| Learatott falucska | |
|
+6Arkán Wicca Malthael Khanalek Grish Vergilius 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Grish
Tapasz. pont : 100 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 101
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 5:03 am | |
| Az alak, aki lefogta végül is sikeresen ledöntötte a lábáról. Nem sok ember képes erre, de ő mégis megtette. De a dühe csak nem akar elpárologni és még a földön fekve is próbál kitörni a börtönéből. De annyira már elmúlt a hatás, hogy megértse mint mond a másik. - Nem érdekel! – mondja magából kikelve. - A vérét akarom! A beleivel akarok játszadozni, majd azzal fellógatni! Most! Majd minden erejét beleadva nekifeszül Virgil erejének és megpróbál felülkerekedni rajta.
| |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 5:03 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Vergilius
Tapasz. pont : 120 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 5:09 am | |
| // Grish és Vergilius párbaja //
Vergiliust komolyan meglepi a férfi ereje, és konoksága. Ezeket már most bevéste az eszébe és valóban tökéletes katonája lehetne a célokhoz, de most vissza kell nyernie az önuralmát, Virgil nem akar fájdalmat okozni így mágiához folyamodik, nem érdekli ha lekerül a hátáról csak nyugodtan az érintés már adott így a hatalmába kerítheti - Nem akartam ezt tenni suttogja - felhasználva Tathamet sötét hatalmát és vére erejét birtokba akarja venni Grish elméjét
// Így Grish könnyedén lelöki magáról ám ha sikerül a mágia ez már nem is számít... +1// | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 5:09 am | |
| The member ' Vergilius' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Effekt' : | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 5:12 am | |
| Mágia ellenállás Virgil támadásával szemben. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 5:12 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Védelem' : | |
|
| |
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 5:41 am | |
| // Vergilius és Grish párbaja //
Grish, lerázza a mágiát ám Vergilius azonnal újra próbálkozik történjen bármi is. (+1)
// Közben persze van neked is cselekedeted, vagy védekezel a mágia ellen vagy mást teszel // | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 5:41 am | |
| The member ' Arkán' has done the following action : Szerencsedobás'Mágia - Effekt' : | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 5:56 am | |
| Végre szabad az út előtte a farkasig és most csak ő lebeg a szeme előtt. - És most megdöglesz te korcs. – feleli vicsorogva. – Ki foglak belezni. Ezt követően pedig ismét támadásba lendül. Ezúttal reméli, hogy már semmi és senki sem állja az útját. Minden erejét beleviszi a csapásba megint. A védekezéssel nem is törődik. Nagyon reméli, hogy sikerrel jár, hiszen ki akarja engesztelni bosszúszomját.
//+1 a képesség miatt | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 5:56 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Kyra
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 48
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:18 am | |
| A férfi aki valószínűleg a ló gazdája lehetett, nagy bosszúsan festett és sikerült kiszabadulnia a másik férfi szorításából és rám támadt. Mozdulatait előre látva segítségül hívtam egy farkast aki önfeláldozóan állt közém és a felém suhanó pallos közé. Én pedig megtámadtam a kardot tartó kezét és bele haraptam. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:18 am | |
| The member ' Kyra' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:22 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:22 am | |
| The member ' Kyra' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:23 am | |
| // Grish, Kyra és Verg párbaja //
Grish kitör és már suhint is, a semmiből egy farkas lassítja le csapását ám még így is megsebzi az eredeti célpontot, Ám ebben a pillanatban hat Vergilius mágiája aki épp most támaszkodik fel a földről...
Kyra 6 HP --> 2 HP ezek után -1-es módosító. Kyrának és nem igazán van már kedve harcolni. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:26 am | |
| // A ház előtt // Vergilius feltápászkodik és reméli még nem késett el, ha válaszokat akar, ám ekkor megérzi a másik elméjét. - Grish, elég volt! Kitomboltad magad igazi harcos vagy a mestered büszke lehet most pedig megnyugszol! - hangzik el az egyszerű parancs.
Majd a sebesül farkas a vállára veszi és beviszi a házba hogy aztán az egyik padra fektesse, ez után megkérdi - Ki vagy te, és ajánlom felelj és ne hazudj ezek után... - mondja kis éllel a hangjában.
A hozzászólást Vergilius összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 25, 2014 6:28 am-kor. | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:28 am | |
| A mágia hatására Grish észre sem veszi ahogy egy fog a lábába mart.
Grish 6HP --> 4HP | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:29 am | |
| Fájdalmas nyüszítő vonyításaimra újabb 3 farkas jelenik meg és vicsorgó fogakkal merednek az engem megsebző férfire. | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:38 am | |
| // Valahol a ház előtt // A farkasok a semmiből jelenek meg és mereven figyelik Grish-t ám támadni nem támadnak, bár nem mutatják ők is kezdenek megrémülni egy ismeretlen kisugárzástól. | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:43 am | |
| A pallos súlya és a támadás ereje megtette a magáét. A semmiből előtűnő farkas sem akasztja meg a támadást, hanem egyszerűen átszalad rajta, majd az eredeti célpontba vágódik, akin komoly sebet okoz. Az düh falán áttörve meg egy parancsoló hang töri át, ami arra kényszeríti, hogy nyugodjon meg. A legfurcsább pedig, hogy ő is ezt akarja. Azonban az elméje egy kis eldugott sarkában egy sipítozó apró hang próbál küzdeni. Eme fordulat hatására meg sem érzi, hogy a lábába harapott a farkas. - Hmm… rendben van. Ahogy akarod. – feleli nyugodtan most már. A szemeiből is eltűnt a dühe lángjai, ami az előbb még benne parázslott. Mélyen beszívja a levegőt, majd kifújja. Próbálja lassítani a légzését ezzel is elősegítve a nyugalmát. Ekkor tűnik fel három újabb farkas a fájdalmas nyüszítést követően. Érthetetlen. - Hát ezek, meg honnan a búsból kerültek elő. – kérdi meg fennhangon Virgiltől. Ám tovább ácsorog, mint a nyugalom eleven szobra. A pengéjéről még mindig csöpög a másik két farkas vére. Végül a pallos hegyét a földbe szúrja és farkasszemet néz a farkasokkal. Egyenlőre nem teszi semmit.
| |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:46 am | |
| // Mielőtt még beérne a házba //
Vergilius karjában a farkassal, meghallja Társa kérdését visszafordul és válaszol. - Ne foglalkozz vele, gyere szerezzünk válaszokat, sok még a dolgunk - mondja majd belép a házba. | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:51 am | |
| Kezdtem meg nyugodni, hogy nem jött újabb támadás felém, sem a falkámra, de az megijesztett, hogy bevittek a házba és az asztalon fekszem, Újabb 3 farkast idézek meg akik az engem behozó férfira merednek rá. -Ha nem tesztek semmi meg gondolatlan dolgot nem fog vér folyni. - fáj a beszéd fáj a levegő vétel sebem súlyosabb mint ahogy elsőre éreztem az adrenalintól. -Hogy kivagyok, a nevem Moonflower és farkas vagyok, ők pedig a falkám tagjai. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 6:57 am | |
| Szemem le se veszem a lényről. - Nem vagy farkas, nem vagy állat.... az igazat mi vagy te? - kérdi hidegen az őkre hátra fordul és meglátja hogy a farkasok igencsak félnek Vergilius átkától... igazából sosem értette ennek mibenlétét csak annyit tud, hogy megnehezíti a rejtőzködését. - Szóval mi vagy te? Mit kerestél itt? | |
|
| |
Wicca
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 119
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 7:11 am | |
| Teljesen mindegy mi volt az asztalon csak ettem, nem tudhattam mikor lesz lehetőségem újra enni, nagyon meglepődtem amikor Virgil egy vérző farkast dobott az asztalra, aztán pedig csak úgy bukkantak elő minden honnan. felálltam az asztaltól és hátra húzódva figyeltem a történteket és hallgattam a beszélgetésük, bár már az is nagyon furcsa, hogy egy farkas tud beszélni. | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 8:48 am | |
| A szavakra kihúzza a pallost, majd finoman a vállára helyezi. Így azért mégis csak könnyebb cipelni. Emellett azzal sem kell bíbelődnie majd, hogy újból elővegye. Hiszen a farkas még mindig itt vannak, ami bármikor vérfürdőhöz vezethet. De valószínűleg nem az ő vérük fog folyni. Ők sem csak ketten vannak. - Rendben van. – mondja. – Az csak ugyan sok van. De ennek a farkas valaminek mi köze hozzá? Így lép be a házba, de a farkasoknak nem fordít hátat. Ki tudja, hogy mikor határoznak úgy támadni fognak. Jobb erre felkészülni. A kérdések alatt néma marad, csupán a lány bátor szavaira nevet fel. Van benne kurázsi, ámbár az kezdi aggasztani, hogy egyre több farkas kerül elő a semmiből. Hamarosan lépniük kell és a lehető mielőbb, vagy a farkasok teszik meg. Az őröknek int, hogy készüljenek. Ő is fogást vált a pengén és csapásra készen tartja. Jobb felkészülni a legrosszabbra.
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Learatott falucska | |
| |
|
| |
| Learatott falucska | |
|