| Learatott falucska | |
|
+6Arkán Wicca Malthael Khanalek Grish Vergilius 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 1:25 am | |
| Minden gyorsan történik az aranylovag, épp indulna a társai segítségére amikor, valami ledönti a lábáról... | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 1:25 am | |
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 1:27 am | |
| // Khan és az aranylovag párviadala //
Bármekkora is volt a meglepetés, az arany harcos keményen helytáll és a földön fekve is többnyire sikeresen hárítja a halálos csapásokat.
Aranylovag 8 HP --> 7 HP | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 1:32 am | |
| // Csatatér //
A csata zajlik, és többnyire a Lord húzza a rövidebbet, ezért igyekszik eltűnni a tömegből...
Az aranylovag Khan-t támadja. A bronz lovag -1-el Grishre ront A Fekete lovag pedig Dantét szemeli ki.
| |
|
| |
Arkán
| Aranylovag - Bronz lovag - Fekete lovag | |
|
| |
Malthael Admin
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Khanalek
Tapasz. pont : 60 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 61
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 1:48 am | |
| Kicsit elvétettem az ugrást, így csak elkapni tudtam kézzel és a földre rántani. Jómagam gurultam egyet és már talpon is voltam. Kihasználva a lendületet amit a zuhanásból nyertem ez szinte semmilyen erőbefektetésembe nem került. A lendülettől még mentem tovább egy lépést. Szökdeltem kettőt és megmozgatta ma nyakam. Éreztem hogy végre megint élek. Furcsa nem várt csörömpölésre lettem figyelmes. ~No fene túlélte? Hátra fordultam. Nem sokkal az arcom előtt elsuhogott a pallosa. Reflexből hátrébb húzódtam. -Hóóóó te... Kihasználva, hogy valószínűleg még kába vagy meglepett, szinte azonnal fordultam csípőből, hogy jobbommal elkapjam a sisakját és lerántsam a földre, ha ez meg van akkor a nyakára próbálok taposni.
Próba 1: sisak elkapás Próba 2: lerántás Közelharc - támadás: taposás | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 1:48 am | |
| The member ' Khanalek' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Próba' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Dante Krozgan
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 105
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 2:30 am | |
| Egy fekete páncélzatba öltözött lovag szemelt ki engem és támadott is rám. A támadását megpróbáltam, azonban továbbra is a bronz lovagot támadtam, mivel ha Grishnek nem lesz többé ellenfele ketten könnyebben legyűrhetjük a fekete lovagot. Amúgy is még kissé fájt a sebem az előző harcról. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 2:30 am | |
| The member ' Dante Krozgan' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Grish
Tapasz. pont : 100 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 101
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 10:13 pm | |
| Most már csak egy lovaggal áll szemben. Az elsőt sikeresen leterítette, míg a másik támadását blokkolta a társa. De egyenlőre ezzel nem tud jobban foglalkozni, majd a végén. A bronz lovag pedig támadásba lendül ellene, amit megpróbál hárítani. Ezt követően pedig vissza is támad. Nagy élvezettel harcol. Végre nem nyeszlett parasztokkal, hanem igazi lovagokkal került szembe, akik kihívást jelentenek. A harc közben igyekszik közelebb férkőzni a nemeshez. Hisz végső soron ő a célpont. Őt kell elfogniuk.
| |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 10:13 pm | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Vergilius
Tapasz. pont : 120 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 10:22 pm | |
| // A menekülő Lord irányába... //
Vergilius meglátta a pillanatot amire várt... A lord gyáván menekülőre fogta dolgot, így kiadja a jelet, hogy emberei és ő is csendesen kövessék és ha a helyzet adott gyorsan és keményen csapjanak le... | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 10:37 pm | |
| // Khan csatája //
Az aranylovag folytatja a harcot. Khan fogása elől elrántja a fejét. ám karjait még sikerrel elkapja. Eztán egy irányzott csapással próbálkozik több kevesebb sikerrel.
Aranylovag 7 HP --> 6 HP
Majd eztán a lovag válaszként a páncélkesztyűével igyekszik eltörni az állkapcsát Khan-nak | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 10:37 pm | |
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 10:42 pm | |
| // Dante - Grish - Bonrz és Fekete lovag csatája //
A bronzlovagra mért összetett csapásotok végzetesnek bizonyult, bár az élet még nem hagyta el, harcra már képtelen...
Bronzlovag
4 HP --> 1 HP
A fekete lovag ezen felbuzdulva erőt merít és egy egy gyors csapással kínnál meg titeket. ( Düh módosító +1 )
// első dobás Grish, második Dante // | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 10:42 pm | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 11:26 pm | |
| Egy ellenséggel kevesebb, ám még életben van. Éppen adni meg a kegyelem döfést, amikor is egy másik hős lovag veti rájuk magát. Úgy fest, hogy ő még keményebb ellenfél lesz, és így még izgalmasabb lesz leteríteni is. Első dolog a védekezés, amit meg is tesz. Aztán igyekszik vissza is támadni, ha már így nekik rontott és számtalan sebezhető pontot hagyott magán a dühe miatt. Ismeri az érzést, hisz maga is szokott így harcolni.
| |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Kedd Feb. 11, 2014 11:26 pm | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Dante Krozgan
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 105
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szer. Feb. 12, 2014 1:42 am | |
| A bronzlovagot sikerült a földre teríteni, így ideje volt átállni a fekete lovagra. Egy átszúrással kezdtem a támadást, majd két támadás követte.
// Ha Grish második dobása nem a felém irányuló támadást védte, arra van a védekezés dobás, amit a mesélő kicserélhet a legalsó támadással. Tehát ha Grish megvédett engem, akkor 1 átszúrás + 2 támadás, ha nem védett meg 1 átszúrás + 1 támadás +1 védekezés. Ha az első támadás (átszúrás) talál, akkor +1-et sebződik az ellenfél. // | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szer. Feb. 12, 2014 1:42 am | |
| The member ' Dante Krozgan' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Támadás' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Khanalek
Tapasz. pont : 60 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 61
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szer. Feb. 12, 2014 5:37 am | |
| Úgy tűnt kicsit alábecsültem az arany lovagot. Bár gondolhattam volan előbb is. ~Az arany mindig is a legenemesebb kavicsuk volt ezeknek a férgeknek. Fordulni látszott a kocka. Úgy tűnik megtetszett neki, hogy a védtelen, érzékeny helyekre támadok. Láttam hogy a szám felé nyúl, gondolkodás nélkül tátottam fogaimat és ráharaptam a kezére. Nem számított, hogy van rajta páncél, ez tűnt a legkézre fekvőbb megoldásnak...
(+1 védelem emberi alakban)
| |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szer. Feb. 12, 2014 5:37 am | |
| The member ' Khanalek' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Közelharc - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szer. Feb. 12, 2014 11:28 am | |
| //A második védekező dobás nem a karaktered felé irányuló támadást védi. Miért is tenné? Csak azért, mert védte a karaktered az egyik támadást? Bahh... // | |
|
| |
Sinistra
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 7
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szer. Feb. 12, 2014 11:51 pm | |
| Utálok nappal járkálni, gyengébb vagyok ilyenkor, de persze nem annyira mint egy ember. Szőke enyhén piszkos hajamban helyenként alvadt vér látható. A bőrömön is volt vér, de miután megszáradt mozgásom közben úgy pattogott le akár a festék és semmi se maradt belőle. Ráadásul már olyan régen is volt hogy ettem. Ezen a kihalt helyen nem gondoltam volna, hogy találok bármi fogamra valót, de mit az ördög, csata zaj tölti meg a környéket és ami még ennél is izgatóbb vér. A pupillám ösztönösen kitágul és a sötétebb részeken haladva figyelem, kik is vetődtek ide. Megpillantva az elesett lovagokat a földön akik saját vérükben fetrengenek egyszerre gyönyör és mámor tölt el. Megnyalom a szám szélét, s mivel még mindig van kivel dulakodnia a többi idegennek ezért bátran merészkedek oda az egyik haldoklóhoz. Mivel nő vagyok és látszólag nincs is fegyverem, hiszen a fekete köpenyem eltakarja láncos pengéimet. Megjátszott kétségbeeséssel fordulok a haldoklóhoz, hogy még csak gyanúja se legyen, majd mellé térdelek, fejét az ölembe veszem. Kedvesen rámosolygok majd megnövesztve fogaimat beleharapok a nyakába úgy, hogy az a darab amit kiharaptam belőle a számban marad. Oldalra kiköpöm a falatot és arcomat a még meleg vérbe fúrom. Élvezettel szürcsölöm ki a nedvet a férfiból akinek már ellenkezni sincs értelme. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Learatott falucska | |
| |
|
| |
| Learatott falucska | |
|