Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szer. Nov. 20, 2013 7:58 am | |
| Társalgásotok közben megjelenik Samanta is. - Hozhatok valamit? - kérdezi mosolyogva ám mikor észreveszi, hogy a kapitány sehol és feszült hangulat uralkodik helyesbíti a kérdést: - Hol a kapitány, gond van? - kíváncsian pillant a két számára idegenre. (Megj: Ferbryt válasza után érkezik. ) | |
| | | Ferbryt Rolas
Tapasz. pont : 206 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 42
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szer. Nov. 20, 2013 10:10 am | |
| - Örvendek Metana. Az igazságot bevallva egy kicsit belehallgattam a beszélgetésbe, és ez a szabotázs felkeltette a figyelmemet. - megpróbált őszinte lenni (valamennyire), néha kifizetődik. - Gondoltam segíthetnénk a "nem igazán barátjának"... de ha nem szeretne, akkor muszáj leszek egyedül elindulni. - Egy röpke pillanatra mélyen a szemébe nézett, majd el is kapta a fejét, ahogyan Samanta megérkezett. ~ Úgy tűnik ez a nő nem valami hálás. Bár az is igaz, hogy segítségre sem lett volna szüksége. Legalább az kiderül, hogy csak most futottak össze. ~
- Csak egy aprócska kis gondja akadt. Ne aggódjon, van aki segít neki. - sejtelmesen visszafordítja a fejét a lovagra, aztán vissza a "pincérre". - Nos, én most távozok, de ha a hölgy maradna, akkor állok neki egy kört. - az asztalra vet pár érmét, ami fedezi eddigi fogyasztását, plusz egy kis borravalót (amiben azaz esetleges extra kör is benne van). | |
| | | Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szer. Nov. 20, 2013 12:53 pm | |
| - Rendben van, mehetünk - adom be a derekam. Nem tudom miben tudnánk neki segíteni, de menet közben talán majd az is kiderül. Bár nekem úgy tűnik mintha lenne valami határozott elképzelésed a tettes kilétét illetően. - közben felállok az asztaltól és elindulok kifelé a fogadóból. - Remélem azt is tudod merre van a kikötő, mert nem vagyok ismerős a városban. - jegyzem meg. ~ Vajon miért akar ennyire segíteni ez a fickó? Nem lehet a kapitány barátja hiszen nem tett rá semmi utalást. Talán be akar állni hozzá, vagy csak ezt a helyet a tengeren akarja elhagyni és arra kell neki egy hajó? - közben jobban megnézem magamnak amikor kiérünk a napsütésbe. | |
| | | Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) Szer. Nov. 20, 2013 10:15 pm | |
| Talán kissé meglepődik Samanta, hogy így lerázták. Ám az eddig csendes első tiszt utánatok ered és amint kiértek a napra ő is utol ér bennetek; - Hely cimborák! A jó öreg Bonesnak segítenek? No hát akkor ezzel a medvével is számolnotok kell! - mondja ezt ellenkezést nem tűrő hangon, majd hozzáteszi - hisz maguk nem ismerik én pedig igen így kölcsönösen segítjük egymást ebben az átkos homokvárban... - köp egyet. - Amúgy a nevem Alfréd -mélyen meghajol- örömömre szolgál, hogy megismerhetem Milady és, és... és ... vándor urunkat is! No akkor erre iszunk! - és már húzza is meg a rumos flaskát majd felétek nyújtja - Alfréd, egy középkorú, 40-es éveiben járó kissé pocakos, de korántsem gyenge fickó. Fehér buggyos ingéhez barna szűkített szárú nadrágot visel fekete csizmával. Fölül egy fekete mellényt is hord, valamint egy övet amin többek között a kardja is lóg. Szemei barnák, haja anno szép gesztenyebarna lehetett de mára már igencsak belevegyült a korral járó ezüst szín. Arcát többnapos borosta fedi, és egy-két heg éktelenkedik rajta. Ám a szemei mindig mosolyognak és békés barátságos embernek tűnik. de annyi bizonyos, hogy ha kell ádáz ellenfél tud lenni!
// Alfrédról ennyit, azonban, mivel Bones kapitány fedélzetén szolgál így ha nem tettszik változtathatsz rajta, ez esetben javítva lesz //
Metana:
A ruházatán, fegyverzetén egyszóval a látható dolgokon kívül többet nem igen tudsz megállapítani, Ferbrytről, talán csak annyit, hogy ránézésre kicsit sem tűnik rossz fiúnak. Inkább csak amolyan tipikus rossz időben rossz helyen emberke. De ki tudja többet rejlik néha a felszín alatt mint amit a külső mutat.
Ferbryt:
Meglepődéssel vegyes elégedettséggel tölt el, hogy ha csak részlegesen is de Metana veled tart. Úgy látszik az igazság vagyis a részigazság célba ért. Bár számíthatsz még kérdésekre! Talán jó lenne a "miért?" kérdésre alaposan felkészülni.
Odakinn látjátok a zarándokokat amint a sivatag felé masíroznak, a fény nevében. A nap talán még jobban tűz, a hangulat még emelkedettebb!
// Innentől ti is a Dokkokban tudtok írni! És kérnék fejenként 2 - 2 próbadobást! Köszönöm // | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) | |
| |
| | | | Fogadó a révhez (Vihar előtti csend) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |