| Vergilius menedéke | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Vergilius
Tapasz. pont : 120 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 1:33 am | |
| Hónapok óta e sűrű erdőben tanyázik. Állatokon és átutazókon élősködve. Eddig megfelelően titokban és nyugalomban szőtte terveit és szedte áldozatait, némelyikkel napokig játszott, hogy aztán zavarodott lélekként útjára küldje a káosz nevében. Ám e nyugalom nem tarthat örökké... | |
|
| |
Wicca
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 119
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 3:04 am | |
| Már két hónapja, hogy elhagytam otthonomat, de még mindig nem találtam meg azt amit keresek. Egy olyan mágust vagy boszorkányt aki, szárnyai alá venne, hogy még többet tudjak meg a mágia csodás világáról. Tristámba tartok és utam Sharval vadonjain keresztül teszem meg, bár az a hír járja erre egy szörnyeteg szedi áldozatait, de ez az út a legrövidebb nekem pedig nincsen elpazarolni való időm. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 3:15 am | |
| Egy fa tetején gubbaszt, amikor messzi hangokra lesz figyelmes, valami közeleg. Az éhség most nem mardossa így még az is megeshet, hogy engedi had menjen vagy esetleg követi ki tudja mit rejteget egy vándor. A hangok és a szag alapján ugyan még igencsak messze jár de ő ráér bevárni. ~ Vajon ki az aki ma a tanyám felé jár, és vajon romlott vagy ép? Hadd lássam mire méltó e halandó, részesítsem e a kín és káosz igazságában vagy egyszerűen csak öljem meg? Nem tudom még... ~ elmélkedik magában. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 3:26 am | |
| ~Még hogy szörny erre, eddig semmi jelét nem láttam, kíváncsi leszek mit hoz majd az éj.~ Folytatom tovább az utamat a kis erdei ösvényen és közben élvezettel gyűjtöm magamba a természet illatait és hangjait, szépségét. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 3:34 am | |
| ~Áh már itt is van! Na akkor had szóljon~ gondolja mohó áhítattal. Kivárja azt a pillanatot amikor mit sem sejtve elsétál alatta majd egy gyakorlott mozdulattal a háta mögé ugrik, és megnyalja a szája szélét. Csinos kis fehérnép azt meg kell hagyni, no de csak egy ember... - Sétálgatunk, sétálgatunk kisanyám? - mondja ironikus hangnemben. - Csak egy jó okot mondj, hogy ne rendezzem át azt a csinos kis testedet, mert hidd el szívesen megnézném mi rejtezik kebleid alatt... - morogja majd nyomatékképp kiereszti jobb kezén karmait. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 3:47 am | |
| Nagy puffanás hallatszik a hátam mögött, és a föld is picit beleremeg. Erősebben markolom meg varázsbotom immáron két kézzel. Majd sátán hangon szólal meg mögöttem az a valami ami földet ért. Lassan fordulok meg és a látványtól teljesen eláll a lélegzetem. ~Hát még is csak igaz,él itt egy szörny.~ Félve mondom ki a szavaimat, de igyekszem azért higgadtság jeleit mutatni. -Hogy mi van a mellem alatt? Hát a pici pocim. -És jég burkot vonok magam köré a körmei láttán.
| |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:04 am | |
| - vicces kedvünkben vagyunk? Nocsak hát akkor viccelődjünk egy kicsit picinyem. - mondja egy ördögi nevetéssel egybekötve. Karmait visszahúzza, és Tathamet sugallatát (gonosz sugallat) alkalmazza, hogy gonosz tréfát űzzön a fiatal leánnyal. Azt már messziről kiszagolta, hogy e gyermek lelke romlott és halál tapad hozzá így hát a varázslat sikeres lehet. //dobjunk wicca? vagy ne hogy szeretnéd? // | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:07 am | |
| a varázslatot titokban engedi szabadjára, így hát a lány ebből nem sokat vesz észre | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:07 am | |
| The member ' Vergilius' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Effekt' : | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:09 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:09 am | |
| The member ' Vergilius' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Effekt' : | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:10 am | |
| // a másodikat vegyétek semmisnek, véletlen beakadt vagy én nem tudom // | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:18 am | |
| Furcsa dolgokat kezdtem érezni magamban, és igyekeztem ellen állni nekik. ~Biztosan ez az ocsmányság teszi ezt velem.~ | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:18 am | |
| The member ' Wicca' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Mágia - Védelem' : -------------------------------- #2 'Mágia - Védelem' : -------------------------------- #3 'Mágia - Védelem' : | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:22 am | |
| ~ Meglepő a kislány ellenállása, talán a romlottsága nem eléggé nagy... de teszünk még egy próbát ~ elmélkedik. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:22 am | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:27 am | |
| ~Már megint? Mit szeretnél tőlem vajon?~ | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:27 am | |
| The member ' Wicca' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Védelem' : | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:41 am | |
| ~ ó hogy az a... meglepő, no de mindegy is, biztosan elgyengültem ebbe az erdei életben ~ firtatja a miérteket. - Nos rendben van, életben hagylak. Eredj hát dolgodra míg meg nem gondolom magam te leány! - Mondja és ezzel sarkon fordul, hogy magára hagyja... legalábbis ezt akarja elhitetni. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:52 am | |
| Elakart engedni, de én valamiért maradni akarok. -Megállj te förtelem! Én viszont még nem végeztem veled! ~Nem hagyhatom, hogy más embereket is bántson és öljön meg.~ -Hóvihar. hagyja el az ajkaimat a varázs szó. -Támadó állásba helyezkedem -Ha még egy lépést teszel ki ontom az életed! Mielőtt itt hagynál és békében elengedlek, válaszolnod kell pár kérdésemre! | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:52 am | |
| The member ' Wicca' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Effekt' : | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 4:56 am | |
| - még fenyegetsz?! -kérdi gúnyosan - Van vér a pucádban te csitri azt meg kell hagyni, no de rég hagyta el szó a pofám, hadd halljam mire vagy kíváncsi, ajánlom fontos legyen. - mondja egy mosoly kíséretében, majd hanyagul karba teszi karjait. Nyelvével fogai élét érintgetve. - Nocsak micsoda trükk, szeretem a havat. - jegyzi meg szurkálódva. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 5:04 am | |
| Kezdek nem félni tőle és a fenyegetőzései is hidegen hagynak. -Mi... mit akartál az előbb velem csinálni? Nem a megevésre gondolok, remélem tudod! -Egyébként meg nem is vagy olyan rémisztő- kezdek mosolyogni azon amit a nyelvével művel a fogain -olyan vagy mint egy jó nagyra nőtt kutyus,akinek nincsen gazdája. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 5:11 am | |
| Szavai felszítják a tűzet melyet nem nagyon szokott visszafogni. Vergilius megidézi a vér erejét szeme tüze vérvörösen felizzik hatalmas karmaival ragadná meg a lányt hogy szorításával nyomatékot adjon haragjának. De megölni nem szándékozza csak vérét venni a kellem szédültség állapotáig.
// +1 minden cselekedetre. // | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 5:11 am | |
| The member ' Vergilius' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke | |
| |
|
| |
| Vergilius menedéke | |
|