| Vergilius menedéke | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Wicca
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 119
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 5:19 am | |
| Nem gondoltam volna, hogy ennyire felmérgesítem. -Hé csak nyugi! Nem azt mondtad, hogy nem bántasz? Igyekszem botommal hárítani a karmai csapását, nem félek, hogy eltörik erős mágia tartja össze.
| |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 5:19 am | |
| The member ' Wicca' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Vergilius
Tapasz. pont : 120 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 5:40 am | |
| Hiába minden, bár nem sikerül olyan erővel a megszorítás mint szerette volna így is elég sikeres az áttörése hogy megízlelje édes vérét mely erővel látja el. Megölni tényleg nem akarja csak épp a szédülés határáig fogyaszt belőle. - Nem vagyok senki kutyája te szajha - lihegi fülébe és végignyalja azt. - Senki ne mondja, hogy hazudok, nem öllek meg legalábbis egyenlőre. Most pedig ha beszélgetni akarsz hát legyen de nem itt! - ezzel megragadja és egy ló sebességével vonszolja magával egy barlang sötétjébe ahol pillanatnyilag meghúzta magát. Itt ott holtestek hevernek. Néhol vér és belsőség mocskolja a falakat. Itt elengedi és a kezébe nyom egy kancsó bort amit még egy karavántól lopott. - Igyál és elmúlik a szédelgés, ne mondd, hogy nem vagyok kegyes. - morogja | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 5:44 am | |
| | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 5:50 am | |
| Félig ájult állapotban cipel magával, nem is emlékszám rá merre is vonszolt, egy barlangban kezdek magamhoz térni mire egy kancsót nyom a kezembe és rám parancsol, hogy igyak. Bele szagolok, hogy nincs e belekeverve valami, majd csak épp, hogy az ajkamhoz érintek belőle egy kicsit. Ugyan ebből a célból. Tisztának tűnik ezért iszom belőle és közben próbálom a nyálától megszabadítani az arcomat. -Köszönöm!-rebegem neki, ismét félelem járja át a testem tőle.- Most megfogsz ölni ?- kérdezem aggódva. Túl fiatalnak érzem magam a halálhoz még szinte nem is éltem. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 5:56 am | |
| - Meg kellene? - kérdi nevetve - Ha az életed akarnám már elvehettem volna, nem öllek meg de ne hidd azt, hogy nem gondolom meg magam ha ostobaságot művelsz. - mondja acsarogva. - bár magam sem értem miért is nem végzek veled itt és most, nyitom fel a tested és habzsolok lényed templomán... -vigyorogja - Ám beszélni akartál és nekem sem árt meg a szó, így hát kezdjük újra, de ne bosszants fel mert esküszöm mindenre ami szent volt neked valaha is, hogy felnyitlak és hagylak kivérezni mint ahogy a disznókat szokták. - láthatóan nyugodtam állapotba került és a szemeiről is lekúszik a vér színe. A barlang egyik sarkában pár könyv hever, és egy szalmazsák melyet nyilván párnának használ. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 6:10 am | |
| Szavai kissé megnyugtattak, hogy egyenlőre nemfog megölni, eléggé szédültem még, és eszem ágában sem volt a barlang hideg kövére le ülni, ezért az egyik sarokban heverő szalmazsákot vettem célba, amit ő is pont valószínűleg alvásra használhat.Oda kuporodtam rá és nézegettem annak a pár könyvnek a címét ami a földön hevert. Még azt is megengedte, hogy kérdezzek tőle csak ne bosszantsam. -Mi volt az amit az erdőben akartál velem tenni ? Nagyon furcsa érzés volt.
| |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 6:19 am | |
| - Megvizsgáltam a lelked - feleli kurtán a féligazságot. - de most én jövök. Honnan jössz, miért jössz és hova tartasz? - kérdi s közben fel alá járkál.
A könyvek régi máguscsaládokról szólnak és sötét letűnt korokról. Legalábbis a címek ezt sejtetik. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 6:39 am | |
| ~ Lelkemet vizsgálta, de miért? Lehet ezért nem ölt csak meg ? De most nem kérdezhetek. Pedig rengetek kérdésem lenne hozzá. Talán jobb ha nem hazudok neki, ha belém látó képességei vannak akkor tudhatja mikor hazudom.~ -Xiansaiból jöttem el és Tristamba tartok, hogy találjak magamnak egy mestert aki tanítana engem mágiát használni. Aggódva vesszem észre, hogy nincsen meg a varázs botom, elhagyhattam az erdőbe. - Kérlek, bocsáss meg nekem, nem tudom milyen néven illesselek, de elhagytam a botomat, nagyon fontos nekem, engedd meg, hogy megkeressem, vagy hozd el nekem ígérem nem szököm meg anélkül egy lépést sem teszek. Bármit megteszek cserébe amit csak kérsz.- hangomon hallatszik hogy tényleg aggódom miatta. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 6:46 am | |
| - Visszahozom neked te lány. - Te csak pihenj... Egyenlőre élvezheti ezt a szituációt mert máskülönben már feltépte volna azt a csinos kis torkát és mohón habzsolna a vérén. De nem tesz így. Talán még használhatná a gyermeket ki elindult a romlás útján... Akárhogy is a botot csakhamar megtalálja és a lány örömére vissza is adja azt neki. - Öltél. Igaz e? Milyen volt? Milyenek most azok az átkozott emberek? Milyenek a városaik? - kérdi unottan. - Virgil. Hívj Virgilnek - Éhes vagy? van itt valahol egy őz tetem, süthetünk ha gondolod... | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 7:04 am | |
| Amíg távol volt, megszökhettem volna, de tényleg szükségem van arra a botra. Ehelyett kihúzgáltam a hullákat a barlangtól viszonylag távol, és a ruháikkal össze szedtem a belsőségdarabkákat. A vért is lemostam volna, de ahhoz víz kell. Ha már maradnom kell, legyen kicsit otthonosabb. Könyveket is össze szedtem és egy kupacba helyeztem őket ha lesz időm majd elolvasgatom érdekesen hangzzanak a címeik mivel mágusokról és egyéb ilyen finomságok a témájuk. Örömmel töltött el, hogy vissza kaptam a botot, bár meglepett, az is hogy csak így vissza adta és az is, hogy hitt nekem és elment érte. Miután megkaptam a botom a sarokba támasztottam, nehogy gyanúba keveredjek, hogy esetleg meg akarom támadni -Köszönöm, hogy megkerested nekem. Ölni? Én...én csak az életemet mentettem... -Hatalmas városokban élnek és sokan vannak. -Tetem? én azt nem eszem meg még sütve sem. Nem vagyok dög evő beteg lennék tőle lehet, hogy neked nem árt, de nekem igen Virgil. Engem pedig szólíthatsz Wiccának, vagy ahogyan csak tetszik, hisz a foglyod vagyok. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 7:10 am | |
| - Az még nem dög... alig fél napos de ahogy gondolod. - És nem vagy a foglyom, távozhatsz ha akarsz. - Városokban, patkányfészek azt hiszem hamarosan meglátogatok egy ilyen helyet. - Tristramról hallottam és jártam már ott. Az ottaniak mások mint a többiek. Tapasztaltabbak látszik, hogy a kín fiai... - mondja majd leül egy sarokba és a gondolataiba mélyed. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 7:15 am | |
| -Tényleg elmehetek? Akkor miért hoztál egyáltalán ide ? -Nem akarlak zavarni a buta kérdéseimmel, ha pihenni szeretnél akkor csendben maradok és ha megengeded az éjjelt még itt tölteném. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 7:20 am | |
| - Köpök rá, hogy mit csinálsz te gyermek. De a szavam tartom nem öllek meg ha nem vagy hülye. Vagy épp máshogy nem döntök. azért hoztalak ide mert az erdei úton még annyira fontos volt, hogy beszélj velem. De úgy látom már nem az... Ha zavarnál akkor már hallott lennél. Ezt az egyet hidd el nekem. Nem vagyok én ostoba emberek jótevője. Legtöbbjük nem érdemli meg az élet eszenciáját sem. - E barlang fedezéket adhat neked addig amíg akarod... - Ami érdekel azt pedig egyenesen kérdezd meg, nem vagyok ember hogy a szavak játékát vívjam. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 7:26 am | |
| ~Az előbb még húst akart sütni nekem, most meg majd letépi a fejem. Nem tudok rajta ki igazodni.~ Össze kuporodtam a szalmazsákon, mert igaz, hogy megvéd a barlang a kinti dolgoktól, viszont hideg, de nagyon. -Miért ittál a véremből és minek vizsgáltad a lelkem? | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 7:33 am | |
| Feláll és egy medve szőrmét terít a lányra. A bőr meleg és tiszta, olykor ezt is magára tekeri hogy rejtse rejteni valóját. - Ne fázz - mondja kurtán, majd tüzet rak a barlang közepén lévő tűzrakó helyre. - Nos a vér... talán a korod teszi a lassú észjárást, de rájöhettél volna a dögökből is hogy én azzal táplálkozom. - A lélek pedig sokat elárul gazdájáról. Például azt, hogy megérdemli e az életet vagy sem. - Csinos vagy, vettek rajtad erőszakot? vagy megölted tán őket ? | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 7:41 am | |
| A medve szőrme igazán meleg és kellemes hőt sugároz a tűz is. Már megint nagyon kedves teljesen össze zavar. -Ne haragudj Virgilius nem tudhattam a táplálkozási szokásaid, a vért valami mágikus dolog miatt gondoltam,hogy innod kell, a fekete mágia követel mindig vért. -Akkor az enyém ezek szerint.. Következő szavaira teljesen elpirulok. -Nem, nem.- mondom nagyon zavartan. -A mesteremet mérgeztem meg, mert el akarta venni a fiatalságom. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 7:46 am | |
| - A vér sok mindenre jó... -mondja sejtelmesen. - De nem hiszem hogy csak ennyi kérdésed van te lány. - Látom hogy tele vagy kétellyel. Használd hát ki, hogy Virgil nem öl meg hanem beszélget veled. Hosszú ideje te vagy az első. Ne okozz hát csalódást. Bizonyíts, hogy megérdemled az életet. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 8:01 am | |
| -Igen a vér tényleg sok dologra jó. -helyeslek -Igazad van rengetek kérdésem lenne, csak pont az életem gátol meg a kérdéseimben, nem akarok számodra érzékeny témát érinteni, hiszen ha felbosszantalak akkor..- elharapom a mondatom végét. -Miért tartod itt ezeket a könyveket van bennük valami ami számodra érdekes és fontos? Közben már zavarba ejtőn bámul engem, én pedig nem tudom nem észre venni meredező férfiasságát, ami megint megrémiszt benne. Főleg ahogy felrémlik ahogyan végignyalta az arcomat és a fülemet, vég szalad a hátamon a hideg. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 8:05 am | |
| - Megmondtam hogy nem öllek meg... ne bosszants fel te mert fájdalmat attól még okozhatok ami rosszabb lesz a halálnál ezt elhiheted nekem. - A könyvek az ember egyetlen értelmesnek mondható teremtménye. No de nem mind.
| |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 8:10 am | |
| Már megint csak bántani akar, hogy merjek így kérdezni. -De miért pont ezek? amik mágusokról és egy azon korról szólnak? Talán valami mágus csinálta ezt belőled valami fekete mágiával ? | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 8:14 am | |
| - Nem, ember ilyenre nem képes. - mondja haragosan és a sarokba köp. - Más oka van a könyveknek. Ök társaságot nyújtanak a magányban és sokat megtudhatunk belőlük. Dolgokat amiket elfelejtünk vagy épp nem ismerünk. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 8:21 am | |
| -De akkor,hogy lettél ilyen? Nem hiányzik a régi életed ? Nem hiányzik a társaság? Az ételek és oly sok más ami az embereknek meg adatik? Nem tudom miért de úgy érzem tartozom neki annyival , hogy meg próbálok neki segíteni valahogyan. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 8:32 am | |
| - Az emberek élete? Hitványak. Korcsok és nagyobb szörnyek mint én. - Fogyaszthatom az emberek italát és ételét de nem csillapítják igényeimet. Az hogy hogy lettem ilyen már elfeledtem mint ahogy azt is milyen volt embernek lenni. - Részben igaz amit állít de arra hogy lett ilyen kristálytisztán emlékszik, de nem érzi úgy hogy ezt másnak is tudni kéne. - Te mit gondolsz? Mi az élet értelme? Gondolkodj el ezen mindjárt visszatérek. - mondja majd kiviharzik az éjszakába. De alig telik el pár perc visszatér egy friss, meleg és egy kissé vérszegény őz gidával. Majd gyakorlott mozdulatokkal megnyúzza és belsőségeitől megszabadítva karóra húzza, hogy aztán ropogósra süsse a gyereknek. - Te bizonyára éhes vagy. Itt van ez majd jóllakat hamar elkészül meglásd. Csináltam már ilyet jó sokszor, az ízeket attól még néha megkívánom. Senki nem mondhassa, hogy Virgil tanyáján éheztél ha már vendégeskedtél... - mondja kurtán hisz ritkán nagyon ritkán kedves és akkor sem sül ki belőle sok jó. De most épp így kívánja kedve, hasznot is tud húzni e lányból... | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke Vas. Jan. 12, 2014 8:47 am | |
| Nagyon fel adta a leckét nekem, ezen még soha nem is gondolkodtam. Visszatért egy pici őzikével és elkezdte megnyúzni majd meg sütni, én pedig még mindig csak bámultam és töprengtem a kérdésén. Ledobtam magamról a szőrmét majd mellé léptem és gyengéden megérintettem. -Te egy igazán kedves lény vagy Virgil, akár mennyire is gonosznak érzed magad belül ott van benned az emberséged. Ámi pedig a kérdésedet illeti. Nos azt hiszem az ösztönlényeknek a faj fenntartás adja az értelmét az életüknek. Tehát félig embereknek nekünk is, a másik felét viszont a spiritualitás, a lelkünk, az egyéniségünk, hogy jók vagy rosszak leszünk. -Ha azt mondanám neked, hogy öt tíz percre újra ember lehetnél szeretnéd? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Vergilius menedéke | |
| |
|
| |
| Vergilius menedéke | |
|