| Karavánok (Vihar előtti csend) | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 12:53 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 12:53 am | |
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 12:55 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 12:55 am | |
| The member ' Metana' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 2:21 am | |
| Anonimus:Az ellen tökéletesen látható, szinte érzed a csámpás fogak közül kiáradó rothadt bűzt. Felkavarja a gyomrod és a gyűlölet újult erővel lobban lángra belsődben. Csapásra emeled fegyvered ám a rohamod bármilyen erőteljes is, megtörik. Talán a homok az oka vagy a bestia kisugárzása teszi, de a tökéletes csapás megcsúszik és az ocsmány teremtmény játszi könnyebbséggel hárítja a megsemmisítő csapást. Ezt konstatálva egy mélyről jövő velőtrázó harci, hurutszaggató morgás hagyja el pofáját majd egy erőteljes csapást irányoz mellkasod irányába. //A következő körben védekezést kell dobnod// | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 2:21 am | |
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 2:33 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 2:33 am | |
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 2:49 am | |
| Metana:Amint meghallod a felkavaró pokoli üvöltéseket, egy érzés kezd növekedni a bensődben. Jól tudod mik közelítenek és az undorral vegyes gyűlölet felemészt minden más érzést ami kavargott benned ez idáig. Lassan más nem is marad csak az, hogy elpusztítsd a pokol szolgáit és ezért bármire képes vagy. A fény átjárja karjaid és erővel ruház fel, hogy aztán áhítattal fűtött fanatizmussal vesd magad a harcba. Bár az első csapásod elcsúszik és nem ott találod el ahol szeretted volna, még így is elég erős ahhoz, hogy a földre vidd a mocskos jószágot. Hörögve, hemperegve kapálózik a földön tehetetlen és látod a jól ismert fényt a szemében azt az undorító pusztítani akarást, a romlottságot és megszállottságot. Az agyad egy rejtett zugában előjön az emlék ami veled történt és lejátszódik újra és újra. e közben pedig fegyvered mártod húsába újra és újra. Egészen addig amíg a démon ki nem leheli szentségtelen lelkének maradékát is. | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 3:31 am | |
| // Segítségképp, jelen tény állás Bones ellenfele hallott, Metana ellenfele hallott, Anonimus harcol, neki lehet segíteni ha akartok, igazából szabad cselekvésetek van // | |
|
| |
Metana
Tapasz. pont : 258 Tapasz. szint : 3 Hozzászólások száma : 219
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 3:34 am | |
| Mintha álomból ébrednék, már csak azon veszem észre magam, hogy a dögöt püfölöm. Felnézve látom, hogy Ano még küzd, így nem is sokat gondolkodom rajta, azonnal támadok. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 3:34 am | |
| The member ' Metana' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Anonimus
Tapasz. pont : 74 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 76
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 3:52 am | |
| Hiába a nagy igyekezet mégsem sikerült elérnem a célomat. Egyetlen csapása akartam likvidálni az ellenséget ám egy karcolás nélkül megúszta. Elpuskáztam a helyzet adta előnyt így védekezésre kényszerültem. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 3:52 am | |
| The member ' Anonimus' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 3:54 am | |
| Bármilyen erősnek is látszott a fenevad sújtása Anonimus mesterien hárított így a Démon meghökkenve habozik, ezt kihasználva Anonimus újra támadhat. | |
|
| |
Anonimus
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 4:08 am | |
| A lény szerencséje okán felbuzdulva csontos jobb karjával a mellkasom felé szúrt. Egy tapasztalt harcos könnyedségével rántottam elő mindkét kardomat melyekkel könnyedén megakasztottam a csapást. Mivel karnyújtásnyira álltam egymással szembe láttam a szemében a megilletődöttség. Másokkal ellentétben én kiáltottam fel gyűlölettől eltorzult arccal hanem egyszerűen kissé hátrébb taszítottam a lény karját. Kardjaim továbbra is x formában álltak, hogy ollóként nyisszantassam le azt az ocsmány fejét. A hölgy azt kiáltotta a fejüket kell levágni és én igyekszem engedelmeskedni. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 4:08 am | |
| The member ' Anonimus' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Próba' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 4:21 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 4:21 am | |
|
| |
Cpt. Pete Bones
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 92
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 4:44 am | |
| Mivel más közülük nem szorul segítségre, a még harcoló társhoz siet, de taktikusan. Megkerüli a vele harcoló szörnyet, és a démon mögé ugorva két kardot szeretne átszúrni a hátán. | |
|
| |
Malthael Admin
| The member ' Cpt. Pete Bones' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Arkán
| Anonimus:Szívós egy dög meg kell hagyni. Talán a támadó förtelmek vezére lehetett, hisz erősebbnek és nagyobbnak is látszik. Így Anonimus előnye gyorsan hátránnyá változik, a lény újból lesújtott volna, de ekkor egy förtelmes fájdalom üvöltés hagyja el a torkát. Már csak arra leszel figyelmes, hogy egy penge ágaskodik ki a mellkasa közepéből. Ahogy elhagyja az élet úgy hasítja ketté a fegyver; végeredményben a mocsadék saját súlya vágja félbe. Metana támadására nem volt felkészülve... | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 5:01 am | |
| Bones és a többiek:A harc hevétől fűtve rohamoz az utolsó álló bestia felé, ám Metana az utolsó pillanatban megelőzte és elégedett mosollyal az arcán mártja fegyverét a pokol szolgájába kinek haláltusáját már mindannyian kissé talán megkönnyebbültebben nézhetitek végig. Az utolsó hörgés is felszakad a dolog gyomrából, hogy aztán síri csend telepedjen a társaságra melyet csak egy két haldokló vagy sebesült halk nyöszörgése szakít félbe | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 5:06 am | |
| összegzés: A lények hullái szanaszét hevernek, veszteségeket tekintve számos harcos, marad örökre a sivatag fogságába. A fekete tevéket elhajtották és a karaván bizonyos része kihasználva a zűrzavart menekülőre fogta. A diadal a tiétek! // Kifejezetten tettszett ez a kis csata, köszönöm nektek :)Kérnék mindenkit lezárás kép reagáljatok valamit aztán végre befejezhetjük a sivatagi történéseket és a karaván célba juthat Az átvezető idő alatt és a harcnak köszönhetően mindenki gazdagabb lett fejenként 40 tapasztalati ponttal, valóban tettszett a játékotok ügyesek vagytok csak így tovább! (Dastriel kérlek oszd ki a csatában résztvevőknek a pontokat, köszönöm) // | |
|
| |
Anonimus
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) Szer. Dec. 04, 2013 5:36 am | |
| Hiába éreztem a győzelem ízét a számba végül be kellett érnem a csalódás keserűségével. Nem sikerült lenyakaznom a bestiát így már másodszor vallottam kudarcot. Hirtelen elöntöttek a régi emlékek melyeket a szívem mélyén őrizem. Ezt egyetlen egy amnézia vagy varázslat nem tudta volna elvenni tőlem. Nem volt más, mint a tehetetlenség és hasztalanság. A hölgy hátulról végezte ki a velem szemben álló szörnyűséget, amely az én kötelességem volt. Milyen angyal az olyan ki egy közönséges démonnal sem képes elbánni. Azt gondoltam megmentem segítem őket, ha annak a kettőnek magamra vonom a figyelmét ám végül én szorultam segítségre. Nemhogy a maguk, de még az én feladatomat is elvégezték. Rendkívül szégyelltem magamat ám igyekeztem nem mutatni előttük. - Hálás köszönetem a segítségetekért. - Ezzel elraktam a kardomat majd visszamentem a lándzsámért, amit a hátamra erősítettem. A katonák is mind bátran küzdöttek néhányan az életüket is feláldozták. Nem tudom, hogy túléltük volna, ha ők nem segítenek. Ellenben a karaván egyes tagjaival kik a nagy zűrzavarban kereket oldottak. Értettem, hogy az életüket féltették ám ezt a gyávaságot és árulást nem tudtam megbocsátani. Megkérdeztem a hármaktól megsérültek-e majd a katonákhoz fordultam. Kis hatalmammal ám elkezdtem lassan meggyógyítani a sérülteket. Nem törődtem mit szólnak a tenyeremből áradó gyógyító fényhez egyszerűen csak jártam a rászorulókat és megérintettem őket. Semmi nem tántoríthatott el célomtól legalább egyvalamit jól akartam csinálni. Addig nem indult el a karaván, míg mindenkin nem segítettem bár nagy sajnálatomra voltak, akikért nem tehettem semmit. Ragaszkodtam ahhoz, hogy a holtak is kapják, meg ami jár nekik. Mikor elindultunk szótlanul bámultam magam elé a semmibe csak akkor beszéltem, ha kérdeztek, akkor is csak szűkszavúan. Próbáltam megérteni mi értelme az egésznek. Szemeim néztek ám nem láttak semmit a kavargó gondolatoktól. Egy kis pihenés sem ártott meg ugyanis a mentális feladat eléggé kifárasztott ám egy kis pihenés mindig csodákat művelt velem. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend) | |
| |
|
| |
| Karavánok (Vihar előtti csend) | |
|