Szavazz! | Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
|
Ki van itt? | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt. |
Szintlépések | |
Dobástábla | |
Statistics | Összesen 66 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: endiii
Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects
|
|
| Valhedge Piactér | |
|
+4Lélek Quarion Galanodel Gegoroth Dastriel 8 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dastriel Admin
Tapasz. pont : Over 9000 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 176
| Tárgy: Valhedge Piactér Szomb. Okt. 12, 2013 4:02 am | |
| Valhedge piactere igazán sokszínű. Egy külhoni számára mindenfajta érdekességet rejt a városnak ezen része. Találni itt a gyümölcsárusoktól kezdve a halászokig mindenfajta termelőt, de ugyanakkor sokan kisebb technológiai eszközöket is árulnak. Műszerek és mérőeszközök nagy választékával találkozik a szemlélődő, legyen szó hajózáshoz szükséges távcsövekről, fejlett agráreszközökről vagy apró csecsebecsékről, órákról, stb. | |
| | | Gegoroth
Tapasz. pont : 25 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 14
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Szomb. Okt. 12, 2013 9:42 am | |
| ~Az emberek nyüzsgő városai. Sok színűek, túlzsúfoltak, büdösek. De van itt más is, ezt a szagot ismerem. Vagy csak hallucinálok?~ Körülnézek, beleszagolok jó mélyen a levegőbe ~Nem, valaki járt itt közölünk. Vagy az érzékeim működnek tévesen? Rég tapodtam e földet.~ Körüljárom a piacteret, keresek valami friss gyümölcsöt és nézelődök
A hozzászólást Gegoroth összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 13, 2013 5:45 am-kor. | |
| | | Quarion Galanodel
Tapasz. pont : 195 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 40
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Szomb. Okt. 12, 2013 9:08 pm | |
| Bár csak egy kósza fülest kapott, hogy a következő célpontjáról itt gyűjthet be egy kis információt, Quarion mégiscsak felkereste a piacteret. A tér sarkán fordul be, és letelepszik az egyik sikátor szélén, ahonnan jelentős rálátást kap a területre. És csak vár és vár, hogy felbukkanjon az illető, de egyelőre csak egy furcsa alakot lát a tömegben ténferegni, akitől szimplán rossz érzés kapja el. De nem őt keresi, ebben biztos, de ettől függetlenül szemmel tartja, hátha még később ő is kulcsfontosságú lesz missziója szempontjából. | |
| | | Gegoroth
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 5:35 am | |
| ~Ennyi fölösleges csivitelést, mintha valami madarakkal teli erdőben lennék, és körülbelül ennyi haszna van ezeknek a fölösleges szavaknak. Amit mondanak annak legalább a fele hazugság. Vagy több. A legtöbb kereskedő legszívesebben hátba szúrná a vetélytársát, persze amíg szemben állnak addig negédesen mosolyog. Még hogy mi vagyunk romlottak...cöhh.~ Tovább sétálgatok, nézelődök. ~Nocsak azért vannak itt érdekes figurák is, mint az a koponyamaszkos fickó aki órák óta várakozik, majdhogynem mozdulatlanul. Nem tetszem neki, bár nem rám vár. Különben már idejött volna. Talán az egyetlen életre méltó ebben a madárfészekben.~ Rászegezem a tekintetem, megpróbálom elkapni a pillantását a koponyamaszk résében. ~Van benne merészség, talán tud valamit ami hasznos lehet.~ | |
| | | Lélek Kalandmester
Tapasz. szint : 0 Hozzászólások száma : 169
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 6:18 am | |
| A piactér már így a nap végére kezd kiürülni. Bár még az árusok eladogatják portékáikat, van, amelyik már felszedte a sátorfáját mára. Jelentősen megcsappant a nézelődők száma is, hiszen hamarosan lemegy a nap. Ekkor 3 alak jelenik meg az egyik sikátorból, és céltudatosan masíroznak az egyik stand irányába, amely a piac szélén helyezkedik el. Mikor odaérnek, a csuklyájuk is lekerül, és Quarion agyán villámként fut végig a felismerés: a 3 közül a középső az ő embere. Egy hírhedt uzsorás, aki a piactér területét önkényesen uralma alá vette, és védelmi pénzt követel minden egyes árustól, akik sokszor még a családjukat is nehezen látják el a napi betevővel. Látszólag most is ez ügyben érkeztek: a stand mögött álló eladó szemében félelem tükröződik, ez testbeszédében is megnyilvánul. Idegesen lehajol, és a pult alatt keresgél valamit - feltehetően a napi "adót". | |
| | | Quarion Galanodel
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 6:33 am | |
| A maszk alatt összeszűkülnek Quarion pupillái, amikor a 3 idegen fejéről lekerül a csuklya. Már amikor jöttek, számított rá, hogy az illetőknek közük lesz az uzsoráshoz, akit csak Báróként emlegetnek, de nem gondolta volna, hogy személyesen meg is jelenik. Nem habozik. Sisakjára húzza csuklyáját, és mozdul. Amint a férfiak leállnak beszélgetni a portékásnál, tesz egy szlalomot a placcok között, hogy kiszemeltjei hátával nézzen farkasszemet. Normális léptekkel indul el feléjük, azt feltételezi, hogy nem számítanak támadásra, és hogy a napi bevételük fontosabb annál, mintsem hogy hátraforduljanak. Bár a másik kettő valószínűleg a testőri szerepet tölti be, nem az okosabbik fajtából származnak. Quarion közeledik. Mindkét tenyerét egy-egy tőrén pihenteti, nem akar feltűnést kelteni, amíg nem ér megfelelő távolságra. Amint odaér, megpróbálja szélsebesen, egyszerre hátba szúrni a két testőrt, és csak aztán foglalkozni a góréval. | |
| | | Brakdern
Tapasz. pont : 25 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 21
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 6:45 am | |
| Estefelé jár, de még beugrik ide mielőtt levezeti a mai történések feszültségét. Ahogy belép a térre, meglátja hogy a kedvenc eladója még nem csomagol. A vállán megigazitja a zsákját, majd a vállára veszi a Dwemert és elindul . ~Akkora kenyeret veszek hogy egy vadkan se tudná megenni~ Miközben lassan lépdelt a félhomályban, mosolyogva kuncogott saját viccén | |
| | | Gegoroth
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 6:57 am | |
| Figyelem a három csuklyás fickót. ~Pénz, majd elfelejtetem hogy az emberek világában azé a hatalom akié a vagyon. Itt ez a fickó meg a két testőre. Mint két talicska majom. A bugyrokban ezek maximum bohócok lehetnének. A Maszkos elindult. Nocsak itt lesz valami.~ Elégedett mosoly terül el az arcomon, majd megtámasztom a hátsófelem egy már üres eladóasztalon. Figyelek, főleg a Maszkos fickóra vagyok kíváncsi. | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 7:23 am | |
| A Báró éppen zsebreteszi a szütyőt, amelyben súlyos aranyérmék zörögnek, ám hirtelen valaki füttyent egyet. Quarion elméretezte a lépést, és elhamarkodottan döntött. A még itt maradt 4 vásárolni kívánó úgymond beépített emberek voltak, akik most kardot rántanak mindenkire, aki nem eladó, és nem egy közülük. Így most Gegoroth és Brakdern is arra figyel fel, hogy egy-egy kard hegye mutat feléjük. Quarion járt a legrosszabbul. Nem elég, hogy az egyik "próbavásárló" sakkban tartja oldalról, szembe áll vele a két fegyveres testőr és a Báró is, aki mostanra már megfordult. Sebhelyes arcán önfeledt vigyor húzódik, és megrázza a fejét. - Üdvözöllek benneteket a birodalmamban - szólal meg hangosan, hogy mindhárman jól hallják. - Csak nem hittétek, hogy ilyen könnyű lesz a dolgotok? Hallottam, hogy valamelyik haragosom gyilkost állított rám, de azt hiszem, megint kiderült, hogy ki itt a főnök. Megzörgeti zsebében az érméket, és az embereinek int a fejével. - Megölni őket. Mindet.
//Következő hozzászólásotokkal mindhárman dobjatok Közelharci Védelmet.//
| |
| | | Gegoroth
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 7:30 am | |
| Felvonom a szemöldököm. ~Nem ostoba, hagyott hátvédet. De nem is zseni, ha mindenkit meg akar öletni.~ Igyekszem kitérni a támadóm elől, és visszatámadok. Nem húzok kardot, ökölharcot fogok folytatni. | |
| | | Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 7:30 am | |
| The member ' Gegoroth' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
| | | Brakdern
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 7:42 am | |
| Lába földbegyökerezett az iménti jelenettől, hiszen alig pár pillanattal ezelőtt a kenyér lebegett a szeme előtt, most pedig egy penge. ~Az ostoba! Pont belém kötött, ráadásul éhesen! Na majd most megmutatom hogy csinálja ezt egy Godefroy! Hiszen itt a Dwemer, csak meg kell próbálnom ellökni vele a pengét.~ | |
| | | Kroaag Kanock
Tapasz. pont : 15 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 3
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 7:42 am | |
| * Ez a piac igen érdekes egy hely tud lenni, főleg amikor egy helyet - pontosabban az egyik kocsmát -, kell megvédenem. A napom nagy részét a sötétben való álldogálás és időnkénti, részeg disznók kidobálása teszi ki, akik túlságosan sokat fogyasztottak azokból a bizonyos nedűkből, amit bornak és sörnek neveznek. Én is megkóstoltam pár fajtát, néhányuk egészen be is jött. De inkább mérsékeltem a fogyasztását, mivel láttam, hogy mit is okoz ezeknek az italoknak a mértéktelen fogyasztása. A napi rekord akiket kidobtam, az összesen négy ember volt, bár nem számoltam bele azokat, akik már a látványomtól is kiszaladtak. Az átlag kidobás az olyan egy-kettő ember naponta, de ma nem nagyon volt ilyen, ma inkább nyugalom honolt a kocsmán. Zárás után még ellenőriznem kell a fő piacteret, amit összesen egy utca választja el a kocsmát a főtértől. Már sötét volt, pont ilyenkor szokás az embereknek a házaikba menni, illetve ilyenkor szoktak megtörténni az alvilági leszámolások is. Átlag embernek nem éppen biztonságos, nekem azonban tökéletesen megfelel. Mikor kimentem a kocsmából, már akkor hallottam valamiféle üvöltözést az utcán. Sebes léptekkel elkezdtem haladni a hang irányába, majd amikor láttam, hogy egy névtelen fickó névtelen és számomra ismeretlen emberekre mondja ki a halált, akkor tudtam, hogy itt lesz valami. Nem lepődtem meg amikor felém is odacsaptak. Pajzsomat védésre emeltem, és ha sikerült hárítanom, akkor a rám támadónak azonnal vége lesz. * | |
| | | Quarion Galanodel
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 7:45 am | |
| Bakfitty. Tényleg elhamarkodott lépés volt ez, úgy látszik az utóbbi időben nem volt ilyen fifikás "ügyfele", és kijött a gyakorlatból az ifjú orgyilkos is. De ebből most tanulni fog, az biztos. Mivel kéznél volt fegyvere, pikk-pakk előrántja, és hárít a lesújtó vásárló irányába, miközben figyel arra is, hogy merre mozdul a többi 3. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 7:45 am | |
| The member ' Quarion Galanodel' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 7:59 am | |
| //Brakdern és Kroaag védelme, majd a 4 bandita támadása sorrendben: Gegorothé, Quarioné, Brakderné és Kroaagé.
Utána írom az eredményt.// | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 7:59 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #3 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #4 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #5 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #6 'Közelharc - Támadás' : | |
| | | Brakdern
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 8:19 am | |
| //elnézést nem dobtam mikor megírtam// | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 8:19 am | |
| The member ' Brakdern' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
| | | Lélek Kalandmester
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 8:25 am | |
| Gegoroth rosszul járt. Nem rántott kardot, és így meglehetősen nehéz volt védeni egy pontos és hirtelen vágást, amellyel a rátámadó lesújtott. Gegoroth megpróbál kisurranni a kard útja elől, de ebben megakadályozza a háta mögött lévő pult, amelyen eddig ücsörgött, és egy kellemetlen seb nyílik a mellkasán.
Gegoroth egy kritikus sérülést szenved: 2/6 HP
Quarion reflexei most sem hagyták cserben, tökéletesen hárít: a tőr és a kard nagyot csattan, és mivel a testőrök még nem mozdultak egyelőre, az orgyilkos egyelőre stabilan áll lábán.
Quarion: 6/6 HP
Brakdernnél lehet, hogy az éhség játszott közbe, vagy lassan vette észre, hogy a felé repülő tárgy nem étel, hanem éles acél, és bár sikerült elhajolnia, egy enyhe sérülést azért összeszedett.
Brakdern: 5/6 HP
Kroaag sajnos alulértékelte ellenfelét, aki meglehetősen jó fegyverforgatónak bizonyul. Hiába a pajzs, a vásárló-zsoldos számolt vele, és a kidobó éles fájdalmat érezhet jobb combjában: a kard hegye viszonylag mélyen belehatolt. Pajzsával sikerült aztán odébb löknie partnerét, de ez nem jelentett nagy előnyt.
Kroaag: 3/6 HP
Quarionra azonban rátámad a két testőr, miközben a Báró a háttérből vigyorogva követi nyomon a történéseket.
//A következő hozzászólásotokban lehetőségetek van 3-szor cselekedni, a játékszabályoknak megfelelően. Quarionnak csak 1 szabad cselekedete van, mert 2-en támadnak rá, ami alapvetően elhasznál 2 védekezés-cselekedetet. A következő két támadás-dobásom neki szól. A cselekedet a megfelelő kockadobással együtt érvényes.//
//Ugyanazt dobtam neked én is, szóval minden oké.// | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 8:25 am | |
| The member ' Lélek' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
| | | Gegoroth
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 8:36 am | |
| Felmordulok.~Ennek a fele sem tréfa~ Fókuszálok, életre hívom a regenerációs képességem~Ezek még nem tudják kivel kezdtek ki.~ Majd a támadóm mögé teleportálok, és egy köríves rúgással igyekszem elkaszálni a lábát.
//Jó éjt, én eltettem magam holnapra,délután meló végeztével tudok majd ismét reagálni// | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 8:36 am | |
| The member ' Gegoroth' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
| | | Brakdern
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 8:57 am | |
| A sérülés amit kapott, az első pillanatban fájdalommal töltötte el, de hamarosan elkezdte érezni a végtelen gyűlöletet támadója iránt. ~Most feldarabolom a szemtelent~ Egy lépést hátrábbugrik, válláról egy pillanat alatt leugrik a fegyver, és minden erejét összeszedve indítja is felülről a csapást az ellenfele felé. | |
| | | Malthael Admin
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér Vas. Okt. 13, 2013 8:57 am | |
| The member ' Brakdern' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Valhedge Piactér | |
| |
| | | | Valhedge Piactér | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |