Város szélén a vadonban.  - Page 3 Popup11
Város szélén a vadonban.  - Page 3 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Város szélén a vadonban.  - Page 3 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_vote_lcapVáros szélén a vadonban.  - Page 3 I_voting_barVáros szélén a vadonban.  - Page 3 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_vote_lcapVáros szélén a vadonban.  - Page 3 I_voting_barVáros szélén a vadonban.  - Page 3 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Város szélén a vadonban.  - Page 3 Szint10
Dobástábla
Város szélén a vadonban.  - Page 3 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Város szélén a vadonban.

Go down 
+3
Metana
Pyre
Villiam
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

Város szélén a vadonban.  - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 12:59 pm

Ismeretlen helyen és ismeretlen emberek között vagyok, ezért próbáltam nem túl mélyen aludni. Ennek ellenére csak sikerült teljesen elaludnom. Talán a lovag miatt lehetett, vagy már fáradt voltam a többnapi gyaloglás miatt, nem tudom, de már csak azon veszem észre magam, hogy hangokat hallok. Kinyitom a szemem és még pont látom a meghitt jelenetet a párocska között. Aztán amikor a lány elszalad, már nem is tettetem tovább az alvást.
- Fuss már utána, mert ha eltéved napokig kereshetjük a hulláját. - mondom Villnek és bosszúsan felkotrom a tüzet. Majd én őrködöm tovább, úgyis kipihentem magam.
Aztán eszembe jut, hogy én még nem voltam szerelmes soha, de eddig nem is jutott eszembe ilyesmi. ~ Mikre nem képes egy kis tábortűz az éjszakában. ~
Vissza az elejére Go down
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 88

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 5:53 pm

Meg se moccanok, az ilyen dolgok nem tartoznak igazán rám. Továbbra is egyenletesen lélegzem csukott szemmel még akkor is mikor Pyre elrohan. A páncélos nő megszólal, mi meglep, de csak alig adom jelét ennek. Aztán szavait hallva, megszólalok, de nem ülök fel.
-Hullát már nincs értelme keresni.
Nevetséges lenne egy tetemet kajtatni a semmiben. Úgy határozok tovább pihenek, hisz őrség van.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Hozzászólások száma : 112

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 8:53 pm

Ez a csók most még furább mint az előző és mint nyári zápor a melegben úgy súlyt le engem is. De amint jön úgy már megy is. Igazán viszonozni sem tudtam mert a lány márt szalad is.
~ Nem értem, nem kértem, nem ismerem...~ -Fut át agyamon.
- Tudod Hölgyem, vannak pillanatok amikor a férfi nem futhat. És ez egy ilyen pillanat. Összezavarodott és biztos vagyok benne, hogy nem megy messzire csak egy kis magányra vágyik szegény. - zárom le az egészet.
- Holnap pirkadatkor, indulunk Westmarch városában szerzünk felszerelést, lovakat, és útra kelhetünk, hisz a sötétség ébredezik....- mondom és érzelemmentes tekintetem a tűzbe vetem, mintha ez a régi jó barát adna válaszokat.
Pyre

Pyre

Démon

nő

Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 11:04 pm

Záporozó könnyekkel értem be az erdőbe és csak rohantam tovább ahogyan a lábam bírta, hogy még gyorsabb legyek, felvettem démoni alakom hatalmas sikolyok közepette, amik nem a fajdalomtól inkább a dühtől hagyták el torkomat, kezeimben tűzlabdákat formáltam és dobáltam őket az összes égtáj irányába.
~ Oh drága Villiem, miért nem 130 évvel ezelőtt találkoztunk, amikor még nem voltam ilyen és a tiéd lehetnék. Tudnál engem így is szeretni ha beavatnálak a titkomba? Miért nem tudlak elhagyni mágnesként vonzod vissza lelkemet magadhoz.
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHH!!!!
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 11:58 pm

Tűzbe révedéséből a sikolyok zökkentik ki. Igazi átható démoni sikolyok.

- Ti is hallottátok? - kérdem társaimat.
- A sikolyok szinte minden irányból záporoznak, így nem tudom meghatározni a forrását.
~ Remélem Pyre nincs bajban és itt ólálkodik a közelben, hogy aztán visszatérhessen hamarosan. de őket sem hagyhatom egyedül. ~ gondolom
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 12:15 am

- Bocsássanak meg hölgyeim talán, jobb lesz utána néznem a dolgoknak.
- Metana vigyázzatok egymásra! - mondom és már rohanok is a lovamhoz. Egy igazi lovag gyakorlottságával pattanok nyeregbe, hogy aztán gyorsabban haladhassam abba az irányba ahol a leány eltűnt.
~ Pyre tarts ki! Remélem nem esik bajod, ha már a sors mellém vetett nem akarok kudarcot vallani a védelmezésedben! ~ gondolom
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 12:26 am

Dühöngésem egy ló patának csörtetése töri meg az avaron és a leesett száraz gallyakon.
~ Édesem , hát értem jössz? Így nem mutatkozhatom előtted.
Felveszem emberi alakom, felkapok egy nagyobb darab fát a földről és jó erősen homlokon vágom vele magam. A bőr szétreped és a sebből vér kezd szivárogni. jó magam pedig hasra vágódom, és be csukom szemeim mintha nem lennék magamnál.
~ Csak találj rám és fonj védelmező karjaidba szerelmem.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 12:33 am

A sok éves tapasztalat, most rutinként izzik fel bennem. Kisvártatva észreveszem Pyret amikor épp összerogyna, gyilkos tempót diktálok - vágtass barátom vágtass! - súgom lovam fülébe. Majd mielőtt még teljesen elterülne Pyret átkarolom és felrántom ölembe a lóra.
- Nem lesz most már semmi gond! Visszaviszlek a táborba... - mondom és már fordítom is meg a lovamat
~ Remélem tényleg nem lesz gond, bár különös, hogy mindig történik valami a leány körül... ~ - Tanakodom
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 1:02 am

Ereztem erős kezeit ahogyan tartanak, szívének minden dobbanását, és melegét mellyel engem árasztott el, kezemmel átkaroltam nyakát ragaszkodva hozzá.
-Kérlek állj meg, hadlegyünk csak egy kicsit kettesben. Beléd szeretem, igaz nem ismerlek, de úgy érzem mindent tudok rólad. Szeretlek de mindig fájdalmat fogok neked okozni a titkom miatt.Mindig hazudnom kell majd neked,és nem lehetek veled őszinte még nem. Ha eltudod ezt fogadni, úgy veled maradok,de ha nem akkor űzz el zavarj el, mert én hiába próbálok elmenni, valami vissza húzz hozzád.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 1:07 am

Vonakodva de megállítom a lovat.
- Rendben. Nem tudom mi ez az egész... De talán elkezdhetnénk őszinték lenni legalább egymáshoz. Először is honnan jössz? Mi elöl menekülsz? Tudnom kell! - Mondom és arcomra nem engedem ki az érzelem morzsáját se.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 1:39 am

~Őszinteséget vár tőlem de pont az előbb mondtam neki nem lehetek vele az maradnia kell titkaimnak.
-Mindenhonnan jövök és mindenhová tartok, ezt egyszer majd megfogod érteni. Magam elől menekülök, de erről nem mondhatok többet már így is többet árultam el mint szabad lenne. Mind ezt csak azért mert szeretlek és őrületes vágyat érzek irántad. Te nem érzel ugyan így irányomban?
Teljesen belemerülök szemeibe, szabályosan rabul ejtenek. Erősebben markolom a nyakát és húzom őt és magamat minél közelebb egy újabb csók reményében.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 1:55 am

~ Nem bízik bennem, nagy kár... ~ Gondolom
- Magam sem tudom mit érzek, kedves vagy a szívemnek, mintha megbabonáznál. De nem bízol bennem. - mondom lágyan apró mosollyal az arcomon. finoman letörlöm az alvadt vért homlokáról majd apró csókot nyomok homlokára, beletúrok vörös hajába ami, úgy lobog mintha tűz lenne, majd homlokom homlokának vetem. Rántok egyet a gyeplőn hogy lassan elinduljunk visszafele.
- Tarts velem, légy hozzám őszinte, fedd fel fájdalmad és én segítek neked, hölgyem, de a bizalmatlanságod elriaszt Milady. - mondom mély keserűséggel hangomban, de több érzelmet nem engedek meg magamnak...
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 2:15 am

Sorosan átölelem a nyakát arcomat nyakába temetem ne lássa könnyeim.
-Hogyne lennék veled őszinte, ennél őszintébb már nem is lehetnék. Melyik nő tárná fel szívét és vágyait neked. Az pediglen, hogy nem mondok el mindent csak azért van mert félek. Félek attól,hogy elveszítelek pedig még nem is voltál az enyém.De ha te így döntötté elfogadom, az is nagy ajándék nekem,hogy melletted lehetek és veled utazhatom. Mielőtt még csak útitársak lennénk kérhetnék valamit, egy utolsó csókot.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 2:22 am

- Miért beszélsz végletekben hölgyem?
- Magával a legfőbb gonosszal, a förtelem megtestesítőjével is megküzdenék érted. Fontos vagy szívemnek és a szívem a tiéd, de nem vagyok méltó hozzád. Gyilkos vágy hajt és ismeretlen erőket érzek magamban, ami tán rád is veszélyt jelenthet, és azt hogy ártsak neked nem engedhetem meg. - talán társaink várhatnak még megfordítom a lovat és vad vágtába kezdek. - jöjj mutatok neked valamit.
- Mindenem elveszítettem már, téged nem akarlak. és legyen bármi titkod én megőrzöm azt és ha kedved tartja elmondhatod nekem.

Vágta közben Ajkam ajkához közelítem, hogy csókkal adjak nyomatékot szándékaimnak.
A helyet ismerem hisz pár napja itt tanyáztam így egy magaslatra viszem ami eléggé távol van a többiektől. Megállítom a lovat. és leszállok majd egy enyhén terpeszbe állok és lángba borítom mint két karom, had lássa, hogy szörnyeteg vagyok.

- Érted már!? Veszélyes vagyok... egy szörnyeteg... - mondom mélységes lemondással hangomban.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 2:59 am

Szavai meggyőztek,hogy mégis csak érez irántam valamit és az életét is áldozná értem, szavait végül csókkal pecsételte meg. Elvitt egy olyan helyre ahol nem láthatnak minket, és meg mutatta képességét nekem.
- Oh Villiem kedvesem, ugyan már, ezért nem vagy szörnyeteg, csak különleges. -Kinyújtottam karjaimat és tenyereimben egy egy tűzgömböt hoztam létre, majd ökölbe szorítottam a kezem és eltűntek. - Látod, nem vagy szörnyeteg és ne félj nem tudsz ártani nekem. -Odafutok hozzá és a nyakába borulok csókjaimmal halmozva el nyakát.- Most már te is tudod az én titkom.
~Na jó nem az egészet de ezt neked nem kell tudnod szerelmem még nem.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 3:03 am

Bár meglep, hogy ő is ura a tűznek de különösebben nem vigasztal. Nem is olyan elesett mint mutatta magát... most már komolyan nem értem de nem is érdekel.
- gyere kedves, most már ideje visszatérnünk, a nap nemsokára felkél és be kell mennünk a városba, feltéve ha velem tartasz!

Majd finoman felültetem a lóra és vissza ügetek a táborunkba... Talán 1 óránk van pirkadatig.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 5:40 am

Szorosan hozzá simulva élvezem a vissza út minden pillanatát. Végig tapogatom minden egyes porcikáját izmát, még jobban kívánom mint eddig és közben folyamatosan fantáziálok róla mit is tehetne velem.
-Nem mehetek a városba veled, oda nem mehetek vissza, majd a tábornál megvárlak titeket.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 5:44 am

Egyre furcsább ez az egész...
- Miért nem? Nm bánom ha maradsz, csak tudni akarom miért nem tartasz velünk?
Az érintései nem zavarnak, sőt... kihasználva a helyzetet lassabb tempóra fogom a lovat.
- És a többieknek mit akarsz mondani?
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 10:14 am

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ugrás az időben.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 10:15 am

Mivel Rhea gyalogosan van, ezért én sem szállok lóra, csak magam mellett vezetem.
- És hogy aludtál az este? - kérdem hogy valahogy elkezdjem a kommunikációt.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 10:20 am

Nehezen szoktam beszélgetést kezdeményezni, főleg ha az emberek még féltek is tőlem. Igaz, ez csak a papok és a tanoncok között volt megszokott. Meglepődök a lovag hangjától, s ez a meglepettség talán ki is ül az arcomra ahogy felé pillantok. Most nem takarja az arcomat semmi, s mivel kevés a vizem nem arra pazaroltam, hogy lemossam magamról az út porát.
-Egész jól, egyedül nyugtalanul aludtam míg jártam a vadont.
Elgondolkodok, hogy miként is kéne megszólítanom, hiszen ő mindig annyira tisztelettudó.
-És ön? Nem volt megterhelő az őrsége?
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 10:28 am

Fura, van valami báj ebben a lányban és olyan, olyan mintha hasonlítanánk.. de miben? Azt már nem tudhatom
- Örülök, hogy jól aludt! Hát igen mozgalmas éjszaka volt annyi szent igaz!
- De valahogy nem érzem magam most fáradtnak, olyan kipihent vagyok... bár egy percet sem aludtam.
~ A vándor, Pyre, ez az egész meg a társaság... ~ gondoltam
- Meséljen magáról hölgyem, mi a célja. Mit szeretne elérni.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 10:38 am

Kedvesnek tűnik, de az is lehet, hogy ez csak a látszat. Bár valahogy vele kapcsolatban másként érzek mint a többiek iránt. Mintha tudnom kéne valamit róla, de mégse tudom megmagyarázni.
-Akkor szerencsés vagy.
Hiába aludtam, fáj a hátam, de ezt azért nem akarom elmondani. Nincs jelentősége a dolognak.
-Nincs sok mondandóm, árva vagyok, nincs hova és kihez mennem. Sehol se tudok letelepedni, valahogy nem is akarok.
Inkább rejtem az erőmet mindenki elől, bár mikor ideges vagyok, olykor nem tudom kontrollálni.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 10:43 am

- Hát ameddig csak a kedved tartja velem tarthatsz! Én is árva volnék... de talán ez maradjon a mi kis titkunk. És tudom milyen az amikor nincs senkid és senki sem fogad el... Ha érdekel mesélek neked erről de ígérd meg, hogy bízhatom benned... Valamiért te más vagy mit a többiek!
- Milyen erőt rejtegetsz ha szabad megkérdeznem?
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 10:51 am

-Ha nem haragszol ez maradjon az én titkom. Keresem rá a megoldást ezért járom a világot.
Hátrapillantok a többiekre, hogy biztos elég messze vannak és nem hallják a beszélgetése. Sajnos vagy inkább szerencsére nehezen bízok meg másokban. Legfőképp a csalódások, illetve egyéb dolgok miatt amik értek.
-Nincs okom felfedni téged mások előtt, bízhatsz bennem. Fájó sebeket nem akarok feltépni, inkább azt áruld el, miért járod a pusztaságokat? Te mit kutatsz?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 3 I_icon_minitime

Város szélén a vadonban.
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Valahol Tristram határán a vadonban
» Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Westmarch :: Westmarch-
Ugrás: