| Learatott falucska | |
|
+6Arkán Wicca Malthael Khanalek Grish Vergilius 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kyra
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 48
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 9:05 am | |
| -Mondtam már farkas vagyok, ugyan annyira mint ahogyan te ember, vagy a szagod és az aurád elárul. Én nem felek tőled, hívhatnék még farkasokat, de az embereid már így is harcra készek és kár lenne csatába bonyolódnunk. Mond meg nekik tegyék le a fegyvert és én is elmegyek a falkámmal és ha jobban leszek beszélhetünk. -naná, hogy nem fogok előttük átváltozni túl időigényes folyamat és sebezhető vagyok abban az állapotban. | |
|
| |
Khanalek
Tapasz. pont : 60 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 61
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 9:25 am | |
| Ital.. rengeteg ital.. ez a bor... nem tudom mi van benne, miből készül de hogy az emberek egyetlen jó találmánya annyi szent. Reggel azonban vissza nyalt a fagylalt. Erős fejfájásra keltem, és nem is akárhol... Valahogy sikeredett a tetőszerkezeti gerendákra keverednem. ~Mit keresek én itt? Azt a jó büdös qrva életbe... Lassan feltápászkodtam két lábra. Kintről csetepaté hangja szűrődött be. Leültem a kötél mellett ami a pódium mellett lógott. A kötél látványa eszembe juttatta, hogy este valamiért azon másztam fel... Meg hogy valamit rajta felejtettem. Lenéztem a mélybe, hirtelen megszédültem a magasságtól és a hirtelen mozdulattól. A kötél alján egy felkoncolt falusi himbálózott. Groteszk módon a feje a jobb kézfeje helyére volt varrva, míg bordái tüskeként lógtak ki a hátából. Gerincére volt hurkolva a kötél arra pedig egy vaskos masnit kötöttünk a vastagbeléből. Gyomra felfújva a combcsontja végére volt erősítve, mint egy héliumos lufi, ez pedig átszúrva a másik kezén. ~Hát igen ez a bor, ez kihozza a művész énemet... A rövid nosztalgiám végére értem amikor Vergilius behozott valami szőrös dögöt az asztalra. Aki nem mellesleg beszélt. Megragadtam a kötelet, lábfejemen áthurkoltam egyszer így függőlegesen tudtam szépen lassan leereszkedni. -Vergilius! Minden szemetet hazahordasz? Kérdeztem jókedvűen. Az utolsó centiken kiakasztottam a lábam és ráálltam a hulla vállára. -Kutyuli, remélem tisztában vagy vele, hogy nem vagy alku pozícióban... | |
|
| |
Vergilius
Tapasz. pont : 120 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 11:40 am | |
| Vergiliust mindig is dühíti az arrogancia és a fenyegetés. Őt ne fenyegesse senki, a kutya csak azt éri el ezzel, hogy kiborul és ha kiborul akkor a józan ész száműzve lesz, undorral néz a lényre amit kiterített és látja hogy gyenge, látja hogy vérzik, tudja azt is, hogy a korcsok akiket idehívott elszelelnek vagyis, nem igazán jönnek a közelébe hála ennek az istenverte átoknak amit őt sújtja. Ráadásképp a társai és az emberei előtt akarja megalázni, tudja azt is, hogy ha rosszra fordul a sor, öt katonája egyből fegyvert ránt mint ahogy a társai is. Ezért nem tétovázik a tekintélyét és a tiszteletét amit nehezen vívott ki nem fogja eldobni egy korcsért. Szemeit elönti a vér és a dühtől felrobbanni készül. Szegény Wicca este nagyon csúnyán kapni fog ezért... Vibrál körülötte a levegő az ingerültségtől de olyannyira, hogy alig fogja fel a környezetének zajait Aztán egy hirtelen ám határozott és pontos csapással két kézre markolja a farkas nyakát. Oly erősen szorítja, hogy megérezze ez a korcs szarházi, kivel is áll szemben A hatás kedvéért csak a kezét átváltoztatja a már szokásos zöld füstjelenséggel, ezt a kár még mágiának is betudhatják, majd arcát egészen közel viszi a dög pofájához. - Na idehallgass te féreg, te szarházi korcs bolhatanya. Nem vagy abban a helyzetben, hogy ultimátumokat ossz nekem, szépen elzavarod a tacskóidat míg szépen vagyunk és nehogy azt hidd hogy nem tudom összezárni a kezeim. Hamarabb megöllek mintsem azt mondanád vau. Elmondom hogy lesz! Kurvára elmondod az igazat és akkor élni fogsz, először is abbahagyod ezt az alfáskodást megakadályoztam a halálod ne akard hogy végül én okozzam azt! Vagy makacskodhatsz és akkor a veled mosom fel a padlót te kis veszett kurva. - kezeit kissé össze szorítja jelezve, hogy ha rosszul lép simán eltöri a nyakát. A farkasok ösztönös állatok és az erőset tisztelik, Vergilius mutat erőt és szenvedést ha ez kell neki, ennyit még ő is tud a falkában élő vadállatokról. - Érzem a lelked - suttogja hidegen.
// Kyrának 2 hp-je van nem nagyon ugrál már... //
// bocsesz kyra de nem csak egy farkasod lehetne a varázslat ezen szintjén ?? a képességnél egy farkas van írva. // | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 12:12 pm | |
| //Egy farkast idéz meg szintenként nem az, hogy mennyi lehet de azt tudod hogy most 9 farkas fog rád támadni és azt a jogot fent tartom, hogy én jövök, hacsak nem változtatsz az íráson (nyam-nyam) Az így igaz hogy az alfa dominál de 2 alfa van a falkában a nőstény és a hím // | |
|
| |
Grish
Tapasz. pont : 100 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 101
| Tárgy: Re: Learatott falucska Vas. Jan. 26, 2014 1:19 am | |
| Az utolsó szavain jót derül. Pontosan nem tudja, hogy mi is Virgil, de valószínűleg nem ember. Ő erre a következtetésre jutott. Ha pedig az a vagdalthús ott a padon tényleg farkas lenne, akkor neki is éreznie kellene. Hiszen ha intelligenciában nem is kiemelkedő lények, de sokkal jobb érzékszervekkel áldotta meg őket a teremtőjük. - Haha... Akkor te sem vagy épp farkas. - jegyzi meg csendesen. De a tekintetét még mindig nem vette le a farkasokról. Meg fogja magát védeni, ha arra kerül a sor. Nem szívesen esne el oktondi állatok miatt. Ekkor egy gonosz ötlet kezd formát ölteni ördögi agyában. Arcán ez jól is látszik, hiszen arcán széles mosoly jelenik meg. Tekintete pedig úgy vizslatja a farkasokat, mint vadász a prédáját. De, hogy itt ki a vadász és ki a préda, az még nem dőlt el. //Bocsi, hogy közbe szólok Kyra, de csak hat farkas utolsó hsz-nél nem említetted, hogy idézel még farkast.// | |
|
| |
Wicca
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 119
| Tárgy: Re: Learatott falucska Vas. Jan. 26, 2014 2:21 am | |
| //Grish abban a hozzá szólásomban hívnék még 3-at az úgy 9, mivel nincs más választásom mert nem hazudtam (már mint kyra) és még fojtogatnak is:)// | |
|
| |
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Learatott falucska Vas. Jan. 26, 2014 10:22 pm | |
| // No akkor Kyra jön és aztán folytatjuk szépen sorban a túlélőkkel // | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 12:10 am | |
| A föntről érkező újabb veszedelemnek és a torkomra fonódó kezektől nyüszítésemre újabb 3 farkas jelenik meg. A farkasaim nem nézhetik tétlenül ahogyan alfájuk életét veszik ezért cselekednek akaratom ellenére is. Hatan rá vetik magukat Virgiliusra 3 an pedig Grishre a többi embere távolabb vannak és nem jelentenek közvetlen veszélyt még. //első 6 Virgil másik 3 Grish// | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 12:10 am | |
| | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 12:20 am | |
| Az oszlop mögül figyeltem az eseményeket. Elszabadult a pokol odabent amit Vergilius csak magának köszönhet. Ezt talán ki tudom használni, hogy megszökjem. A hozzám legközelebb álló emberére ki lövök 2 jégcsapot, de előtte hatalmas hóvihart idézek a terembe. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 12:20 am | |
| The member ' Wicca' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Mágia - Effekt' : -------------------------------- #2 'Mágia - Támadás' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 12:31 am | |
| // A házban történtek //
9 farkas jelenik meg a semmiből ebből hatan a messiás figurára vetik magukat majd hárman sikertelenül a nagy harcosra támadnak. Majd a láncolt leány is támadásba lendül a szökés reményében ám a legények kik jelenleg még Virgilt tartják uruknak teszik amit tenniük kell, nem foglalkozva a zárt térben uralkodó hóviharral sem.
// Legény kitérés/legény kitérés/ legény támadás x3 wicca ellen //
Így a legények kik nem kapnak támadást minden erejükkel próbálják leütni, elkábítani mesterük választottját | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 12:31 am | |
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás#1 'Mágia - Védelem' : -------------------------------- #2 'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 12:34 am | |
| Vergilius két embere sikeresen kitér a támadás alól bár a hideg megperzseli bőrüket (-1 HP mindkettőtől ) Aztán ők is rárontanak a lányra lefogják száját betapasztják / köv körben / | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 12:34 am | |
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Vergilius
Tapasz. pont : 120 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 12:37 am | |
| Vergilius dühétől nem lát tovább csökönyös vágyainál és most a büntetés a legfontosabb, ha megölné a gazdát akkor a nyáj szépen elkanászodna, de nem tesz unottan hárít majd nyakánál fogva emeli maga elé az anyafarkast, mint egy pajzs ként!
- AZONNAL ABBA HAGYNI, VAGY A BELEIVEL KÖTÖK FEL MINDENKIT! -ordítja vérző sebbekkel és iszonyú dühével. (+1) | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 12:37 am | |
| The member ' Vergilius' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 1:49 am | |
| Nem igazán sikerült komoly sebzést elérnem az őreimen és hárman is rám rontottak, védekezés ként egy jég burkot hoztam magam körül létre, és vártam, hogy közel érjenek hozzám, majd létrehoztam két fagygyűrű varázslatot.
//alap védelmen +2 a burok meg a hóvihar miatt// | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 1:49 am | |
| The member ' Wicca' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Támadás' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 2:14 am | |
| // A házbeli események //
Wicca bármennyire is igyekszik, próbálkozását hamar letörik.
6 HP -- > 1 HP (sebesülés módosító miatt -2 közel az eszméletlenséghez)
Ám utolsó erőteljes kitörését 2 katona is megérzi. 5 HP -- > 2 HP (sebesülés módosító -1) 5 HP -- > 3 HP (sebesülés módosító -1)
Vergilius sikeresen lerázza a farkasok támadását, kikben a félelem növekedni kezd, bár el nem futnak. Megragadja az anyaállatot és pajzsként tartja maga elé. Így hát Kyra kezében a döntés, hogy fog e vér folyni vagy békében abbahagyják ezt a felesleges erő demonstrációt.
// Több farkast nem idézhetsz, így is több van mint lehetne //
A hozzászólást Arkán összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 27, 2014 2:35 am-kor. | |
|
| |
Wicca
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 2:25 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 2:25 am | |
| The member ' Wicca' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Effekt' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Hétf. Jan. 27, 2014 2:27 am | |
| Wicca energiákat mozgat meg, mely teste körül vadul és rendkívül hidegen kavarog | |
|
| |
Malthael Admin
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Arkán
| Wicca testét szép és tiszta jég borítja... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Learatott falucska | |
| |
|