Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 8:42 pm | |
| Ez is egy út, a sok közül amin keresztül Tristram megközelíthető. Egy sötét erdőn vezet át egy kis út, mely egy kiszáradt forráshoz vezet. Hajdan ez egy gyönyörű és békés hely volt, de most... szinte tapintható a feszültség. Az állatok idegesek a növények is beteges színt öltöttek. A forrástól körülbelül 2 napos gyalogút vezet a városba
| |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 8:43 pm | |
| Rendben! Sikeresen befejeztétek az utazást, a karaván a hegyeknél elfordul és utatokra enged, Így sosem derül ki pontosan mit szállított. A hangok melyek a sivatagban rossz ómen ként a lényekből törtek elő, néha visszatértek. Hallottátok őket, még a hegyekben is. Bár látni nem láttátok, harcba nem bonyolódtatok. Mondhatni majd' sikeresen elértétek a célt. Így hát a rejtélyes mindig mosolygós öreg, A fény felkent lovagnője, a rettenthetetlen tengeri medve és a titokzatos harcos (Ano) Egyedül maradt és az út maradék részét a saját erőjükből kell megtenniük. 6 nappal, hogy elszakadtatok a karavántól az élelmetek és vizetek kifogyóban van. Egy kisebb tisztáson ütöttetek tábort valahol Tristram határában.
// A játékot a Valahol Tristram határán a vadonban (vihar előtti csend) témában tudjátok folytatni oda kérem az első hozzászólásokat és folytathatjuk, mindannyian feszültek vagytok, fáradtak és kimerültek ezt a posztot oda is bemásolom //
| |
| | | Anonimus
Tapasz. pont : 74 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 76
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 10:49 pm | |
| Az út hátralévő részében nem keveredtünk konfliktusba egyetlen démonnal vagy más lényekkel sem. Fogalmazhatnánk úgy, hogy eseménytelenül zajlott. Mikor a karaván megállt, hogy a három utazó leszálljon megfogtam méretes csomagomat és utánuk mentem. Az öreghez szóltam pár szót köszönetképpen és, hogy megtudjam, pontosan miről is van szó. - Köszönöm, hogy önökkel tarthattam. Megmondaná mi az, amiért ennyi viszontagságon képesek átkelni?- Ezután gyalog folyattuk az utunkat tovább. A szörnyű hang melyet a sivatagban is halhatunk újra megjelent ám támadás nem történt. A biztonság kedvéért kezem ügyében tartottam fegyvereimet és még mindig azon tanakodtam miért vallottam kudarcot a múltkor.
Már majdnem tíz napja úton voltunk. Nekem majdnem megvolt az összes élelmem és vizem, amit az útra kaptam. Természetesen a látszat kedvéért ettem pár falatot azonban semmi szükségem nem volt rá. Kissé idegesített a legutóbbi kudarcom ám ezen kívül semmi bajom nem volt ellenben a társaságommal. Mind kimerültek voltak a hosszú út miatt. Szívesen felajánlottam volna nekik az élelmemet és a vizemet ám nem akartam, hogy gyanakodjanak. legjobb esetbe megtudták volna, hogy angyal vagyok a legrosszabban pedig a pokol csatlósainak vélhettek volna. Ráadásul nem is biztos, hogy elfogatták volna hisz mind büszke embernek tűntek. Úgy döntöttem megvárom a megfelelő pillanatot, hogy föltehessem nekik az ajánlatomat. addig, pedig mint minden este mióta elszakadtunk a karavántól a többiektől kissé távol fenegettem a kardjaimat. (Mivel nem beszédes és eddig egyetlen próbálkozása sem járt nagy sikerrel csak akkor beszél ha kérdezik.) | |
| | | Cpt. Pete Bones
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 92
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Csüt. Dec. 05, 2013 12:50 am | |
| Séta, séta, séta, és séta. Rum egy korty sincs már, víz is alig. Kajáról meg ne is beszéljünk. Már felvetette az ötletet, miszerint akár vadázshatnának is, de ebben az erdőben lehet, hogy nem lenne ésszerű. A hangok és a környezet meg pláne nem bíztató. Már nem is ideges, hogy a legénysége már biztosan a Rozsdás Kampóban vedel. Beletörődött. Már nem mérges miatta, csak szedi a lábát. Fáradt már, de élt már túl ennél durvább dolgokat is, és azért elég kitartó ember. Nem mutatja, hogy fáradt, de belül egyre jobban kezd tele lenni a töke. Szótlanul lépked, már nem is beszélget a többiekkel. Ekkora út után már semmi nincs, amiről lehet még beszélni. Tudja, mivel foglalkozik Metana, és Anoval is beszélt pár szót, bár eléggé maga alatt van az ember, ki tudja miért. - Valami konkrétumot azért igazán megoszthatnál már velem a tekercsről, jóuram! - Szól oda a tudósnak, aki még mindig nem közölt bővebb információkat ennek az utazásnak a céljáról. | |
| | | Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Csüt. Dec. 05, 2013 1:11 am | |
| Kezd kimeríteni az út, de nem hagyom magam letörni. Tudom hogy a városban válaszokat kapok a kérdéseimre, de talán újabb kérdések is felvetődnek ezáltal. Fanatikus vagyok és csak a célt látom magam előtt. Zavar a gyaloglás az élelem és a víz hiánya, de teljesen felülemelkedem ezeken az anyagi dolgokon, mert tudom, hogy ameddig az akaratom kitart addig étlen-szomjan is képes vagyok napokat is gyalogolni. Látom Bones kapitányon, hogy mennyire elege van már az egészből, de ezen nem tudok sokat segíteni. Hiába mondanám neki hogy a Fény ereje segít neki, ha hagyja, ő teljesen evilági gondolkodású és nem akarom ezzel bőszíteni. Ano is kicsit furcsa, olyan elvesztettnek tűnik, mintha nem önmaga lenne, de mivel alig ismerem nem akarok tiszteletlen lenni vele. Amikor hallom a kapitány kérdését megállok és érdeklődve hallgatom a választ, mert úgy sejtem nekem is hasznomra válik majd, amikor végre a városba érünk. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Csüt. Dec. 05, 2013 1:33 am | |
| A mindig mosolygós öreg, most is vidám a történtek ellenére. Bár a szeme árulkodik némi hamisságról... épp egy kisebb farakás fölött gubbaszt ami mellett két fadarabot dörzsöl egymásnak monoton mozdulatokkal. A kérdésre kissé felemeli a fejét majd válaszol; - Már mondtam, sok konkrétumot nem tudok. De azt tudom, hogy rendkívül fontos és Tristramban találunk nyomokat. És azt is tudom, hogy valami kép mindannyian kapcsolódtok hozzá. - majd a botok lángra kapnak és a tűz fellobban. - végre! - sóhajt fel majd folytatja. - A tekercs időtlen és kortalan, valami hatalmas erő szaggatta darabokra és barátaim nekünk kell megtalálni mert különben, nagyon rossz dolgok jöhetnek a világra... - Majd egy éles váltással folytatja mondandóját - Ma estére itt maradunk, hamarosan leszáll az est és így nem túl tanácsos ebben az erdőben botorkálni, pirkadatkor indulunk tovább és ha minden terv szerint halad holnap estére elérjük a város külső falait. - mondja majd egy fáradt mosoly jelenik meg az arcán. - De egyébként ti is mesélhetnétek! Hogy kerültetek kapcsolatba a tekercsel mi az amit tudtok? - kérdi az öreg | |
| | | Anonimus
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Csüt. Dec. 05, 2013 1:56 am | |
| Mikor otthagytuk a karavánt hiába kérdeztem az öreget miért utaznak ilyen sokat nem válaszolt. Ezt tiszteletben tartottam és nem faggatóztam tovább. A hatodik napon a kapitány és érdeklődött bár ő valami tekercseket is említett. Mesélt egy tekercsről mely egy idős magával az idővel és rendkívül fontos. Hiába próbáltam visszaemlékezni nem jutott eszembe hasonló tekercs. vagy azt is elfejtettem vagy nem is tudtam a létezéséről. Mikor arra kért mindenki meséljen én szótlanul leültem és tovább éleztem a kardjaimat míg a többiek meséltek. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Csüt. Dec. 05, 2013 2:46 am | |
| - Nekem nincs tekercsem, és nem is tudok róla sokkal többet. Engem a Fény vezérelt ide és remélem később sem hagy cserben és mutatja majd a helyes utat. Mindent megteszek, hogy megakadályozzam a démoni hordák támadását. Ezért is megyek Tristramba. Ott fog valami nagyon borzasztó dolog történni, ha nem lépünk időben közbe. | |
| | | Cpt. Pete Bones
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Csüt. Dec. 05, 2013 8:47 am | |
| Csak a száját húzza a további információhiányra, aztán szétnéz. Van abban valami, amit az öreg mond, de aludni is kell. - Nagy kincskereső hírében állok a kalózság mellett, és a hajóroncsokat kiváltképp szeretem átnézni. Egy kis szigeten akadtam rá, a hajó kapitányánál találtam... vagyis, annál a csontváznál, ami maradt belőle - meséli el a történetet. - Egészen a lut goleini találkozásunkig úgy gondoltam, csak egy szétszakadt kincsestérkép, vagy valami krónika, régi tekercs, de nem is tévedtem nagyot. Az írásos emlékeket pedig illik megtartani és őrizni az utókornak - néz körbe a társaságon zavartan. - Igen, az életvitelemtől eltekintve vannak bennem erények is. Majd vigyorral az arcán fordul el, és leül egy farönk tövébe. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Csüt. Dec. 05, 2013 12:04 pm | |
| Este a tűznél az utolsó szelet sózott húsokat sütögetitek, miközben az öreg történeteket mesél a tűznél. Letűnt korokról, angyalokról és démonokról, a horadrimról vagy épp a sötét mesterről aki háromszor is feldúlta az emberek világát. Persze nem mélyek ezek a történetek, a legtöbb könyvtárba azért ennyit képes összeszedni az ember, de talán a fáradságotok okán vagy tán a hely atmoszférája végett, igenis mélyen hatnak ezek a mesék. És minden egyes neszt mely a sötét erdőből jön aggodalmas, csendes várakozás követ, hogy vahj' mi támad rátok. Aztán mikor a hasatokat megtöltöttétek (már amennyire tudtátok ebből a kevéske és szerény étekből) és nyugovóra térés előtt az őrséget osztanátok fel Távoli dobogásra lesztek figyelmesek, mely egyre közelebb és közelebb jön. Pár percen belül felismeritek a hangot. Lovak! Amennyire tippelni tudtok a zajból legalább 30 lovas közeledik. És a hang helyzetéből ítélve már nincs időtök elrejtőzni.
Anonimus:
Miközben az öreg a történeteket meséli különös dolog történik veled. Éber alvás, talán így lehetne a legpontosabban leírni a dolgot olyan mint egy álom csak közben tudatodnál vagy és a külvilágot is felfogod, egy fajta kiterjesztett érzékelés, ami az elmúlt pár órában gyötör. Nem tudod mi, nem tudod miért. Ismeretlen helyek, ismeretlen emberek és alakok, ismeretlen arcok... és hangok Egy név víz hangzik a fejedben. JEREMAYA... Mindez úgy, hogy közben ködösen a jelen eseményeit is felfogod. Ebből a transz szerű állapotból a lovak közeledte zökkent ki! // A szótlanságod miatt ez talán fel sem tűnik elsőre a többieknek //
| |
| | | Anonimus
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 12:19 am | |
| Ez az este különleges volt hiszen ekkor fogyott ki az élelmiszer tartalékunk. Kényelmesen mindannyian körülültük a tábortüzet és öreg mesélni kezdett. Régi időkről, démonokról, nagy csatákról szolt a rege, amelyet oly ügyesen adta elő, hogy még az én érdeklődésemet is sikerült kissé felkeltenie. Azonban nem tudtam sokáig élvezni a történetet, mert egy különleges élményen mentem keresztül. Mondhatnánk látomásom volt ám ez nem fejezni ki pontosan, amit akkor tapasztaltam. A való és a képzelt világ összefolyt. Árnyaltan emberek arcát láttam magam előtt és helyeket, melyeket még soha azelőtt nem volt szerencsém megismerni. Mintha csak illúziók kavalkádja táncolt volna a szemem előtt és a fejemben. Nem tudtam miért történt velem ám valami azt súgta köze van ahhoz, amiért útra keltem. Az öreg hangját még mindig halottam ám sokkal halkabban mintha egy távoli alagútból szólnak hozzánk. A látomás végén egy név víz-hangzott a fejemben mely kitöltötte az egész elmémet. JEREMAYA.... Nem értettem mit jelenthet ám nem volt sok időm tanakodni. Eme transzból hangos patkódobogás ébresztett fel. A meglepődöttségtől kissé megemeltem a fejemet ám más jelét nem adtam a megilletődöttségnek. Hamar rájöttem lovasok közelednek felénk. Nem tudtam milyen szándék vezérelte őket ám készen álltam mindenre. Úgy döntöttem a beszédet az öregre hagyom neki sokkal jobban ment a mesélés. | |
| | | Cpt. Pete Bones
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 1:24 am | |
| Bár ismeri ezeket a régi történeteket, mindig szívesen hallgatja újra. Telnek a percek, meglehetősen gyorsan, és már éppen készülődnének pihenni, amikor lódobogás töri meg az éjszaka csendjét. - Ez most vagy nagyon kellemetlen élmény lesz, vagy a megmentők jönnek. Mivel a tüzet eloltani már nincs idő, elrejtőzni sem, előrántja kardjait, és felkészül. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 2:17 am | |
| Egészen elengedtem magam a mesék hallatán, mint amikor régen még a papi kolostorban hallgattunk a társaimmal a esti pihenőkor a tanítókat. De az egy másik élet volt és kár rajta rágódni. Felpattanok amikor hallom a dobogást és látom a társaim sem veszik félvállról a dolgot. A pajzsom felveszem, de a kardomat nem húzom még elő. ~ lehet nem ellenségek közelednek ~ biztatom magam. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 2:32 am | |
| - Óóó - sóhajtja az öreg egy keserű mosoly kíséretében. - hát ma sem pihenhetünk - rázza a fejét.
Nem telik el egy perc sem mikor a horizonton feltűnnek a lovasok körvonalai. Ahogy közelednek a táborotokhoz már jól láthatóak. Erős szikár és büszke lovagok, sötét páncéljukra vér és egyéb testnedvek tapadtak. Lassan körbevesznek titeket és lándzsájukat felétek szegezik, fenyegetőn, mintegy mutatva, hogy jobb lesz nyugton maradni! Mikor teljes a kör, egy nagydarab páncélos száll le a lováról, hogy közétek lépjen. Lassan leveszi sisakját és a hona alá veszi. Félhosszú sötétbarna haján a tűz fénye megcsillan. Apró borosta fedi arcát melyet néhol harci sebek is ékesítenek. Szeme sötét akár a legmélyebb kút ám mégis békét és nyugalmat sugároz. Ahogy megszólal hangja parancsolóan és tiszteletre méltóan zengi be a társaságot.
- A nevem Richard, Tristram város fegyvereseinek parancsnoka! Mondjátok hát, ti kik beléptek a város határain, mi járatban e kései órán, e - itt körbe pillant - veszélyes tájon. Nem tűntök ellenségnek... Egy öreg, egy lovag nő, egy szilaj harcos ki kardját markolja most is és egy vándor. Különös társaság. Ám feladatom óvni a békét, amíg csak lehet így válaszokat követelek. Szóval megkérdem még egyszer, kik vagytok, honnan jöttetek, mikor és miért. - Majd körbe pillant a társaságon jelezvén, hogy mindenkitől hallani szeretne valamit... | |
| | | Anonimus
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 3:23 am | |
| A lódobogás percről percre erősödött, míg végül magukat a lovasokat is megpillanthattuk. A nyergekben nem banditák ültek, akikre számítottam, hanem lovag. Határozott tekintetű szikár vitézek, akik nagy valószínűséggel egy győztes csatából jöhettek. Valaki egyszer azt mondta az a csata, amit túlélünk győzelemmel zárult. Azonban még nem hagyhatott alább a figyelmem ugyanis nem tudhattam jó szándék vezérelte-e őket. Amint elértek minket lassan körbevettek akár egy hömpölygő folyó. Lándzsájukat felénk tartották ám ezen egy cseppet sem lepődtem meg. Nem lehet tudni a sors baráttal vagy ellenséges hoz össze az úton. Nem éreztem magunkat közvetlen veszélyben ám tudtam vigyázni kell, mit teszünk, különben életek veszhetnek oda. Mikor a tánc véget ért egy nagydarab férfi leszállt a lováról és hozzánk lépett. Az arcán virgoncan ugráltak a fények melyeket a tábortűz keltett életre. a harcos arca arról árulkodott, hogy határozott ember, aki sok csatát látott már életében. elmondta nekünk, hogy ő felel Tristram biztonságáért. Azt akarta hallani mi járatban vagyunk ilyen kései órában. Szemét körbehordozta a kis társaságunkon, bizonyára azért mert mindenkitől hallani akarja az indokait. - Hogy mi járatban vagyok az-az én dolgom. Azonban nem kell tőlem tartanotok. nem vagyok ellenség. - mondtam rezzenéstelen arccal és egyhangúan. semmi kedvem nem volt magyarázkodni egy idegennek olyanról, ami nem rá tartozik. Végignéztem a harcosokon és úgy éreztem muszáj felajánlanom a szolgálataimat. - Úgy látom néhányan megsérültetek. Ha gondolod, megpróbálhatok segíteni. Van némi tapasztalatom a gyógyításban. - Ha megengedik, elkezdem ellátni a sérülteket ám gyengécske hatalmammal a nagyobb sérülések eltarthatnak egy darabig. Ha nemet mondanak, nem mozdulok a helyemről és csöndben maradok.
| |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 6:28 am | |
| - Én a Fény által mutatott utat követem és nem ártani jöttem, hanem megvédeni a várost. - felelem a fejem büszkén felemelve. - A békét megtartjuk és a Fényre esküszöm, hogy részünkről nem fenyegeti veszély a városodat. - a pajzsomat is leengedem ezzel is mutatva, hogy nem félek tőlük és nincs rejtegetnivalóm sem. | |
| | | Cpt. Pete Bones
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 9:17 am | |
| Mikor biztonságban érzi magát a vendégek között, elteszi fegyverét, és magabiztosan állva válaszol. - Üdv nektek. Átutazóban vagyunk, már sok napja utazunk. Már az élelmünk is elfogyott, de fáradtan nem akartunk tovább haladni, a környezet ellenére - mutat körbe, majd az öregre néz kérdőn, hogy mi legyen. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 9:26 am | |
| - Jó uram, Rachanes vagyok! És e társasággal dicső városotokba indulunk. Hogy lepihenhessünk. A karavánunk elveszett, egy támadás során és hát az est itt ért minket, ezért úgy gondoltuk, holnap nappal indulunk útnak. Ha jól emlékszem ez az út odavezet! - mondja az öreg mosolyogva majd kacsint egyet a kapitányra.
A lovag végigméri a társaságot, Majd Anonimusra szegezi tekintetét. - Te azt mondtad, hogy gyógyítasz, hát menj kérlek a szekerekhez ott lesz egy kis munkád! Ezzel a lovasok felemelik a dárdákat és utat engednek. - Ami pedig titeket illet, sajnálom a karavánotok és átérzem a veszteséget ezért hát, felajánlom a segítséget, szekér van száraz sajt is, bor és rum is. A vendégeim vagytok és a szekéren elviszünk a város faláig, ha óhajtjátok! - Sajnálom, hogy eleinte ellenséges voltam, de egyre több a - itt elhallgat egy percre - rossz ómen és esemény. Mint hajdan a démonok aktivitása idején. No de elég ebből, titeket a fény vezérel ahogy a hölgy is mondta, hát nincs ok az aggodalomra. Amott a hegyekben egy démoni légiót zúztunk szét így hát ünnepelhetnénk is, de azonnal indulnunk kell így menet közbe tudunk csak vigadni! De ti a szekéren egyetek s igyatok! Egészségetekre!
Ezzel ha elfogadjátok a segítséget a szekerekhez invitál titeket. | |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 9:37 am | |
| - Köszönöm lovag - hajlok meg felé egy kissé. Látom a szívélyes vendéglátás nem halt még ki teljesen ezekben a vészterhes időkben sem. Azzal összeszedem a szegényes felszerelésem és elindulok a szekerek felé. Felpakolom a cuccom a kijelölt szekérre és türelmetlenül várom mikor indulunk már a városba. Szeretnék minél hamarabb odaérni. | |
| | | Anonimus
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 9:46 am | |
| Az öreg hazudott pontosabban nem hazudott, hanem elhallgatott bizonyos dolgokat. A karaván egy része valóban elveszett és nem az egész. Különös módon a vezér elfogatta az ajánlatomat és elmondta a szekereknél lenne dolgom. Nem tudom miért kaptam ezt a hatalmat ám ennek oka volt. Akárcsak egyes törzsek magam is hittem, hogy egyszer eljön mindenki számára a vég. Azonban ha van módunk segíteni azt szent kötelességünk megtenni. A sors majd eldönti ki él vagy ki hal. Elindultam a szekerek felé és reméltem lesz elég erőm mindenkit meggyógyítani. A karavánnál is voltak kiket nem tudtam megmenteni. Kissé lehangolódtam ettől ám nem adtam fel a harcot. Megteszek minden tőlem telhetőt.
A hozzászólást Anonimus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Dec. 06, 2013 10:39 am-kor. | |
| | | Cpt. Pete Bones
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 9:48 am | |
| Rum! - visszhangzik gondolataiban a szó, és szinte könnybe lábad a szeme. Össze is fut szájában a nyál. - Sokszor kellemesen csalódom a szárazföldi patkányokban, és most is ez történt - veregeti meg a lovag vállát, - köszönjük a felajánlást, az a rum már be is aranyozta a napomat. Majd elindul a szekér felé, és megkeresi azt a rumot. Beleszagol, megtölti a saját flaskáját, és gyorsan szerez egy kupát, hogy legyen miből innia. Miután lemegy az első korty, nagyot sóhajt, és a pohárhoz szól. - Hiányoztál, barátom - majd a lovaghoz fordul ismét, köszöntően megemelve poharát, - Yarr! És már le is küldte a második kortyot. Innentől kezdve már kész az indulásra. | |
| | | Arkán
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 9:55 am | |
| Mind kényelmesen elhelyezkedtek a szekéren... illetve amennyire lehetséges hisz két szerencsétlen sebesült is helyet kap köztetek. Az egyiknek nyílt lábszártörése van, a másiknak egy igen nagy fog vagy szarv áll ki a combjából. Valószínű démoni eredetű. A lovagok vezére sorba rendezi a harcosokat majd kiadja a parancsot az indulásra. de a szekeretek mellet lovagol így esélyetek van vele beszélgetni.
// Az utazás alatt írhatok egy egy hozzászólást, ki mit csinál esetleg beszélgethettek is. pirkadatra eléritek a város falait gond nélkül. // | |
| | | Anonimus
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 06, 2013 10:38 am | |
| Amint odaértem a szekérhez a többiek csatlakoztak hozzánk és már el is indultunk. Együtt utaztunk a sebesültekkel, ami engem nem zavart éppen ellenkezőleg. Így minél előbb meg tudtam kezdeni a gyógyításukat bár a mozgó szekér nem sokat segített ebben. Egyiküknek nyílt lábszártörése volt a másiknak pedig egy szarv állt ki a combjából. Mindkettő roppantul súlyos volt ám egyszerre csak az egyiket tudtam kezelni. Sajnos nem lettem bemutatva így nem igazán bízhattak bennem. Úgy gondoltam pár szóval sikerül megnyugtatnom őket, hogy munkához láthassak. - Legyetek üdvözölve. A vezéretek küldött. Gyógyító vagyok és mindent megteszek, hogy segíthessek. - Jól tudtam az emberi gyógyítókhoz képest kissé másképp dolgoztam ám nem volt időm ezzel foglalkozni. Csak a megmentendő életek lebegtek a szeme előtt. Odaléptem ahhoz a szerencsétlenhez, akinek a szarv állt a lábába és alaposan szemügyre vettem. Kapott egy nyomókötést nehogy elvérezzen ám így is sok vért vesztett ráadásul mindegyiküknél fennállhatott a fertőzés veszélye. Levettem a nadrágomról az övet majd kértem egy kis segítséget. - Valaki segítsen. El kéne, szorítani a lábát nehogy elvérezzen - mikor kirántom ezt a szentségtelen szavat. Egy pillanatig sem vártam megfogtam azt a valamit majd egy hirtelen mozdulattal kirántottam. Így is dőlt a sebből a vér (már ha segít valaki) ezért mindkét kezemet a sebre szorítottam. Oly erősen nyomtam, hogy a harcos felüvöltött fájdalmában és az égiekhez fohászkodott. - Ragadj meg valamit, mert ez csak rosszabb lesz. – mondtam érzelem mentesen majd koncentráltam. Kezemből kékes fény áradt bele egyenesen a sérülésbe. Több órán keresztül ott térdeltem a férfi előtt kezemet a combjának szorítottam. Szép lassan elállt a vérzés és a fájdalma is enyhült az arcán pedig egyre erősödő döbbenet jelent meg. Mikor végeztem megkérdeztem, hogy érzi magát. A férfi arcán még mindig kint volt a döbbenet. - Méég még sajog, de jól vagyok. - A seb teljesen eltűnt ám nem volt teljesen gyógyult ráadásul sok vért vesztett. Erősen ziháltam a kimerítő munkától mégsem hagyhattam abba ugyanis volt egy másik páciensem. Mikor elé térdeltem láttam a szemein tudja jól kínokat fog átélni ám bátran szembe nézett velük. Őt is kezelésbe vettem és mire megérkeztünk nagyjából ő is úgy járt, mint a társa. A lábán nyoma sem volt a sérülésnek ám még pár napig sajogni fog. ennyi folyamatos gyógyítástól nagyon kimerültem folyt rólam a víz és szakadozva kaptam levegőt. Ez az ára annak, aki nincs formába akárcsak én.
Egy kis pihenés rendbe tud hozni, vagyis jó sok és ezt mondom mindenkinek majd. Sajnos titokzatos csomagomat nem tudom még megmozdítani sem. Egyszer majd megpróbálom, ám inkább hagyom ott ahol van és majd leülök én mellé kifújni magamat míg le nem szálunk a szekérről. Nem is figyelek ekkor majd, hogy a sötétséget fény váltja fel.
| |
| | | Metana
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 07, 2013 1:24 am | |
| Amikor Ano szólt, hogy segítség kell neki, megfogtam az övet és megpróbáltam minél erősebben elszorítani a sérült végtagot. Közel voltam és így volt alkalmam megfigyelni a gyógyítási módszerét ami nem tűnt hétköznapinak. ~ Valami varázslat lehet az biztos ~ gondolom és figyelem nem látok-e még valamit ami egyértelműbbé tenné, hogy milyen mágiával van dolgom. Csak remélni merem, hogy nem valami démoni hatással szembesülök. A Fényhez fohászkodom és megpróbálkozom egy érzékelés varázslattal. | |
| | | Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 07, 2013 1:24 am | |
| The member ' Metana' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Effekt' : | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) | |
| |
| | | | Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend) | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |