Város szélén a vadonban.  - Page 2 Popup11
Város szélén a vadonban.  - Page 2 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Város szélén a vadonban.  - Page 2 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_vote_lcapVáros szélén a vadonban.  - Page 2 I_voting_barVáros szélén a vadonban.  - Page 2 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_vote_lcapVáros szélén a vadonban.  - Page 2 I_voting_barVáros szélén a vadonban.  - Page 2 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Város szélén a vadonban.  - Page 2 Szint10
Dobástábla
Város szélén a vadonban.  - Page 2 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Város szélén a vadonban.

Go down 
+3
Metana
Pyre
Villiam
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 88

Város szélén a vadonban.  - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 10:25 am

Csak foszlányokat értek meg a nő szavaiból, de benne még inkább nem bízom mint a férfiban. Abban legalább látszik az őszinteség, persze ez is lehet megtévesztő. Kicsit talán azért is csinálom, mert keresem az alkalmat, hogy végre használhassam a tűzet, ám a gond megoldódik. Kár. Csalódott vagyok, viszont ez az ostoba jelenet nem tesz vakká. Visszaindulok a helyemre, s belekezdek a szárított hús rágcsálásába meg a bor fogyasztásába. Jómagam már értekeztem arról, hogy hova is tartok, jobban mondva, sehova se. Meglehet velük maradok, de az is lehet én magam leszek az ki reggelre nem lesz itt. Meglátom. Szót nem is szólok, legfeljebb ha kérdeznek.
Vissza az elejére Go down
Pyre

Pyre

Démon

nő

Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 10:44 am

Nagyon úgy tűnt, ez a kis trükk bevált, már nem kell tartanom a lelepleződéstől, a tűzhöz visszaúton belekaroltam Villiembe, ezáltal is azt sulykolva neki, igen is szükségem van rá, és mivel senki nem látta hatalmas elégedett vigyor ült ki az arcomra. Újra a tűz mellé telepedve jobban szemügyre vettem az új lányt kis vékonyka volt, abszolúte nem tűnt veszélyesnek, de pont az ilyenekben lakozik hatalmas erő. És még itt van a másik nő is, abban a nagy fényes páncélnak tőle tartok a legjobban, biztosan nem hétköznapi egyén. Én amúgy sem alszom maximum csak imitálom, na de a többiek. //kuncogok magamban//
-Bocsássátok meg az előbbi kirohanásom nem tudom mi ütött belém.
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 7:49 pm

- Nem mindenkinek való az éjszakában utazgatás. Azon is csodálkozom, hogy találkoztam veletek. Már napok óta senkit sem láttam.
- Egy közeli településre tartok, de sajnos vagy eltévedtem vagy még messzebbre kell mennem. Ráadásul nem is vagyok benne biztos, hogy mi a neve. Na mindegy - vonom meg a vállam - majd világosban folytatom a keresést.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Hozzászólások száma : 112

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 2:19 am

- Nos igen, valójában egyikünknek sincs igazi úti célja igaz?
- Talán ha közös motivációt találnánk, egy ideig megpróbálhatnánk együtt boldogulni, én keresek pár gyilkost, esetleg segíthetnétek elkapni és a hálám nem maradna el?! - Vetem fel a hirtelen jött ötletet, hisz társaságban mindig jobb lenni mint magányosan róni az utakat.
- De persze én is szívesen segítek nektek, ha elveim ezt engedik!
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 4:29 am

A különös jelenet után ismét a tűz melegénél ülünk a férfival és a másik két nővel. Elfogyasztom egyszerű vacsorámat míg a többieket hallgatom. Továbbra se érzem szükségét felfedni arcomat. Érdekesnek tartom, hogy senkinek sincs konkrét uticélja, persze nem is az én dolgom. Még nem akarom felfedni bizar képességemet s hogy annak megzabolázására keresek megoldást. -Veled tartok, segítelek a feladatomban s mikor úgy adódik tovább állok. // Bocsi teloról vagyok nem tudok új sort kezdeni //
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 4:56 am

- És mi a terved ha megtalálod a gyilkosokat? Emberek voltak vagy démonok? Végül is mindegy, segíthetek neked, hátha közben újra nyomra akadok. Persze ez nem kötelez senkit semmire, ha terhesnek érezzük egymás társaságát, egyszerűen búcsút mondunk egymásnak, különválnak útjaink és nincs harag.
- Most, hogy úgy néz ki útitársak leszünk, igazán felfedhetnéd az arcod. - mondom a csuklyás lánynak. Nem hiszem, hogy ne tudnánk megbirkózni a látványával. - mondom kicsit csipkelődve és eszembe jut egy régebbi dolog amikor maszkot hordtunk és szintén gyilkosokat kergettünk a társaimmal.
- Amúgy Metana vagyok - nyújtom felé a kezem - ha eddig még nem mondtam volna.
Aztán csak bámulom a tüzet és a Fényhez fohászkodom, hogy ezúttal az igazi gyilkosokat sikerüljön elkapni .
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 5:18 am

~Gyilkosok! Még a végén nem lépek le reggel. Villiem, most nagyon felkeltetted az érdeklődésem.
-Én is veled tartok, ha nem bánod, -megfogom a kezét- bár nem tudom mi hasznomat tudnád venni, nem értek a fegyverekhez, de gondolom ez látszik rajtam.
~O drágaságom, és ha még útközben beszennyeznéd a te lelkedet is, az lenne nekem a főnyeremény. Ez a két nő viszont, aggaszt engem, valamit ki kell találnom, hogy megszabaduljak majd tőlük. Érdekes játék lesz ez. Legelőször is rá kell majd jönnöm mi is a képességük, tudásuk. Senki nem mászkál egyedül aki ne lenne jó valamiben. Metana a nagy páncéljában valószínűleg jól bánik a fegyverekkel. Na és a másik Rhea vajon mit rejteget a köpenye alatt, ha nem látok majd nála valami komolyabb fegyvert másban lesz jártas, lehetséges hogy ez a más látszik rajta és azért ilyen titokzatos azzal a csuklyával.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 5:22 am

- Nos kedves tőletek! Köszönöm szépen és a társaságotokat is, viszont most javaslom térjünk nyugovóra, pihenjetek le, majd én kezdem az őrséget! - mondom mosolyogva.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 7:59 am

Bár nem ismerem a gondolataikat, csalódást kell majd okoznom nekik, hiszen a koszon kívül nincs más érdekesség az arcomon. Szótlanul hátrahúzom a csuklyát, a piszkálódással cseppet sem törődve. Ha bántó gondolatuk van velem kapcsolatban az sem zökkentene ki a béketűrésből. Gyanakvó vagyok, nem pedig idegbeteg, noha nálam is található penge a védekezésre, koránt se az a fő fegyverem. Bólintok a férfi felé, jelezve tudomásul vettem miszerint ő őrködik először, de valószínűleg eleinte csak felületesen fogok aludni. Meglehet valamelyik kezemet végig a tőrök egyikén tartom.
Lélek
Kalandmester
Lélek

Tapasz. szint : 0
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 8:48 am

Miután már mindenki nyugovóra tért, és álomba merült, csak Villiam marad ébren, hogy őrizze a többiek álmát. Meglehetősen derűs este van, a Hold fényénél minden jól látható, de az erdő közepén azért vannak bőven árnyékok a fák között.
Villiam egy halk reccsenést hall, ami nem is olyan távolról érkezik. Amikor odakapja a fejét, 10 méterrel arrébb a fák sűrűjében egy csuklyás, köpenyes sziluettet pillant meg, ahogy őt bámulja. Másodpercek telnek el így, de az alak nem mozdul. Nem látja az arcát, semmi egyéb ismertetőjelet sem, de mintha valami lenne a hátán. Talán fegyver.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 9:49 am

~ Tán nem adódik baj ha közelebb osonok és megnézem ki ez a titokzatos idegen. Három nő után mi jöhet még, érdekes, hogy bár nem aludtam már igazán jól egy ideje, most mégis éber vagyok, mintha valami erő öntene el. De leginkább ezt a törékeny vörös teremtést érzem magamhoz közelinek. Olyan érzésem van mintha nagy bajba lenne és szükségszerű hogy oltalmazzam. ~ -fut át agyamon. Óvatosan közelebb lopózok, bár a kardomat meglazítom nem tervezek harcot. Mikor hallótávolságba érek, megszólítom;
- Üdvözöllek idegen! - csak ennyit mondok talán válaszra méltat vagy elszelel.
A Névtelen

A Névtelen

Férfi

Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 9:55 am

Villiam közelebb merészkedik, aminek kimondottan örül. Igazából ez volt a célja.
- Üdvözöllek, Villiam. Szép esténk van, nem igaz? - Mondja halkan, ügyelve, hogy az alvókat még ilyen távolról se keltse fel.
Lassan sétálni kezd, kényelmes beszélgetőtempóban.
- Sötét idők jönnek. Bár lehet, hogy fényesek. Minden el fog dőlni hamarosan. Lehet, hogy rajtad áll, lehet, hogy nem. Rajtad áll. Ha jól döntesz bizonyos időtávlatokban, talán meg is éred. De vigyázz.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 9:58 am

Különös a vándor ismer engem, bár én nem tudom ki ő.
- Igen az idő valóban csodás - mondom séta közben. - Látom te ismersz engem én ismerhetlek?
- Éreztem, hogy valami nincs rendjén, te tudod mi a baj velem, mi ez az erő és miért történik velem mindez, és ők - intek a nők felé - biztonságban vannak, közük van a dolgokhoz? Kérlek ha tudsz segíts annyi kérdésem van!? -Mondom és bár fura de valamiért úgy érzem ez az idegen sokat tud és ha valaki akkor talán ő tényleg segíthet!
- Kérlek mondd el mi áll rajtam!
A Névtelen

A Névtelen

Férfi

Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 10:07 am

- Én ismerlek. Viszont te engem nem. Nekem nincs nevem.
És nincs itt semmiféle erő, ami munkálkodna. Az erőnek mindig van forrása, de mindig ezt a szót veszik elő. Rosszul fejeztem ki magam, kérem elnézésed. Rajtad is áll. Mindenkin áll, mindenkinek köze van hozzá. De nem mondhatok erről többet. Még nincs itt az ideje.
Csak annyit mondhatok, tekintsünk a jelenre vagy a jövőre... A világok összemosódtak. Az Angiris halandó jelenlétében működik, és a másvilágiak megvetették lábukat Sanctuaryn. Talán nem is kell olyan messze elmenned, hogy találj egyet. Vigyázz, kiben bízol, mert lehet, hogy más az illető, mint aminek mutatja magát.

A vándor hirtelen megáll, és egy nádsípot húz elő a köpenye alól.
- Vigyázz, ifjú lovag - mondja hátrafelé lépegetve, majd belefúj a sípjába.
Hirtelen egy kisebb ködfelhő suhan át előtte, és mire eloszlik, már nem látni a Névtelent. Eltűnt.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 10:16 am

~ Annyi kérdésem lett volna, de eltűnt egyszerűen köddé vált! ~ Szomorkodik... ~ Ugyan szedd össze magad Vill, parancsolsz a tűznek most akkor miért lepődsz meg ezen... ~ Szidalmazza magát. ~ Angiris tanács, Angyalok és Démonok, nem kell messzire mennem. Ezzel talán azt akarta mondani, hogy társaim között van aki nem az akinek mutatja magát? Nem, nem, nem tudhatom, de azért jobb lesz figyelni.~Jegyzi meg magának.

Óvatosan vissza oson a táborhoz fát tesz a tűzre ha már ő nem is legalább a lányok viszonylagos kényelemben és melegben alhassanak. Én ma már úgysem alszok, nem tudnék. Megnézem magamnak a lányokat ahogy alszanak, mindenki jól van e és rendben van e. Majd szemem elidőzik a vörös hajú törékeny lányon. Van benne valami földöntúli szépség... azt meg kell hagyni. Ezzel vissza ül a helyére és várja a pirkadatot

/ Ha nem történik semmi meg is világosodhat. /
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 10:19 am

Nem aludtam csak imitáltam, semmi szükségem rá, de így volt időm mélyen a gondolataimba merülni.
~Mit művelsz Pyre? Kezded megkedvelni ezt a férfit, neked most lelkeket kéne gyűjtened, hogy visszaszerezd régi önmagad. Tűnj el reggelre. Nem, nem, nem tudom kiverni azokat a szemeket a fejemből, olyan furcsa érzések fognak el tőle. Ilyet csak akkor éreztem amikor még éltem. Lehet, hogy ...? Nem nem az kizárt. Van nekem egyáltalán szívem? Nem érzem hogy dobogna a sajátomat nem érzem.
Egy halk reccsenés billentett ki kavargó gondolataimból. Biztosan Villiem rakott a tűzre, majd halk lépéseket hallok, aztán mintha suttognának hegyezem a fülem de nem értem egy szavukat sem.
Majd a beszéd abba marad, újabb léptek és pattogni kezd a tűz. Villiem tekintetét érzem az egész testemen. Kinyitom a szemem és felülök.
-Villiem jól vagy? Minden rendben? Zaklatottnak tűnsz.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 10:26 am

- NE haragudj, hogy felvertem az álmod! -mondom sajnálkozva.
- Hisz ott bármid meglehet amire vágysz... Remélem megbocsájtod ezt nekem milady.
- Nem vagyok zaklatott csak...-itt elhallgat pár másodpercre - az előbb beszélgettem egy újabb vándorral aztán eltűnt... de lehet csak álmodtam vagy képzelődtem. Fura világban élünk - mondom keserű mosollyal.
- De nyugodtan aludj vissza, pihenj csak én ma már úgysem tudok aludni... - majd tekintetét a tűzre szegezi és próbál érzelemmentes maradni.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 10:36 am

Oda kuporodom mellé, majd a homlokára és az arcára rakom a tenyerem.
-Elég forró vagy, lehet meghűltél egy kicsit. Feküdj le és pihenj azt a vándort is biztosan csak a láz miatt álmodtad. Ugyan ki botorkálni ilyen késő éjjel az erdőben. - arcát magam felé fordítom- Ne hívj ladynek lovagom. -bájosan mosolygok rá, megpuszilom a homlokát- Majd én fent maradok pihenj le.
~ Ha elaludt utána eredek ennek a bizonyos vándornak, vajon ki lehetett és mit akart.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 10:44 am

- Lehet igazad van, de erőt érzek magamban érted ezt? És nem fáradságot!
- ÉS bár szörnyű nemet mondani neked de nem fekszem le, nem megy!

A csókja ég a homlokomon és bár nem a láztól de valamitől mégis hőt érzek magamon. Meglep miért kaptam, de az még jobban, hogy a közelsége ilyen jó érzés. ~ Nem Vill, lehet akár ő rá célzott az a titokzatos idegen, nem engedhetsz, és voltaképp nem alhatsz! ~ parancsol magára.

-A csók... köszönöm hölgyem. Rég éreztem úgy hogy törődnek velem. Szóval feküdj csak le pihenni, vagy akár itt is maradhatsz mellettem de ne kérd, hogy alvásra adjam a fejem...! -mondja
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 10:58 am

-Jó én nem erőltetem, hogy aludj, akkor viszont fent maradok veled.-Megfogom a kezét és fejem a vállára hajtom. -Mi lenne ha a nevem szólítanál igazán nem érdemlem meg ezeket a rangos jelzőket, főleg azután, hogy hazudtam neked. Mesélj inkább nekem erről a vándorról akiről álmodtál, meg az erőről amit érzel.
~Ezt most megúsztad, nem tudok utánad menni, de még biztosan találkozunk, és akkor elkaplak. Az elmondottakból meg lehet kiszűrök valamit erről a különös erőről meg a vándorról.
- Villiem, kérdezhetek valamit?
~Nem vagyok komplett, minek akarom én ezt tudni, csak felismerném ezt az érzést anélkül, hogy valaki leírná nekem.

Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 10:59 am

Felkébredek a hangokra, felületesen aludtam vagy rémkep kínozhatott. Mindenesetre éber vagyok, bár nem mutatom, hanem hallgatozok. Csukott szemmel figyelem a nő és a lovag beszédét. Meglehet tényleg fáradt volt de valahogy nem tetszik nekem ez az édes kettes itt alakulgat.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 11:02 am

- Örülök hogy velem maradsz! Tényleg. - magam sem értem de a nő közelsége tényleg jól esik.
- Szerintem pedig kiérdemled e szavakat. - Mondom ám arcom igyekszem érzelemmentesen tartani.
- Persze Pyre kérdezz bátran!

~ A vándorra ráérünk visszatérni, és valami azt súgja annyira nem is kellene róla beszélnem... ~ elmélkedik miközben a kérdésre vár
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 11:11 am

-Rendben, akkor nehéz ezt feltennem. Hú kissé zavarba is jöttem, na de a lényeg voltál már szerelmes.
Hülye kérdés persze, hogy voltál miért ne lettél volna. Inkább eltudod mondani milyen szerelmesnek lenni? -Hatalmas pír jelenik meg orcáimon és lesütöm a szemeimet ne lássa rajtam.- Bocsásd meg, hogy ennyit locsog össze vissza, de ha zavarban vagyok mindig így viselkedem.
~Nem vagyok normális, teljesen eltereltem a dolgot a vándorról meg az erőről, de így meg lehet közelebb férkőzöm az ő szívéhez.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 11:20 am

A kérdés fura, hisz az érzés melyről érdeklődék oly távoli emlék amit nehéz neki is eszébe verni.
- Semmi gond - kezdem barátságosan - szerelem. Az érzés melyet szavakkal szinte nem is lehet leírni. Igen egyszer rég éreztem ilyet, a szerelem egyszerre édes és keserű, olyan mint egy kupa jó bor ami nem oltja a szomjadat. Egyszerre kínoz és dédelget. Egyszerre ad erőt és vesz el mindened. Szerelem ami erősebb mindennél. Elveszi az eszed és minden más eltörpül mellette. Szerelem az amikor úgy érzed mindent megtehetsz és semmit. Szerelem az amikor nem tudod mi a helyes és mi a helytelen. A szerelem egy álnok bestia mely bekúszik lelkedbe és megveti magát ott, hogy aztán minden célod és értelmed a háttérbe taszítsa, hogy csak az érzésnek élj és önmagad feláldozva add át magad szerelmesednek. Szerintem ez a szerelem.
- Talán ismeretlen az illető ez nem számít az érzéshez elég egy pillanat egy mozdulat egy szó és kialakul, a gyökerei oly mélyek, hogy kigyomlálásához egy élet is kevés.
~ Lehet hasonlót érzek én is? ne ne butáskodj Vill! De haja akár a tűz szemei tengere... BUTASÁG ~ ordítok magamra.
- Hölgyem a szerelem leírhatatlan - mondom és közben átkarolom, hogy egy kissé oldjam zavarát.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitimePént. Dec. 13, 2013 11:35 am

Szavait hallgatva rádöbbentem ugyan ezt érzem, csupa ellentét minden, amit tennék és nem lehet, megtenném de félek. Könnycseppek szöknek a szemeimbe a boldogság könnyei ezek és ahogyan átölel végig fut a hátamon a hideg mint villám ütés kattan az agyamban, magától mozog mindenem és nem engedelmeskedik. Ajkaim az ajkára nyomja s nyelvem csatázik.
-Nem lehet! -pattanok fel és rohanok be az erdőbe- Nem szabad! Sajnálom! és csak futok ahogyan lábaim bírják.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 2 I_icon_minitime

Város szélén a vadonban.
Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Valahol Tristram határán a vadonban
» Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Westmarch :: Westmarch-
Ugrás: