Város szélén a vadonban.  - Page 5 Popup11
Város szélén a vadonban.  - Page 5 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Város szélén a vadonban.  - Page 5 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_vote_lcapVáros szélén a vadonban.  - Page 5 I_voting_barVáros szélén a vadonban.  - Page 5 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_vote_lcapVáros szélén a vadonban.  - Page 5 I_voting_barVáros szélén a vadonban.  - Page 5 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Város szélén a vadonban.  - Page 5 Szint10
Dobástábla
Város szélén a vadonban.  - Page 5 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Város szélén a vadonban.

Go down 
+3
Metana
Pyre
Villiam
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
SzerzőÜzenet
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 112

Város szélén a vadonban.  - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 21, 2013 6:45 am

Átadom magam Pyre irányításának, és minden érintését kiélvezem, ahogy megérint az egyszerűen leírhatatlan érzés, és hirtelen minden gondom és bánatom a bizonytalanságommal együtt felszívódik. Kedvem lenne örökre a karjaiba temetkezni és semmi mással nem foglalkoznék..
Amikor saját lovára szeretne felszállni gyengéden elhúzom, hogy saját ölemben vihessem mint legelőször. Egyszerűen nem szeretnék elszakadni tőle...
- Kedvesem, nagyon finom étellel vártál minket, azt hiszem még meg sem köszöntem - sütöm le kissé bánatosan a szemem. Majd egy csókot lehelek vörös ajkaira. Szeretem és ez a legfontosabb, bármi történjen is úgy szeretem ahogy van.
- Ki a démon akivel össze kell szoknod hölgyem? - suttogom fülébe pár csók kíséretével. Ügetésre fogom lovam és egy közeli elhagyatott vadászviskó fele vezetem.
- Én kicsi Pyrem szeretsz engem? Ugye velem maradsz bárhogy is legyen? Remélem nem vezetlek a vesztedbe, az út amit a sors nekem szánt telis tele lesz veszéllyel és sose bocsájtanám meg magamnak ha kárt okoznék neked.
Vissza az elejére Go down
Pyre

Pyre

Démon

nő

Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 22, 2013 3:04 am

~ Villiemem hát te is annyira szeretnéd mint én? Érzem az érintésedből. Még a saját lovamra sem engedsz föl egy percre sem engedsz el hát többé. Örökké a tiéd leszek és az életem is adom érted, ha ezt kívánja a jövőnk. Csak szeress mindig ennyire,még ha elárulom a titkomat és meglátod igazi külsőm, szeress akkor is.
Az út minden pillanatát élveztem a karjaiban, csókjai közepette. Nyakába erősen kapaszkodva simultam hozzá mind közelebb.
-Hogy ki a Démon? szerelmem, hát nem jöttél rá, -kuncogok- az ajándék amit tőled kaptam. Szerintem nagyon passzol hozzá ez a név. Igazán felsőbb rendű, akár csak ő maga nagyon jól választottál nekem.
-Miért kérdezed ezt tőlem? Nem érzed, mennyire szeretlek? Minden porcikám csak arra vár, hogy a tiéd legyen és örömöt szerezzen neked.- kezét a melleim közzé tapasztom- ez már csak érted dobog és bármi is történjen boldogan halok meg, mert tudom, hogy veled voltam utolsó szívdobbanásomban is, csodálhattalak és boldoggá tehettelek. Nem ijedek meg senkitől és semmitől, aki vagy ami elválaszthat tőled, örökké veled akarok maradni amíg te magad úgy nem döntesz, hogy megválsz tőlem. Drága szerelmem.
Egy hosszú forró csókkal zártam le mondatomat.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 22, 2013 7:51 pm

- Találó név - mondom jóízűen. -Igazán boldog vagyok, hogy örömet okozhattam.
- Soha nem akarlak elveszíteni történjék bármi én veled maradok, ha kell veled halok! De nem engedem, hogy bántsanak légy hozzám őszinte és a szívem a tiéd! - Mondom csendesen. Majd lesegítem a lóról és karjaimba viszem be az elhagyatott házba. Arcom vörös hajába temetem és kecses nyakát csókolgatom. Majd beérve gyengéden leteszem egy szalmazsákra.
- Ugye lesz bennem elég erő, hogy véghez vigyem ezt a küldetést?
- Pyre szükségem van rád szeretlek téged! - mondom majd megcsókolom.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 22, 2013 9:46 pm

- Én ott leszek melletted és támogatlak adok erőt neked, de most ne rontsd el ezt a gyönyörű pillanatot az aggályaiddal, csak add át magad az élvezeteknek.
Ingénél fogva húzom magamra és vadul csókolni kezdem lábaim derekára fonom.
Később: mellkasán fekve. ujjaimmal cirógatom, lágy gyengéd csókokat lehelve ajkaira.
-Bárcsak örökké tartana ez a pillanat, de mint oly sok más ez is csak el illan előbb utóbb.  Nagyon szeretlek egyetlenem, és nem akarok előtted titkolózni, de nagyon félek, hogy meggyűlölsz. Mond csak akkor is szeretnél és kívánnál ha kiderülne rólam , hogy egy szörnyeteg vagyok és nagyon rossz dolgokat teszek?

A hozzászólást Pyre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 5:59 am-kor.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 22, 2013 10:40 pm

Átadtam magam az élvezetnek és száműztem minden aggályom, hogy csak a pillanatnak és Pyrémnek éljek. Élvezettel töltött el minden egyes pillanat az összes csókja és testének minden porcikája. Majd csak hallgatom ütemes lélegzetét, élvezem finom érintéseit, és csak azt kívánom maradjunk így örökké.
Meglepő dolgokat mond, így hát mélyen a szemébe nézek.
- Nem engedem hogy el illanjon. Ha kell a pokol fenekén vívok párbajt érted de nem engedlek el többé... csak akkor ha te kívánod úgy! De remélem olyan nem lesz mert akkor én elvesztem.
- Szörnyeteg? - kérdem meglepetten - nem lehetsz szörnyeteg de úgy érzem bármivel meg birkózom, ha rólad van szó. És szeretlek bármit is tégy!
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 22, 2013 10:52 pm

Szavai hallatán finom csókot lehellek ajkaira. ~Talán ez az utolsó, hogy érinthetlek, de nem akarom tovább rejtegetni ki vagyok megérdemled, hogy tudd szerelme.
- Maradj itt és ne mozdulj kérlek. Mutatok valamit, de ígérd meg nem ijedsz meg!
Felálltam és két három lépésnyire távolodtam tőle, egyáltalán nem zavart meztelenségem, inkább még reméltem is tetszik neki amit lát és újra magáévá tesz majd ha nem riad el tőlem. Felé fordultam és átváltoztam démoni alakomba.
- Ez vagyok én, így festek valójában. Így is tudnál engem szeretni?

A hozzászólást Pyre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 6:00 am-kor.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 22, 2013 11:37 pm

Lassan felemelkedik mellőlem és így bájaiban füröszthetem szemem, gyönyörű testére lágyan hullik tűzvörös zuhataga, mely újra felszítja bennem a tűzet. Kissé hátralép majd egy bestiává változik. Ő egy démon... de nem félek tőle. Lassan felkelek szabadon hagyva testem és megérintem bőrét. A szarvaktól, a mellein át egészen a fenekéig és le tovább a patában végződő lábáig. Egyáltalán nem riaszt az ahogy kinéz, sőt valahol még tetszeni is tud. De;
- Ó én egyetlenem - mondom egy kis szomorúsággal a hangomban - mond mi történt veled? Tudok segíteni? És az amit érzek ugye nem a te praktikád? Mert tudnod kell, hogy szeretlek, úgy ahogy vagy és velem jó voltál, de ha csak a lelkemet szeretnéd hát vidd, örömmel adom neked! A külsőd és valódi éned engem el nem riaszt. - nyomatékként ajkon csókolom és forró ölelésemben alaposan végig csúsztatom kezem a fenekén és farkának egy részén.
- Ígérem amíg csak erőm bírja védelmezni foglak, és nem engedem hogy bántsanak. Vissza veszem birodalmam és felülök a jogos trónomra, bár nem akartam, de így tudlak csak biztonságban, hát megteszem.
- Szeretlek és még így is nőies vagy és gyönyörű! Nem tudom mit kell tenned és mit teszel de ha tudok segítek.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeVas. Dec. 22, 2013 11:53 pm

Ennél nagyobb boldogság nem is érhetett volna ugyan úgy ölelt és ugyan úgy csókolt mintha csak ember lennék. -Szerelmem mindent elfogok neked mesélni nem marad egyetlen titkom sem előtted de most ne vesztegessük az időt, tégy újra magadévá és aztán induljunk kezdjük el a küldetésed és útközben mindent elmesélek neked apránként. Rá dobom a szalma zsákra és csípőre tett kézzel a farkammal hátul csapkodva kérdezem tőle. - Így szeretnél vagy az emberi alakomban?

A hozzászólást Pyre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 6:02 am-kor.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 12:35 am

- Ahogy neked jobb, csak gyere kérlek mert megőrülök érted!
Majd a végén csak fekszek, és nem akarok felkelni.
- Pyre mi lenne ha itt maradnánk örökre? Semmi kedvem semmihez csak ahhoz, hogy veled legyek. Ugye nem lehet?
- Szerinted bölcs dolog vissza szerezni a trónom? -kérdem gyengéden közbe bőrét simogatva.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 1:51 am

Nem kellett kétszer mondania bele ültem az ölébe azonnal és szusszanásnyi időt sem hagytam neki. Immár mellkasán pihentem újra emberi alakomban.
-Villiem semmire sem vágyom jobban mint hogy újra és újra éljem veled az előző perceket és együtt legyek veled amíg csak élek.  Nekem nincs szükségem se hírnévre se vagyonra se semmire az életben csak is rád. de ha úgy érzed ami téged illet és vissza akarod kapni akkor én melletted leszek, de boldogabb lenék ha itt maradnánk csak mi ketten senkitől sem zavartatva, és nem kockáztatnád az életed, de én önző vagyok. Viszont ne felejtsd el, hogy már elindítottál valamit és annak a három embernek magyarázattal tartozol ha úgy döntesz velem maradsz, itt a semmi közepén és csak a boldogságunknak élsz.

A hozzászólást Pyre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 6:04 am-kor.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 1:59 am

- Ó kedvesem, vannak dolgok amikben nem dönthetünk, én is elzárkóznék és csak veled lennék de nem tehetem ezt te is tudod. Célt adtam nekik, meg is tartom a szavam. De a te testi épséged nekem mindennél fontosabb a titkod pedig nálam biztonságban lesz. Talán bölcsebb most indulni, bármennyire is nehéz.
- Szeretlek! - mondom majd újra nyakába temetem az arcom, hogy aztán lefele haladjak... majd finoman megpróbálok elszakadni, és összeszedni a ruhákat, hogy visszatérjünk társainkhoz.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:14 am

-Minden csak is a te döntésed, biztosan megértenék ha pedig nem kénytelen elfogadni. Igaz engem okolnának miatta, de én csak téged féltelek. Gonosz ez a világ ne piszkítsd be a lelked semmivel. Villiem kérlek higgy nekem csak mi ketten boldogan, ha megvan a boldogság másra nincs szükség. Indulni akarna de én vissza rántom magamra -Maradjunk még egy kicsit, főleg hogy újra gyújtottad bennem a vágyat de akárcsak össze bújva is csak had érezzelek magaménak egy rövid ideig még.

A hozzászólást Pyre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 6:06 am-kor.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:30 am

Nem tudok ellenállni, tudom hogy mennem kellene de a teste hívogat, finoman vetem rá magam, hogy újra az enyém legyen minden percem vele tölteném. De sajnos rossz csillag alá születtem és a sors elvárásokat támaszt velem szemben.
- Édesem szeretlek és neked is érezned kell ezt, no meg azt is, hogy mire vágyom de meg kell értened a döntést nem én hoztam. Meg kell tennem azt amire születtem. Csak így lehetünk biztonságban. És közben ha megtudom mi történt veled akkor a te életedet is megmentem.
- mielőtt indulnánk megnézhetném valódi alakod, még egyszer? - mondom kissé zavartan
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:38 am

-Semmi baj egyetlenem, Ha menni kell hát menjünk a lényeg., hogy veled lehetek és szeretsz.
Kérésére lágyan megcsókolom és közben vissza veszem démoni alakom.
-Tetszem neked így? szeretnéd, hogy így térjek veled vissza a táborba?

A hozzászólást Pyre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 6:06 am-kor.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 2:58 am

- Nagyon furcsán hangzik, ha azt mondom van benne valami vadító és szépséges? Nagyon izgató ez a külsőd, bár lehet el kellene rettentenie de ehelyett épp magához láncol. De hisz mondtam már úgy szeretlek ahogy vagy. - Majd csókokat nyomok feszes hasára és lejjebb is.
- De azt kell mondjam, a titkod a többiek előtt titok marad. Félek nem lennének ilyen elfogadóak. Hisz nekik csak egy démon lennél. Nem éreznék és látnák azt amit én... -mondom keseregve. - De nem hagyom hogy bántsanak. De most gyere bújj ide talán megengedhetnénk még egy kis időt mielőtt visszatérünk. - mondom és már szorítom is magamhoz.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:12 am

- Nagy kedves vagy tényleg ennyire tetszem neked így? és ha azt mondanám, hogy talán megtudok szabadulni ettől az alakomtól és újra csak ember lehetek. Bánnád ha többé nem láthatnál így.
Örömmel bújok szorításába és feledkezem bele. A nyakát kezdem csókolgatni és kezét az ágyékomra helyezem.
-Villiem, szerelmem soha ne engedj el ölelj így éveken át. Tudom hogy ez csak egy vágy állom, de boldogsággal tölt el hogy tudom a tiéd vagyok. Tiéd lehetek minden percben. Ami a külsőm illeti igazad van. És ami a viselkedést? Előttük is megcsókolhatlak bármikor ha úgy érzem kell vagy vágyakozok rád amíg leszáll az éj és karjaidba zársz.

A hozzászólást Pyre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 6:08 am-kor.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:22 am

- Én édes egyetlenem. Nem bánnám, mert tudom sok bajtól kímélnéd meg magad! Ne haragudj rám, hogy ily módon kívánom ezt a másik tested is! - mondom bocsánatkérően.
- A szerelmünket nem kell leplezni és tagadni bárki előtt vállalom! - Ahogy vezeti kezem, és csókolgat újra felébreszti bennem a vágyat...
- Örökre itt maradnék veled, suttogom fülébe. De hamarosan indulnunk kell. - mondom szomorúan.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:49 am

- Csak még egy utolsót- súgom vissza a fülébe- gyere szerelmem engedjük szabadjára vágyainkat. a trónod és a küldetés megvár, ha szeretnéd nem törekszem megváltani magam és örökre ilyen fiatal maradok neked kedvesem, és ne szégyeld, hogy tetszem neked így és kívánsz ez nagyon hízelgő nekem, hogy nem kell előled lepleznem a testem és örömöd leled benne.

A hozzászólást Pyre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 23, 2013 6:10 am-kor.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 3:55 am

Megvár bizony és a többiek is legalábbis egy kicsit még ráérnek.
Karjaimba fogom és finoman ringatom, tíz percet még engedek magunknak mielőtt útra kelnénk.
- Minek a fiatalság, ha engem öregnek, gyengének és hasznavehetetlennek látsz. Nem leszek már fiatalabb Pyrem és engem utolér a halál. De nem szólok bele a döntésedbe. Én úgy szeretlek ahogy vagy és ezen nem változtat már semmi! - mondom
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 5:55 am

-Villiem! Én egy szóval sem mondtam ilyet, az én szememben te gyönyörű délceg lovag vagy. Nem tudom honnan szedted ezeket, csak azt próbáltam elmondani, hogy én nem tudok öregedni veled együtt, ha nem leszek ismét ember, de az sem olyan egyszerű. És ha pedig így szeretsz kívánsz eme külsőmben, akkor nem is akarok ember lenni, nekem csak az fontos, hogy te boldog légy.
Szorosan magamhoz szorítom és megcsókolom.
-Köszönöm, köszönöm drága szerelmem.- suttogom a fülébe

Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 6:07 am

- csak azt szerettem volna tudatni, hogy öreg leszek, legalábbis ha megélem és vajon akkor is szeretni fogsz ha ráncos és gyenge leszek? Mert akkor inkább öregedj velem vagy ölj meg, hogy megkíméljem magam a fájdalomtól. Nem tartozol nekem köszönettel, én tartozom neked, hisz te szítottad fel a tűzet bennem és te sarkaltál cselekvésre.
- És igen kívánlak és szeretlek, de nem kérek tőled áldozatokat. Ha meg akarod őrizni e hatalmat aminek parancsolsz hát nem veszem el tőled. Csak annyit kérek, hogy én legek az egyetlen férfi az életedben. És én a halálba is boldogan megyek veled. - mondom és lágyan megcsókolom a vállát és karját.
- Lassan indulnunk kell, mondom és közben finoman felkelek és öltözködni kezdek.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 7:08 am

-Nincs nagyobb vágyam, mint veled együtt leélni az életem, de ez nem lesz egyszerű. Elmesélem majd a következő kirándulásunkon, most viszont akkor menjünk vissza a többiekhez.
Én is elkezdek öltözködni, de előbb felveszem emberi alakom. Oda lépek Viliem mögé és hátulról átölelem.
-Nagyon szeretlek és minden rendben lesz, csak adj egy kis időt kettőnknek.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeHétf. Dec. 23, 2013 7:11 am

- Persze hogy rendben lesz minden, hisz szeretlek! - közben karjaimban viszem a lóhoz és csókolgatom az arcát és fülét, majd mikor már a ló hátán vagyunk ügetésre fogom és elindulok vissza a táborhoz.
- Mire kérsz időt egyetlenem? - suttogom lágyan a fülébe.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Hozzászólások száma : 88

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Dec. 25, 2013 1:05 am

[Tábor]

A galambocskák hamar elreppentek mi meg itt maradtunk magunkban. Mivel az új tagunk is hasonlóan beszédes mint én, ezért nem alakult ki különösebben beszélgetés. Miután elfogyasztom a vacsorámat, az erdőbe veszem magam, keresek egy kisebb forrást lehetőleg a közelben és megmosakodok. Visszatérve már az új utazóruhám van rajtam, noha a bőr vértezet megmaradt. Megetetem a lovamat, minek neve Altair, legalábbis a lovászfiú ezt mondta. Nyugodt jószág, talán még kötődni is tudnék hozzá. A lehetőségekhez mérten kényelmes fekhelyet készítek magamnak s hacsak valakinek nem volt vagy nincs dolga velem, nyugovóra térek.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitimeSzer. Dec. 25, 2013 6:29 am

A vissza úton a táborba még kiélveztem közelségét, hiszen nemsokára már Démon nyergében ülhetek.
-Lehet, hogy nem fog tetszeni amit mondok, de ahhoz, hogy újra ember legyek embereket kell ölnöm, még legalább ezret, és ez sem olyan egyszerű mint ahogyan hangzik, mert mindnek gonosztevőnek kell lenni és a lelküket a nagyúrnak kell ajánlanom.
A táborba vissza érve még mindenki aludt.
- Maradhatunk volna még egy kicsikét.-suttogom a fülébe majd belenyalok.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 5 I_icon_minitime

Város szélén a vadonban.
Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Westmarch :: Westmarch-
Ugrás: