Város szélén a vadonban.  Popup11
Város szélén a vadonban.  Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Város szélén a vadonban.  2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Város szélén a vadonban.  I_vote_lcapVáros szélén a vadonban.  I_voting_barVáros szélén a vadonban.  I_vote_rcap 
Malthael (485)
Város szélén a vadonban.  I_vote_lcapVáros szélén a vadonban.  I_voting_barVáros szélén a vadonban.  I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Város szélén a vadonban.  Szint10
Dobástábla
Város szélén a vadonban.  Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Város szélén a vadonban.

Go down 
+3
Metana
Pyre
Villiam
7 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 112

Város szélén a vadonban.  Empty
TémanyitásTárgy: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeSzer. Dec. 11, 2013 11:00 pm

Távolban már felsejlik a város, de Vill még az erdőben marad. Lova sörényét finoman megmarkolja, majd lehuppan a tűz mellé amit nem olyan rég rakott. A nyárson egy fácánt sütöget és a jövőjén mélázik. A harag ég benne, és a csalódottság.
~ Miért van ez az egész, hisz annyi mindent tettem már... Miért nem becsülnek meg ~ kérdi magától. Közben csak sütöget és a tűzbe fúrja tekintetét.
Vissza az elejére Go down
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeSzer. Dec. 11, 2013 11:01 pm

// Ide csatlakozhattok bátran //
Pyre

Pyre

Démon

nő

Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeSzer. Dec. 11, 2013 11:30 pm

Jócskán eltávolodtam már a várostól, amikor tűzfényére lettem figyelmes, arra vettem hát az utam.
~Maradnom kellett volna még, annyi ott a gonosz lélek, de ez az újabb öt lélek halála elég nagy riadalmat kelt és mindenhol velem látták őket utoljára, jól teszem, hogy tovább állok. Talán majd tíz év múlva ha újra erre keveredem újra lecsapok. Remélem boldoggá tettelek ma is nagyuram.
Gondolataimba merülve észre sem vettem, hogy már a tábortüzecskénél vagyok. Egy férfi ült mellette nagyon belemélyedve a tűzfényébe.
-Jó estét uram! Megengedné, hogy itt táborozzam önnel, veszélyes éjjel egy ilyen gyenge lánynak az erdőben egyedül. ~Talán egy újabb bűnös lélek, lehet szerencsém lesz.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeSzer. Dec. 11, 2013 11:37 pm

A fiatal lány hangja zavarta fel gondolataiból. Nem számított társaságra e kései órán ily mélyen a sűrűben. Felé fordítom arcom és enyhén felszalad a szemöldököm, de több érzelmet nem engedélyezek megmutatkozni.
~ Csinos teremtés és az erdő valóban veszélyes, hát milyen lovag volnék ha elutasítanám és a társaság is jót tesz. ~ fut át agyamon.
- Természetesen, kérem foglaljon helyet. -Intem közelebb magam mellé a tűzhöz. - Jöjjön melegedjen át, ha éhes szívesen megosztom magácskával a vadamat kisasszony. Hamarossan elkészül, a borsot hozzá még Lut Goleinből hoztam! - mondom barátságosan.
- Mi járatban erre ily későn én hölgyem!
- Ó mily neveletlen vagyok! - felállok és meghajlok, hogy kezet csókoljak ahogy azt illik- A nevem Sir Villiam Rutherford.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 12:01 am

A férfi nagyon, kedves volt hellyel, sőt még étellel is kínált. Felállt és kezemet kérte, hogy így üdvözöljön, közben bemutatkozott. Testem automatikusan nyújtotta a kezemet,és hogy én is megmutassam jólneveltségemet, pukedliztem a kézcsók közben.
-Pyre! válaszoltam nemes egyszerűséggel.
~Nem lesz szerencsém, túl jól nevelt, de majd a lelke elárulja.
Közben lesegített ülnöm, és most már kínált a fácánjával.
-Köszönöm, maga egy igazán nemes és kedves ember, de nem szeretném elvenni az ön vacsoráját és nem is igazán vagyok éhes. Viszont egy kicsit hűvös van ha nem bánná közelebb ülnék önhöz.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 12:09 am

- Természetes! -mondja
- A fácán miatt ne aggódjék, hisz lövök annyit amennyit csak akarok, így hát nem maradunk éhen. Ám jut-eszembe ha így fázik akkor... -Odalép a tűzhöz és egy kis vas edényt emel le mellöle hogy aztán fa kupákba ürítse tartalmát, egyiket a nő felé nyújtja - ... ez majd felmelegíti egy kis forró fűszeres bor, jót tesz a fáradt idegeknek és a hideget is száműzi a testből. - mondja majd a lovához lép, hogy egy medveszőrmét hozzon amivel kedvesen betakarja a fiatal teremtést.
- Remélem ez segít némiképp!
Leül mellé és tovább süti a fácánt;
- Mindjárt kész! Mondja csak mégis mi járatban, ha nem vagyok túl tolakodó!?
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 12:35 am

Továbbra is a fácánt kínálta, pedig ha tudta volna hogy a lelkére éheztem. És mire közelebb kerülhettem volna hozzá, ismét felállt forralt bort adott ,majd hozott a hátamra egy szőrmét terített.
-Ha tényleg nem gond akkor egy kicsit elfogadok a húsból és köszönöm a bort a takarót, nem is tudom, hogy tudnám önnek meghálálni a jóságát és a törődését.
Közben közelebb és közelebb vándoroltam hozzá, amíg a vállunk már össze ért. A kérdésére, hogy mit is keresek itt gondolatok, hazugságok sokasága röpült át az agyamon.
-Nem rég kaptam egy üzenetet édesanyámtól, hogy édesapám rosszul lett és haldoklik, szeretném látni még őt utoljára, ezért indultam el ily késői időpontban haza. Tristram mellett van a házunk, egy kis eldugott tanyán.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 12:44 am

Amikor a szüleit említi egy árny suhan át az elméjén... át fut emlékein az a messzi messzi eset amikor a szüleit lemészárolták és ez szomorúsággal tölti el, de nem engedi, hogy ez arcán is látszódjék. Csak egy mélyet sóhajt, ami még az együttérzés jele is lehet;
- Sajnálom, remélem idejében odaér, hisz a szülök adják életünk és elvesztésük borzalmas minden emberfiának. - mondom.
- De az út igazán veszélyes, én Onnét érkeztem, mármint Tristramból. És tudom mi tanyázik arra felé. Így hát mivel az én dolgom ráér itt, szívesen elkísérem, ha már a szerencse összehozott minket, jobb dolgom úgysincs. - közben a hús kellemesen átsült így felszelem egy vadászkéssel és cipóba helyezem, majd a hölgy felé kínálom a legjobb részeket - Sajnálom hogy evőeszközzel nem igazán szolgálhatok - süti le a szemét - de egymagam szoktam járni a világot így nem is készültem ilyennel. Jó étvágyat!
Falatozás közben tovább kérdezősködöm.
- Csak így gyalog szerrel gondolta az utat? se egy szekér, vagy ló? Így hetekig gyalogolhatna és az erdő veszélyeket rejt.
- Hogyhogy nem nyittatott magának kaput? Hisz az mégis gyorsabb?
~Lehet hazudik... nem lennék meglepve, Férjétől menekül? Vagy valami más hajtja, de ismerem a szülők elvesztésének kínját és ezen a nőn ez egyáltalán nem látszik, biztos hogy elhallgat valamit. ~ gondolom magamban
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 1:07 am

.

A hozzászólást Metana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 12, 2013 2:17 am-kor.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 2:03 am

Szavai hallatán, ahogyan a szülőkről beszélt, csak bólogattam és igyekeztem, minél szomorúbb arcot vágni. A többire viszont választ várt:
-Igyekszem ahogyan csak tudok, az az egy pillanat is amit, édesapám tölthetek nagyon fontos nekem, hiszen most láthatom őt utoljára. Nagyon megtisztelne ha elkísérne és biztonságban is érezném magamat ön mellett Villiem, de maga már így is többet tett értem mint bárki más rövidke életem során. Igazán ne fáradjon miattam kérem.
Közben elkészült a hús és nagyon szabadkozott a tálalás módja miatt.
-Ne szabadkozzon kérem, nem vagyok én egy úri lány és így sokkal jobban is esik.
Még evés közben is tovább faggatott. De folyton lesütötte a szemeit, nem engedte, hogy elkapjam tekintetét.
-Nagyon szegény lány vagyok, abból a kevéske pénzből amit keresek éppen csak ,hogy fent tudom magam tartani. Nem telik nekem se lóra, se szekérre, nem hogy egy portálra, de sietek ahogyan csak tudok, és tudom édesapám is kitart bár mennyit is szenvedjen amíg oda érek.
~Túl sokat kérdez,a végén még belezavarodom a hazugságokba, ideje megigéznem. Cselekednem kell.
Kezemet lassan a vállára helyeztem másikkal pedig elindultam az arca felé, hogy szembefordítsam magammal. A világ legédesebb hangján szóltam hozzá.
-Villiem...
Ekkor egy nő jelent meg, felborítva a terveim. Forrni kezdett bennem a düh,az agyam lángolt, ezért jobbnak láttam ha csendben maradok.
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 2:16 am

Már több napja vándorlok a pusztaságban és kezdek eltévedni. Igaz nincs okom félelemre, mert a Fény vigyáz rám, de jó lenne már valami lakott településre érnem. Ráadásul errefelé van az a hely is ahová igyekszem, mert hasonló jellegű démoni pusztításról szóló szóbeszédet hallottam mint amit keresek amikor legutóbb megálltam pihenni. Rám is esteledett és már kezdtem feladni a reményt, hogy éjszakára lepihenhetek amikor egy kis fényt látok nem is olyan messzire tőlem. Nem szeretnék bajba keveredni, de sokkal egyszerűbb egy már égő tűzhöz letáborozni, mint a sötétben kezdeni a tűzgyújtást. Közelebb megyek és meglazítom a kardom ha esetleg nem fogadnának szívesen. Egy férfit és egy nőt látok a tűz mellett.
~ Biztos hasonló vándorok mint én. Kedves párnak tűnnek, így oda megyek hozzájuk. Közeledve már pár méterről odaszólok, nehogy megzavarjak valamit, vagy tolakodásnak vegyék az érkezésem.
- Üdvözlet. Megengednétek, hogy ideüljek a tűzhöz? Nem akarok zavarni, csak megeszem a vacsorám és ha akarjátok már megyek is tovább. Pár lépésnél nem is megyek közelebb amíg nem hallom a választ.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 2:21 am

Hallgatom a leány, Pyre történetét. Talán lovagi esküm, talán a lelkem az ami miatt megsajnálom. Elkísérem ezen az úton, bár sejtem, hogy hazudik. Valami mégis vonz. De, hogy az a segíteni akarás, az eskü vagy esetleg valami teljesen más azt már igen nehéz volna megmondani.
- Elkísérlek téged, egy darabon mindenképpen.
~Nekem van pénzem... lehet ezt akarja kicsikarni. Egyszerűbb volna adni neki de a szándékai nem világosak. Meg kell ismernem őt és akkor majd meglátjuk. ~gondolja.
Ekkor a lány megérinti a vállam, gondolom a hála jele vagy valamit mondani szeretne. Érzem, hogy érintése meleg még a páncélon keresztül is... a nevemet duruzsolja fülembe oly hanggal amitől minden férfi elolvadna...

Ám ekkor egy erősebb hangot is hallok!
Még egy hölgy... Fura. De ha már a szerencse így hozta én nem utasítom el a segítségre szorulókat.
- Jöjj bátran van hely itt minden megfáradt vándornak! -mondom
Ahogy közelebb lép a fényben megcsillan páncélja.
~Lovag volna tán, ez a lány nem szorul a védelmemre úgy látom kemény fából faragták és biztos jó sok férfit küldött már a porba. ~ érdeklődve figyelem
Amikor elég közel ér hasonlóképp üdvözlöm mint Pyre-t
- Örvendek a találkozásnak Milady. - hajlok meg hogy kezet csókoljak - Szörnyen röstellem de a fácán elfogyott így azzal nem tudlak kínálni de kérlek fogadj el egy kupa forralt bort, hogy felmelegítsen e hideg éjjelen. -mondom és már töltöm is ki neki, hogy aztán átnyújthassam. Ezek után leülök a helyemre.
- Nos Mi járatban hölgyem? Hadd mutassam be Pyre-t a szomorú vándort ki szintén ma talált rám!
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 3:04 am

- Köszönöm. - lépek közelebb, de amikor kezet akar csókolni én csak egyszerűen kezet fogok vele.
- Kérlek ne szólíts Milady-nek, nem vagyok nemes. A nevem Metana. A bort köszönettel elfogadom, - és a tűz másik oldalára ülök le, hogy szemben legyenek. Üdvözöllek téged is - fordulok a lány felé.
- Azt gondoltam, hogy egy pár vagytok, nem is akarok zavarni. Azzal előveszem a szegényes vacsorámat és nekifogok az evésnek. Közben tüzetesen megnézem mindkettőjüket.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 3:13 am

Szemeim égette a fény ami nő páncéljáról tükröződött vissza, nem is igazán tudtam jól megfigyelni. Villiem hellyel kínálta, majd bemutatott engem is, mint vándort.
-Üdvözlöm.
Nyögtem oda, de legszívesebben felszabdaltam volna, hogy miatta szalasztottam el a lehetőséget.
Inkább beletemetkeztem a maradék ételbe és forralt borba, igaz semmi szükségem rájuk de le kellett kötnöm gyilkos gondolataim a nő felszabdalásával kapcsolatban. Csak Villiem érdekelt és, hogy megízlelhessem a lelkét. Nem is nagyon érdekelt mit hadovál a nő.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Hozzászólások száma : 88

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 8:25 am

Ismét csak a pusztaság és a végtelen sötétség vesz körül, mikor utoljára ágyban aludtam, az olyan régen volt, hogy idejét sem tudom. Úti köpönyegem piszkos az út porától, akárcsak a fekete hajam, vászon tarisznyámban víz és szárított hús. Nincs egy fityingem se, de ez nem tud aggasztani, pedig jobb lenne ha igen. Mikor nekivágtam az utamnak, akkor sem tudtam hová tartok, ahogy most sem. Komótosan baktatok előre a sötétben, a fáradságtól nehéznek érzem a lábaimat, ha megállnék fájdalom nyilallna beléjük így nem tudnék tovább haladni. Jóval előbb megpillantom az éjben a fényforrást, s bár tapasztalatból se utazok együtt másokkal, most nem változtatok irányt, hisz az éjszaka lehetőséget ad arra, hogy megpillantsam az ott tanyázókat. Meglehet banditák, akkor megölöm őket és lesz már pénzem is. Ajkam mosolyra húzódik, de közelebb érve csalódnom kell, közönséges vándorokkal van dolgom, noha van bennük valami különös. Csuklyám takarja az arcomat, jó viccnek gondolom, ha kissé rájuk ijesztek. A lehető leghangtalanabbul lépdelek feléjük, s csak akkor szólalok meg, mikor már közel vagyok.
-Ragyogó éjt vándorok.
A fogadtatástól teszem függővé maradásomat is, sose akarok megtűrt személy lenni. Leülök, ha hellyel kínálnak és a nevemet is megmondom, ha úgy kérik. Nem tűnnek veszélyesnek, de én se, pedig öltem már embert.
-Rhea vagyok, oda tartok amerre a szél visz.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 8:41 am

Még egy hölgy, ezt már igencsak furcsállom tán a sors halmoz el kegyeivel, hogy e megfáradt lovag lelkét ily csinos társasággal nyugtatja.
Bár arcát nem láthatom a csuklya végett mégis a hang árulkodik, hogy egy fiatal leány sétált táboromhoz, ez éjjelen harmadjára...három az olyan mágikus szám, ezt mondta az öreg mesterem...
- Legmélyebb tiszteletem a hölgynek, - lépek oda hogy kézcsókkal üdvözölhessem - Kérlek foglalj helyet hogy átmelegedj e hideg éjjelen, engedd meg, hogy - majd töltök egy kupa forralt-bórt - ezzel a csekélységgel kedveskedjen az egyik vándor a másiknak.
- A nevem Sir Villiam Rutherford, szolgálatára!
- ha már így összegyűltünk talán megbeszélhetnénk ki hova tart, hogy együtt mozoghassunk, úgy mégiscsak jobb utazni. - mondom majd kérdőn körbe pillantok.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 9:09 am

Egy csuklyás lány lopakodott a táborunkhoz miközben Metana beszélt és hangosan ránk köszönt, mintha megszeretett volna minket ijeszteni. Hogy fent tartsam az álcám a gyenge lányról, eljátszottam, hogy összerezzenek és még a kupát is elejtettem a kezeimből. Villiem őt is kedvesen üdvözölte akárcsak minket, de most volt alkalmam belepillantani a szemeiben. Szabályosan elvesztem bennük olyan örvények kavarogtak benne. Még több információra volt szükségem róla ezért míg a a lánynak adott egy kupa bort megérintettem a mellkasát. Éreztem a szíve minden dobbanását, és a lelkében dúló hatalmas kételyeket, fájdalmat és dühöt, de gonoszságot nem. Mind ez egy másodperc alatt történt igaz, de nekem elég volt arra, hogy meggyőződjek róla, nem vehetem el a lelkét. Már pont az futott át az agyamon hogyan is fogom lerázni. Ő azt tervezgette, hogyan utazhatnánk tovább esetleg még a másik két nővel. Kattogott az agyam mit is tegyek, de a jó modor kedvéért.
-Üdvözöllek, Pyre vagyok.

~Mit tegyek? Ha együtt megyek velük hármójukat nehezebb lesz leráznom és Tristramban lebukom, hogy hazudtam. Ha várok reggelig észrevehetik, amikor lelépek. Most kell elmennem a sötétség az én barátom is.
Felálltam, leporoltam a szoknyám. -Hozok még egy kis fát! és be indultam az erdőbe.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 9:16 am

Pyre furán kezdett el viselkedni, lehet fáradt szegény. Fát akar hordani, ilyen állapotban nem engedhetem.
- Várj, majd hozok én, bár nem értem miért kell máris amikor még ott egy nagy kupac, -mutat a gyűjtött halmazra ami igencsak elég 3-4 órára is. - De ha ez megnyugtat megyek és szerzek még! - mondom és már fel is pattantam ültömből.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 9:27 am

Meglep ez a fajta udvariasság, ilyesmit nem tapasztaltam azokon a helyeken ahol eddig jártam. Igaz, féltek tőlem az erőm miatt vagy bizalmatlanok voltak mert idegen voltam. Az embereknek soha semmi se jó, különös lények. Noha én magam se vagyok tisztában azzal miféle szerzet is lehetek. Megilletődöttségemet szerencsére nem látja, a gesztust láttam már más hölgyekkel kapcsolatban, de azt nem hittem volna, hogy a koszos kezű hajléktalan nőknek is kijár.
-Köszönöm.
Fogadom el a meleg italt, megcsapja az orromat a bor illata mi nem zavar. Sose volt ellenemre az alkohol fogyasztása. Tarisznyámból előveszem a szárított húst, rágós és nincs olyan jó íze mint a frissnek, de tápláló. Továbbra sem mutatom az arcom, másoknak a név, nekem a küllem jelentéktelen.
-Mint mondottam, engem a szél sodor magával mindenfelé, nem indultam sehonnan és nem tartok sehová.
Ennyit tartok csak ildomosnak elmondani az éjszakai társaságnak ami itt összegyűlt. A csinos kis ijedős hölgy most hirtelen különösen kezd el viselkedni.
-Szerintem se szükséges, sehova se menned.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 9:36 am

Úgy tettem mintha nem is hallottam volna őket, kicsit szaporáztam a lépteim, hogy legyen időm egy újabb trükkre. Benyúltam a zsebembe és ott egy aprócska tégelybe mártottam az ujjam majd belekentem a szemeimbe. //Chili// Mire Williem útólér jó könnyesek lesznek a szemeim és ugyan ki tudna nemet mondani egy síró nőnek.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 9:41 am

Bár Pyre szaporán szedi a lábát, nem jelent gondot utolérnem, mikor rám néz könnyekkel küzdve látom meg arcát, mely fura mód még szebbé teszi az arcát. Ám a szomorúság keserű szépség...
- Mi a baj? - kérdem a legkedvesebb hangommal amit ilyen körülményekben fel tudok mutatni.
[i]~ Én ezt nem értem, nem ismerem kedves vagyok vele segíteni akarok, mert bajban van... nem értem komolyan mondom ~[/i] Fut át agyamon
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 9:47 am

Alig érkezem ide és máris viszályt szítanék? Nem, itt valami másról lesz szó, s mivel bizalmatlan vagyok az emberekkel kapcsolatban, úgy döntök én is a nő után megyek. Mivel a páncélos hölgy a tűz mellett marad, az nem fog kialudni. Persze a holmimat még mindig magamnál tartom, ez is a bizalmatlanságom része, noha csak élelemtől foszthatnak meg. Kicsivel távolabb maradok a párostól, nem tudom látnak-e a nagy sírás rívás közepette. Halkan próbálok közeledni feléjük oldalról, s bal kezemet felemelem magam elé, ha kell egyből megidézzem lángfegyveremet.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 9:54 am

Mire Villiem útólért, már kellő képen potyogtak a könnyem, arcomat is próbáltam szomorúvá varázsolni.
- Semmi bajom!-szipog- Azaz nagyon sajnálom Villiem, hazudtam neked az igazat nem árulhattam el ezért hazudtam.-szipog-Nem megyek Tristramba és nem is beteg az apám, de a városból el kellett jönnöm. Oda nem mehetek és nem tudlak tovább becsapni te túl jó vagy és kedves velem. Kérlek engedj, had menjek el, nem tudom elviselni a csalódotságot amit most okoztam neked.
Láttam, hogy közelit a csuklyás lány, ezért abba hagytam, a beszédet, csak oda hajoltam Villiem füléhez és belesúgtam.
-Nem mondhatok többet.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 10:02 am

Bár meglep amit mond, az ösztöneim nem vezettek tévútra. Tudtam hogy hazudik de legalább bevallja így hát segítek továbbra is neki, de azt magam sem tudom, hogy miért, talán mert nincs jobb dolgom...
- Figyelj, a dolgod a te dolgod. Biztos nyomós okod volt egy idegennek hazudni!
- Ezért senki sem kövez meg téged, de ne butáskodj gyere szépen vissza a tűzhöz, ha akarod elmeséled majd mi a valódi gond, ha akarod nem de én megígértem a segítségem hát teljesítem azt.
- Szóval nem hölgyem, a válaszom nem, nem engedlek el.
- Ám nem láncolhatlak magamhoz és ha menni akarsz akkor menni fogsz. Szóval legyen az, hogy visszajössz. Velünk alszol és ha reggel itt vagy még akkor elfogadtad a segítségem, ha nem akkor tudom, hogy a társaságom nem felel meg az elvárásaidnak!
- Rendben?

- És te is hölgyem, menjünk szépen vissza a tűzhöz!
~ Miért csinálod ezt Vill?~ kérdem magamtól
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitimeCsüt. Dec. 12, 2013 10:17 am

Még szinte be sem fejeztem a mondandómat amikor egy újabb lány lép ki a bokorból. Nagyon titokzatos és eléggé magánakvalónak tűnik, de nem félelmetesnek.
- Úgy látom a fényre nem csak a bogarak hanem a nők is előszeretettel odasereglenek. - mondom kissé pimaszul. De nem úgy tűnik mintha értékelnék a humorom, mert a Pyre nevű lány eléggé furcsán kezd viselkedni és egy igencsak átlátszó indokkal ott akar hagyni bennünket. A fiatal lovag biztos nem bántotta, mert velem és az új lánnyal is nagyon kedves volt. Biztos forgat valamit a fejében, szóval jó lesz majd rá figyelni amikor visszajön. A Rhea nevű titokzatosság még kíváncsibb mint én mert rögtön ment megnézni, hogy mi történik. Egyre érdekesebben alakul ez a kis táborozás. Rá is jó lesz figyelni. És persze a lovagot sem hagyom figyelmen kívül, mert aki ennyire udvarias az vagy nagyon jólnevelt, vagy szintén forgat valami huncutságot a fejében. De ezen már csak mosolyogni tudok és vigyázok ki ne aludjon a tűz mire visszaérnek.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  I_icon_minitime

Város szélén a vadonban.
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Valahol Tristram határán a vadonban
» Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Westmarch :: Westmarch-
Ugrás: