Karavánok (Vihar előtti csend) Popup11
Karavánok (Vihar előtti csend) Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Karavánok (Vihar előtti csend) 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Karavánok (Vihar előtti csend) I_vote_lcapKaravánok (Vihar előtti csend) I_voting_barKaravánok (Vihar előtti csend) I_vote_rcap 
Malthael (485)
Karavánok (Vihar előtti csend) I_vote_lcapKaravánok (Vihar előtti csend) I_voting_barKaravánok (Vihar előtti csend) I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Karavánok (Vihar előtti csend) Szint10
Dobástábla
Karavánok (Vihar előtti csend) Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Karavánok (Vihar előtti csend)

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

Karavánok (Vihar előtti csend) Empty
TémanyitásTárgy: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 3:55 am

Lut Golein igazi hírnevét a kereskedelem adja. Számos karaván indul innét a birodalom legtöbb szegletébe. Ám ezen karavánok sokszor pórul járnak. Az időjárás és a terep viszontagságain túl, fosztogatók és egyéb ocsmányságok fenik a fogukat a jól megpakolt málhásokra. Így állandó munkát ad a fegyvereseknek, kalandoroknak. Utazók csapódnak melléjük hisz a nagyobb tömeg, nagyobb biztonságot jelent. Így leggyakrabban a karavánokat kísérve utaznak, azok kik a hegyeken átkelve, az ottani területeken akarnak szerencsét próbálni, vagy ügyes bajos dolgaikat intézni vagy épp feltűnés nélkül mozogni.
Vissza az elejére Go down
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 4:15 am

Bones:

Miután megbizonyosodtál, hogy a Kárhozattal kapcsolatos munkálatok jól haladnak és szinte jobb lesz mint új korában, kissé könnyebb szível indulsz a karavánokhoz. Bár a kérdés, hogy ki tette igencsak mozgatja a fantáziádat, idegesen, fáradtan és feszülten de ott vagy az eligazításon.

Metana:

Egy két apróbb vásárlást leszámítva mást nem nagyon tettél lut golein utcáin, kötelet, tűzszerszámot és némi szárított élelmet csomagoltál az útra.

Anonimus:

Már 3 napja a karavánoknál ténykedsz, igaz nehéz volt a beilleszkedés és nem igen akartak ezek a sötét bőrű fickók helyt adni a következő utazásban. Talán szerencsédre írható, hogy a karaván vezetőjét majd' elvitte a sárgaláz. Ugyanis közbenjárásodnak hála él és virul és azóta csak úgy emlegetnek, hogy a gyógyító kibe a fény költözött. így hát egy kisebb rajongótábornak örvendhetsz. Épp az utolsó tevéket szereled fel amikor három különös alakot sodor felétek a sivatagi szél. Egy öregembert fekete köntösben. Egy erős és páncélos hölgyet kin jól látszik, hogy semmi keresni valója nem lenne itt. És egy büszke, egyenes tartású fiatalembert, ki kissé talán feszült de az erő és reménység járja át.
-Héjjjó Ano - szólítanak meg ugyanis így hívnak a többiek -  fogd ezt!- ezzel kezedbe nyom egy térképet - és vidd oda a társaságnak akik most jöttek. Az öreggel már mindent letárgyaltunk. Kérlek fogadd őket és ügyelj rájuk, hogy ne szomjazzanak! - Ezzel elfordul és a maga nyelvén további parancsokat vakkant a többieknek
Te tudod, hogy bár a társaság csodál téged a karaván vezető sosem békélt meg veled ugyanis nem érti és fél az erődtől.

A karaván maga egy árnyékos kis oázisnál gyülekezik, valószínűleg fűszereket és egzotikus gyümölcsöket szállít Tristramba bár azt suttogják igen csak veszélyes az út és így nagyon felszaladt a termékek ára. Így hát az eddigi mindennapos karavánok először csak minden hetesre, majd hónaposra csökkentek. Most pedig kérdéses, hogy egyáltalán indul e és ha igen mikor. Így voltaképp szerencsések vagytok. Körülbelül 30 tevét számoltok mind roskadásik megpakolva, továbbá pár harci Dromedárt és fegyvereseket akik jól felszerelve kísérik majd az utat. 3 Hintó is helyet kapott, valószínűleg méltóságok választották ezt az utazási formát. És ugyan a legtöbb teve a fent említett árut szállítja láttok kettő fekete tevét aki meglehetősen titokzatos rakományt fog szállítani. Még Ano előtt is titkolóznak ez irányba.

A hozzászólást Arkán összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 03, 2013 4:22 am-kor.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 4:18 am

A térkép amit Anonimus kap

Karavánok (Vihar előtti csend) Wtz0
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 74
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 5:07 am

Miután megérkeztem nem enyhült a bennem morajló nyugtalanság. Ennek két okot is tudtam adni. Az egyik, hogy a megérzésem ami indulsra késztette azt sugta tovább kell mennem. A másik az, hogy addig a tenger volt viharos a szárazföldön viszont az emberek. Hiába senki nem néz jó szemmel egy gyereket aki mindent megbámul. Sikeresen találtam egy karavánt ami talán elvihetett volna valahova ám bizonyos okokból nem kedveltek. Talán az lehetett a gond, hogy a már korábban emlegetett pénz nem volt a birtokomban akármi is legyen az. Szemlátomást mindenki nagyon oda volt azért a dologért bizonyára rendkívül fontos lehetett. Néhányan szúrós tekintettel nézegettek engem és a bőröm színét. Hozzájuk képest sokkal világosabb voltam ám ez engem egy csöppet sem zavart. Jól tudtam csak az számít ami belül van. Hiába néz kívülről valami meseszépen ha a belsejében egy démon leledzik. Egyikük különös módon zavart el engemet.
-Elég baj, hogy a főnök sárgalázban fekszik nem kell még egy kolonc.-
Mikor ezt meghallottam szinte követeltem, hogy vigyenek a beteghez. Szegény ember teljesen sárga volt minden ízülete sajgott. Lassan odaléptem hozzá levettem köpönyegem magamról majd lágyan egyik kezemet a leskasára másikat a fejére helyeztem. Halkan elmormoltam egy varázsigét amitől gyógyító kék fény áradt ki a kezemből. Sajnos mivel nem voltam erőm teljébe beletelt pár órába míg meggyógyíthattam a férfit. Kissé elfáradtam bár ez másfajta fáradság volt mint a halandóké. Amint végeztem és kiléptem a beteg sátrából mosolygó arccal fogadtak engem. Nyoma sem maradt annak a nyomasztó hangulatnak ami nemrég tapasztaltam. Szinte tisztelni kezdtek és érdekes becenevet kaptam. Nem azért tettem, hogy tiszteljenek sem azért, hogy a karavánnal tarthassak. Csak azért cselekedtem mert így láttam helyesnek. Egyedül a karaván vezetője volt velem kissé hűvös és bizalmatlan. Nem csodálom hisz nem minden csoda mögött áll a mennyek hatalma.

Hiába a bizalmatlanság segített nekem, és nem zavart el. Csatlakozott hozzánk egy kisebb csapat akiről fura pletykák keringet. Pontosabban csak pár szót halottam valami térképről és, hogy rendkívül fontos a dolog. Arra gondoltam hátha ők is azért keltek útra mint én. Lassan odamentem hozzájuk átadtam a térképet.
-Üdvözletem. Úgy tűnik egy ideig együtt fogunk utazni. a nevem Anonymus nagyon örvendek.- majd mikor bemutatkoztam a rongyba tekert súlyos rudat beleállítottam a földbe, hogy kissé pihentessem a hátamat.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 5:53 am

- Még mindig nem értem, hogy miért nem hajóval mentünk? Most őszintén, mennyivel jobb ebben a rohadt hőségben tevegelni, minthogy a sós levegőn a tengerpartok mellett ringatózni - rimánkodik még az öregnek bőven.
Utálja, ha valaki a nehezebb utat választja, legyen szó akármiről. De mindegy. A fogadóbizottság jön, a várthoz képest fehérebb bőrrel, de nem igazán foglalkozik vele. Természetesen biccent, nem bunkó ő, csak egy kicsit ideges. Azzal még elvan, ha szárazföldön van, mert azzal nincsen semmi probléma, na de a sivatag kellős közepe! A legrosszabb hely, amit el tud képzelni egész Sanctuaryn.
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 8:47 am

- Talán tényleg jobb lett volna, ha a tengeren megyünk, Kapitány úr, de biztosan a Fény akarta így és kik vagyunk mi hogy dacoljunk az akaratával? - mondom mosolyogva és remélem talán kicsit jobb kedvre derítem a morcos tengerészt. - Gondold azt, hogy ez is egyfajta tenger, hiszen eléggé nagy és amíg a szem ellát hullámok hullámok hátán. De legalább nem fogunk vízbe fulladni. - és bízom benne, hogy nem harapja le a fejem a kis tréfa hallatán.
- Üdvözlet neked is. - köszönök az újonnan érkezettnek és kíváncsian nézegetem a rongyba tekert rudat, vajon mi is lehet az.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 9:36 am

Rach kissé unottan, de szokásához híven mosolyogva reagál:
- Ó kedveseim már százszor elmondtam, hogy sietnünk kell és jelenleg ez a leggyorsabb megoldás.
- Áá szóval itt az úti térkép, csodás! Köszönöm Anonimus. Az én nevem Alisteer Rachanes de maradjunk csak a Rachnál. - mondja majd kitekeri a térképet, hogy láthassa mindenki. A Pár percnyi feszült figyelmet hangos sóhajtása szakítja meg:
- hah szóval keresztezzük a hegyen a rendházakat is... jobb lesz figyelni. Milyen érdekes, hogy az utunk egy részét megtette annak idején a magányos vándor is... khm jobb lesz figyelni! - majd szó nélkül, kissé gondterhelten lépked a tevék irányába

Miután beértek a karavánhoz kaptok egy - egy tömlő vizet, de sokáig nem tudtok pihenni hiszen a karaván vezetője mihamarabbi indulást sürget. Gyorsan felvázolja az utazás körülményeit és menetrendjét. Mindannyian szemügyre vehetitek a társaságot, a tevéket és a szállítmányt. Ami zavaró az egészben az a rengeteg fegyveres. Szinte sugallja, hogy valami nincs rendben az úton.

// Átvezető idő következik. kérlek írjátok meg mivel akartok foglalkozni az utazás során, vagy akartok e még cselekedni az utazás előtt (ha igen azt most megtehetitek), mindenképp szóljatok mert csak az után fogom tudni folytatni a történetet //  
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 9:54 am

A fekete ruhás férfi és a nő kedvesen köszöntött engem, míg az a morcos szóra sem méltatott. Ez egy cseppet sem zavart, mert bizonyára elfoglalta valami probléma. Amint átadtam a térképet rögtön tanulmányozni kezdte. Idáig minden rendbe is enne ám amint kiejtette a száján a magányos utazót valami hirtelen bevillant. Egy férfi ki hegyeket sivatagok járt be magányosan egy célt vezérelve. Jól tudtam mi volt az a cél mely oly természetes volt számomra, mint másnak a levegő. Ilyenek gyakran eszembe jutottak mást viszont mintha kitöröltek volna az elmémből. Erre remek példa az mikor odaadtak mindegyünknek egy bőrdarabot. Nagy kerek szemekkel néztem mit kéne vele tennem. Odafurdaltam a nő felé és halkan szinte suttogva tettem fel a kérdést.
-Elnézést, de mi ez és mit kell vele csinálnunk?-
Sajnos sok dologgal voltam így az emberek világában, ami számukra természetes az nekem szokatlan ismeretlen. Miközben végighallgatom a választ szemem sarkából azt a sok fegyverest néztem. Az-az érzés támadt fel bennem, hogy ők tudnak valamit ezért a fegyvereimet a kezem ügyében tartottam.

Utazás alatt csak akkor szólalok meg, ha kérdeznek különben gyönyörködök a táj szépségében majd.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 10:04 am

Miután felcsapja a csuklyáját, hogy ne kapjon hőgutát, és lehúz egy korty rumot, készen áll az indulásra. Ő harcra mindig fel van készülve, a tengeri medvék élete során ehhez hozzászokott már. Az út alatt maximum a nemrég megismert lovagnőnek csapja a szelet, csak hogy elfelejtse, min zsörtölődött eddig.
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 1:10 pm

Felveszek egy szokásos napi menetrendet. Reggel imádkozás. Amikor pedig van egy kis pihenő a bal kezemmel gyakorlok, szeretném mind a két kezem egyformán használni idővel és ehhez kell a sok gyakorlás. Gyakorlás közben szívesen hallgatom Bones kapitány hangját. Nem igazán akarok tőle semmit, de sokkal szórakoztatóbbá teszi az utazást. Néha az öreget faggatom a démonokról, biztos tud nekem mondani egy-két eddig nem ismert információt.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 7:52 pm

Utazás
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 7:52 pm

The member 'Arkán' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Próba' :
Karavánok (Vihar előtti csend) Ka5vd4

--------------------------------

#2 'Próba' :
Karavánok (Vihar előtti csend) Of7qdk

#3 'Próba' :
Karavánok (Vihar előtti csend) 15rihl1
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 8:14 pm

Az utazásotok nyolcadik napján jártok amikor különös hangokat sodor felétek a reggeli szél. Rémisztő krákogás és mély dörmögő morgás mely az egyszerű ember csontjáig hatol. Percről percre hangosabb és hangosabb lesz, ahogy füleltek úgy veszitek észre, hogy minden irányból lehet hallani.
A karaván vezetője megállította a menetet és parancsba adta a katonáknak a készültséget.
Kisvártatva a hangokhoz testek is párosulnak. Fekélyes, vöröses bőrű, bűzlő púpos hátú humanoidok rohamoznak a sivatagból. Az egyik karjuk éles csontkinövésben végződik, hogy azt forgassák fegyver gyanánt. Iszonyatot és bűzt árasztanak. Bár a fegyveresek sokakat lefognak, így is jut rátok 4 egyed.
Metana könnyen felismeri, hogy a démonok egy alsóbb kasztjával, egy bizonyos romlást hozó szolgafajjal van dolgotok. Sajnos az egészre nem emlékszik amit tudni kell róluk de a lényegre igen; úgy halnak legkönnyebben ha a fejüket a testüktől elválasztják. Bár a holtestet égetni kell mert démoni férgek melegágya mely romlást hoz a halandókra.

Bár tény, hogy előtettek állnak ezek a pokoli teremtmények, mégis elgondolkodtató, hogy testet öltve mit keresnek a sivatagban. Sajnos Metana jól tudja az olvasmányaiból, hogy az ilyen események mindig túlmutatnak egy egyszerű portyán és valami készülődik aminek ez csak a kezdete.

//Mivel idejében felkészültök az eseményre a kezdeményezés ez esetben a tietek Smile //
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 9:20 pm

Napokon keresztül utaztunk már mely a nyolcadikba fordult. Mivel indulás előtt nem kaptam választ a kérdésemre a harcias hölgytől ezért nem faggatóztam tovább. Kis odafigyeléssel sikerült rájönnöm, hogy ama bőr darabban folyadék van melyet a halandók időnkét magukhoz vesznek. Hogy ne keltsem, fel a gyanújukat úgy tettem mintha innék majd elrejtett a köpönyegem alá a tömlőt. Esténként étellel is kínáltak bennünket, ami arra engedett következtetni, hogy elég bajos dolog, ha valaki halandó. Azonban nem volt kedvem a színlelés miatt elvenni tőlük az étket mivel tudtam nekik létkérdés ezért csak pár falatot ettem. Ama bizonyos nyolcadik napon furcsa hangokat hozott felénk a szél. Vérszomjas baljóslatú hangokat, amelyek nem e világra való lényektől származott. A karaván meglát, majd a katonák felkészültek egy összecsapásra ám nem hiszem, hogy ilyesmire fel tudták őket készíteni. Ember alkatú vörös bőrű elkorcsosult démonok voltak melyeknek a puszta jelenléte is romlást hoz. A szörnyek nagy száma ellenére bátran szembeszálltak velük nem futottak el. Mindenáron megpróbáltak minket megvédeni. Sajnos minden igyekezetük ellenére négy átcsúszott a vonalaikon és felénk tartottak. Az öregembertől nem gondoltam, hogy tud harcolni ám a másik kettő elég harciasnak tűnt. Úgy tartottam tisztességesnek, hogy mivel két kardom van, én két ellenféllel fogok megküzdeni. A súlyos a bebugyolált lándzsámat beleállítottam földbe, mert abban a helyzetben csak hátráltatott volna. Az emberi formámban az bizonyult a legkényelmesebbnek. Angyali hatalmamat csak vészhelyzet esetére szerettem volna bevetni.

Oldalazva kissé elhatárolódtam az utazóktól majd kivontam fegyvereimet, hogy magamra vonjam a szentségtelen lények figyelmét. Kettőre számítok, ám ha több jönne, akkor azzal küzdenék meg. A felém közeledő lény(ek) mikor már vagy tíz lépésre közelítenek, meg feléjük rohanva igyekszem egy csapásra fejüket venni. Nem vagyok tisztában a gyengeségükkel ám ezek kicsit hasonlítanak az emberekre és náluk a fejvesztés végzetes és visszafordíthatatlan.
+Minden cselekedett pontomat egy-egy szörny fejének levágására szánom
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 11:50 pm

Már csak ez hiányzott. Soha a büdös életbe nem találkoztunk volna ilyen gusztustalan szarokkal, ha hajón megyünk! Ez a legegyszerűbb meg a leggyorsabb is, mi?
Amikor a kísérőcsapat harcba rendezi magát, ő is leszáll, és kivont kardokkal várja az ellent. Egyet kap a fejére is, így lesz dolga neki is.
Ő csak az alap koncepciót vágja, miszerint az átlag teremtményeknek mindenhol fáj, így nem célozgat külön testrészre, csak vagdos.

// Képesség miatt +1 közelharci támadásra //
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Dec. 03, 2013 11:50 pm

The member 'Cpt. Pete Bones' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Karavánok (Vihar előtti csend) Zmcggl Karavánok (Vihar előtti csend) Zmcggl Karavánok (Vihar előtti csend) 51d6cg
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:10 am

Anonimus kérnék tőled is 2 db közelharci dobást plusz egy próbát a nyaki célzásra!
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:19 am

//Elnézést kérek amiért nem akkor dobtam mikor kellett volna.//
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:19 am

The member 'Anonimus' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Közelharc - Támadás' :
Karavánok (Vihar előtti csend) Zmcggl Karavánok (Vihar előtti csend) Zyftf

#2 'Próba' :
Karavánok (Vihar előtti csend) Ka5vd4
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:29 am

Amikor meglátom a közeledő lényeket érzem, hogy elönt a gyűlölet és végre tettekre válthatom a régen dédelgetett vágyamat.
- Pusztítsuk el az összes démont! A Fény segítsen! Üssétek le a fejüket!
Azzal a legközelebbi teremtmény felé rohanok és már ütöm is.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:29 am

The member 'Metana' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Közelharc - Támadás' :
Karavánok (Vihar előtti csend) 333y6b9

#2 'Közelharc - Támadás' :
Karavánok (Vihar előtti csend) Zyftf
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:33 am

Metana tőled is kérnék egy célzást nyakra próbadobással!
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:42 am

.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:42 am

The member 'Arkán' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Védelem' :
Karavánok (Vihar előtti csend) Ngwvom
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:51 am

Bones:

Bár a kapitány ellenfele meglehetősen hatékonyan védekezik, nem bír a tengeri medve hatékonyságával és hamar áttörik a védelme. Egyik csapás a másik után záporozik az ocsmány ördögre. Hamarosan a homokot zöldes vér pettyezi és mint kés a vajon hatol át Bones pengéje a szentségtelen húson és csonton. A csapások következtében hol egy kéz, hol egy láb és legvégül egy fej veszíti el gazdáját. Így Bones előtt szinte már a harc elején egy megcsonkított torzó vergődik utolsó idegrángásában.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) I_icon_minitime

Karavánok (Vihar előtti csend)
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Dokkok (Vihar előtti csend)
» Hallottasház (vihar előtti csend)
» Fogadó a révhez (Vihar előtti csend)
» Anonimus (vihar előtti csend)
» Tristram ostroma (Vihar előtti csend)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Khanduras :: Lut Golein-
Ugrás: