Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Popup11
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_vote_lcapTristram ostroma (Vihar előtti csend) I_voting_barTristram ostroma (Vihar előtti csend) I_vote_rcap 
Malthael (485)
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_vote_lcapTristram ostroma (Vihar előtti csend) I_voting_barTristram ostroma (Vihar előtti csend) I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szint10
Dobástábla
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Tristram ostroma (Vihar előtti csend)

Go down 
+4
Cpt. Pete Bones
Metana
Anonimus
Arkán
8 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Empty
TémanyitásTárgy: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Jan. 08, 2014 3:21 am

A megfoghatatlan valóban nagy sebességet produkál és hiába Astra döfése, valahányszor csak kavicsot és földet ér. A nagy igyekezetben, szinte észre sem venni, hogy a pokol e földi csarnokát végre elhagytátok és viszonylag friss levegő és csípős hideg borzolja fel testetek. Mikor feleszmél a csapat borzalmas látvány fogadja őket. Bár e borzalom nem az undor és a mészárlás maradványa szülte, mint az imént, hanem a város állapota. ahol eddig csinos kis házak álltak, most lángok és kőhalom, ahol gyermekek játszottak ott haldoklók és holtak szenvednek.
A nyomok nem messze a csarnoktól eltűnnek. De tudjátok, hogy valahol a közelben kell, hogy legyen. Nem messze tőletek egy ismerős és erős férfihang zeng az éjszakába. Ha jobban megfigyelitek, egyből felismerhetitek Richard parancsnokot.
- Rendben fiuk! Akkor a falakra, most! Nincs vesztegetni való időnk. Nyomás!
- Íjászok lőjetek mindenre, ami nem ember!
- Kapukat erősíteni, keresztvasakat, gerendákat!
Hatalmas harci dobok monoton durrogása és kürtök rikácsolása végett a többi parancsot nem értitek már. Richard és véres és láthatóan valami féle harcot ő is vívott.

Egy hatalmas mély és förtelmes ordításra lesztek figyelmesek, ti már jól ismeritek ezt a hangot. A falakról a katonák Démonúrról és férgekről és valami iszonyú teremtményről beszélnek a parancsnokaiknak, de sok idejük nincs, mert a roham újból kezdetét vette…

Bones Kapitány.

Egyedüliként maradtál az árnyakkal és férgekkel telt csarnokban. A Horadrimok továbbra is küzdenek a sötét mágia ellen. Amikor azonban kutakodni kezdenél az árnyak téged is távozásra bírnak, így csakhamar beéred a csapatot.
Vissza az elejére Go down
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 74
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimePént. Jan. 10, 2014 10:44 am

Sajnos nem tudtuk utolérni a démont hiába döfködte a nőszemély a földet. Rövid idő alatt kiértőnk a friss levegőre, de csak a halál rothadó bűze fogadott bennünket. Nem messze tőlünk egy érces hangú ember osztogatott parancsokat az embereinek és próbált bátorságot önteni beléjük. a megnevezhetetlen szörnyeteg vérfagyasztó üvöltését hallatta valószínűleg azért, hogy megrémítse az amúgy is rémült katonákat. Az ellenség már a falak alatt tanyázott és támadásra készült. Az egyetlen esélyt arra láttam, hogy követtem a bömbölés forrását majd visszaszerzem fegyverem minél előbb megszabadítom ennek a rusnya teremtménynek a testét a fejétől. Úgy terveztem ha kell levettem magam a vár faláról ha esetleg a démont ott találom.
/Amint közelebb érek hozzá még mélyemre nyomom benne a lándzsám majd egy újabb szent hullámmal igyekszek végleg visszaküldeni a pokol mélységes mély bugyraiba. Remélhetőleg ez meggyengíti majd annyira, hogy fejét vegyem./
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimePént. Jan. 10, 2014 9:57 pm

Amint rohanva megérkezem látom, hogy itt már ostromállapotok uralkodnak. Nem sok lehetőségünk maradt. Az utolsó emberig kell harcolnunk és még akkor sem biztos, hogy megmenekül a város vagy egyáltalán túléli bárki az emberek közül. A fődémont kell mindenképp megölni, mert a halálával lesz esély szétzilálni a démoni hordát. Elindulok a bömbölés felé és felkészülök az utolsó csatára. A Fényhez fohászkodom és próbálom megerősíteni magam. A gyűlöletből merítek erőt és engedem, hogy átjárjon a Fény ereje. Kivont kardal rohanok a falhoz és próbálok a démon közelébe kerülni, hogy ismét felvegyem vele a harcot. Nem figyelem a társaim mit tesznek de bízom benne, hogy nekik is sikerül kikeveredni a város falához.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimePént. Jan. 17, 2014 3:47 am

Bones kénytelen kirohanni a helyiségből, de a kinti látvány sem sokkal jobb. Zavartan néz körbe, és ennek a zavartságnak hangot is ad, odakiabálva a többieknek.
- Ennek semmi értelme! Ha a tekercs kellene neki, akkor nála lenne a többi, különben mit keresnek itt a démonok? Miért ostromolják a várost? Amúgy is, itt mindenki meghal, ha nem teszünk valamit, a tekercsekkel kellene foglalkozni, különben mind itt rohadunk meg!
Astra

Astra

Ember

nő

Tapasz. pont : 41
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimePént. Jan. 17, 2014 7:09 am

A Fal tetejére érve elvesszem az egyik íjásztól az összes nyílvesszőjét és rá szólok menj hozz még. Íjamat megfeszítem és úgy várom a közeledőket.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeVas. Jan. 19, 2014 8:28 pm

Mindnyájan a fal tetejére értek, a mozgolódó ellenség sajnos lő-távon kívül van. Mindenki megfeszült izmokkal és idegekkel várja a bekövetkező ostromot, ami perceken belül elkezdődhet. Richard fel alá járkál, mérlegeli a lehetőségeket, keresi a város gyengébb pontjait, hogy oda még több katonát csoportosítson az amúgy is gyér létszámból. Minden harcra kész legény a falakon vagy épp a mögött segédkezik, szurkot melegítenek, sebeket látnak el vagy épp a nyílvetőbe töltenek lövedéket.

Elnézve a dolgokat van egy kis időtök kidolgozni valami stratégiafélét.
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeHétf. Jan. 20, 2014 8:29 pm

Richard közelébe próbálok jutni a nagy keveredésben.
- Van már valami haditerv? Arra gondoltam, hogy egy veteránokból és belőlünk összerakott csapattal támadjuk meg a démonurat. Ha elpusztul a sereg vezér nélkül marad és sokkal könnyebb dolgunk lesz. Én készen állok bármire, csak pusztítsuk el ezeket a förtelmeket!
Astra

Astra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeHétf. Jan. 20, 2014 10:33 pm

Fél füllel elcsíptem amit Metana mondott, Richardnak.
-Richard, mondtam a tiéd az íjam és nem sűrven fogsz ilyet hallani egy amazon szájából, hogy parancsot fogad el tőled. De jó ötlet megint elindulni keresgélni és nem itt harcolni az embereid meg a városiak mellett. Szerintem hozz inkább létre egy tartalék egységet és ahol nagyon szorul majd a hurok ott tudd őket bevetni, főleg ha megint felbukkan a féreg.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeKedd Jan. 21, 2014 7:56 am

- A fene essen ebbe a tekercses baromságba - mormogja maga elé, majd iszik egy korty rumot.
Nem látja az értelmet még mindig a tekercs jelentőségéről, de ha már itt a vég - ami ekkora démonsereg esetén lehetséges, - még egy korty a kedvenc italából, egy utolsó gondolat mindennél drágább hajójára, és egy utolsó belső monológ belefér.
Hova lesznek a céljai, az álmai... Pedig ő csak jót akart tenni, és nyomot hagyni a világban. Majd valaki más egyszer... talán ráeszmél ugyanarra, mint ő, és elvégzi helyette. De mindegy most már. Neki mindegy.
A stratégia nem érdekli. Az nem az ő asztala. Bones csak magára fog vigyázni. Persze, megy oda, ahova mondja a parancsnok, de ha az életéről van szó, ő simán ott hagyja a katonákat meghalni.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeSzer. Jan. 22, 2014 11:57 pm

A város, falakon sorakoztok fel és készültök az elkerülhetetlenre. Kitörni a városból lehetetlen, az ostromgyűrű bezárt és Harcosok, civilek mind bennragadtak a romos, kaotikus Tristramban. Bár talán kis megnyugvás, hogy a falakon belüli ellenséggel sikeresen végeztek. A maroknyi Horadrim is a falakra siet.

Richard komolyan lépdel, majd meghallja a kis csapatot.

- Nos azt kell mondjam jelen esetben a falakon van a legtöbb esélyünk. Ha rosszra fordul a dolog a megmaradt lovasság megpróbál éket verni a gyűrűbe ahol talán sikerül kis előnyt nyerni legalább addig, amíg a városi lakosság egérutat nyer. És idehallgassatok, nem készülök ma meghalni, ám ha így alakul az egész pokol rettegni fog majd mikor alászállok, hisz holtamban is harcolok ezek ellen! – itt mutat, a változatos démoni teremtményekre kik a falak alatt strázsálnak
- Köszönöm, hogy kiáltok a fenevadak ellen, a démon úr ez a féreg most nyilván rendezgeti sorait, de hamarosan megjelenik, ebben biztos vagyok.

Ám ekkor csak egy mély és jól ismert menydörgő hang cikázik végig a városon és e hang egészen az emberek szívéig hat.
- TÁMADÁS! SENKINEK NE KEGYELMEZZETEK! – majd démoni kürtök harsannak, és a föld megremeg, ahogy több ezer láb dübörög a városi falak irányába. Hamarosan az ég elsötétül a nyilaktól melyet a város védői zúdítanak a rohamozókra.

Ano: Észreveszi, hogy nem messze pár cserép és törmelék között hever az ő szent lándzsája. Talán mikor araszolt kifele a démon nem tudva mi is az egyszerűen elhajította, vagy pusztán véletlen vált ki belőle, de a lényeg nem is ez. Hanem, hogy ott a fegyver, ami a legnagyobb roncsolást végezte….

Ezek után számos létra és csáklya fúródik a falakba és démoni teremtmények másznak fel, hogy kioltsák az élet lángját. A harc zajlik, a démonok bejutni próbálnak a védők pedig mindeddig sikeresen helyt állnak.
Majd feltűnik egy hatalmas faltörő, mely élőszövet és kő és pokoli láng elegye, a kárhozott lelkek nyögései szálnak tova belőle. Szép lassan a város megerősített kapujához gurul…

Ekkor a távólban kürtök harsannak, de ezek nem démoni kürtök. Majd dobok zendülnek egy másik irányból, de ezek nem démoni dobok… És egyszer csak felhangzanak emberi kiáltások. WESTMARCH! WESTMARCH! WESTMAAAAARCH! LUT GOLEIN! LUT GOLEIN! LUT GOLEIN! Üvöltik az emberek a távolban… és Tristram nincs egyedül.
Astra

Astra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 12:59 am

Végre valami kihívást láttam a dolgokban, megindult a démoni sereg hatalmas túlerőben, és próbát láttam ebben a dologban ezt csak a legjobbak élhetik túl és nekem nagyon is sok esélyem volt rá, no nem csak azért, mert jó harcos vagyok, hanem mert a csapat amibe belecsöppentem szintén kiváló harcosokból állt. Végre látótávolságba értek, és szívem hevesebben vert, izgult, hogy minden lövésem találjon. Az emberek nyíl esőt zúdítottak a démoni hadakra én viszont csak célzott lövéseket engedtem el amilyen gyorsan csak tudtam. Szorult a hurok, létrák csapódtak a falaknak, egy lángoló faltörő kos közelített. Viszont a távolból emberi csatakiáltások hallatszottak. Bosszús lettem rájuk, mert kevesebb démoni lény marad nekem akivel végezhetek.
Herald

Herald

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 1:15 am

A horizonton túl tudtam, hogy Tristram vár bennünket és a segítségünket. Izgatottan vártam, hogy a lassan alábbszálló vonal mögül megpillanthassam Tristramot. Nem tudtam éle még vagy hal. Nagy megkönnyebbülés járta át szívemet ahogy a város alig romosan állt ott. De még állt. Kivontam kardomat és a mennyek felé szegeztem.
-TRISTRAMÉRT ÉS A MENNYEK ÉRT!
Az élbolyban vágtáztam, Hátamat szinte borzongatta a tömeg felcsendülő üvöltése. Sarokkal jeleztem paripámnak, hogy vágtasson. Szemem előtt lassan kiterült a démoni sereglet Felöltve teljes méretét. Kürtjeinkre a sereg megbolydult. hamarosan másik kürt szólalt fel a túloldalon. Lut Golein seregei is ideértek. Egyenesen bevágtáztunk a démoni seregbe. Pallosommal csapások sorozatát mértem a szörnyekre. Olykor kettőt egyszerre. Kik közelebb jöttek azoknak orcájába építettem lábbelimet. olykor kantárt se fogtam és puszta kézzel vívtam a sereglet ellen. Mikor, hogy értem őket.
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeCsüt. Jan. 23, 2014 7:31 pm

~ Nincs még veszve minden. A Fény megsegít. Sosem adtam fel a reményt és most újabb esély támadt a győzelemre. Jön a felmentő sereg, addig meg már csak ki kell tartani. Előrántom a kardom és a Fény ereje fut végig a pengén.
- Ellentámadás! Szorítsuk két front közé a rohadékokat! - közben harcolok a falon keresztül mászó, ugró, kúszó förmedvényekkel. Folyamatosan haladok a kapu felé, mert ha betörik akkor ott várható a legnagyobb erő ami talán beveheti a várost. Közben levágok minden rettenetet ami az utamba kerül. Fénytől átitatott pengém és a hittel megerősített karom erejétől ritkán kell egy csapásnál többet áldoznom a mocskos démonokra. Különös elégedettség feszít belülről. Végre most törleszthetek és mindent megteszek, hogy a lehető legtöbb dögöt küldjem a pusztulásba.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimePént. Jan. 24, 2014 10:43 am

Lut Golein, oda irányított Aska, a királynő sokadik szövegeltségese. Csatlakoznom kellett az ottani erősítéshez ami Tristam felé indult. Közben füleltem, sokat beszéltek a katonák, megtudtam újfent démonok ellen kell majd küzdenem, aztán majd kiderül mi haszna származik ebből az úrnőnek, mármint Tristam megsegítéséből.
Hamar ki kellett üresítenem az elmémet, mert egyre csak közeledtünk, hátranyúltam a nyílvesszőket tároló tegezhez, tapintásra megtaláltam az áldott hegyűeket.
Kis hóbortnak tűnhet, de mindig is szerettem faragni, és ment is a dolog. Különféle mintákat karcolgattam a szára végétől kicsit lejjebb, tapintásra így megtudom állapítani melyik milyen hegyű. Számomra hangulatos, és egyben praktikus harc közben, de azért még akad, olyan, hogy a nagy izgalomban csak előrántok valamit, rossz szokás amiről le kellene szoknom.
Tehát még idejében elővettem a démonokra megfelelő nyílvesszőt, és beletettem az egykezes számszeríjamba, utána megigazítottam a rajta lévő kést is.
Már csak arra lettem figyelmes, hogy a "társaim" egy rész rohanva csatlakoznak a másik erősítésnek szánt csapathoz, hirtelen nem tudtam a nevüket. Sokan még helyettem is lelkesebben ordítottak, és rohantak.
~ Menjetek csak, én aztán nem sietek. ~ - Gondoltam, miközben néztem kiknek a hátát kell fedeznem. Beláttam nehezen lehet tömegben lőfegyvert használni, lényegében persze lehet azt, de célt téveszthetek. A többi démonhoz képest az egyik nagyobb fajtába - ami könnyű célpontnak tűnt - lőttem a korábban felhúzott nyílvesszőt, aztán gyorsan beletettem egy másikat, bal kezembe vettem, majd a jobbal kihúztam tokjából a tőrömet, és rövidke -magamnak szánt - ösztönző kiáltás után belevetettem magam a csata hevébe, s a tömegbe egyaránt. Ha közeli célpontot kapok, akkor vágom a jól látható testrészeket, megszúrom a hajlatokat, aztán ha pár karnyújtásnyi távolság van köztem, és a célpont között akkor kilövöm rá a felhúzott nyílvesszőt.

Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeVas. Jan. 26, 2014 10:17 pm

// A kapuknál //

Richard szépen felsorakoztatta, embereit. Hisz a betörni készülők minden ellenállás nélkül, egyenesen a város szívéig juthatnak, így a parancsnok dolga ennek gátat szabni. Lándzsásai strázsálnak és várják az elkerülhetetlent.
A kapu pedig ritmikusan dübög, mint egy haldokló utolsó szívverése mely után csak a béke és a semmi következik. Aztán végül a kapu megadja magát és hatalmas égbekiáltó reccsenéssel török ripityára. Ezek után démoni szolgák rontanak rá a város bátor védőire.

// Valahol a kapuk előtt //

A két sereg meglepte a démoni egységek törzsét, így most, mint dió a satuban két oldalról kapnak csapást. Ami a fő seregtestet szinte megsemmisíti. Az út megnyílik, hogy a baráti egységek egy része elinduljon a város felé.

// Egy úr dühe //

A megfoghatatlan, nem számított ekkora összefogásra, fortyog haragjában, melynek hangot is ad, így mint egy természetfeletti vihar robog végig minden élőn az ordítása.
- Bah ti szánalmas férgek, tetemeitekkel etetem a pokol összes kutyáját... - morogja majd elindul a város felé, félre taszítva élőt és holtat egyaránt, jól látszik nem az emberek és a védők érdeklik őt.
- A TEKERCSET AKAROM - ordítja. és a már megszokott földalatti mozgásával hamar visszaér a városba nem messze, hőseinktől.
- Most befejezzük amit elkezdtünk ti mocskos kurvák! - zengi és kezével romba dönt egy kisebb istállót.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeVas. Jan. 26, 2014 10:54 pm

Kicsit megenyhül a szíve, amikor felharsannak a felmentőcsapatok kürtjei, és hallja a kiáltásokat. Előrántja kardjait, és vár. Aztán meghall valami csörtetést hátul, nem sokkal mögöttük, és megpillantja a korábbi démont, aki egyre idegesebben követeli a tekercset.
Itt az idő. Ennek most kell véget vetni - gondolja, és elindul le a falról.
- Itt van a démon! - Kiáltja el magát, de nem veszi le a tekintetét róla. Így szuggerálja, a stabil szemkontaktussal próbál hatni rá, talán egy kicsit meg is félemlíteni.
Lassan mozog és kimérten, mint aki párbajra hív egy másikat. Még megvárja, míg néhányan szintén ideérnek, hogy szembeszálljanak vele, aztán támadásba lendül.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeVas. Jan. 26, 2014 10:54 pm

The member 'Cpt. Pete Bones' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 51d6cg Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 2qur6o4 Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 51d6cg
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeVas. Jan. 26, 2014 11:31 pm

Meglepő módon minden simán ment, a túlerő, és a szorítás kivéreztette a fattyakat fizikai burkaikból.
Nem bántam az egészet, gyorsan, és hatásosan, feloszlott az egész küzdelem látszólag, a démon csapatok beindultak a városba. Rárontottak a jó, és rossz népre.
~ Sose vonzott a háborúskodások, alig lehet a kialakult káoszban helyt állni. Talán nehéz vérttel, pajzzsal, és kardal könnyebben menne, de akkor meg a súly hátrál, hmm. ~ Gondoltam, miközben bevonultam a többiekkel a városba rendet tenni. Aztán egy szokatlan dolgot tapasztaltam, ordításnak felérő szavak hangzottak el, jól értettem őket. Egy szavát nem vettem komolyan, noha a hirtelen jött hang orkántól pár másodpercre össze rezzentem, de az hamar elillant, tudtam, hogy az ilyesmi harc esetén végzetes lehet. Ezért magamra erőltettem az ürességet, és hideg elszántsággal pásztáztam környezetemet. Ahol tudtam nyílvesszőimmel, vagy vágásaimmal, és szúrásaimmal segítettem a katonákat. Aztán amint láttam minden rendben, elsomfordáltam a csapattól és bevetettem magam a város belsejébe, valami azt súgta nekem, ott van az amit keresnem kell.
Keresgélésem végén, egy kiáltásra lettem figyelmes, ami egy elég nagy zaj után következett, ha jól értettem azt mondta "Itt a démon!". Irányt változtattam a hang irányába, rögtön megláttam a két alakot, a démont magát, és egy sötét öltözéket viselő férfit, messze volt tőlem így nem láthattam pontosan. Ő nem támadt egyből, úgy tettem én is, váltam, hogy előjöjjön még valaki aki először támad, jómagam akkor tervezem az árnyékokból támadás, amikor már legalább ketten rátámadtak a démonra. (bombákat még nem veti be)

A hozzászólást Mannimarko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 26, 2014 11:32 pm-kor.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeVas. Jan. 26, 2014 11:31 pm

The member 'Mannimarko' has done the following action : Szerencsedobás

'Távharc - Támadás' :
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) S31ras Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 2r4r8s5 Tristram ostroma (Vihar előtti csend) S31ras
Herald

Herald

Ember

Férfi

Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 5:42 am

Hullik a férgese, a pallosom, és öklömön fetrengő démoni vérfoltokon csak úgy csillog a mennyek suggarai. Mélyrehatolnak benne és felszárítják a benne lévő gonoszt, ragadós bordó színt hagyva maguk után. A démonsereg látszólag megroppant. Rés nyilt rajtuk. Felnéztem ésahogy megláttam a ritkás részt a kapu felé égbe emeltem Pallosom.
-OTT A KAPU! ÁTTÖRNI! WÁÁÁÁÁ
Azzal lesujtottma pallosomra a szemből nekem rontó démonra. Kettészelve gyarló testét és árlépve rajta utat törtem a mellémszegődökkel együtt. Kézzel és palossal söpörtük el az útból a férgeket. Némelyik hullából falatozót csak agyon tapostunk kegyesen. Ék ként hatoltunk át a seregen utat vágva magunknak a kapuig amin aztán besiettünk és ott zsembe fordultunk a közeledő sereghez.
-Kitartás emberek. Gyöngülnek az átkozottak!
Kardom élével söprögettem a söpörni való söpredéket. Aki kibújt alóla az kapott egy maflást és után a nyakára egy suhintást. De csak visszavonulót fújtam. Nem a démonok voltak túlerősben. Más teendőm akadt. Mesterem szavai sejlettek fel a fejemben a Tekercsek említését követően. Felnéztem az égre. Egy halovány fény sugarat kerestem.
~Indulok...
-Tartsárok a kaput!

Beszaladtam a városba, már messziről megláttam a démont. Magamban elmorzsoltam egy imát, hogy az angyalok erőt adjanak nekem. Majd kétkézbe fogta mfegyverem és egyenesen a démonhoz rohantam. Közelébe érve lendítettem, a fegyvert, csípőből ráfordultma és vízszintesen vágtam egyet. A lendülettel tovább haladva fordultam még egyet mint egy kalapács vető végül az utolsó fordulásból egy jobbegyenessel prübálkoztam csapás mérni a démonra.

(+1 minden démonra/szörnyetegre)
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 5:42 am

The member 'Herald' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Zyftf Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 2qur6o4 Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 2qur6o4
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 11:47 am

Valahogy meghallom a kapitány kiáltását a nagy csatazajban.
~ A kapu most várhat ~ döntöm el gyorsan és teljes sebességgel a démonúr felé futok.
- Most befejezem amit elkezdtem, te ocsmányság - ordítom neki amikor a közelébe érek. A kardom a Fény erével teli és én minden gyűlöletem belesűrítem a csapásokba. Le sem lassítok, hanem azzal a lendülettel ahogy odaérek már kaszabolom is. Nem túl szépek a mozdulatok, de remélem annál hatékonyabbak lesznek.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 11:47 am

The member 'Metana' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Közelharc - Támadás' :
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Zyftf

--------------------------------

#2 'Közelharc - Támadás' :
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Zmcggl

--------------------------------

#3 'Közelharc - Támadás' :
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 2qur6o4
Astra

Astra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 7:38 pm

Túlságosan is belefeledkeztem a démoni lények levadászásába, észre sem vettem, hogy a fődémon bejutott a város falain belülre. A kapitány kiáltása zökkentett ki a lövöldözésemből és el is hibáztam azt a célpontot. A hang irányába fordultam és megpillantottam őt.
-Te féreg! Hát hiányoztam neked!
És már süvítettek is a nyílvesszőim a feje irányába.
//4db a sebes íjászat miatt//
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitimeHétf. Jan. 27, 2014 7:38 pm

The member 'Astra' has done the following action : Szerencsedobás

'Távharc - Támadás' :
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 4ryj3c Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Msoqh1 Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 2r4r8s5 Tristram ostroma (Vihar előtti csend) 31311f5
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) I_icon_minitime

Tristram ostroma (Vihar előtti csend)
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Khanduras :: Új Tristram-
Ugrás: