Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 Popup11
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_vote_lcapTristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_voting_barTristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_vote_lcapTristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_voting_barTristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 Szint10
Dobástábla
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Tristram ostroma (Vihar előtti csend)

Go down 
+4
Cpt. Pete Bones
Metana
Anonimus
Arkán
8 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 92

Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 31, 2014 7:22 am

Ez a rögtönzött technika bevált most, de valószínűleg nem minden esetben lenne ez igaz. De most ez nem számít egyáltalán. A lényeg, hogy újra esély nyílt a támadásra. A démon a hős lovaggal van elfoglalva, így kihasználva az alkalmat megpróbálja szétkaszabolni az oldalát.
Vissza az elejére Go down
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimePént. Jan. 31, 2014 7:22 am

The member 'Cpt. Pete Bones' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 51d6cg Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 51d6cg Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 333y6b9
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 9:51 pm

// Valahol a falakon belül. //

A féregúr, megrázkódik a záporozó csapások alatt. Förtelmes testét megannyi seb tarkítja. A férgek hullámokban rongyolnak ki az újonnan nyílt hasadékokon. A lény szemei feldagadnak majd szétloccsannak, ahogy tucatszám törnek elő a csúszómászók. A megfoghatatlan iszonyú, dobhártyaszagtattó üvöltéssel rogy a földre, hogy szentségtelen lelkét végleg kilehelje... majd teteme felhólyagzik és temérdek féreg tör elő belőle, a férgek távozása felszínre hoz egy kisebb ládafélét, mely lüktet mintha csak egy élő szerv lenne....

A démon úr halála elég volt ahhoz, hogy a sereg menekülőre fogja a dolgot. A maradék támadást az emberek ellenállása sikeresen visszaverte... Tristram, a város megmenekült. Hamarosan a a katonák örömittas harci üvöltése tölti be a tájat. A civilek pedig ünnepelve rohannak elő, hogy ki - ki megtalálja kedvesét, vagy szerettét. Bár győztek, az öröm nem lehet édes, hisz a veszteség felmérhetetlen...
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 102

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeVas. Feb. 02, 2014 10:06 pm

Megkönnyebbültem amint a legfőbb gondforrás bevégeztetett, sóhajtottam egyet, eltettem számszeríjamat, szorosabbra húztam össze sötétzöld szőrmés kabátomat - ami részben takarta fekete páncél szettemet. Aztán, körbenéztem, ujjongó, és író emberek sora jött és ment.
~ A java még csak most jön, temetés, vigadás, házak újra építése, takarítás. De várjunk csak, mi dobog? ~ Gondoltam majd a tekintetem a szörny helyére tévedt, egy lüktető láda, vagy az ami benne van, lüktetett. Undor elfogott de nem sokáig, lassan közeledtem a láda felé.
Herald

Herald

Ember

Férfi

Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Feb. 03, 2014 7:11 am

A démon pusztulni látszott és már csak halál tudáját vívta. Hála a mennyeknek esélye se mvolt a túlélésre. Az elöttem pukkadozó démon lassan magába csuklott. Jobbommal fölé tartottam pallosomat, mintha cska élével még ktté akarnám vágni de nem tettem. Csupán vártam, hogy fölfelé kilehelt lelke meghasadjon felszentelt pengémen és kétdarabban hulljon vissza a földre és kússzon le a pokol bugyraiba. Forgattam egyet a hatalmas fegyveren és a földbeszúrtam. Két kézzel megtámasztottam a keresztvasnál, féltérdre ereszkedtem...
-Túlvilági szellemek,
Szánalmas, gonosz lények.

Még egy határozott mozdulattal beljebb nyomtam a földbe.
-Tisztuljatok meg a fénytől,
Tűnjetek el e vidékről!

Tán csak véletlen egybesesés, de én szentül hiszem, hogy a mennyek mutatták meg szemünknek a lüktető dobozt. Felálltam a földről és a fegyveremet is magamhoz vettem. Egy lépést tettem a doboz felé és távolról vizsgálgattam.
-Hála a mennyeknek!
Úgyvéltem a tekercsek lehetnek benne, így egy egyszerű kalapács ütés mozdulattal mértem csapást a dobozra, hogy oldalát eltalálva felnyissam azt.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Feb. 03, 2014 7:11 am

The member 'Herald' has done the following action : Szerencsedobás

'Próba' :
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 Ka5vd4
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Feb. 03, 2014 12:32 pm

A Fénynek hála, végre elpusztult a démon. Kissé megviselt a csata de élek és csak az számít. Az új résztvevők is hatékony erőt képviseltek a harcban és lehet pont nekik köszönhetjük, hogy legyőztük ezt a rettenetet. Hálát adtam a Fénynek és a fohászomból feleszmélve vettem észre a dobozt amit az egyik lovag már meg is próbált kinyitni. Igaz a kardjával próbálta, de talán így is sikerül neki. Úgy mozdulok, hogy lássam mi van benne, ha esetleg majd kinyílik. Kíváncsi egy teremtés vagyok és igazán érdekesnek tűnik.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 3:42 am

Lecsapja kardjáról a nyálkás vért, már amennyire tudja, majd megkönnyebbülve felsóhajt. Miután megtörölte homlokát, ő is közelebb lép a ládához. Az volt a terve, hogy majd ő kinyitja, mert ő aztán nem riad vissza az ilyenektől, de Herald megelőzi.

// Ha Heraldnak nem sikerül kinyitnia, Bones is megpróbálja kifeszíteni a kardjával. //
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 3:42 am

The member 'Cpt. Pete Bones' has done the following action : Szerencsedobás

'Próba' :
Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 15rihl1
Astra

Astra

Ember

nő

Tapasz. pont : 41

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 8:56 pm

Nem hiszek a szememnek amikor kimúlik a féreg, a férgek amik a testét alkották gyorsan el illannak. Viszont mintha a szíve ott maradt volna de egy ládikára hasonlít. Páran már kezelésbe is vették, ezért csak izgatottan várom, ki tudják e nyitni. A féreg emberei is sorra elesnek győzelmi kiáltások hallatszanak minden irányból. Végre jöhet egy kis pihenés és fürdő.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 9:46 pm

// Egy különös lüktető 'ládaforma' körül //

A dolgok meglepő fordulatot vettek, egy maroknyi hős, az emberek egy katonákból és lovagokból álló serege megfordította a csata kimenetelét. Legyőzték a démonok egy urát és nagyjából a mocskát is kitakarították, bebizonyítva hogy több van az emberekben mint amit elsőre feltételeznek róluk...

A ládikó lüktet, pulzál és szinte a laikus is érezheti az energiát ami benne feszül. Egyesek a fegyverük segedelmével szeretnék felnyitni, sőt meg is próbálkoznak, ám kardjaik megakadnak egy láthatatlan pajzsfélén ami körbeöleli ezt a valamit. A próbálkozásuk ugyan sikertelen, de a dolog meghasad és egy jelenés szivárog ki belőle, hogy egy jó három méteres fényből álló humanoid formát öltsön. Kezeit melyek Anu szent fényéből is állhatnának, most a magasba emeli, mintha csak a környezetet csitítaná el. Majd egy túlvilági, kissé csilingelő, emelt hangon szól;
- Az idők homályán, hova már a történelem nem igen lát, hatalmas dolgok születtek. A béke és a harmónia jegyében. Egy korban mikor még mindenki egynek számított és a gyűlölet ismeretlen volt. E korban született egy irat, hatalma felfoghatatlan. Az irat kétélű penge volt, így darabjaira szaggatták és elrejtették erejét és jelenlétét. Mára azonban az irat aktívvá és újra hatalmassá válik. Ha az írat összeáll és a gonosz kaparintja meg, Nos akkor mindegy mit tesztek... Nektek kell megtalálni, és tudjátok mi a dolgotok. Érzem a jellemetek, érzem hogy mind különösek vagytok, hisz az irat megmutatkozott nektek. Érzem, hogy mások vagytok sokan gyűlölitek is egymást. Érzem azt is, hogy sokan badarságnak gondoljátok e szavakat... az emberek döntenek, az embereké a döntés... lépjetek túl a gyengéken vagy többé az emberek sem létezhetnek.... - az entitás lassan elhalványul majd ékes és erős fénnyel enyészik el a ládika, ám ez előtt még falevél ként pereg le három vibráló papírcetli, Bones, Herald és Metana kezébe. Bár ők maguk sem emlékeznek arra, hogy kinyújtották volna azt.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 04, 2014 10:18 pm

Többen próbálkoztak a láda kinyitásával, semmi eredménnyel, legalábbis ezt hittem. Hirtelen egy jelenés bukkant elő a láda körül, vagy ládából, nem tudtam megállapítani. Ilyesmit soha nem láttam még, ámulattal figyeltem. Ennek köszönhetően a monológjának csak egy részét fogtam fel, értettem meg. Aztán eltűnt, és három vibráló papírlap került három emberhez.
~ Mi a szösz van itt, felettébb érdekes helyre küldtek engem. Egy már biztos, most a gonosz ellen kell küzdeni. Meg valamilyen tekercsekről volt szó, mit is mondott még? Kár, hogy nem figyeltem. ~ Gondoltam miközben néztem a jelenés korábbi helyét. Aztán óvatosan egy árnyékos helyre osontam, ott támasztottam a falat, és néztem a többieket. Nem tudtam, hogy most mi fog következni, vagy minek kell következnie. Vártam, és figyeltem...
Astra

Astra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Feb. 05, 2014 1:13 am

A dobozból egy kísértet féleség jelent meg, a kard csapásokra melyek kis repedést ejtettek rajta. Ez a valami szónokolt nekünk és tudatosítani próbálta bennünk milyen fontosak is vagyunk a tekercs újra egyesítésében.
~Miért érzem úgy mintha ezek a kis öreg szavai lennének? Ennek a tekercsnek soha nem szabad össze állnia újra vagy ha mégis biztonságos helyen kell elrejteni. Túl nagy árat fizettem már ezért a tekercses ügyért~ néztem végig az össze égett testemen ~most már nem hagyhatom abba a hajszolását ha törik ha szakad a végére járok.~
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Feb. 05, 2014 1:43 am

Nem szereti az ilyen fényes dolgokat, mivel meggyőződése, hogy nélkülük kell boldogulnia az emberiségnek. Ezúttal egy újabb fecnit kap, ami valószínűleg egy újabb darab, így miután megvizsgálta, elteszi a másik mellé, kabátja belső zsebébe.
- Szerintem az lenne a legbiztosabb, ha hagynánk az egészet, és mindenki hazamenne. Úgy mi lennénk az őrzői ennek az egész legendának, és a tekercsdaraboknak. Tényleg nagy ereje lehet, és akkor senkinek sincsen joga újra egyesíteni őket. Inkább merüljön feledésbe, minthogy még egy ilyen - mutat körbe - történjen. Ennyit nem ér meg.
Astra

Astra

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Feb. 05, 2014 2:30 am

A kapitány szavai szinte bántották a fülemet, a fal tetejéről kiabáltam.
-Kapitány, hogy maga mekkora egy gyáva féreg. Semmivel sem különb mint a többi kalóz. Biztosan nincsen családja vagy szerette azért ilyen nagy a pofája. Mit gondol, ha elmegy valamerre nem bukkan fel önt üldözve egy újabb ilyen démoni horda pusztulást hozva más városokra is ahol megpróbál elrejtőzni? Vagy szándékosan hordozná a halált a nyomában ahogyan azt a népemmel is tette?
Herald

Herald

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Feb. 05, 2014 6:14 am

Az egyik jólelkű társunk szintén nekiveselkedett a láda felnyitásának. Valamivel több sikerrel, mint jómagam. Tán túl sokat kértem mára mennyektől. Úgy éreztem nem volna szabad csak az ő erejükre támaszkodnom... Nem volt időm tovább elmélkedni ugyanis a láda felnyilt és egy angyal szerű lény bújt elő. Teste ragyogott de formája nem hasonlított Tyrael álltal megmutatottakéhoz. Egy kicsit vaciláltam, végül nem ereszkedtem elötte féltérdre. Inkább kihúztam magam és úgy hallgattam végi. Mire felocsudtam kellemes hangjából a kezembe szállt egy újabb tekercsdarabka. Rámarkoltma és körbenéztem.
~Kapitány?
Fordultam a kis diskurzus felé. Meghallgattam mindkettejük érvelését. A kapitány ötlete tetszett, bíztam magamban, hogy megtudom védeni az emberiséget, de sajnos a hölgy is olyan érveket sorakoztatott fel ami immáron igen rossz színben tüntette fel az ötletet. A cetlire nézte mmajd megszorítottam és amint volt egy leheletnyi időm tettem feléjük egy lépést.
-Barátaim...-kértem szót, és ha kaptma folytattam. -Úgy vélem mind hárman kik részesültünk ebben az átokban, érdemesnek találtattunk arra, hogy a mennyekbe vigyük ahol az Angiris tanács dönthet a tekercs sorsáról. Ezzel bennünket is flementve a tekercs átka alól. Miénk a döntés joga, és úgylátom mik emberek túl gyarlók vagyunk egy ilyen döntés meghozatalához. Kapzsik vagyunk, önzőek és csak saját érdekeink elérése az ami jellemez bennünket. Nem szolgáltunk rá ekkora hatalommal. Olyannak kell adni, aki képes tisztafejjel jóra használni.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeSzer. Feb. 05, 2014 6:32 am

Egy sötét árnyékos helyen hallgattam az érvelésüket. Kedvem támadt volna tapsolni, és mondani bravo, de ha ezt teszem a végén rozsfiúnak hisznek. Türtőztettem magam, közben a piszkos körmeimet nézegettem - már amennyire az ottani fény engedte. Még mindig várok, mi sül ki ebből, jómagam nem igen vagyok érintve a "átkos" tekercsekkel kapcsolatban, hála a "sorsok mesélőjének".
Ezért se jogom, se kedvem nincs beleszólni dolgaikba.
Egyedül még egy hasznos dolgot tehettem: felmértem őket, ki milyen felszerelés birtokában van láthatólag, és mik lehetnek nála, utána pedig az arcukat nézem, milyen érzelmek lehetők fel rajtuk.

/A lehető legaprólékosabb leírásokat szeretném kérni, ha kaphatok olyat Very Happy./

A hozzászólást Mannimarko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 07, 2014 2:43 am-kor.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimePént. Feb. 07, 2014 2:40 am

Mikor meghallja az amazon kommentjét, inkább csak összeszorítja az ajkait, és pár mély levegővétel után fordul felé, hogy felszóljon a falra.
- Megint csak általánosítasz, de most ez nem lényeg. Amiről beszélek, az nem gyávaság, hanem óvatosság és előrelátás. Annak idején, amikor a tekercset szétszakították, elrejtették minden darabját. Miért ne tehetnénk ezt meg mi is? És gondolj bele, egészen addig nem fordult elő ilyen támadás a tekercset illetően, amíg az öregember nem keresett meg, és hozott össze minket. Rajtunk áll, hogy újra eltűnik a világ szeme elől a tekercs, vagy kockáztatunk, és lehet, hogy pusztulásra ítéljük mindazt, amit ismerünk. De persze, hántolgassuk fel a múltat. Te vagy az eddigi legegyügyűbb amazon, akivel valaha találkoztam. Ettől eltekintve én egy rossz szót sem szóltam rólad eddig. És ha jól emlékszem, van egy paktum a te és az én népem között, amit tiszteletben kéne tartani, csak hogy emlékeztesselek néped vezérének szavaira.
Majd Heraldot hallgatja végig, és bár nehéz beismernie, lehet, hogy tényleg ez lenne a legjobb ötlet. De nem szólal meg. Inkább fél szemmel a forrófejű nőt tartja megfigyelés alatt, mielőtt még valami meggondolatlant tenne.
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimePént. Feb. 07, 2014 8:10 am

Meglepődtem amikor ismét egy tekercsdarab került a kezembe. Már az elsőt sem igazán akartam, de ezt a másodikat sem. De ezt most én kaptam, nem pedig csak hozzám került. Azért így már más a helyzet. Aztán amikor a lovag a mennyekről kezdett beszélni és arról, hogy egyenesen odamegyünk akkor már én is közelebb léptem.
- Én is kaptam tekercsdarabot. Szeretnék én is a tanács elé menni. - Egyszerre kérés, óhaj és követelés csendül ki a hangomból. Még sosem voltam ilyen közel ahhoz hogy a Fényt a lehető legközelebbről érezzem. Nem akarom elszalasztani ezt az alkalmat. Azt már nem akarom mondani, hogy e-miatt teljesen felesleges a mennyekig mennünk. Ott nem kapunk ezzel kapcsolatban segítséget és választ sem. Megtartom magamnak ezt a gondolatot, elég ha ott szembesülünk a tényekkel.
Teljesen odamegyek a lovag mellé és innentől nem is nagyon akarom szem elől téveszteni. Igaz hívőnek és bátor harcosnak tűnik. Kedvemre való egy férfi.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimePént. Feb. 07, 2014 8:33 am

/ Mégis írok még egyet Very Happy. /

Magamban jót mulattam ahogy hallgattam a többieket, tőlük eléggé messze. Egyenlőre úgy tűnt nem vettek észre, nem is akartam a feltűnést, én mindig is más réteget képviseltem.
~ Úgy látom ők nincsenek tisztában a információ nagyságával amit birtokolnak, össze vissza dobálóznak vele közemberek, s katonák közt. Első, és alapszabály, hogy ha egy nagyon értékes információ birtokában vagy, akkor három lehetőséged van: Vagy megkeresed honnan származik, és így megtudod hogyan semmisítheted meg. A második amikor hazugság alapot raksz a helyére, az eredetiket pedig vagy megsemmisíted vagy olyan helyre rakod ahol senki nem keresné, kivéve a démonokat, nos azok egy másik probléma. Ez a második eshetőség jó lenne emberekkel szemben, csak ugye a démonok a "földet" is képesek feltúrni. A harmadik pedig az, hogy olyannak adod át az információt aki igazán tudja kezelni. Kötve hiszem, hogy ilyesmiket tudnának, nem is lenne szabad túl szigorúnak lennem hozzájuk. Emberek, próbálnak haladni, tenni valamit.
Ész szerű lenne, ha már idáig eljutottak, megpróbálhatnák megkeresni a többik, talán akkor megtudnák hogyan lehet elpusztítani. Mindhiába akarják össze rakni, vagy szétszórni hatvan hétszer, amíg létezik addig hiba lesz a gépezetben, ami veszélyt jelent az emberekre, s a magas mennyek angyalaira is.
Én aztán el nem mondom mit tegyenek, tojnának a fejemre, főleg az ilyenek. A tapasztalatuk a mindenük, ahogy nekem is, azok alakították őket, azok szabják meg gondolataik rezgéseit. Majd valamelyik akaratosabb lesz a vezér, én meg kullogok az árnyékukban, falatot, befogadást, haveri pacsit nem várva, kinek mi a megszokott stílusa ugyebár.
Kíváncsi leszek arra ki fogja átvenni a gyeplőt, irányítás terén.
~ Gondoltam mosolyogva, amit az árnyékok többnyire eltakartak. Továbbra is a falat támasztva, néztem őket, s néha-néha figyeltem a környező házakat is.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Feb. 08, 2014 1:34 am

// valahol a falakon belül //

A csatát megnyerték ám az ár nem volt olcsó... a társasághoz lép a büszke Richard parancsnok akinek örömét a gyász keseríti.
- Nos uraim a csatát megnyertük! - jelenti ki - Talán okosabb lenne visszatérnünk a fogadóba elrendezni az elrendezhetőket. - mondja és kérdőn tekint a társaságra.

Manni:

A látóhatárokat igazán beszűkíti a füst és törmelék, így semmi érdemlegest nem látsz. Hullákat, vért és törmeléket mindenfelé. Egy kisebb tér az ahol a többiek tanácskoznak. Egy két romos ház veszi körbe az egész helyet. Ellentétes irányban magasodik a fal alatta a beomlott, betört kapu.
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Feb. 10, 2014 1:39 am

Úgy tűnik, egyelőre nem tudnak dűlőre jutni. Így inkább hallgat. Egyet biztosan tud: a nála lévő töredékeket nem adja senki kezébe, csak ha biztos az illető miheztartásában.
- Támogatom - böki oda Richardnak. Ott mégis nyugodtabb és kényelmesebb lenne, mint itt, ahol a levegőben égő hús és ártó füst szaga kevereg.
Herald

Herald

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeHétf. Feb. 10, 2014 11:30 pm

Eleinte nem kívántam bele szólni a kibontakozó nézet eltérésbe. Egy büszke amazon és egy a nőkre csak tárgyként tekintő ember azonban hamar fegyvert ránthat egymásra. Némi töprengést követően arra jutottam nem volna szerencsés továbbra sem beleszólni. Megvédeni egy büszke amazont sértés lett volna, de a kapitány pártját fogni is bunkóságra adna okot. Így hát pártatlan maradtam az ügyüket illetően. Meseteremtől kapott kis üvegcsét előkotortam a nyakamból. Beletettem a másik tekercs darabot is. Rápattintottam a kupakját és behunyt szemmel magamban mormolni kezdtem néhány sort. Ajkaim csöppet beleremegtek az áldásba. Végül visszasuvasztottam a páncélom alá. Mire végeztem egyik társam mellém lépett. Letekintettem rá és végig néztem alaposan pengéjét. Szinte még mindig fénylett, pont mint a csatában.
-A mennyek egy erős és csinos harcosa. Megtisztelő... Herald.
Öklömmel nagyot sóztam a páncélomra, hogy csak úgy kongott és enyhén meghajoltam és csak felegyenesedés után mutatkoztam be. A kapitány is előkerült időközben. Nem fecsérelte az időt bemutatkozással. Végig hallgattam és közben elraktam a pallosomat.
-Szívesen magával tartanék uram de vár a kötelesség. Sok remek harcost kell még illő módon búcsúztatnom. Úgy, hogy ha megbocsájtanak...
Azzal biccentettem és nekiláttam hogy segítsek a hullákat méltó nyughelyre helyezni. Mindegyikük lelkéért egyesével emeltem szót a mennyek felé, hogy befogadják azt és megtisztítsák a démonok fegyverei által bemocskolt lelkét.
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 12:01 am

- Metana vagyok. - bólintok a lovag felé. Örülök, hogy megismerkedtünk. Ha nem bánod én is veled tartok és segítek a búcsúztatásban. - és választ sem várva már csatlakozom is a lovaghoz.
- Amikor végeztem itt majd megyek én is a fogadóba - szólok oda Richardnak. Nem tudom mit tervez, de biztos szüksége van még ránk valamiért. De most nem foglalkozom mással csak a lovaggal és a halottak búcsúztatásával.
Mannimarko

Mannimarko

Ember

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 1:10 am

~Végre megjött valakinek az esze, és betessékelte a pillanat hőseit egy zártabb helyre ~ Gondoltam miközben kívülállóként néztem az eseményeket. Volt aki egyet értett s elhagyta a helyszínt, olyan is akadt - s rajtuk akadt meg a tekintetem - akik inkább a rászorulókon segítettek. Hirtelen nosztalgikus élmény tört rám, egyben mintha ismerős lenne az amit tesznek, nem tudtam miért.
Rövid zavarodottság után én is betértem a fogadóba, ott pedig megnéztem mit lehetett kérni, éhesnek éhes voltam, de a kinti bűz, és a körülmények miatt hányingerem is volt. Helyre akartam rázódni, ezért valami erős italfélét kértem, ha kiszolgálnak, e téren kérdéses a tulaj mennyire rezelt be, és mennyi elhivatott üzletelés terén.
Ha kapok italt leülök egy eldugott sarokrészre, és onnan figyelek. Ha mégsem kapnék italt akkor csak leülök egy eldugott sarokrészre - ahol persze szék, és asztal is található -, és onnan figyelek.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend)   Tristram ostroma (Vihar előtti csend) - Page 3 I_icon_minitime

Tristram ostroma (Vihar előtti csend)
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Tristram Nagykönyvtára (vihar előtti csend)
» Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend)
» Anonimus (vihar előtti csend)
» Pincék/ katakombák (Vihar előtti csend)
» Karavánok (Vihar előtti csend)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Khanduras :: Új Tristram-
Ugrás: