| Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 13, 2013 9:18 pm | |
| // Itt folytatódik a közös szál ha jól követem Ano, Metana, Ezekiel, Az öreg és Richard tartózkodik jelenleg itt // | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 13, 2013 10:23 pm | |
| //Rendben Talán az indulat vagy az ideg az ami teljesen tévútra csalja az amazont, így hát egyenesen belefuttok a többiekbe akik észrevesznek titeket, de a meglepő nem is az, hogy össze futtok velük, hanem, hogy épp egy angyal sétál közéjük //
// A társaság megindul hát a fény irányába, de legnagyobb meglepetésetekre, nem más mint egy angyal áll jön veletek szembe, lándzsával a kezében, Ano lándzsájával... //
// Angyali formádban de kissé a fájdalomtól kimerülve sietsz vissza a társaidhoz akiket könyeddén meg is találsz. //
(Összegzésképp)
| |
|
| |
Cpt. Pete Bones
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 92
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 13, 2013 10:29 pm | |
| Az angyal kicsit meglepi, de nem igazán foglalkozik vele. Persze, nem gyakori látványosság, meg azért tényleg tekintélyt parancsol a kinézete, most más dolga van. Meg amúgy is teljesen neutrális velük szemben. - Hé öreg. Add vissza a tekercsemet, már megyek veletek. Most akkor hogy van ez egyébként? Ha összerakják az összes darabot, akkor valami történik? | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 13, 2013 10:32 pm | |
| Rach az öreg:
Széles mosolyra húzza a száját amikor meglát de azonnal le is süti a szemét: - örülök fiam, hogy itt vagy! - remegő kézzel kotor a köpenyében majd egy fecnit nyújt feléd. Bár nem világos hogy az angyal miatt zavarodott vagy tőled fél. - Sajnálom ha igazságtalan voltam! A kérdésedre talán ő - itt mutat az angyalra aki eddig csak némán áll - tud pontosabb választ adni de amit én tudok, hogy ha a tekercset egyszer össze illesszük akkor bizony megváltoztathatunk sok mindent hisz a hatalom ami benne nyugszik már így darabjaiban is elképesztő... - mondja sejtelmesen | |
|
| |
Astra
Tapasz. pont : 41 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 102
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 13, 2013 10:44 pm | |
| Annyira belemerültem saját emlékeimbe, eszre sem vettem, hogy a többiekhez keveredtünk akikkel egy fényes lény volt, de nem igazán érdekelt, jobban foglalkoztatott a múlt és a történtek. ~ Jobban ismerném persze, mit kéne még ismernem rajta, a saját szemeimmel láttam mindent, amit tett. ~Ennek ellenére érdekel az ő verziója, nálunk erről nem nagyon beszéltek, tabunak számított akárcsak az utána kötött egyezség, amiről azt sem tudom mi áll benne csak is a legfelsőbb vezetés tudja.~ Ha vége ennek a démonos mizériának le kell ülnöm ezzel a kutyával. Oda megyek a kapitány mögé aki a kis öreget nyaggatja épen. Rá csapok a vállára. -Mondtam, hogy tartozik nekem az igazsággal, ha ennek az egésznek vége, lesz alkalma, hogy megismerjem. | |
|
| |
Cpt. Pete Bones
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 92
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 13, 2013 11:19 pm | |
| - Jó jó jó - hesseget a nő felé, hogy most más dolga van. Átveszi a tekercset, és az első dolga, hogy megnézze, hogy ugyanaz-e. Tanulmányozta már sokszor, biztosan felismeri, ha valami változott rajta. Közben kérdez megint. - És a démonok azért támadnak most, hogy összeillesszék, ugye? | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Pént. Dec. 13, 2013 11:54 pm | |
| Rach válasza egyszerű, és letisztult;
- Bár tudnám, mi ez itt... bár tudnám! - mondja elszontyolodva. - Az biztos, hogy kell a tekercs nekik is...
Ám ekkor kürt harsan az éjszakába, A harangokat félreverik. És felharsannak a kiáltások. - Ellenség a falaknál! Ostromra készülj, riadó!
A sereg ideért... a kör bezárt, a satu szorítani kezd. A város külső és belső támadás alá került. | |
|
| |
Anonimus
Tapasz. pont : 74 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 76
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 1:10 am | |
| Mikor összefutottam a többiekkel valaki meglepődött más nem is igazán törődött velem. Az öreg mosolygott mikor meglátott. ez a mosoly arról árulkodott több van ebben a halandóban mint ami külsőre látszik. Azt mondta én felvilágosítást tudnék adni mi is pontosabban ez a tekercs. Nem volt kenyerem a szónoklat ráadásul a vízió kissé lefárasztott ám muszáj volt feltárnom előttük az igazságot. -Jól figyelmezzetek rám halandók- majd a kapitánynál lévő papírdarabra mutattam- Azt a a tekercset egy nagy hatalmú lény készítette réges-régen mikor emberi láb még nem taposta ezt a világot. Ám túlontúl nagyhatalommal bíró műve magát az alkotóját is megrémisztette. Ezért a világ érdekében több darabra tépte és elrejtette azokat. Viszont sok-sok év után a tekercsdarabkákban lévő hatalmas erő felébredt és szólítja azokat kik képesek meghallani a hangját. Valaki megkért, hogy segítselek benneteket eme nehéz küzdelemben. Akárhogyan döntötök én mellettetek álok. De ne feledjétek rajtatok múlhat a világ sorsa. - majd a hatás kedvéért a lándzsámat a talajhoz koppintottam és amely egy nagyobb dörgést indított el. | |
|
| |
Ezekiel LeReux
Tapasz. pont : 191 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 110
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 1:15 am | |
| Ezekiel próbált inkább csendesen haladni, és nem igazán figyelt mik történnek a társaságban körülötte. Rossz szokásához híven most is a gondolataiba merült. Csak egy pillanatra zökkent ki, amikor kiértek az alagútból, de a látvány az elképzelhetetlen mértékű bűntudaton, és haragon kívül, nem váltott ki belőle más érzéseket. Gondolatmenetéből akkor esett ki végleg amikor megjelent előttük az angyal. Az angyal látványa, ugyan kisebb meglepődést váltott ki belőle, de ezt szerencsére maszkja eltakarta. Ezt a meglepődést csak növelte amikor az angyal elmondta mi is ez a tekercs valójában, de ezzel most nem volt elegendő idő foglalkozni. A következő pillanatban pedig már, az ellenség kürtjei szóltak a falak alatt. Ezekiel Richardhoz fordult: -Van még esélyünk kijutni a halottasházhoz, vagy háborúznunk kell? | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 1:17 am | |
| Richard:
- Van a falakon derék legényeim kitartanak! De sietnünk kell! | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 2:38 am | |
| Nagyon sok kérdés kavargott bennem, nem értettem dolgot és nem találtam rá válaszokat magamban. Úgy gondoltam az öregember sok mindent tud amit nem mond el, de nálam biztosan többet, a többiek is tudnak dolgokat de én semmit. Éppen eléggé fel dühített már maga a kapitány is és még ezek az átkozott kérdések a fejemben. Mindenki az angyalra figyelt, ahogyan a tekercsről beszélt. Én elkaptam a kisöreget hátulról száját befogva és behúztam az egyik sarokba, ahová nem látnak ránk. A falnak vágtám és tőröm élét a torkának nyomtam. -Úgy vettem észre igen beszédes vagy ha fenyegetik az életed. Én el is fogom venni ha nem tetszik amit hallok. Értetted? -Ők kiválasztottak mind? -Én mit keresek itt? Engem is kiválasztottak? -Ha én is kiválasztott vagyok, miért nincsen egy darab sem a birtokomban a tekercsből? -Miért mondtad a kapitányra, hogy legalább kiderül milyen ember? -Halljam! | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 2:44 am | |
| - Nyugalom kedvesem nyugalom! - Amazon vagy egy igazi csoda! De hidd el nem jelentek rád veszélyt így azt a kést esetleg kicsit lazábbra engedhetnéd... kérlek... tudom nem becsülöd a kort és az öregeket sem főleg ha férfiak de ígérem elmondom csak már nehezen veszem a levegőt...
- Te is jelölt vagy. Ez nem vitás, hisz itt vagy! Gondolom vízióid és látomásaid is voltak... a tekercs utat talált hozzád. És előbb vagy utóbb meg is fog találni.
- Azért mondtam mert dühös voltam. De egy Kalóz az már csak Kalóz ezt a te néped tudja a legjobban. Persze akadnak kivételek.
- És most kérlek menjünk vissza... barátságosan kérded akkor is válaszolok! -mosolyogja az öreg | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 3:09 am | |
| -Nem barátkozom most nem! - de egy kicsit engedtem a kés szorításán. -Ha jelölt vagyok, már lehet nálam van a tekercs egy darabja csak nem tudok róla? -Ha a tekercs egybegyűjti a jelölteket hol vannak a többiek? 26 an kéne lennünk erre csak 6 an vagyunk vagy te is kiválasztott vagy? - Mesélj még a kapitányról, ő kivételes kalóz lenne? Esetleg ha valami baleset érné és meghalna mennyire befolyásolná ezt a tekercses dolgot? | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 3:18 am | |
| - khm... - Nem én nem hiszem hogy jelölt vagyok, illetve annyira mégis csak, hogy tudok róla és kapcsoaltba kerültem vele.. - És nem kedves az hogy 26 töredék van nem jelenti azt hogy 26 jelölt van... - És nem tudom milyen következményekkel járna a kapitány halála, de biztos egy pont pluszt a rosszaknak... - Az hogy még nincs nálad töredék az nem jelenti azt hogy nem is lesz. Ez nem olyan hogy a tied vagy az enyém vagy bárkié... ez inkább olyan hogy ki találhatja meg... de többet tényleg nem tudok. 10 éve kutatom ezt az egészet de az utóbbi 3 hónapban aktivizálódott a dolog, szóval ez legalább annyira új nekem mint nektek. | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 3:26 am | |
| -Tíz év alatt csak ennyit tudtál meg? szorosabbra nyomtam ismét a kés pengéjét. -Hogyan lehet rábukkanni a darabokra? -Nálad is van ilyen darab? -Bármelyikőnk meghalhat ezek szerint független nem kellünk a tekercshez? De akkor mi célból választ ki minket?
-Ez a démon vagy nem tudom mi, miért hiszi, hogy egyben van nálunk a tekercs, miért nem a darabokat kérte? | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 3:34 am | |
| - Nem tudom esküszöm az égre! Nem tudom! - Mint mondtam most aktivizálódott ez az egész. - Nekem nincs tekercsem és hogy mi alapján válogat gőzöm sincs. - És a démonról dunsztom sincs... Nem tudom mit hisz és mit nem de már mindent elmondtam. - Ha valaki meghal az tuti befolyásol de hogy milyen irányba ezt sem tudom... - mondja szomorúan. - de nagyon boldog volnék ha tudnám! | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 3:41 am | |
| -Látod én 5perc alatt többet tudtam meg mint te tíz év alatt, nincs több kérdésem. Azonban bűnhődnöd kell a kapitány miatt, a te szavaid miatt van még életben és mivel már nem tudsz semmi hasznosat.... -Tőrömet teljes erőből torkának nyomva egy gyors rántással elvágom a torkát. Vére az arcomba spriccel kisebb megnyugvást okozva a kapitány elleni gyűlöletemnek. - Nem éri meg hazudni egy amazonnak, nem voltál teljesen őszinte. | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 3:44 am | |
| Megölted... de ahelyett hogy a holteste elterülne egyszerűen köddé válik, csak a ruhája marad és tested kínok kínjával vergődik a földön mint egy pondró akit égő vassal kínoznak. Ordításaid messzire elhallatszanak. majd ahogy jött úgy távozott a fájdalom de erődet időbe telik visszanyerni. És bőrödön sebek jelennek meg, mintha megégtél volna...
Astra 6 HP --> 4 HP | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 4:00 am | |
| Nem értettem a dolgot a hullája egyszerűen köddé vált. A vére pedig ami rám fröcskölődött mint a pokol tüze égette és csak égette testem. Kiképzésem miatt nem lenne szabad kimutatnom a fájdalom legkisebb jelét sem, de ezek nem földi kínok, jajveszékelésem és sikolyaim messzire hangzanak. A kínok a földre tepernek és izmaimat rángatják. Arcomat és testemet különös furcsa sebek lepik el. Mintha leprás lennék, de a fájdalom elmúlt, de a kimerültségtől nem tudok mozdulni. | |
|
| |
Ezekiel LeReux
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 4:06 am | |
| ~Ez meg mi? Jobb lesz gyorsan utána nézni, ha ennyi elvesztegetett idő melett még mindig van esélyünk nem ezen a két percen fog múlni.~ Ezekiel elindult a hang irányába ahol meglátta Astrát, bőrén az égési sérüléshez hasonló sebekkel. -Te meg mit művelsz itt? A nyakunkra akarod hozni az egész sereget? Majd Ezekiel az amazonhoz lép, és annak jobb karját átdobva a vállán próbál segíteni neki felállni. -Ha szerencséd van a többieket annyira leköti az angyal, hogy talán nem vették észre mi történt, ha elakarod majd mondani nekik elmondod, ha nem, nem. De talán nekem bővebben is kifejthetnéd, tekintve, hogy valószínűleg épp az életed mentem meg. Majd gyorsan körülnéz nem-e vette észre őket valami. -Jut eszembe, az öreg hova lett, az előbb még valahol erre volt. | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 4:13 am | |
| A maszkos fickó lépett be és csendre intett, de már hallgattam. Felsegített a vállán átdobot karommal bele kapaszkodtam a ruhájába. -Na mégis mit gondolsz hová lett? Megöltem, tudtam, hogy nem az akinek kiadja magát, ezt a vére tette velem, a hullája meg csak úgy füstté vált. | |
|
| |
Ezekiel LeReux
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 4:27 am | |
| ~Füsté? Habár az tökéletesen látszott rajta, hogy nem hétköznapi az öreg.~ -Értem. Le sem tagadhatnád, hogy amazon vagy. Soha nem találkoztam, senkivel a fajtátokból, de amit rólatok írtak úgy látom szóról, szóra igaz. De talán, ezt addig nem kéne szóvá tenned, amíg nincs vége a háborúnak, kétlem hogy mindenki olyan megértően fogadná a tettedet, mint ahogy én. És most a legkevésbé egy belső vita hiányzik. Tehát, javaslom füllents egy kicsit, a győzelem érdekében, utána pedig ha szeretnéd felfeded az igazat. Meg tennél ennyit? | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 4:44 am | |
| -Nem is sokan élték túl az amazonokkal való találkozást, hogy mesélhessenek. -mosolygok- rendben egyenlőre legyen a kettőnk titka, de mit mondjak mi történt? -Te is sokkal többet tudsz erről a dologról ugye? Ezért akarsz mindig beszélni a nővel? ~Nem is gondoltam volna, hogy ilyen rendes ez a maszkos fickó, bár lehet, hogy csak érdekei vezérlik. -Tudod mit az a fejes ügyet felejtsük el. -igyekszem megint mosolyogni de a sebek nagyon húzzák az arcbőrömet. | |
|
| |
Ezekiel LeReux
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 4:53 am | |
| -Lévén hogy megmondtad az igazat, azt hiszem úgy tisztességes, hogy én se hazudjak. Ezekiel megtorpant mielőtt kiérhettek volna a többiek látó terébe, és úgy kezdte el a mondandóját: -Igen, többet tudok a dolgokról, mint sem kéne, vagy mint azt szeretném. De egyenlőre legyen elég annyi, hogy tudom mi ez a démon, ugyan nem teljes egészében láttam, de amit igen az is elég halált hozott.- itt hangja kissé vidámabbra változik a helyzethez képest- Ami pedig a fejet illeti, örülök hogy már nem neheztelsz. Ja igen, és hogy mit is mondj nekik, hát talán a leghihetőbb az lenne, hogy láttál egy gyanús alakot utánunk ólálkodni, aki egy démon volt. Elkaptad de amikor megölted a vére ráfröccsent az arcodra, és ezt tette. Azt hiszem, ez egy bizonyos pontig még tükrözi az igazságot. Mit szólsz? | |
|
| |
Astra
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) Szomb. Dec. 14, 2013 4:59 am | |
| -Rendben, ezt fogom mondani, csak azért kérdeztem, hogy akkor egyet mondjunk ha esetleg téged is kérdeznek. Ami a Démont illeti, majd ha itt az ideje megtudom a dolgokat, de annak örülök, hogy a megfigyelő képességeim nem hagytak cserben se veled, se az öreggel kapcsolatban. Amúgy Astra vagyok és ha esetleg akad tartalék maszkod akkor lehet majd kölcsönkérem, -hangosan felnevetek- biztosan szörnyen fest az arcom. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) | |
| |
|
| |
| Útban a halottasházhoz (Vihar előtti csend) | |
|