Város szélén a vadonban.  - Page 4 Popup11
Város szélén a vadonban.  - Page 4 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Város szélén a vadonban.  - Page 4 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_vote_lcapVáros szélén a vadonban.  - Page 4 I_voting_barVáros szélén a vadonban.  - Page 4 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_vote_lcapVáros szélén a vadonban.  - Page 4 I_voting_barVáros szélén a vadonban.  - Page 4 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Város szélén a vadonban.  - Page 4 Szint10
Dobástábla
Város szélén a vadonban.  - Page 4 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Város szélén a vadonban.

Go down 
+3
Metana
Pyre
Villiam
7 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 0
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 112

Város szélén a vadonban.  - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 10:57 am

// Pyre a táborban maradt Metana meg vagy jött vagy maradt szóval nem kell tartani, 2-en vagyunk //

~Van valami ezekben a szemekben, valami ami... áh hagyjuk~
- Nos hát, miért járom a pusztaságom, azokat keresem akik végeztek a családommal. Hat éves voltam akkor... Azóta egyedül vagyok.
- És természetesen ha nem kívánod felfedni én azt tiszteletben tartom... mindenkinek van rejtegetni valója.
- Tegnap este meglátogatott egy vándor, vagy is szerintem meglátogatott. És azt mondta sötét dolgok készülődnek. Mit gondolsz? Melyik oldalon állsz?
Vissza az elejére Go down
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

Hozzászólások száma : 88

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 11:09 am

-Megértelek. Bár bennem nincs ilyesmi, hogy bosszú és tisztában vagyok vele, hogy soha nem jövök rá a szüleim kilétére. Noha...
Felemelem a bal karomat, min az a karkötő van, mit még csecsemőként találtak nálam. A nevem van belekarcolva, szépen ívelt betűkkel.
-...Ők adták a nevemet. Nem lehettek rossz emberek, csak így alakult.
Halványan mosolyodok csak el, a könnyed kedves gondolatra. Semmit nem tudok róluk, mégis ezzel a gesztussal kellemes emlékként gondolok rájuk. Különösnek tartom, hogy így falhoz állít.
-Sehol nem állok, nincs miért vagy kiért küzdenem, csak a magam hasznát keresem. Hiába önző és gonosz dolog ez.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 11:11 am

- Szép lánc.
- Nem gonosz dolog ez de talán velem tarthatnál?
- Lenne hozzá kedved?
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 11:25 am

-Köszönöm. Persze, hisz most a legjobban hozzátok kötődöm, mint útitársakhoz. Mi dolgunk van itt?
Kérdem kíváncsian miközben követem. Lehet hűvösnek tűnök, de leginkább nem tudom kezelni az emberi kapcsolatokat.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 11:29 am

~ Olyan mint egy gyermek, biztos nagyon rossz sorsa volt ~ gondolom.
- Nos elsősorban ellátmányt vásárolunk, nem tudom tudsz e lovagolni? Ha nem akkor megtanítalak, mert biz lovakat is veszünk, ruhákat és mindent amire szükségünk lehet az úton. Aztán kiderítjük az igazságot az erőről és ezekről a képességekről... ha pedig megtalálom szüleim gyilkosát akkor végzek velük. Jó, hogy végre nem egyedül kell csinálnom ezt.

Ezzel lassan beérünk a piactérre a következőket már oda írjuk.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 14, 2013 12:36 pm

-Értem.
Mondom kötelességtudóan, mint aki tudomásul veszi a dolgot. Még nem volt alkalmam ilyen nagy bevásárlást tartani, mindenre apránként gyűjtöttem össze a pénzt.
-Az igazat megvallva nem tudok lovagolni.
Pénzem sincs rá, s ennyi dolgot nem fogadhatok el tőle. Alig ismerem, vagy ha igen vissza kell fizetnem.
-Azonban, nem mostanában tudom visszaszolgáltatni a rám pazarolt pénzt és energiát.
Próbálom felhozni ezt a számomra morális témát, ami reméltem nem okoz majd ellentéteket közöttünk. Beérkezve a piacra a már a jól ismert nyüzsgés vár, az emberek különböző standokhoz és árusokhoz tömörödnek. Lökdösődnek, alkudoznak és tolakodnak egymást túlkiabálva. Próbálom tartani vezetőmmel a lépést, de egykettőre nekiütközök valakinek a tömegből//Zacharielel, ha bekapcsolódik// minek következtében hamar a földön kötök ki. Hajam teljesen az arcomba omlik, így mikor feltérdelek és felpillantok épp csak kilátszik a sötét zuhatag mögül bosszús kék szemeim villámlása.
Pyre

Pyre

Démon

nő

Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeVas. Dec. 15, 2013 9:46 am

Mindhárman elindultak a városba, én is mentem volna legszívesebben, hogy Villiem mellett lehessek, de nem kockáztathattam meg, hogy valaki felismerjen, már biztosan keresik azt aki végzett az öt férfivel. Csak ücsörögtem és vártam, hogy vissza érjenek és merengtem magamban, hogy tényleg boldogságra leletem. A távolból lódobogás hallatszott, tekintetem arra szegeztem, két lovas volt, és nagyon gyorsan közelítettek. Berohantam az erdőbe és elbújtam az egyik fa mögé onnan, figyeltem őket. Leszálltak a lovaikról és a tűzhöz mentek.
-Hölgyem jöjjön elő nem akarjuk bántani, csak a tűzénél szeretnénk megsütni az ebédünket.
-Ne féljen nem bántjuk.
Felvettem, néhány száraz fát, hogy legyen mit rakni a tűzre, és úgy indultam vissza hozzájuk.
- Jó napot uraim, de nem tudtam, hogy rendes emberek e vagy valami haramiák.
- Ne féljen nem vagyunk mi olyanok. Felállt és nyújtotta a kezét, bemutatkozni, megragadott és a hátam mögé kerülve lefogott.
- No lám csak micsoda szemrevaló fehérnép. Az ebéd mellé lesz egy kis szórakozásunk is.
- Ne kérem ne bántsanak!
-Nem bántjuk csak szórakozunk egy kicsit. Ragadta meg a másik a lábaimat és letepertek a földre. Meglazította az övét és lábam közzé férkőzött. Tiltakozásom és ellenkezésem látszólagos volt, alig vártam hogy szemeink találkozzanak és megigézhessem. Hullaként rogyott rám, de élt még nagyon is élt.
- Mi az ennyi volt! -nevetett a másik majd félre lökte rólam- Most én jövök!
Szét tépte a blúzomat elengedve a kezeim ez volt a veszte. Megragadtam a nyakát és bele néztem a szemeibe. A társa mellé zuhant és rémült szemekkel nézett rám ahogy közelítettem felé, hogy megcsókoljam. A társa arcán kiült a halál félelem, ahogyan végignézte barátja, hogy válik egy száraz testté. Legszívesebben visított volna, mint egy kis malac. Kidugtam villás nyelvem a számból, és körbe nyaltam azt.

-Igen, egy kis szórakozás az ebéd mellé, mindig jó. nem is tartott sokáig az ő élete sem.
Megigazítottam a ruházatom, és átkutattam a testeket, elszedtem a pénzüket. Máskor simán itt hagynám őket, de most nem tehetem jön vissza értem az én drága Villiemem. Egyesével bevonszoltam őket, az erdőbe és betakartam őket avarral, a lovakra pedig rá ijesztettem, hogy rohanjanak innen olyan messzire amilyenre csak tudnak.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeHétf. Dec. 16, 2013 10:39 am

Vártam,hogy vissza térjenek és csak ücsörögtem, magányomban és néztem a tűzet és a két sülő nyulat, amit unalmamban kaptam el, egy kis tűzmágia segítségével.

~O drága Villiemem merre jársz, miért nem sietsz vissza hozzám, nagyon hiányzol már, kérlek siess!
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeKedd Dec. 17, 2013 1:06 am

Igyekszem megfogadni társaim tanácsát, hogy minél jobban elsajátítsam a lovaglást. Metana és Villiam is biztosít a támogatásáról, így több bátorság költözik belém. Egész jól meg már mikor a vadonba baktatunk, s megkérem őket, hagyjanak kicsit egyedül gyakorolni. Vágtatni persze még nem, de egyedül már egész jól megy.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeKedd Dec. 17, 2013 3:47 am

Rhea igen hamar belejött a lovaglás világába. Kár, hogy úgy érzem az örömünk hamar tova száll. Legalábbis minden megérzésem vagy ösztönöm ez súgja, a nehéz úton még csak most indulunk el. De gondolataim nem lehetnek borúsak.
- Nos akkor ha megérkezünk a táborba, pihenünk egy kicsit és indulhatunk is tovább...
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeKedd Dec. 17, 2013 7:23 am

~Már megint lovak közelednek, remélem ezek Viliemék és nem valami haramiák már nem lenne sok időm az ő hullájukat is elrejteni, amúgy is későre jár már régen vissza kellett volna érniük főleg lovakkal. A nyulak is kész vannak, remélem szereti, kell is, hogy megfelelő ereje legyen, nem bírtok magammal szörnyű tüzek kínoznak odabent. Égetnek és egyre forróbak, mint a pokol tüze amit a víz sem tud csillapítani.
Zachariel

Zachariel

Angyal

Férfi

Hozzászólások száma : 39

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeKedd Dec. 17, 2013 7:33 am

Amikor már látni lehetett Villiamék táborát, Zachariel azonnal kiszúrta vörös hajú nőt, akiről Villiam beszélt.
~Tehát ő lenne az. Abszolút nem biztos hogy ő lenne a démon, de minden esetre ki fogom deríteni, viszont ha igazam van, vajon mit fog kiváltani ez az egész Villiamből? A viselkedése alapján teljesen az ujjai köré fonta őt ez a nő.~
-Sir Villiam, ha szabad kérdeznem, mikor is találkoztatok egész pontosan, azzal a vörös hajú ifjú hölggyel, akiért olyannyira oda vagy?
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeKedd Dec. 17, 2013 7:44 am

Amint közelebb és közelebb érünk a táborhoz, úgy ver jobban Vill szíve. Talán tényleg elvarázsolt ez a teremtés. Egyre keményebb tempót diktálok, hisz a szívem ezt súgja. Zachariel kérdése némileg kizökkent az érzések hullámából...
- Hogy mikor.... hát, nincs egy napja de, nem is tudom... Eszméletlen ez a nő, minden porcikája azt kiáltja birtokolj, védj meg, szeress... Szóval... de ha most megbocsájtasz. - ezzel vágtára fogom a lovat és Pyre lovát is ösztökélem, hogy kövesen. Még meg sem áll a ló amikor kiugrok a nyeregből, hogy karjaimba emeljem és pörögjek az én vörös bestiámmal.
- Itt vagyok siettem ahogy tudtam... és hoztam neked egy ajándékot, remélem méltó vagyok arra, hogy elfogadhasd ezt egy egyszerű lovagtól. - majd egy gyönyörű lovat vezetek hozzá mely fehér akár a legfényesebb nappal, az egyszerű ember egyszerűen táltoslónak gondolhatná, oly csodálatos jószág.
- Úgy gondoltam ez a paripa tán méltó, hogy téged vihessen! - mondom és karjaim közé zárom, megfelejtkezve az udvariasságról, az időről és a többiekről.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeKedd Dec. 17, 2013 7:52 am

Már látom a tábort és a vörös lobogóként szálló hajzuhatagot. Tartva a többiek tempóját egyeesen oda tartuk a női alak felé. Újdonsült utitársunk azonban elég nagy figyelmet fordít rá. Meglehet valami szoknyapecér valójában, s ezért kissé rosszaló gondolatok fordulnak meg a fejemben vele kapcsolatban. Még az is megeshet, hogy kissé goromba leszek vele szemben. Azonban a lovag hamar a kedveséhez vágtat. Ennyit a testvéries szeretetről. Lazább tempóban és késve érek a táborba. Először kissé tanakodva állok meg a paripával s figyelem a többiek leszállási technikáját. Amennyiben senki nem segít kicsit esetlenül de lekászálódok az állatról.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeKedd Dec. 17, 2013 8:09 am

Az egyik lovas vágtázni kezd felém egy másik lóval mögötte. ~Villiem! Villiemnek kell lened! Ahogy meg pillantom a szélben lobogó haját és széles vállait rohanok felé, ő lepattan a lováról és az ölébe kap. Átölelem nyakát és forró csókkal jutalmazom, nem is igazán érdekel a ló amit hozott nekem, csak is ő.
-Már nagyon hiányoztál nekem. -Hogy ne szegjem kedvét és lelkesedését végig mérem a lovat és megragadom kantárját. -Gyönyörű állat, igazán méltó hozzám. - Halk kacajt ejtek és belekarolok, az ajándékért pedig egy puszit nyomok arcára és így indulunk a tűz felé. -Sütöttem nektek nyulat. Remélem szereted, növeli a férfiasságot.- Még közelebb simulok hozzá, hogy érezzem férfias illat, mely, olajként hat, már így is kitörni készülő vulkánomra.
Metana

Metana

Ember

nő

Tapasz. pont : 258
Tapasz. szint : 3
Hozzászólások száma : 219

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeKedd Dec. 17, 2013 9:13 pm

~ Hmm. Ilyen lenne a szerelem? Ha jól hallottam alig egy napja ismerik egymást és már most majd megvesznek egymásért. És akkor eszembe villan egy gondolat. Én már éreztem ilyet, de akkor.... Én a Fénybe vagyok szerelmes... Ó, na akkor igazán különleges férfinek kell lennie annak aki ezt felül akarja múlni. ~ mélázom és közben szinte oda sem figyelve leemelem Rheát a nyeregből.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Dec. 18, 2013 1:10 am

- Nyúl hús? Igazán nem kellett volna fáradnod, de nagyon köszönöm hölgyem! - hajlok meg kissé - Kérlek, engedd meg, hogy bemutassam új társunkat Zacharielt akit az élet valahogy mellénk sodort, de biztosított segítségéről. - Mondom lelkesen. Kezeim még mindig hajában turkálnak és bőrét tapodják, szinte fáj, hogy el kell szakítanom tőle.
- A városban hallottam egy szóbeszédet - intézem szavaim már inkább a tömeg felé is - miszerint rejtélyes gyilkosságok tizedelik a lakosságot, és az éjjel a sötétségről és annak erősödéséről volt vízióm. - kezdeti izgalmam hamar elmúlik hisz vezettem már hadakat és tudom mi fán terem a szónoklat. - Tudom, alig ismerjük egymást, és bevallom én sem értek mindent. De hiszem, hinnem kell, hogy nem ok nélkül találkoztunk. E földet a gonosz már meg annyiszor próbálta megrontani. Angyalok és démonok játszottak fajtánkkal macska egér játékot. Azt mondom elég ebből, azt mondom egyszer és mindenkorra vegyük vissza azt, ami nekünk jár! Ez a mi földünk, a mi birodalmunk. Nem tűrőm és nem nézem tétlenül, amíg újra beköszönt a sötét kor és újra az ártatlanok vére itatja e földet. És legyen az ember, démon vagy akár angyal.. megismeri kardom pengéjét és megtudja, mi fából faragják az embereket, ha az életükről és javuk védelméről van szó. – mondom, majd keresek egy magaslatot, hogy mindenkit láthassak – De tudom, hogy amikor a legmélyebb a sötétség akkor a szívekben láng lobban és a szenvedő lerázza láncait, hogy kimutassa foga fehérjét. Mutassuk hát ki mi is! Végezzünk bárkivel, aki a sötétség szolgálatába szegődik. – fura gondolatom támad, belekotrok a táskámba, hogy egy kis könyvet emeljek ki onnét – e kódex! E miatt kellett családomnak meghalnia! És miért? Hát azért mert jog szerint Khanduras engem illetve a családomat illeti. De ez már korokkal ezelőtt volt. Ékes példája, hogy az emberi természet egyaránt tartalmaz gonoszságot, mint fényt. Miért lenne ez más az angyalokkal vagy épp a démonokkal. Javaslom, keressük meg azt, akiben a fény lángja pislákol, legyen az ember, gyermek, szörnyeteg vagy akár egy démon. És szítsuk fel e lángot, gyújtsunk tüzet minden egyes lényben, akinek elege van az elnyomásból… Vegyük kezünkbe a sorsunk, álljunk ki magunkért, és ha kell, harcoljunk… harcoljunk, bármily reménytelen is legyen e harc, harcoljunk az utolsó vérig, ameddig gyarló életünk el nem múlik, hogy az utolsó megmérettetéssel nézzünk szembe. Harcoljunk és vegyük vissza, ami jár! Ki tart velem!? Ki tart hát velem e küzdelemre? Ha kell egyedül is szembenézzek az eljövendővel, de ha érzitek azt, amit én érzek, tudjátok azt, amit én tudok, akkor tartsatok velem és vessünk ennek véget! Ki tart hát velem?

~Célt kellett adnom, és végre kimondtam azt, ami bennem érlelődik, hát lesz ami lesz, ezzel elkezdődött…~ gondolom és oly erőt érzek magamban amit még soha!
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Dec. 18, 2013 1:47 am

Amikor meghallom Villiam szónoklatát a lelkem mélyéről mint a tóba dobott kavicstól a hullámok, úgy törnek fel az érzések. ~ Igen ezaz, szívemből szóltál. ~ gondolom, és a gondolatot tett is követi.
Előrántom a kardom és úgy kiáltom: - Veled tartok! Ígérem, hogy amíg szívem dobban nem hagylak egyedül e harcban. Halálomig számíthatsz rám a gonosz elleni hadjáratban. A Fényre esküszöm! - és aztán átadom magam az érzésnek amikor a Fény elönt és bárkit le tudnék győzni. A kardom fehér fénnyel izzik tükrözve az indulatot ami bennem van.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Dec. 18, 2013 3:30 am

Metana segédkezik abban, hogy leszálljak a lóról. Alig váltanak a többiek egymással szót, Villiam máris lelkesítő beszédbe kezd. Maga a beszéd jó, ügyesen fűzi a szavakat egymás után, látszik gyakorlott szónok. A gond csak az, hogy engem ez a beszéd nem tud megérinteni. A világ sorsa nem érdekel, azt pedig pláne nem hiszem el, hogy ez a maroknyi kis csapat majd leszámol minden gonosszal. Két valószínűleg tapasztalt férfi, ám az eddigiek alapján mindkettejüknek gyengéje a női nem, Pyre látszólag gyámoltalan, én pedig csak a saját képességemhez értek igazán máshoz nem. Az egyetlen használható ember a csapatban ezek szerint Metana, ki egymaga kevés ekkora háborúba. Na se baj, ez itt a lelkesedés része, szóval ha lehet akkor kicsit nézzek ki úgy mint aki tényleg lelkes.
-Veled tartok
Na ez elég szárazra sikeredett, de a részvétel a fontos, remélem. Tartozom neki és nincs hova mennem, szóval ha megtanulok harcolni az se lesz egy rossz dolog. A koldulásnál biztos jobb.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzer. Dec. 18, 2013 6:02 am

Mire a tűzhöz értünk a többiek is oda értek.
-Rhea, Metana!-fejbólintással köszöntöm őket- sütöttem nyulat kérlek egyetek.
Jött velük egy idegen férfi is akinek Villiem bemutatott.
-Üdvözlöm uram!- hajolok meg előtte- kérem fogyasszon ön is bátran.
Mielőtt bárki bármihez is kezdhetett volna Villiem egy szónoklatba kezdett és én csak bámultam és csodáltam őt egyre nagyobb és nagyobb vágyat érezve,hogy magamba fogadjam. Mikor befejezte elé sétáltam szorosan átöleltem és hosszan megcsókoltam.
-Helyettem már rég döntött a szívem.- a füléhez hajoltam belenyaltam majd bele suttogtam- Könyörgöm, kérlek azonnal tégy magadévá nem birok küzdeni a bennem dúló vággyal, hogy a tiéd lehessek.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimePént. Dec. 20, 2013 6:20 am

Letudva a nagy szónoklatot és egyebeket én nem várok tovább. Lehet a többiek nem éhesek, de személy szerint tegnap este óta nem ettem. Kiválasztok egy nekem tetsző nyulat, mi remélhetőleg átsült és a földre ülök vele. Kulacsomat magam mellett tudva állok neki a falatozásnak, ami azt takarja hogy szó szerint lerágom a hús az állat csontjairól. Nem vagyok beszédes kedvemben most se, ezért csak csendben fogyasztom a vacsorámat, néha vízzel öblítve torkomat. Remélem más is nekilát az evésnek, mert lehet kellemetlen lesz, ha az ünneplők körében csak én vagyok az egyetlen aki táplálkozik. Igaz, annyira nem érdekel a véleményük, hogy abbahagyjam vagy ne csináljam meg máskor is.
Metana

Metana

Ember

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimePént. Dec. 20, 2013 10:03 am

Pyre nyulat sütött, bár valószínűleg inkább Villiamnak, mint nekünk, de ha már ott voltunk mi is részesültünk belőle. Rhea nem kérette magát és látva milyen lendületesen falatozik én is nekiláttam az evésnek. Csendben eszegettem és az előbbi eseményeken gondolkodtam, vajon mennyire tudjuk majd valóra váltani az ígéreteket.
Villiam

Villiam

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimePént. Dec. 20, 2013 11:23 pm

A beszédem jobban sikerült, mint arra számítottam. De figyelmem már egy ideje csak is Pyre körül forognak. Gyönyörű nőiességén, vörös hajzuhatagán, keblen, és egyéb részein. Egyszerűen megőrülök érte. A szemei elevenen égetnek el... A hús amit készített igazán finom, de közben mindvégig csak őt figyeltem, HA nem lennének itt a társaink...
- Köszönöm nektek, hogy velem tartotok - mondom társaimnak.
- Pyre! - szólítom meg édesen - Van kedved egy kicsit kilovagolni ha itt befejeztük ezt? - nézek rá vágytól fűtve.
Rhea

Rhea

Nephalem

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 21, 2013 12:32 am

Örömmel látom, hgy midenki más is nekilátott az evésnek. A hússal összemaszatolom az arcomat, ahogy eszek, nem túl nőies dolog, de soha nem mondták mit illik és mit nem. Olykor ujjaimról nyalom le a nyúlhús finom ízét. Hálálkodásról meg is feledkezem, viszont bele se tudok kezdeni. Villiam megjegyzésénél, miszerint ki akar lovagolni a vörös hajú nővel, egyből tudom mi lesz. Félre nyelek és köhögni kezdek elvörösödő arccal. Alig tudom megfékezni a további köhögést, miután a falat visszatért. ~Ebből szex lesz...~ Gondolom a párosra pillantva. Iszok némi vizet és megköszörülöm a torkom. Továbbra is vörös az arcom, de nem csak az iménti fuldoklástól, hanem attól mire is készülnek. Azt hiszem szólnom kéne valamit. -Elnézést, khm és köszönöm az ételt.
Pyre

Pyre

Démon

nő

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitimeSzomb. Dec. 21, 2013 3:38 am

Boldogsággal töltött el az arcuk, ahogyan falatoztak, mintha csak ember lennék úgy éreztem magam és ezt Villiemnek köszönhettem. Rhea, mint egy kislány aki sosem evett, biztosan nagyon megéhezhetett az úton és ahogyan szopogatja az ujjacskáit nagyon aranyos.
-Örömmel veled tartok, úgy is össze kell szoknom Démonnal és az első alkalom mindig különleges.
-néztem vágyakozással tele rá.
-
Egészségedre,remélem ízlett. - tettem mondatom végére egy enyhe mosolyt.
-Induljunk Villiem!
-ragadtam meg a kezét és húztam a lovakhoz
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Város szélén a vadonban.    Város szélén a vadonban.  - Page 4 I_icon_minitime

Város szélén a vadonban.
Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Valahol Tristram határán a vadonban
» Valahol Tristram határán a vadonban (Vihar előtti csend)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Khanduras és Westmarch :: Westmarch :: Westmarch-
Ugrás: