "dohányt" szívnak? Ha így lenne, talán ki kéne próbálnom. ~ Szinte reflexszerűen a pipájához nyúl, és már tömni is kezdi. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Pént. Nov. 15, 2013 9:11 pm | |
| Rolas egy ragadozó alaposságával méri fel a fogadót. Ahogy belép az ajtón máris érzi, ezt a kellemes hűvös és egzotikus illatokkal töltött levegőt. Egy kis előszobában találja magát ahol egy mutatós selyembe és szaténba öltözött, olajozott bőrű helybéli leány fogadja. Hosszú fekete haja a fenekét súrolja, idomai kellemesen teltek, szeme akár az éjszaka.
- Üdvözlöm nálunk vándor. Látom messzi helyekről ékezet és az út pora nyilván nem csak a ruháját fedi, hanem a torkára is reménytelenül rátapadt. Ez esetben jó hírem van, fogadónk számos étel és italkínálattal kényezteti a megfáradt utazókat. Ha szállásra van szüksége ezt is megoldjuk. Mindig akad egy üres szoba a megfáradt embereknek. Szobáink első hallásra talán drágának tűnnek, de garantálom, hogy olyan kényelemben lesz része mint még sehol és nem mellesleg itt nyugodtan alhat hisz értékei biztonságban vannak. Kérem húzza ezt a csizmájára - ezzel oda ad neki valami rongypapucs félét amit a csizmájára tud erősíteni - és utána lépjen be Lut Golein büszkeségébe - mondja, majd kissé meghajol és kacéran mosolyog az idegenre.
Amint beér egy eléggé tágas, leginkább barlangra hasonlító csarnokban találja magát, ahol a legkülönbözőbb emberek iszogatnak - eszegetnek. Legtöbben hiányos öltözékben. Nincs semmiféle rendszernek tűnő elrendezés. Párnák, baldachinok, selymek és szaténok, kanapék kis teázó asztalok mindenütt szűk kacskaringós utakkal szegélyezve. A helység közepén egy kis szökőkút található. Egyes asztalokon egy jó nagy kancsó van ami a teteje felé szűkül és parázs izzik rajta. E kancsóból 4-5 cső nyúlik ki, melyből a körülötte ülők jó nagyokat szívnak, majd hatalmas kellemes illatú füstfelhőt pöfékelnek a terembe. Ferbryt talál itt egyszerű embertől, nemesig, katonától, papig, szinte minden fajta, nemű, korú és képzettségű egyént. Ám azt is látja hogy a barlang szélén méterenként áll egy igen magas fekete bőrű handzsárral és lándzsával felszerelt őr, kik minden bizonnyal a hely békéjéért és nyugalmáért strázsálnak. Azt szinte azonnal le is szűrhető, hogy ez nem az a hely ahol kocsmai verekedések törnek ki és balhék tarkítják az éjszakát.
Amint elhelyezkedik egy viszonylag központi, jó kilátással rendelkező asztalnál, máris jön egy másik szemre való, felszolgáló lány, mely az előzőtől csak szőke hajában különbözik. Kissé meghajol így jó rálátás biztosít dús keblére. - A nap ragyogja be életed, kedves vándor. Szolgálhatok némi itallal esetleg étellel vagy esetleg másra van szükséged? - Teszi fel a kérdést negédes modorban.
A hozzászólást Arkán összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 15, 2013 10:07 pm-kor. | |
| | | Cpt. Pete Bones
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 92
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Pént. Nov. 15, 2013 10:00 pm | |
| - Pedig semmilyen hátsó szándék nem rejtőzött az invitálás mögött, kalózbecsületre - mosolyog, - tényleg szívesen bontottam volna egy ilyet... Előhúzza belső mellényzsebéből a kis rumos flaskáját, és a nőnek kínálja. Egy kalóztól nem illik nem elfogadni a rumot, így határozottan tartja a levegőben, míg el nem veszi tőle, és meg nem kóstolja. Miután a flaska visszakerül, be is lépnek a fogadóba. Ismeri a dörgést, volt itt már jó párszor, valószínűleg a személyzet is tudja, ki is ő valójában, egy-két felszolgálónő a nevét is tudja. Felveszi azt a papucsféleséget, ami mindig megmosolyogtatja, hiszen elég idióta szokás ez szerinte. Mintha akármi koszt is bevihetne, hiszen ilyen száraz helyen a sár biztosan nem ragad a csizmájára, a homok meg akarva akaratlanul bejut valamilyen mennyiségben az itteni épületekbe. Miután a nő is felszerelte magára a szövetet, a barlangos rész felé veszik az irányt, és helyet foglalnak. Pete direkt úgy irányítja a hölgyet, hogy az imént látott csuklyás alak és köztük legyen távolság. - És mi járatban erre, milady? | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Pént. Nov. 15, 2013 10:16 pm | |
| Amint helyet foglaltok, máris jön Samanta. A különösen csinos és még itt is szebb leány. ( A kapitány már régről ismeri ) - Üdv újra én kapitányom, jó újra látni és ami ennél is jobb, hogy egyben látni! - mosolyog kedvesen - És üdv nekem is kedvesem, aki a kapitány barátja az az én barátom is, Samanta vagyok! - És mond csak én tengeri medvém, mit hozhatok nektek! Jó rég láttalak! Egy új kaland? Esetleg újabb küldetés van kilátásban?
// Megjegyzés: Bones úgy 6 esztendővel ezelőtt ismerte meg a leányt. Eléggé viharvert volt és több csúnya sebe is volt mikor rátalált a nő. Ellátta a sebeit és részt vett a kapitánnyal egy kalandban amely egy egészen másik tengeren zajlott, a sivatag tengerén. //
Ferbryt: Ahogy belépnek Metanáék, egyből észreveszed őket. | |
| | | Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 1:03 am | |
| Megvárom amíg a kapitány leadja a rendelést és a felszolgáló lány elmegy az asztaltól, csak azután kezdek bele a mondandómba. - Lehet nem kellene neked elmondanom semmit, hiszen nem is ismerlek és semmit sem tudok rólad, de bízom benne, hogy nem válik hátrányomra. Nem véletlenül járok erre. Biztos feltűnt neked, hogy nem úgy öltözködöm mint az átlagos nemeshölgyek. Merthogy nem is vagyok nemes. Szóval a milady titulust sem igazán szeretem. Hívj csak Metanának. Az lesz a legjobb, és én meg nem fogom lehagyni a kapitányt ha megszólítalak. Na de eltértem a tárgytól. Szent küldetésben járok és a Fény hatalmából vezetett ide az utam. Még nem tudom pontosan mit és mikor kell tennem, de nagy gonoszság készül itt és én meg fogom akadályozni. Remélem a Fény megsegít, mint ahogy ideáig is elvezetett. - nézek rá és várom mit reagál. Remélem nem nevet ki és nem tart őrültnek. Bár az sem tántorítana el a célomtól. - És most halljam a te történeted. - nézek rá tágra nyílt szemekkel. | |
| | | Cpt. Pete Bones
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 1:42 am | |
| Felderül az arca, ahogy meglátja régi kedves ismerősét. Felpattan a helyéről, és szolidan megöleli. Tudja, hogy a főnök, legalábbis az, aki akkor a főnök volt itt, nem nézte sohasem jó szemmel, ha egyáltalán beszélgettek egymással. Most nem tudja, hogy ugyanaz-e a helyzet, de nem kockáztat. - Üdv, drágám. Szépséged továbbra is a szirénekével vetekszik. Jó látni, de majd később beszélünk, ha lesz rá alkalmunk. Bár nem maradok sokáig - mosolyog, majd helyet foglal, és kér két pint sört. Ezután újdonsült partneréhez fordul, és készségesen figyeli minden szavát. Nocsak, nocsak, egy szentfazék. - Nemes feladat, kedves Metana. Bár én nem vagyok oda az ilyen túlzott fényben-járó nézetekért, de tiszteletben tartom. Én úgy vagyok vele, hogy örülök a... "Fénynek", ahogy te mondod, de nem bízom magam rá teljes mértékben. Számomra az a biztos, amire én képes vagyok - kortyol egyet a sörből, amit Samanta épp most tett az asztalra. - És itt kapcsolódik be a történetem. Különleges embereket keresek, akik jól harcolnak, és készek tenni egy nagyobb, jó cél érdekében. Olyanokat, akik másokért is el tudják kötelezni magukat. Ebből a kis szövegből, amit most hallottam tőled, már kiérzek valamit, ami egyezik a nézeteimmel, de azért nem ajánlok egyelőre semmit, mert biztosra szeretnék menni. Ennek a csapatnak olyannak kell lennie, ami kitartó és összhangban van. Elsősorban velem, mert enyém a hajó - nevet fel. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 1:58 am | |
| Samanta készségesen meghajol, és hozza is a kért italokat. - Remélem még látlak - mondja majd eltűnik a tömegben.
Metana:
Ahogy gond nélkül beszélgettek és iszogattok Metanának felvillan egy kép. Alig egy másodpercre lát egy sűrűn lakott várost, szép épületekkel hatalmas utakkal és lát egy ősi katedrális félét ami lángol és egy csomó szörnyű alakot akik előlépnek a sötétségből és.... itt vége szakad. Egy kicsit megszédülsz, és lesápadsz, de más bajod nem esik és hamar visszanyered az erőd. Te döntöd el, hogy beszámolsz e a Kapitánynak avagy sem. Egyébként gond nélkül tudtok tovább társalogni.
Bones kapitány:
Beszélgetés közben, kiszúrtad, hogy hol is foglal helyet a csuklyás alak. Így ha kedved tartja szemmel tudod őt tartani. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 3:05 am | |
| - Nem állt szándékomban hajóra szállni, de ha a Fény arra vezeti az utam még az is megeshet. - mondom talányosan. Úgy érzem most itt kell helytállnom, és ha egy darabig egy irányba vezet az utunk akkor nincs ellenemre a közös munka, de - emelem meg a kezem - kizárólag a szárazföldön. Ezt a páncélt nem tengeren való ütközetekhez tervezték. És nélküle igencsak meztelennek érezném magam. Remélem belátod. iszok pár kortyot a hűs italból és folytatom. - A térség többi részében is ismerős vagy? Felkeresnék egy szép nagy templomot. Talán tudod merre találom.
A hozzászólást Metana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Nov. 16, 2013 6:28 am-kor. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 3:10 am | |
| Metana: Bocsánat azt elfelejtettem mondani, hogy nem sivatagi település A város szót módosítsd térségre és tökéletes lesz... még egyszer elnézést.. | |
| | | Ferbryt Rolas
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 5:13 am | |
| Meglepetés, hogy mennyire kellemes helyre tévedt most Ferbryt. Elsőre nem is gondolta volna. Ilyen "elit" hely a semmi közepén. Vannak még csodák. ~ Végre itt pihenhetek egy keveset... ~ Futott át rajta, miközben mellé lépett a csinos nő.
Nem is tartott sokáig, amíg megfelelő helyet talált magának. Éppen csak kényelembe helyezte magát, mikor egy újabb leányzó lépett hozzá. - Amint beléptem ragyogni kezdett az életem! - próbált valami frappánssal válaszolni. - Nos, egy ital jól esne. Ha megkérhetlek, akkor hoznál nekem valamilyen frissítőt? - nem is igazán érdekelte, hogy mit kap. Inkább a varázsló előkerítésén agyalt. De mindent az elején... - Aztán még kitalálom mi legyen... - sejtelmesen folytatta, ahogy távolodott tőle (majd végül rágyújtott a pipájára).
~ No, mi a fene. A kinti csapat is betért ide? Ez még érdekes lehet. ~ Csak egy röpke pillantással konstatálta a két alakot. Viszont arra felkapta a fejét, hogy a férfi már bejáratos a helyen. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 5:17 am | |
| Ferbryt:
Egy igaz helyi különlegességet hoz neked a hölgy kaktuszpárlatot, ez egy gyenge szeszes ital mely igen frissítő és citrom karikával ízesítik. Meglehetősen zamatos és kellemes hűsítő élményt nyújt. Kortyolgatva elmélkedhetsz egy kicsit, az egész dolgon.
// Kérnék egy próbadobást! // | |
| | | Ferbryt Rolas
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 5:32 am | |
| Egészen kicsiny adagokban iszogatja. Próbálja a lehető legjobban kiélvezni, ezt a számára különleges nedüt. Régen volt már ennyire nyugodt Ferbryt. Talán itt lenne az alkalma egy cseppet lazítani... Nem sokáig sikerült felszabadítani a gondolatait. Azon kapta magát, hogy két szürcsölgetés, és egy dohányfüst eregetés között, a katonákat vizslatja. ~ Elképzelhető, hogy ők tudják merre van ez az aggastyán? Biztos a parancsnok is itt élvezkedik valahol. Idővel fel kéne keresni... ~ Amint rájött, csóválja is a fejét. ~ Nem igaz. Mindig csak a munka. Első ez a fránya papíros... no de azután végre kirúgok a hámból. Évente egyszer-egyszer talán nekem is szabad... ~ Kis mosoly kerekedik az arcára. | |
| | | Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 5:32 am | |
| The member ' Ferbryt Rolas' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 5:37 am | |
| Ferbryt:
Gondolataid közt feldereng valami... valami a küldetésedről... Tekercstöredékek... másnál is lehet... Khanduras... más is jöhetett ezért... | |
| | | Cpt. Pete Bones
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 5:56 am | |
| - Nem csak tengeren, főleg szárazföldön mutatványozok majd, ha összejönnek a terveim. Közben persze a pipázó férfira pillant néha, de úgy tűnik, hogy nem ellenséges. Vagy csak jól takarja. Ennek ellenére kicsit enyhül a feszültség Bones-ban. - Ez esetben meg pláne várlak a fedélzetre - kacsint egyet. - Annyira nem vagyok ismerős ebben a városban, és a templomokat amúgy is inkább kerülöm. Egyrészt elvből, másrészt az én fajtámat sehol nem nézik jó szemmel. Már a sör felét megitta, és Samantát keresi a szemével. Azon gondolkodik, hogy felidézze vele a régi történeteket privátban, vagy megnézze, hogy áll a bepakolás, vagy még maradjon Metanával. - Viszont már nem sok időm van, mert indulunk tovább. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 6:03 am | |
| Bones Kapitány:Épp kellemesen társalog a csinos hölgy partnerével amikor jó ismerős hang üti meg a fülét. - Kapt'ány úr, Kapt'ány úr - zihálja - baj van.. A vitorla, a kötelek, a kormány lapát.... valaki.. tönkre ment.. nem tudunk kifutni.. - Kiabálja az első Tiszt. - A legénység értetlenül áll a történtek előtt és a vásárlás is csak a felénél jár. Volt egy csuklyás alak de meglépett Kapt'ány! - mondja és lesüti a szemeit félve a kapitány haragját. Ferbryt:Elég hangosan mondta, hogy megértsd a lényeget. | |
| | | Ferbryt Rolas
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szomb. Nov. 16, 2013 6:31 am | |
| Talán mégis elkezdte jól érezni magát a fiatal nephalem, mert a figyelme elkezdett lankadni. Túlságosan mélyre zuhant a gondolataiba. Már csak arra lett figyelmes, amit a marcona férfi mondott félhangosan. Nem illik belehallgatni mások beszélgetésébe, de túlságosan kíváncsi természete van Ferbrytnek. ~ Szóval ez a nő valamilyen templomot keres, a férfi pedig egy tengerész... nagy tervekkel. ~ Egy átfogó képet alkotott róluk, de egyáltalán nem volt biztos a dolgában. ~ Jobb, ha egy kicsit körbeszaglászok náluk is, minthogy kihagyjam a lehetőséget. Talán nem véletlenül keveredtek ide. ~ Ezzel erőt vett magán, és összeszedte a cókmókjait. Pipáját jobboldalra vette, hogy könnyedén pöfékelhessen, miközben az italával átvándorolna a másik társasághoz. Ekkor lépett be a matróz...
~ Ó jaj! Ez nem túl kellemes egybeesés. Biztosan lesz mit megmagyaráznom... már ha lesz lehetőségem a beszédre. ~ Nem is jöhetett rosszabbkor ez a hír. Jól tudta, hogy ő nem tett semmit, de úgyis ő lesz az első bűnbak. Vissza is huppant a helyére. Így már nem neki kell az első lépést megtennie. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Kedd Nov. 19, 2013 7:00 am | |
| // Megvárjuk a többiek reakcióját is, és folytatjuk // | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Kedd Nov. 19, 2013 7:07 am | |
| - Ez aztán kellemetlen meglepetés, kapitány úr. Úgy néz ki még egy darabig a szárazföldön kell maradnod, de legalább biztosan lesz elég időd elintézni a dolgot ami miatt idejöttél. - de nem akarom magamra haragítani mert biztos nem lehet könnyű megemészteni ezt a dolgot, így aztán inkább iszogatom az italomat. | |
| | | Cpt. Pete Bones
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Kedd Nov. 19, 2013 9:43 pm | |
| Kerek szemekkel nézi matróza bejövetelét, majd hirtelen felpattan a helyéről. - Mi? MI??? Ördög és pokol, hogy lehettek ekkora barmok?! A szemetekkel látni is kellene néha, nem csak az üveg fenekét nézni - tajtékzik. Metana kijelentésére nem méltat válaszolni, elereszt felé egy szúrós, meglehetősen dühös pillantást, majd kiviharzik a fogadóból. Nem gyanakszik a csuklyásra, eddig végig figyelte, annyi idő alatt, amíg a kikötőben időzött, nem tudhatott akármit is csinálni. Az biztos, hogy a kikötőbe érve iszonyatosan nagy lecseszést kap majd a legénység. Fantasztikus! Most ki tudja, meddig dekkolok itt! | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Kedd Nov. 19, 2013 9:59 pm | |
| Ferbryt:
Meglepetésedre, figyelmen kívül hagynak. A kapitány a rossz hír hallatán kissé kikelve magából, elviharzik faképnél hagyva beszélgetőpartnerét és matrózát.
Metana:
Valamilyen szinten téged is meglep a heves reakció, de azért számítottál rá. A kapitány olyan gyorsan távozik, hogy szóhoz sem jutsz. Így egyedül maradsz a faképnél hagyott matrózzal...
Bones kapitány:
Az első tiszt, meg sem szólal amikor indulattól hajtva vágsz keresztül a tömegen. Kiérve a térre az előbbi szónok és hallgatósága már tömeggé nőtte ki magát és zarándoklatra indulnak, így ez eléggé lelassít. Idegállapotodon az sem segít sokat, hogy szinte kivétel nélkül próbálnak beszervezni a szektába. "Testvér köztünk a helyed!" "Tarts velünk és nem lesz gond!" "Gyere és a fény bearanyozza az életed!" és még sok hasonlót hall a kapitány. Ahogy átverekszed magad a tömegen hamarosan a kis Oázis mellett haladsz el, innen már nincs messze a dokk.
(Folytatás neked, a dokknál) // Kérek szépen 2 próbadobást // | |
| | | Ferbryt Rolas
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szer. Nov. 20, 2013 5:28 am | |
| ~ Újabb meglepetés... nem lesz ez egy kicsit sok mára? ~ Annyira váratlan fordulat volt ez, hogy Ferbryt nem is tudta mit kezdjen a helyzettel. Maradjon itt? Iszogasson és kérdezősködjön a varázslóról? Arra még úgyis lesz ideje...
~ Miért roncsolhatták meg azt a hajót? Köze lehet ennek a tekercshez? Akármi is történik, jó lenne több mozaikot látni belőle. ~ Így minden ellenérzése helyett, inkább összepakolt. Gyorsan lehúzta az italát, eloltotta a pipát, majd elindult a páncélos nő felé. ~ Ha nincs is köze ehhez, akkor is megérdemel egy kis segítséget a kapitány. No, meg nem árt némi szívesség sem... ~ Pár lépéssel ott is termett a másik asztalnál.
- Valószínűleg rosszkor zavarok. Az én nevem Ferbryt, és azt hiszem a barátjának segítségre lesz szüksége... - ezzel mutatott az ajtó felé. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szer. Nov. 20, 2013 5:31 am | |
| // Megvárjuk Metana-t és kapjátok ti is a mesélőit! // | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szer. Nov. 20, 2013 7:51 am | |
| - Üdvözletem, Metana vagyok és a kapitánnyal nem vagyunk igazán barátok, csak nemrég találkoztunk. Inkább egy jó erős italra lesz szüksége, mert nem valami jó híreket kapott és akkor még finoman fogalmaztam. - fejezem be a mondatot és várakozóan nézek rá, vajon elárulja-e, hogy valójában miért jött. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) | |
| |
| | | | Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |