| Tristram ostroma (Vihar előtti csend) | |
|
+4Cpt. Pete Bones Metana Anonimus Arkán 8 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Hétf. Jan. 27, 2014 11:25 pm | |
| A démon úr legyengülhetett a csarnokban történt ádáz küzdelemtől ezért nem is tud oly mértékben védekezni ahogy szeretne, haragját és erejét inkább a támadások kifejtésére fordítja. Nyilak és csapások tarkítják testét és megannyi genny és féreg hagyja el hájas testét. Ő magasra emeli kalapácsát és és hatalmas tűzgyűrűt indít el testéből. Ami minden élő elér. Nyomában a holtak megperzselődnek a gyengék elégnek és elesnek | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Hétf. Jan. 27, 2014 11:25 pm | |
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Támadás' : | |
|
| |
Arkán
| A háttérben természetesen továbbra is ádáz küzdelem folyik, a megmaradt sereg és a védők utolsó összecsapásai. | |
|
| |
Mannimarko
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 102
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Kedd Jan. 28, 2014 1:27 am | |
| A démon látszólagosan megsebesült, de a szerencsére más is jött, az én lövéseim elég siralmasak voltak, máskor erősebb számszeríjat fogok hozni. Aztán jött az amire nem számítottam, tűzgyűrű. Szakaszonként, és tág körben, első elől megpróbálok kimanőverezni, a házak nyújtotta zavaros térségben. ~ Én immúnis vagyok rá, de a ruhám nem, benne a bombákkal, összecsavarhatnám, aztán össze köthetném kötéllel, azt pedig a nyílvesszőre, de be is kellene locsolni a kötelet... Nem jó, ez csak egykezes számszeríj, gyenge, a tűgyűrű ereje vissza küldené vagy becsapódás előtt robbanna, és még a dobó késeim is benne vannak, a többieket megsebezheti, szégyen de menekülnöm kell. ~ Futotta ágy agyamat pár röpke gondolat, felnéztem a házakra, azok tetejére is eljutott a tűz. Közben tempósabb futásnak eredtem, és ha van lehetőség rá akkor az akrobatikai tudásomat használva próbálok mindnél jobban elkerülni a tűzgyűrű második hullámát. Ha komolyan meggyullad ruházatom a házba menet akkor kezeimmel oltom a tűzet. Egy közeli házat néztem ki magamnak, oda szaladtam be, gyorsan megkerestem a pincét, s ha nyitva van a lejárat lefutok oda, védelemként a további hullámoktól. Ha mégis zárva van és nincs idő kinyitni, akkor egy olyan szobába megyek ahol le tudok kuporodni védelemként, hátha a falak megvédenek.
| |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Kedd Jan. 28, 2014 1:27 am | |
| The member ' Mannimarko' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Herald
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 13
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Kedd Jan. 28, 2014 10:08 pm | |
| Szemeim elkerekedtek a menynek által megáldott fegyver fénylését látva. Ez erővel töltött fel. Kicsit elbambultam így mire észbe kaptam a démon ellentámadásba lépett. Hátrébb léptem egyet, ledöftem pallosom a földbe és féltérdre ereszkedve bújtattam mögötte orcám. A keresztvasnál fogta ma fegyvert és félhangosan kezdtem imámba. Ritmusosan gyorsult ahogy az idő sürgetett. -Sötét világ, sötét lélek, Ne várd meg, míg visszatérek! Sötét káosz, sötét éj, Itt a fény mely belédtér! Mennyek Ura hívlak téged, Pusztítsuk el ellenséged!
A hozzászólást Herald összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 29, 2014 2:56 am-kor. | |
|
| |
Herald
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Kedd Jan. 28, 2014 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Kedd Jan. 28, 2014 10:13 pm | |
| The member ' Herald' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Védelem' : | |
|
| |
Astra
Tapasz. pont : 41 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 102
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 1:10 am | |
| ~Már megint a hülye varázs trükkjei.~ Hasra vágtam magam a fal tetején, hogy az minél többet felfogjon a tűzből. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 1:10 am | |
| The member ' Astra' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Védelem' : | |
|
| |
Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 2:52 am | |
| Arcom elé kapom a pajzsom és remélem nem forrósodik át a vértem amíg keresztül halad rajtam a láng. Sőt, ha van rá lehetőségem keresztül futok rajta, hogy minél kevesebb ideig legyek benne. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 2:52 am | |
| The member ' Metana' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Mágia - Védelem' : -------------------------------- #2 'Mágia - Védelem' : -------------------------------- #3 'Mágia - Védelem' : | |
|
| |
Cpt. Pete Bones
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 92
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 8:02 am | |
| Utálatos ez az egész mágia dolog, pláne, ha az ember nem ért hozzá. Az egyetlen esély ilyenkor a test összehúzása, főleg ha már ilyen közel áll alapból. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 8:02 am | |
| The member ' Cpt. Pete Bones' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Védelem' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 10:04 pm | |
| A lángok mint a lény dühének kivetülése csapnak le mindenkire ki nem volt elég szemfüles ahhoz, hogy kitérjen. Számos katona és civil égett el borzalmas kínok között. Mannimarko még épp időben kapcsolt és így nem következik be nem várt katasztrófa. Herald a templomos felvértezve a fény hatalmával sikeresen téríti el az őt célba vevő lángokat. Az ifjú és merész kalózkapitány minden szabályszerűséget meghazudtolva táncol el a gyilkos sebzés elől. Ám Metana már nem volt ilyen szerencsés testét felsérti a szentségtelen tűz. Hasonlóképp Astra a vad amazon sem tudott kelőképpen fedezékbe vonulni így az ő bőrét is kikezdi a forróság.
METANA 6 HP --> 4 HP ASTRA 6 HP --> 4 HP | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 10:06 pm | |
| A démon úr fülét sérti a szentfazék rinyálása... - A te szánalmas álszent ripacs, hogy a férgek rágják ki a májadat, és fattyaim vegyenek erőszakot meggyalázott hulládon! - hörgi Heraldnak majd hatalmas kalapácsával készül agyonverni. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 10:06 pm | |
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Mannimarko
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 102
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 10:48 pm | |
| Meghallottam, hogy a démon mágikus támadásának vége szakadt. Felkelek a földről, leporolom magam, aztán kisietek a házból, látom, hogy sok katona életét vesztette, gyorsan elfordítom tekintetem. Ilyesmit soha nem szerettem látni, aztán meglátom a démont ahogy egy jól vértezett fickóhoz megy, bömböl valami értetlenséget, aztán lesújt. Én gyorsan előveszek három acélhegyű nyílvesszőt, egyiket berakom a felhúzott számszeríjba. Féltérdre helyezkedek, hogy pontosabban tudjak lőni. Három lövést szándékozok leadni, egymást után hármat, mindet a démon nyakára vagy mellkasára célozva. Rutinból gyorsan töltöm újra a számszeríjat... | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 10:48 pm | |
| The member ' Mannimarko' has done the following action : Szerencsedobás'Távharc - Támadás' : | |
|
| |
Herald
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 11:02 pm | |
| A lángok ropogása majdnem elnyomja saját hangomat de sikerül őket kizárnom és zavartalanul elkántálni az egészet. Büszkén emelkedem fel pallosom mögül és jobb kezemmel kihúzom a földből. Egyenes háttal, rendíthetetlenül állok szemtől szemben a démonnal. Szavaira csupán összehúzo ma szemöldököm. Nem vezsem fel a sértését. -Ugass csak, Diablo kutyája. Nem érhetsz fel a magas mennyek erejével. Sötétséged nem fog rajtam! Magam elé emeltem a pallosomat és a pengéjének lapjánál megtámasztottam másik kezemmel, hogy védjem magam a csapása elől. Ha elég gyorsan tudtam oda emelni a fegyvert, megpróbálom oldalra lelökni a fegyverét, megbontva ezzel védelmét és egy gyors perdüléssel kettévágni a szörnyet.
// +1 sebzés Démonokra/Szörnyekre //
A hozzászólást Herald összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 29, 2014 11:03 pm-kor. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Szer. Jan. 29, 2014 11:02 pm | |
| The member ' Herald' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Astra
Tapasz. pont : 41 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 102
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Csüt. Jan. 30, 2014 1:53 am | |
| ~Lassan annyi égés lesz rajtam, hogy inkább fogok hasonlítani egy darab szénre mint emberre. Hogy rohadnál meg te féreg és mind ezt az isten verte fecnik miatt.~ Felpattantam és ismét célba vettem a fenevadat. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Csüt. Jan. 30, 2014 1:53 am | |
| The member ' Astra' has done the following action : Szerencsedobás'Távharc - Támadás' : | |
|
| |
Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Csüt. Jan. 30, 2014 12:27 pm | |
| Sajnos nem sikerült megúsznom a tüzet, de még harcképes maradtam. Így a fájdalom új erőd ad nekem a támadáshoz. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) Csüt. Jan. 30, 2014 12:27 pm | |
| The member ' Metana' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #3 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tristram ostroma (Vihar előtti csend) | |
| |
|
| |
| Tristram ostroma (Vihar előtti csend) | |
|