| Learatott falucska | |
|
+6Arkán Wicca Malthael Khanalek Grish Vergilius 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kyra
Tapasz. pont : 0 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 48
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 2:30 am | |
| Már csak húsz méterre lehettem a paripától, amikor futásnak eredtem és fogaimat és körmömet a hasfalába mélyítettem és fel hasítottam, hogy belsőségeihez férjek. | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 2:32 am | |
| | |
|
| |
Malthael Admin
Tapasz. pont : 6666666666 Tapasz. szint : 99 Hozzászólások száma : 485
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 2:32 am | |
| The member ' Kyra' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Arkán
Tapasz. pont : Felmérhetetlen Tapasz. szint : 666 Hozzászólások száma : 508
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 2:33 am | |
| // Kyra támadása a gyanútlan és ideges paripa ellen. //
Meglepetés szerű támadás: +1
| |
|
| |
Grish
Tapasz. pont : 100 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 101
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 3:00 am | |
| // Kyra támadása a gyanútlan és ideges paripa ellen. //
A ló túl későn veszi észre a farkast. Attól a lénytől való félelme lekötötte minden idegszálát. Ettől függetlenül, ha későn is, de reagál az őt ért támadásra. Igyekszik kitérni a támadás útjából és félre ugrani. Közben félelmében és kétségbe esésében felnyihog.
//Bent a házban// Grish módszeresen takarítja a páncélja darabjait. A homokkal ledörzsöli a rozsdát és rákerült mocskot. Majd ezt követően a vízzel átmossa és aztán a ronggyal letörli a vizet. Éppen kezdene hozzá, hogy az illesztéseket olajozza be, amikor meghallja lova rémült horkantásait. Ösztönösen a pallos felé nyúl, majd kirántja a hüvelyéből. Indulni készül kifelé.
//Próba a lónak// | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 3:00 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 3:18 am | |
| // valahol a ház előtt //
A farkas keményen csap le és halálos sebet visz be a lónak. Ki erősen vérzik és rúg kapál. Vad és kétségbe esett nyerítései messzire elérnek.
LÓ HP 9 --> 3 HP innentől a kemény seb és rémület miatt -1 a lónak.
És a farkas friss vérhez jut. | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 3:23 am | |
| //a ház előtt//
A friss vér és a belsőségek szagától megjött az étvágyam mind beljebb és beljebb nyomom a fejem a résen amit a hasán ejtettem és fogaimmal a máját cincálom. | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 3:26 am | |
| //A ló és farkas esete//
A ló sebe eléggé komoly. Ettől függetlenül harci ló. A belé nevelt ösztönök nem hagyják neki, hogy csak úgy lefeküdjön és megadja magát. Így megpróbál visszatámadni a farkas felé. Hátsó lábaival kirúg és ficánkol a szájával is farkas felé kap. Talán sikerül megsebeznie a fenevadat.
//Grish//
Éppen kiér a ház elé, hogy lássa a lova feltépett hasát. Majd a támadó fenevadat is észreveszi, aki belemélyesztette a körmeit. - Hogy kerül ide egy farkas? – fut át eme lényegtelen információ a koponyáján. Ám ez most lényegtelen. Dühös. Hiszen ez a ló sok helyen megfordult vele. Sokszor meg is mentette az életét. Társa volt a magányban. Így a szívéhez nőt eme pára, ami most feltépet hassal toporzékol. Némán indul meg rohanvást a farkas felé, akinek volt mersze megtámadni az ő hőn szeretett paripáját.
//A ló támadása. Ha úgy jó, akkor Grish a következő körben támad//
A hozzászólást Grish összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 25, 2014 3:42 am-kor. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 3:26 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Wicca
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 119
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 3:30 am | |
| //a szobában// Végre kinyílt az ajtó, de sajnos Vergilius jött be rajta bárki másnak jobban örültem volna most. -Bilincs? Komolyan szükség van rájuk ? -Ha nem bánod előbb.. -rohantam a sarokban lévő vödörhöz és arcomon megkönnyebbülés jelei mutatkoztak. Magamra aggattam a rongyot amit hozzám vágott és vártam nyissa az ajtót. | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 3:46 am | |
| //a ház előtt//
A lovacska ficánkolt a harapásaim miatt és keservesen nyerített, azonban nem nagyon érdekelt, a haláltusája inkább a házból kiszűrődő lépések zaja. Kihúztam a fejem a ló gyomrából és hátrálni kezdtem szemem le sem véve a kiérkező férfiről. Szemfogaim és fogsorom villogtatva neki.
| |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 3:46 am | |
| The member ' Kyra' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Védelem' : | |
|
| |
Vergilius
Tapasz. pont : 120 Tapasz. szint : 1 Hozzászólások száma : 162
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:03 am | |
| // A szobából kifelé //
Vergilius unottan várakozik a lányra ám láncait szorosan markolja. - Igyekezzél már te ribanc, mert különben kitörlöm a fejeddel a mocskodat... Meg tanulsz tisztelni de a mi még jobb megtanulsz szeretni és akkor talán nem kell majd a lánc de addig örülj hogy nem kötlek teljesen az ágyhoz. - hülye lotyó... gondolja majd idegesen taszigálja a lenti teremben ahol a kaja várja. Épp egy oszlophoz rögzíti a láncokat (stabil esélye sincs szökni ) amikor dulakodás hangját hallja oda kinn. Egy ló és feltehetőleg egy vadállat.... állat aki nem menekül, ezt neki is meg kell néznie. - Zabálj szuka... - majd int a fegyvereseinek hogy őrizzék a lányt - ha rosszalkodna verjetek le neki párat. - veti oda ezzel kimegy megnézni a történteket.
// A farkas és a ló //
Vergilius ingerülten megy ki mivel a kis kurva még mindig nincs betörve, ám ekkor legnagyobb meglepetésére egy farkas vicsorgása rontja az idillt. A ló nem érdekli, de a farkas annál inkább, miért nem fut el mint a többi állat? Teheti fel magában a kérdést. Ekkor közelebb siet még mielőtt idő előtt kimúlna a farkas és ráordít.
- Ki vagy te, mert, hogy nem állat az biztos! Mutasd magad vagy hagyom hogy kivéreztessenek. | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:07 am | |
| // A ló és a farkas //
A ló ingerülten rugdal, ám rémületének okán bármilyen erővel is igyekszik eltalálni a támadóját a farkas könnyűszerrel tér ki előle... ( A módosító is beleszámított ) | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:21 am | |
| //A farkas és a ló//
Szegény ló már nem húzza sokáig. Támadásai is félre mennek és nem találja el a támadót. Ennek hatására pedig a lába is kicsúszik alóla és elesik. Valószínűleg már nem is áll fel többet, de azért még próbálkozik. Ezt Grish is látja. A látottak hatására még inkább dühbe gurul. Agyára vérvörös köd ereszkedik. - Megdöglesz, te korcs! – mondja. –Lenyúzom a bőrödet és azzal fogom a seggemet kitörölni, minden szarás után! Bődül el dühösen. A vicsorításra meg ő is megmutatja a foga fehérjét. Kivillantja hegyes fogait, hogy megmutassa, nem csak a farkasok rendelkeznek tépőfogakkal. Megállíthatatlanul tőr felé, majd felbukkan Virgil. A szavai el sem jutnak az agyáig. Mit érdekli már őt az, hogy mit keres itt. Ő csak a farkas vérét akarja. Az sem érdekli, ha az Virgilen keresztül vezet. - Waargh!! – bődül el, majd ráront a farkasra. Dühét egyetlen csapásba összpontosítja. A halálát akarja.
A hozzászólást Grish összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 25, 2014 4:28 am-kor. | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:21 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás'Közelharc - Támadás' : | |
|
| |
Wicca
Tapasz. pont : 111 Tapasz. szint : 2 Hozzászólások száma : 119
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:30 am | |
| //az előtérben//
Mint egy kutyát úgy vezetett csak nem a nyakamon volt a póráz, hanem a kezeimen. Kikötözött egy oszlophoz és rám parancsolt, hogy egyek, de ezt parancs nélkül is megtettem volna. Aztán csak úgy kiviharzott és rám állította az összes emberét, hogy nehogy megszökjek. | |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:33 am | |
| // A farkas és a ló //
Grish... most aztán jól megnehezíted a dolgom. De meg kell tudnom ki ez. Engedi hogy eredeti démonikus hangja szakadjon fel a torkán - Fejezd ezt be választ akarok! -ordítja, bömböli...
// Ha nem hagy fel a támadással akkor megpróbálja lefogni Grisht felhasználva a vér erejét +1 ha felhagy vele akkor ez semmis. ( próba lefogásra )// | |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:33 am | |
| The member ' Vergilius' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Grish
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:42 am | |
| //A farkas és a ló//
Hallja, hogy valaki ordít mellette, de nem tudja érdekelni. Támadna ő tovább, de ekkor erős karok ragadják meg. Ő pedig szabadulni igyekszik rá szoruló kezektől. A farkas vérét akarja, még mindig.
| |
|
| |
Malthael Admin
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:42 am | |
| The member ' Grish' has done the following action : Szerencsedobás'Próba' : | |
|
| |
Arkán
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:46 am | |
| // A ló és a farkas //
Vergilius iszonyú erővel csapódik az önuralmát vesztett alakba. Bár őt sem kell félteni hisz állóképességnek nincs híján, ám végül csak a földre kerülnek és ott szorítja tovább le. Így Grish támadásai nem értek célba. Ám Vergilius tanult ebből, Grish egy kemény legény, talán ő is meglepődött az erőn amit ki sem nézni Virgilből...
| |
|
| |
Vergilius
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:48 am | |
| // A Ló és a farkas, Grish és Virgil // Vergilius, keményen fogja Grisht mert érzi a haragot és az erőt a harcosban. - Meg kell tudnom ki ő, és miért nem fut el, tudnunk kell mert különben tévútra terelődik a célunk. Értsd ezt meg - lihegi miközben a földön "bírkoznak" | |
|
| |
Kyra
| Tárgy: Re: Learatott falucska Szomb. Jan. 25, 2014 4:54 am | |
| Kijött még egy férfi az ajtón és az érdekelte, hogy kivagyok, de mit tudhat ő, hogy egy farkassal beszél? Viszont a másik férfi rám támadt mielőtt válaszolhattam volna. Azonban a kérdező férfi sikeresen leteperte a földre és ezzel a veszély elhárult. Elkellet volna rohannom azonban érdekelt, honnan tudta, hogy megértem amit, mond és még választ is vár rá. Abba hagytam a vicsorgást válaszoltam a kérdésére, azaz inkább vissza kérdeztem. -Miért kérdezed? Miattad menekülnek el az állatok igaz ? Innen tudtad? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Learatott falucska | |
| |
|
| |
| Learatott falucska | |
|