Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 Popup11
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_vote_lcapKaravánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_voting_barKaravánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_vote_lcapKaravánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_voting_barKaravánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 Szint10
Dobástábla
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Karavánok (Vihar előtti csend)

Go down 
5 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:53 am

.
Vissza az elejére Go down
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:53 am

The member 'Arkán' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Védelem' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 E8lwg1
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:55 am

Célzás nyakra.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 12:55 am

The member 'Metana' has done the following action : Szerencsedobás

'Próba' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 Ka5vd4
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 2:21 am

Anonimus:

Az ellen tökéletesen látható, szinte érzed a csámpás fogak közül kiáradó rothadt bűzt. Felkavarja a gyomrod és a gyűlölet újult erővel lobban lángra belsődben. Csapásra emeled fegyvered ám a rohamod bármilyen erőteljes is, megtörik. Talán a homok az oka vagy a bestia kisugárzása teszi, de a tökéletes csapás megcsúszik és az ocsmány teremtmény játszi könnyebbséggel hárítja a megsemmisítő csapást. Ezt konstatálva egy mélyről jövő velőtrázó harci, hurutszaggató morgás hagyja el pofáját majd egy erőteljes csapást irányoz mellkasod irányába.

//A következő körben védekezést kell dobnod//
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 2:21 am

#1 'Közelharc - Támadás' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 51d6cg

--------------------------------

#2 'Közelharc - Támadás' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 Zyftf
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 2:33 am

.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 2:33 am

'Közelharc - Védelem' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 240y68g
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 2:49 am

Metana:

Amint meghallod a felkavaró pokoli üvöltéseket, egy érzés kezd növekedni a bensődben. Jól tudod mik közelítenek és az undorral vegyes gyűlölet felemészt minden más érzést ami kavargott benned ez idáig. Lassan más nem is marad csak az, hogy elpusztítsd a pokol szolgáit és ezért bármire képes vagy. A fény átjárja karjaid és erővel ruház fel, hogy aztán áhítattal fűtött fanatizmussal vesd magad a harcba. Bár az első csapásod elcsúszik és nem ott találod el ahol szeretted volna, még így is elég erős ahhoz, hogy a földre vidd a mocskos jószágot. Hörögve, hemperegve kapálózik a földön tehetetlen és látod a jól ismert fényt a szemében azt az undorító pusztítani akarást, a romlottságot és megszállottságot. Az agyad egy rejtett zugában előjön az emlék ami veled történt és lejátszódik újra és újra. e közben pedig fegyvered mártod húsába újra és újra. Egészen addig amíg a démon ki nem leheli szentségtelen lelkének maradékát is.
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 3:31 am

// Segítségképp, jelen tény állás Bones ellenfele hallott, Metana ellenfele hallott, Anonimus harcol, neki lehet segíteni ha akartok, igazából szabad cselekvésetek van //
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 3:34 am

Mintha álomból ébrednék, már csak azon veszem észre magam, hogy a dögöt püfölöm. Felnézve látom, hogy Ano még küzd, így nem is sokat gondolkodom rajta, azonnal támadok.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 3:34 am

The member 'Metana' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 333y6b9
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 74
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 3:52 am

Hiába a nagy igyekezet mégsem sikerült elérnem a célomat. Egyetlen csapása akartam likvidálni az ellenséget ám egy karcolás nélkül megúszta. Elpuskáztam a helyzet adta előnyt így védekezésre kényszerültem.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 3:52 am

The member 'Anonimus' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Védelem' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 E8lwg1
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 3:54 am

Bármilyen erősnek is látszott a fenevad sújtása Anonimus mesterien hárított így a Démon meghökkenve habozik, ezt kihasználva Anonimus újra támadhat.
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 4:08 am

A lény szerencséje okán felbuzdulva csontos jobb karjával a mellkasom felé szúrt. Egy tapasztalt harcos könnyedségével rántottam elő mindkét kardomat melyekkel könnyedén megakasztottam a csapást. Mivel karnyújtásnyira álltam egymással szembe láttam a szemében a megilletődöttség. Másokkal ellentétben én kiáltottam fel gyűlölettől eltorzult arccal hanem egyszerűen kissé hátrébb taszítottam a lény karját. Kardjaim továbbra is x formában álltak, hogy ollóként nyisszantassam le azt az ocsmány fejét. A hölgy azt kiáltotta a fejüket kell levágni és én igyekszem engedelmeskedni.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 4:08 am

The member 'Anonimus' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Közelharc - Támadás' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 Zyftf Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 Zyftf

--------------------------------

#2 'Próba' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 2e1hv1d
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 4:21 am

x
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 4:21 am

'Közelharc - Védelem' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 240y68g
Cpt. Pete Bones

Cpt. Pete Bones

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 111
Hozzászólások száma : 92

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 4:44 am

Mivel más közülük nem szorul segítségre, a még harcoló társhoz siet, de taktikusan. Megkerüli a vele harcoló szörnyet, és a démon mögé ugorva két kardot szeretne átszúrni a hátán.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 4:44 am

The member 'Cpt. Pete Bones' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Támadás' :
Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 2qur6o4 Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 333y6b9
Arkán

Arkán

Anonimus:

Szívós egy dög meg kell hagyni. Talán a támadó förtelmek vezére lehetett, hisz erősebbnek és nagyobbnak is látszik. Így Anonimus előnye gyorsan hátránnyá változik, a lény újból lesújtott volna, de ekkor egy förtelmes fájdalom üvöltés hagyja el a torkát. Már csak arra leszel figyelmes, hogy egy penge ágaskodik ki a mellkasa közepéből. Ahogy elhagyja az élet úgy hasítja ketté a fegyver; végeredményben a mocsadék saját súlya vágja félbe. Metana támadására nem volt felkészülve...
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 5:01 am

Bones és a többiek:

A harc hevétől fűtve rohamoz az utolsó álló bestia felé, ám Metana az utolsó pillanatban megelőzte és elégedett mosollyal az arcán mártja fegyverét a pokol szolgájába kinek haláltusáját már mindannyian kissé talán megkönnyebbültebben nézhetitek végig. Az utolsó hörgés is felszakad a dolog gyomrából, hogy aztán síri csend telepedjen a társaságra melyet csak egy két haldokló vagy sebesült halk nyöszörgése szakít félbe
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 5:06 am

összegzés: A lények hullái szanaszét hevernek, veszteségeket tekintve számos harcos, marad örökre a sivatag fogságába. A fekete tevéket elhajtották és a karaván bizonyos része kihasználva a zűrzavart menekülőre fogta. A diadal a tiétek!

// Kifejezetten tettszett ez a kis csata, köszönöm nektek :)Kérnék mindenkit lezárás kép reagáljatok valamit aztán végre befejezhetjük a sivatagi történéseket és a karaván célba juthat Az átvezető idő alatt és a harcnak köszönhetően mindenki gazdagabb lett fejenként 40 tapasztalati ponttal, valóban tettszett a játékotok ügyesek vagytok csak így tovább! Smile(Dastriel kérlek oszd ki a csatában résztvevőknek a pontokat, köszönöm) //
Anonimus

Anonimus

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitimeSzer. Dec. 04, 2013 5:36 am

Hiába éreztem a győzelem ízét a számba végül be kellett érnem a csalódás keserűségével. Nem sikerült lenyakaznom a bestiát így már másodszor vallottam kudarcot. Hirtelen elöntöttek a régi emlékek melyeket a szívem mélyén őrizem. Ezt egyetlen egy amnézia vagy varázslat nem tudta volna elvenni tőlem. Nem volt más, mint a tehetetlenség és hasztalanság. A hölgy hátulról végezte ki a velem szemben álló szörnyűséget, amely az én kötelességem volt. Milyen angyal az olyan ki egy közönséges démonnal sem képes elbánni. Azt gondoltam megmentem segítem őket, ha annak a kettőnek magamra vonom a figyelmét ám végül én szorultam segítségre. Nemhogy a maguk, de még az én feladatomat is elvégezték. Rendkívül szégyelltem magamat ám igyekeztem nem mutatni előttük.
- Hálás köszönetem a segítségetekért. -
Ezzel elraktam a kardomat majd visszamentem a lándzsámért, amit a hátamra erősítettem.
A katonák is mind bátran küzdöttek néhányan az életüket is feláldozták. Nem tudom, hogy túléltük volna, ha ők nem segítenek. Ellenben a karaván egyes tagjaival kik a nagy zűrzavarban kereket oldottak. Értettem, hogy az életüket féltették ám ezt a gyávaságot és árulást nem tudtam megbocsátani. Megkérdeztem a hármaktól megsérültek-e majd a katonákhoz fordultam. Kis hatalmammal ám elkezdtem lassan meggyógyítani a sérülteket. Nem törődtem mit szólnak a tenyeremből áradó gyógyító fényhez egyszerűen csak jártam a rászorulókat és megérintettem őket. Semmi nem tántoríthatott el célomtól legalább egyvalamit jól akartam csinálni. Addig nem indult el a karaván, míg mindenkin nem segítettem bár nagy sajnálatomra voltak, akikért nem tehettem semmit. Ragaszkodtam ahhoz, hogy a holtak is kapják, meg ami jár nekik. Mikor elindultunk szótlanul bámultam magam elé a semmibe csak akkor beszéltem, ha kérdeztek, akkor is csak szűkszavúan. Próbáltam megérteni mi értelme az egésznek. Szemeim néztek ám nem láttak semmit a kavargó gondolatoktól. Egy kis pihenés sem ártott meg ugyanis a mentális feladat eléggé kifárasztott ám egy kis pihenés mindig csodákat művelt velem.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Karavánok (Vihar előtti csend)   Karavánok (Vihar előtti csend) - Page 2 I_icon_minitime

Karavánok (Vihar előtti csend)
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Dokkok (Vihar előtti csend)
» Hallottasház (vihar előtti csend)
» Fogadó a révhez (Vihar előtti csend)
» Anonimus (vihar előtti csend)
» Tristram ostroma (Vihar előtti csend)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Khanduras :: Lut Golein-
Ugrás: