Learatott falucska - Page 7 Popup11
Learatott falucska - Page 7 Popup11
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Szavazz!
Megköszönünk minden napi kattintást és minden véleményt. Csak a Ti segítségetekkel bővülhet közösségünk!
Learatott falucska - Page 7 2pzmmoj
Promóvideó

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (57 fő) Szer. Szept. 25, 2024 9:45 pm-kor volt itt.
Top posters
Arkán (508)
Learatott falucska - Page 7 I_vote_lcapLearatott falucska - Page 7 I_voting_barLearatott falucska - Page 7 I_vote_rcap 
Malthael (485)
Learatott falucska - Page 7 I_vote_lcapLearatott falucska - Page 7 I_voting_barLearatott falucska - Page 7 I_vote_rcap 
Ragnarel (282)
Metana (219)
Dastriel (176)
Lélek (169)
Vergilius (162)
Wicca (119)
Villiam (112)
Ezekiel LeReux (110)
Szintlépések
Learatott falucska - Page 7 Szint10
Dobástábla
Learatott falucska - Page 7 Dobast11
Statistics
Összesen 66 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: endiii

Jelenleg összesen 3709 hozzászólás olvasható. in 172 subjects

Learatott falucska

Go down 
+6
Arkán
Wicca
Malthael
Khanalek
Grish
Vergilius
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Arkán

Arkán

Tapasz. pont : Felmérhetetlen
Tapasz. szint : 666
Hozzászólások száma : 508

Learatott falucska - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 1:25 am

Minden gyorsan történik az aranylovag, épp indulna a társai segítségére amikor, valami ledönti a lábáról...
Vissza az elejére Go down
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

Tapasz. pont : 6666666666
Tapasz. szint : 99
Hozzászólások száma : 485

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 1:25 am

The member 'Arkán' has done the following action : Szerencsedobás

'Közelharc - Védelem' :
Learatott falucska - Page 7 24n1zc2
https://diablo-bloodlines.hungarianforum.com
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 1:27 am

// Khan és az aranylovag párviadala //

Bármekkora is volt a meglepetés, az arany harcos keményen helytáll és a földön fekve is többnyire sikeresen hárítja a halálos csapásokat.

Aranylovag 8 HP --> 7 HP
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 1:32 am

// Csatatér //

A csata zajlik, és többnyire a Lord húzza a rövidebbet, ezért igyekszik eltűnni a tömegből...

Az aranylovag Khan-t támadja.
A bronz lovag -1-el Grishre ront
A Fekete lovag pedig Dantét szemeli ki.

Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 1:32 am

Aranylovag - Bronz lovag - Fekete lovag
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

'Közelharc - Támadás' :
Learatott falucska - Page 7 Zyftf Learatott falucska - Page 7 51d6cg Learatott falucska - Page 7 51d6cg
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Tapasz. szint : 1
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 1:48 am

Kicsit elvétettem az ugrást, így csak elkapni tudtam kézzel és a földre rántani. Jómagam gurultam egyet és már talpon is voltam. Kihasználva a lendületet amit a zuhanásból nyertem ez szinte semmilyen erőbefektetésembe nem került. A lendülettől még mentem tovább egy lépést. Szökdeltem kettőt és megmozgatta ma nyakam. Éreztem hogy végre megint élek. Furcsa nem várt csörömpölésre lettem figyelmes.
~No fene túlélte?
Hátra fordultam. Nem sokkal az arcom előtt elsuhogott a pallosa. Reflexből hátrébb húzódtam.
-Hóóóó te...
Kihasználva, hogy valószínűleg még kába vagy meglepett, szinte azonnal fordultam csípőből, hogy jobbommal elkapjam a sisakját és lerántsam a földre, ha ez meg van akkor a nyakára próbálok taposni.

Próba 1: sisak elkapás
Próba 2: lerántás
Közelharc - támadás: taposás
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 1:48 am

The member 'Khanalek' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Próba' :
Learatott falucska - Page 7 2h83d4m Learatott falucska - Page 7 Of7qdk

--------------------------------

#2 'Közelharc - Támadás' :
Learatott falucska - Page 7 51d6cg
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Tapasz. pont : 0
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 2:30 am

Egy fekete páncélzatba öltözött lovag szemelt ki engem és támadott is rám. A támadását megpróbáltam, azonban továbbra is a bronz lovagot támadtam, mivel ha Grishnek nem lesz többé ellenfele ketten könnyebben legyűrhetjük a fekete lovagot. Amúgy is még kissé fájt a sebem az előző harcról.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 2:30 am

The member 'Dante Krozgan' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Közelharc - Védelem' :
Learatott falucska - Page 7 E8lwg1

Learatott falucska - Page 7 Zyftf Learatott falucska - Page 7 333y6b9
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

Tapasz. pont : 100
Tapasz. szint : 2
Hozzászólások száma : 101

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 10:13 pm

Most már csak egy lovaggal áll szemben. Az elsőt sikeresen leterítette, míg a másik támadását blokkolta a társa. De egyenlőre ezzel nem tud jobban foglalkozni, majd a végén.
A bronz lovag pedig támadásba lendül ellene, amit megpróbál hárítani. Ezt követően pedig vissza is támad.
Nagy élvezettel harcol. Végre nem nyeszlett parasztokkal, hanem igazi lovagokkal került szembe, akik kihívást jelentenek. A harc közben igyekszik közelebb férkőzni a nemeshez. Hisz végső soron ő a célpont. Őt kell elfogniuk.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 10:13 pm

The member 'Grish' has done the following action : Szerencsedobás

Learatott falucska - Page 7 Ngwvom

Vergilius

Vergilius

Szörny

Férfi

Tapasz. pont : 120
Hozzászólások száma : 162

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 10:22 pm

// A menekülő Lord irányába... //

Vergilius meglátta a pillanatot amire várt... A lord gyáván menekülőre fogta dolgot, így kiadja a jelet, hogy emberei és ő is csendesen kövessék és ha a helyzet adott gyorsan és keményen csapjanak le...
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 10:37 pm

// Khan csatája //

Az aranylovag folytatja a harcot. Khan fogása elől elrántja a fejét. ám karjait még sikerrel elkapja. Eztán egy irányzott csapással próbálkozik több kevesebb sikerrel.

Aranylovag
7 HP --> 6 HP

Majd eztán a lovag válaszként a páncélkesztyűével igyekszik eltörni az állkapcsát Khan-nak
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 10:37 pm

'Közelharc - Támadás' :
Learatott falucska - Page 7 Zmcggl
Arkán

Arkán

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 10:42 pm

// Dante - Grish - Bonrz és Fekete lovag csatája //

A bronzlovagra mért összetett csapásotok végzetesnek bizonyult, bár az élet még nem hagyta el, harcra már képtelen...

Bronzlovag

4 HP --> 1 HP

A fekete lovag ezen felbuzdulva erőt merít és egy egy gyors csapással kínnál meg titeket. ( Düh módosító +1 )

// első dobás Grish, második Dante //
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 10:42 pm

'Közelharc - Támadás' :
Learatott falucska - Page 7 2qur6o4 Learatott falucska - Page 7 51d6cg
Grish

Grish

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 11:26 pm

Egy ellenséggel kevesebb, ám még életben van. Éppen adni meg a kegyelem döfést, amikor is egy másik hős lovag veti rájuk magát. Úgy fest, hogy ő még keményebb ellenfél lesz, és így még izgalmasabb lesz leteríteni is.
Első dolog a védekezés, amit meg is tesz. Aztán igyekszik vissza is támadni, ha már így nekik rontott és számtalan sebezhető pontot hagyott magán a dühe miatt.
Ismeri az érzést, hisz maga is szokott így harcolni.
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeKedd Feb. 11, 2014 11:26 pm

The member 'Grish' has done the following action : Szerencsedobás

Learatott falucska - Page 7 23usbpk Learatott falucska - Page 7 E8lwg1

Learatott falucska - Page 7 Zmcggl
Dante Krozgan

Dante Krozgan

Ember

Férfi

Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeSzer. Feb. 12, 2014 1:42 am

A bronzlovagot sikerült a földre teríteni, így ideje volt átállni a fekete lovagra. Egy átszúrással kezdtem a támadást, majd két támadás követte.

// Ha Grish második dobása nem a felém irányuló támadást védte, arra van a védekezés dobás, amit a mesélő kicserélhet a legalsó támadással. Tehát ha Grish megvédett engem, akkor 1 átszúrás + 2 támadás, ha nem védett meg 1 átszúrás + 1 támadás +1 védekezés. Ha az első támadás (átszúrás) talál, akkor +1-et sebződik az ellenfél. //
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeSzer. Feb. 12, 2014 1:42 am

The member 'Dante Krozgan' has done the following action : Szerencsedobás

#1 'Közelharc - Támadás' :
Learatott falucska - Page 7 Zmcggl Learatott falucska - Page 7 333y6b9 Learatott falucska - Page 7 2qur6o4

#2 'Közelharc - Védelem' :
Learatott falucska - Page 7 23usbpk
Khanalek

Khanalek

Démon

Férfi

Tapasz. pont : 60
Hozzászólások száma : 61

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeSzer. Feb. 12, 2014 5:37 am

Úgy tűnt kicsit alábecsültem az arany lovagot. Bár gondolhattam volan előbb is.
~Az arany mindig is a legenemesebb kavicsuk volt ezeknek a férgeknek.
Fordulni látszott a kocka. Úgy tűnik megtetszett neki, hogy a védtelen, érzékeny helyekre támadok. Láttam hogy a szám felé nyúl, gondolkodás nélkül tátottam fogaimat és ráharaptam a kezére. Nem számított, hogy van rajta páncél, ez tűnt a legkézre fekvőbb megoldásnak...

(+1 védelem emberi alakban)
Malthael
Admin
Malthael

Angyal

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeSzer. Feb. 12, 2014 5:37 am

The member 'Khanalek' has done the following action : Szerencsedobás

Learatott falucska - Page 7 23usbpk Learatott falucska - Page 7 24n1zc2

Grish

Grish

Nephalem

Férfi

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeSzer. Feb. 12, 2014 11:28 am

//A második védekező dobás nem a karaktered felé irányuló támadást védi. Miért is tenné? Csak azért, mert védte a karaktered az egyik támadást? Bahh... Smile //
Sinistra

Sinistra

Szörny

nő

Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitimeSzer. Feb. 12, 2014 11:51 pm

Utálok nappal járkálni, gyengébb vagyok ilyenkor, de persze nem annyira mint egy ember. Szőke enyhén piszkos hajamban helyenként alvadt vér látható. A bőrömön is volt vér, de miután megszáradt mozgásom közben úgy pattogott le akár a festék és semmi se maradt belőle. Ráadásul már olyan régen is volt hogy ettem. Ezen a kihalt helyen nem gondoltam volna, hogy találok bármi fogamra valót, de mit az ördög, csata zaj tölti meg a környéket és ami még ennél is izgatóbb vér. A pupillám ösztönösen kitágul és a sötétebb részeken haladva figyelem, kik is vetődtek ide. Megpillantva az elesett lovagokat a földön akik saját vérükben fetrengenek egyszerre gyönyör és mámor tölt el. Megnyalom a szám szélét, s mivel még mindig van kivel dulakodnia a többi idegennek ezért bátran merészkedek oda az egyik haldoklóhoz. Mivel nő vagyok és látszólag nincs is fegyverem, hiszen a fekete köpenyem eltakarja láncos pengéimet. Megjátszott kétségbeeséssel fordulok a haldoklóhoz, hogy még csak gyanúja se legyen, majd mellé térdelek, fejét az ölembe veszem. Kedvesen rámosolygok majd megnövesztve fogaimat beleharapok a nyakába úgy, hogy az a darab amit kiharaptam belőle a számban marad. Oldalra kiköpöm a falatot és arcomat a még meleg vérbe fúrom. Élvezettel szürcsölöm ki a nedvet a férfiból akinek már ellenkezni sincs értelme.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Learatott falucska   Learatott falucska - Page 7 I_icon_minitime

Learatott falucska
Vissza az elejére 
7 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Sanctuary világa (In Character) :: Sharval Vadon :: A Vadon-
Ugrás: